ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

yok canım sağlık ocağında yapılmıyor. kadın doğuma gitmen lazım. adetin 3. yada 4. günü... muayene eder kan alır..
Alttan mi muayne edio kız amn gittiğim doktordan bna kizio daha erken die gicik kari sankj o dogurcak

benim adetim neden olmuyor ya. düzenleyiciye rağmen hem de... bir maydonoz suyu yapıp içsem mi? çok stres oldum

kızlar ben doktorun yanındayken sonuç göstermeye geldi kadının birisi. doktor dedi ki 3 haftalık gebelik görünüyor ama henüz görünmez ultrasonda.2 hafta sonra gel bakalım. kadın ben istemiyorum gebelik dedi. kürtajı sordu. o kadar üzüldüm ki

benim adetim neden olmuyor ya. düzenleyiciye rağmen hem de... bir maydonoz suyu yapıp içsem mi? çok stres oldum
Soğan suyu da duzenlio DİE duydum canım yanilmiosam sokturucu neyin içme doktora gorun önce

Yaaaa biz burda köyün gibi meliyoz çocuk DİE kadın aldircakmiymis vay insafsız kurban olduğum Rabbim sen buyuksun

Soğan suyu da duzenlio DİE duydum canım yanilmiosam sokturucu neyin içme doktora gorun önce
canım doktor muayene etti zaten. sonra gebelik tahlili yazdı işte. testte negatif onun için bir an önce olmak istiyorum. ben soğanı 1 defa yapmıştım. 10 gün olacak şekilde hiç etki etmemişti bende.

Yaaaa biz burda köyün gibi meliyoz çocuk DİE kadın aldircakmiymis vay insafsız kurban olduğum Rabbim sen buyuksun
evet ya aynen. o kadar üzüldüm ki istemiyorsan bari önlemini al insan gibi değil mi. ne günaha giriyorsun. o kadar isteyip de olmayanlar var

Canım sikma canini kismet değilmiş demekki peki niye adet olmamışsın

canım doktor muayene etti zaten. sonra gebelik tahlili yazdı işte. testte negatif onun için bir an önce olmak istiyorum. ben soğanı 1 defa yapmıştım. 10 gün olacak şekilde hiç etki etmemişti bende.
Napsak ki canım valla başkada bsy bilmiom yardımcı olsam nettn baktin mi hiç yada gebelik yok dediyse doktor ama onlara da guvenilmio ki sonuçta erkense ne ultrason da ne kanda cikio gebelik bilemedim ki napsan

Canım sikma canini kismet değilmiş demekki peki niye adet olmamışsın
hiç bir şey demedi canım. sonuca göre bakarız dedi. ben internetten baktım sonucuma öğleden sonrada doktor yokmuş zaten devlete gitmiştim.haftaya perşemde özelden randevu aldım ona gideceğim. belki o zamana kadar adette olurum.

evet ya aynen. o kadar üzüldüm ki istemiyorsan bari önlemini al insan gibi değil mi. ne günaha giriyorsun. o kadar isteyip de olmayanlar var
Aynen kızlar bi aglayasim var ya topluca bi ağlama senfonisi mi yapsak ben basliom arkadan gelin

Napsak ki canım valla başkada bsy bilmiom yardımcı olsam nettn baktin mi hiç yada gebelik yok dediyse doktor ama onlara da guvenilmio ki sonuçta erkense ne ultrason da ne kanda cikio gebelik bilemedim ki napsan
olmazsa beklesem mi az daha.. kanda çıkmama ihtimali çok düşük bir ihtimal ama.. neyse durayım bakayım birkaç gün daha.

olmazsa beklesem mi az daha.. kanda çıkmama ihtimali çok düşük bir ihtimal ama.. neyse durayım bakayım birkaç gün daha.
Dur tabi bak xkardelenx de çıkmasıydı ama bak sonradan çıktı bu yumurtaciklarin napcaklari belli olmuo

Niyeyse bende bugün oyleyim ni ağlama modundayım
Hamis haberleri alınca hem sevinioz nie bizim olmuo DİE uzuluoz galiba Allahım hamis olanlara bebislerini sağlıklı kulaklarına almalarını nasip etsin bizede en kısa zamanda bebis haberi almamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…