zamanında olman çok güzel canım. farkına varmıyoruz ama o bile çok büyük nimet.. bak ben olamadım halaKesinlikle bekle benimkine bitsede bi çalışmalara başlasam bende çok oluom kansizlktan olecem
kız dur daha senin bat bile gelmediNiyeyse bende bugün oyleyim ni ağlama modundayım
Benimde bi ileri bi geri oluo ama çok sukur olu Allahım eksikliğini vermesin tabizamanında olman çok güzel canım. farkına varmıyoruz ama o bile çok büyük nimet.. bak ben olamadım hala
5 te uyandırdım o pek güvenmiyor idrar testine kanda çıkınca inandı. çok istiyordu zaten eşim ve oğlum çok mutlu oldular...oğlan hemen dua ediyor inşallah erkektir diye
Kiz yok ondan dolayi degil annemleri cok ozledimdekız dur daha senin bat bile gelmediben da ağladım ağladım ağladım şimdi rahatladım az..
Canım ben bu yumurtlama testlerine pek anlam veremiyorum o yüzden yorum yapmiycam yanı seni yanlış yönlendirmek istemem bende kullandım en köyü olduğu zaman bile silikti ve bende ise yaramadı hamis kalamadim belkide yumurtlamadim bilmiomKızlar bu ay ıkinci defa ovulasyon testi kullanıyorum gecen ayda kullandım kımyasal gebelik yasadım gecen ay sadece bı gun koyu cızgıleri gordum ama bu ay kac gunden beri yapıyom ıkıncı cızgıde hep koyu olarak cıkıyo yada bana oyle geliyo ilk uç gun hiç ikinci cizgi cıkmadı dgerlerindede koyuydu ama gun gectikce biraz siliklesdi
Canım evet koyulaşmaya başlamış istersen 1-2 gün ara ver tam koyulaşma olup silikleştiğinde çalış sperm kalitesi için sanada ve buradaki herkese mutlu yıllar 2016 en çok neleri istiyorsanız onu getirsin bebişlerle beraber tabiKızlar yılın Son ovulasyon testini yapmış bulunmaktayım :)) sanki koyulaşıyor uzayan akıntı ise bugün çokça geliyor.vorones I imtisall M3rv3_gkn sevdabuzer be diğer arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum be arada 9. 11.ve 13. Gün çalışma oldu :)) yeni yıl da dileklerinizin kabul olması dileğiyle :) yeni yılınız kutlu olsun :))
Canim koyulaşmaya başlamış ama cok garip normalde yumurta catladiktan sonra akinti olur sende catlamadan:)) seninkide benimki gibi dengesiz sanırsamKızlar yılın Son ovulasyon testini yapmış bulunmaktayım :)) sanki koyulaşıyor uzayan akıntı ise bugün çokça geliyor.vorones I imtisall M3rv3_gkn sevdabuzer be diğer arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum be arada 9. 11.ve 13. Gün çalışma oldu :)) yeni yıl da dileklerinizin kabul olması dileğiyle :) yeni yılınız kutlu olsun :))
Amin canim hepimize inşallahCanım evet koyulaşmaya başlamış istersen 1-2 gün ara ver tam koyulaşma olup silikleştiğinde çalış sperm kalitesi için sanada ve buradaki herkese mutlu yıllar 2016 en çok neleri istiyorsanız onu getirsin bebişlerle beraber tabi
Kuzum benimde boyleydi iste koyulasacak daha. Stres yapmaKızlar yılın Son ovulasyon testini yapmış bulunmaktayım :)) sanki koyulaşıyor uzayan akıntı ise bugün çokça geliyor.vorones I imtisall M3rv3_gkn sevdabuzer be diğer arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum be arada 9. 11.ve 13. Gün çalışma oldu :)) yeni yıl da dileklerinizin kabul olması dileğiyle :) yeni yılınız kutlu olsun :))
Canım evet koyulaşmaya başlamış istersen 1-2 gün ara ver tam koyulaşma olup silikleştiğinde çalış sperm kalitesi için sanada ve buradaki herkese mutlu yıllar 2016 en çok neleri istiyorsanız onu getirsin bebişlerle beraber tabi
Canim koyulaşmaya başlamış ama cok garip normalde yumurta catladiktan sonra akinti olur sende catlamadan:)) seninkide benimki gibi dengesiz sanırsam
Kuzum benimde boyleydi iste koyulasacak daha. Stres yapma
1_2 gune kslmadan çatlar iyice koyulasmis canimBugün koyulaşma daha çabuk oldu kızlar ilk 5 dk da birde akşam 5 gibi yapayım ne çıkacak bakalım. Bu arada pek umudum yok canlar stres yapmıyorum ama üzülüyorum çünkü yumurtam geç büyüyor sanırım çatlaması atılıyor. Rahim filminden sonra doktorum 3 ay ara verdi Problem yok sanırım yumurtan geç olgunlaşıyor dedi. Benim anca yumurta takibi ve ilaçla olur eşimde böyle düşünüyor( hayırlısıyla olur inşallah bakalım bu ay beni neler bekliyor nasıl? Adet olcam. Erken mi geç mş? Yoğun mu az mı?? :))
Bebeğim böyle ovu testleriyle de stres yapma. Ben hamis kaldığım ay. Tahmini güne göre ilişki olmuştu sonra bı tane yapiyim demiştim siliklescek mi Die. Oldu olmadı derken stres oluyo. O da kadında asidik bişi oluomusta spermi öldürür derlerdi. Ne kadar doğru bilmiom. Gun asırı takıl sen .Rabbim nasip etcek bu ay.Bugün koyulaşma daha çabuk oldu kızlar ilk 5 dk da birde akşam 5 gibi yapayım ne çıkacak bakalım. Bu arada pek umudum yok canlar stres yapmıyorum ama üzülüyorum çünkü yumurtam geç büyüyor sanırım çatlaması atılıyor. Rahim filminden sonra doktorum 3 ay ara verdi Problem yok sanırım yumurtan geç olgunlaşıyor dedi. Benim anca yumurta takibi ve ilaçla olur eşimde böyle düşünüyor( hayırlısıyla olur inşallah bakalım bu ay beni neler bekliyor nasıl? Adet olcam. Erken mi geç mş? Yoğun mu az mı?? :))
Baci .. gobusumé bak hele.. Çok mu çok ne .Kuzum benimde boyleydi iste koyulasacak daha. Stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?