- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Ya annem sormusta guatir filan bakilo demiş canım bende o mu aceba dedim emin olamadimadetin 3. günü bakılıyor canım üreme yumurtlama kadınlık hormonları sağlık ocakları yapıyor mu bilemiyorum kuzum...
Alttan mi muayne edio kız amn gittiğim doktordan bna kizio daha erken die gicik kari sankj o dogurcakyok canım sağlık ocağında yapılmıyor. kadın doğuma gitmen lazım. adetin 3. yada 4. günü... muayene eder kan alır..
alttan utrasonla muayene edebilir, sonra kan verirsin. başka doktora git canım. 1 senelik evliyim hiç korunmadım deAlttan mi muayne edio kız amn gittiğim doktordan bna kizio daha erken die gicik kari sankj o dogurcak
Soğan suyu da duzenlio DİE duydum canım yanilmiosam sokturucu neyin içme doktora gorun öncebenim adetim neden olmuyor ya. düzenleyiciye rağmen hem de... bir maydonoz suyu yapıp içsem mi? çok stres oldum
Yaaaa biz burda köyün gibi meliyoz çocuk DİE kadın aldircakmiymis vay insafsız kurban olduğum Rabbim sen buyuksunkızlar ben doktorun yanındayken sonuç göstermeye geldi kadının birisi. doktor dedi ki 3 haftalık gebelik görünüyor ama henüz görünmez ultrasonda.2 hafta sonra gel bakalım. kadın ben istemiyorum gebelik dedi. kürtajı sordu. o kadar üzüldüm ki
canım doktor muayene etti zaten. sonra gebelik tahlili yazdı işte. testte negatif onun için bir an önce olmak istiyorum. ben soğanı 1 defa yapmıştım. 10 gün olacak şekilde hiç etki etmemişti bende.Soğan suyu da duzenlio DİE duydum canım yanilmiosam sokturucu neyin içme doktora gorun önce
evet ya aynen. o kadar üzüldüm ki istemiyorsan bari önlemini al insan gibi değil mi. ne günaha giriyorsun. o kadar isteyip de olmayanlar varYaaaa biz burda köyün gibi meliyoz çocuk DİE kadın aldircakmiymis vay insafsız kurban olduğum Rabbim sen buyuksun
Canım sikma canini kismet değilmiş demekki peki niye adet olmamışsınmerhaba canlarım.xkardelenx tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
benim sonucum olumsuz arkadaşlar negatif malesef. çok üzüldüm. oğluma müjde veremedim. en çok ona üzülüyorum. hergün dua ediyor..kısmet değilmiş üzgünüm çok
Napsak ki canım valla başkada bsy bilmiom yardımcı olsam nettn baktin mi hiç yada gebelik yok dediyse doktor ama onlara da guvenilmio ki sonuçta erkense ne ultrason da ne kanda cikio gebelik bilemedim ki napsancanım doktor muayene etti zaten. sonra gebelik tahlili yazdı işte. testte negatif onun için bir an önce olmak istiyorum. ben soğanı 1 defa yapmıştım. 10 gün olacak şekilde hiç etki etmemişti bende.
hiç bir şey demedi canım. sonuca göre bakarız dedi. ben internetten baktım sonucuma öğleden sonrada doktor yokmuş zaten devlete gitmiştim.haftaya perşemde özelden randevu aldım ona gideceğim. belki o zamana kadar adette olurum.Canım sikma canini kismet değilmiş demekki peki niye adet olmamışsın
Aynen kızlar bi aglayasim var ya topluca bi ağlama senfonisi mi yapsak ben basliom arkadan gelinevet ya aynen. o kadar üzüldüm ki istemiyorsan bari önlemini al insan gibi değil mi. ne günaha giriyorsun. o kadar isteyip de olmayanlar var
olmazsa beklesem mi az daha.. kanda çıkmama ihtimali çok düşük bir ihtimal ama.. neyse durayım bakayım birkaç gün daha.Napsak ki canım valla başkada bsy bilmiom yardımcı olsam nettn baktin mi hiç yada gebelik yok dediyse doktor ama onlara da guvenilmio ki sonuçta erkense ne ultrason da ne kanda cikio gebelik bilemedim ki napsan
Dur tabi bak xkardelenx de çıkmasıydı ama bak sonradan çıktı bu yumurtaciklarin napcaklari belli olmuoolmazsa beklesem mi az daha.. kanda çıkmama ihtimali çok düşük bir ihtimal ama.. neyse durayım bakayım birkaç gün daha.
tamam bekliyim bari... zaten haftaya doktora gideceğim.hala olmamışsam doktor birşey verir artık.Dur tabi bak xkardelenx de çıkmasıydı ama bak sonradan çıktı bu yumurtaciklarin napcaklari belli olmuo
Kesinlikle bekle benimkine bitsede bi çalışmalara başlasam bende çok oluom kansizlktan olecemtamam bekliyim bari... zaten haftaya doktora gideceğim.hala olmamışsam doktor birşey verir artık.
Niyeyse bende bugün oyleyim ni ağlama modundayımAynen kızlar bi aglayasim var ya topluca bi ağlama senfonisi mi yapsak ben basliom arkadan gelin
Hamis haberleri alınca hem sevinioz nie bizim olmuo DİE uzuluoz galiba Allahım hamis olanlara bebislerini sağlıklı kulaklarına almalarını nasip etsin bizede en kısa zamanda bebis haberi almamızı nasip etsin inşallahNiyeyse bende bugün oyleyim ni ağlama modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?