ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Slm kızlar yeni yılınız kutlu olsun yeni huzur mutluluk sağlık ve bebişlerimizle gelsin inşallah :) moonna canım üzme kendini en kısa sürede bebeğinin haberini alırsın da evdeki kuzumuz da üzülmez kızlar pes etmeyelim olacak bu iş çalışmalara devam :))

Valla çalış çalış pestilim çıktı geçen ay noldu fosss calismiycam bu ay belkim olur

Valla çalış çalış pestilim çıktı geçen ay noldu fosss calismiycam bu ay belkim olur
Canım öyle deme sıkma canını
Ben de aynı durumdayım aslında :) Ama kafaya takmamaya çalışalım hayırlısı olacaksa elbet bir gün alacağız biz de güzel haberler :)

Canım öyle deme sıkma canını
Ben de aynı durumdayım aslında :) Ama kafaya takmamaya çalışalım hayırlısı olacaksa elbet bir gün alacağız biz de güzel haberler :)
Ay inşallah bebeğim hayırlısı daha yeni evliyim biraz tadını xikariyim diom ama bi yndn da istiom bi bebisim olmasını en iyisini ve hayırlısıni Rabbim bilir rabbime bırakıyorum :)

Ay inşallah bebeğim hayırlısı daha yeni evliyim biraz tadını xikariyim diom ama bi yndn da istiom bi bebisim olmasını en iyisini ve hayırlısıni Rabbim bilir rabbime bırakıyorum :)
Aminn canım aminnn benim de bat 9 ocak düşünmeyeyim diyorum ama bir yandan acaba hamile miyimdir diye düşünüyorum adet gecikmesi olacak da test yapacağız da hamile miyiz değil miyiz belli olacak da değilsek yeni çalışmalar başlayacak da :) günler geçmek bilmiyor bana bu ay ovu testi ilk defa kullandım ondan daha da başka bir heyecan var olmazsa da canımız sağ olsun artık canım :)

Valla canım bende kullandım ama idrarla yapılandan pek sonuç alamadım ben bu ay ya yumurtlamadim çünkü en köyü çıkan bile silikti dusun yanı yumurtlamadigimi dusunuom ben o yüzden tükürükle olanindan alaçam bi benimkine ikna edebilirsem hastaligim bitince hemen baslicem takibe ama strese giriom o zaman da napsam ki kontrol etmesem günü kacircam olmuycak kontrol etsem stres olucam yine olmuycak çok arada kaldım cildiricemmm

Canım biz yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz 2,5 yıllık evliyim ama çocuk ile ilgili çok ciddi 5-6 aydır istiyoruz diyebilirim. 2-3 günde bir çalışmalarla çocuk sahibi olamadık bu ay da ilk defa ovu test denedim işte ama ben bu ay çok stres yaptım kendimi ilişki olmasına zorladım resmen çizgileri görünce bu ay da nasip olmazsa eski sistemimize geri mi dönsek diye düşünüyorum :/ doktora da gitmedik belki de bazı rahatsızlıklarımız var bizim de hayırlısı canım ya inşallah 2016 biz ve çocuk isteyen herkesin yılı olsun ...

Bu arada tükürük ile olanlara daha mı iyi diyorlar canım ?

İnşallah bebeğim ama bence git doktora ben gidicem de bana bakmio doktor 1 yıl dolmadigi için bakiyim başka doktora pembe yalan soyluycem 1 yıllık evliyim diycem

Bu arada tükürük ile olanlara daha mı iyi diyorlar canım ?
Tükürük olanı kullanımı daha kolay canım sabah kalkar kalkmaz hiç bsy yemeden içmeden yapican hemde omurluk idrar olanda yok sumu içtim bsy mi yedim stresi var ve günü gününu tutmuo bi köyü çıkıp bi açık anlasilmio hem zaten her ay 30 veya 40 lira vericefine bi kere al gitti gidiyorsa 107 lira omur boyu kullan ben daha avantajlı görüyorum canım

Anladım canı mantıklı aslında. Bakalım ya ben 9 ocağı bir bekleyeyim de sonra doktora görünmenin zamanı gelmiştir belki de (

Kiz niye oyle diyon örnek topigin sahibi vorones aylarca uğraştı her ay farkli bir taktik denedi olmadi topikten uzaklasayim strese giriyom dedi zayiflamaya verdi kendini olmadi asilama yapti tutmadi simdi bak minnosu var herseyin hayirli bir zamani vardir ben bu ay cok çalıştım olmalı gozuyle bakmayacagiz zaten dogru zamanda olsa bile ilişki % 15-20 ihtimal var

tek bır testmıymış canım bu sureklı onumu kullanıyoruz aslında mantıklıymıs her ay test alıyoz 8 kere almışımdır 160 yapıyor bu daha karlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…