- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Aminn canım aminnKızlar hepinize sağlıklı mutlu bebişli bir yıl diliyorum canlarımmm...hepiniz öpüldünüzzz...
Valla çalış çalış pestilim çıktı geçen ay noldu fosss calismiycam bu ay belkim olurSlm kızlar yeni yılınız kutlu olsun yeni huzur mutluluk sağlık ve bebişlerimizle gelsin inşallah :) moonna canım üzme kendini en kısa sürede bebeğinin haberini alırsın da evdeki kuzumuz da üzülmezkızlar pes etmeyelim olacak bu iş çalışmalara devam :))
Canım öyle deme sıkma canınıValla çalış çalış pestilim çıktı geçen ay noldu fosss calismiycam bu ay belkim olur
Ay inşallah bebeğim hayırlısı daha yeni evliyim biraz tadını xikariyim diom ama bi yndn da istiom bi bebisim olmasını en iyisini ve hayırlısıni Rabbim bilir rabbime bırakıyorum :)Canım öyle deme sıkma canını
Ben de aynı durumdayım aslında :) Ama kafaya takmamaya çalışalım hayırlısı olacaksa elbet bir gün alacağız biz de güzel haberler :)
Aminn canım aminnn benim de bat 9 ocak düşünmeyeyim diyorum ama bir yandan acaba hamile miyimdir diye düşünüyorum adet gecikmesi olacak da test yapacağız da hamile miyiz değil miyiz belli olacak da değilsek yeni çalışmalar başlayacak da :) günler geçmek bilmiyor bana bu ay ovu testi ilk defa kullandım ondan daha da başka bir heyecan var olmazsa da canımız sağ olsun artık canım :)Ay inşallah bebeğim hayırlısı daha yeni evliyim biraz tadını xikariyim diom ama bi yndn da istiom bi bebisim olmasını en iyisini ve hayırlısıni Rabbim bilir rabbime bırakıyorum :)
Valla canım bende kullandım ama idrarla yapılandan pek sonuç alamadım ben bu ay ya yumurtlamadim çünkü en köyü çıkan bile silikti dusun yanı yumurtlamadigimi dusunuom ben o yüzden tükürükle olanindan alaçam bi benimkine ikna edebilirsem hastaligim bitince hemen baslicem takibe ama strese giriom o zaman da napsam ki kontrol etmesem günü kacircam olmuycak kontrol etsem stres olucam yine olmuycak çok arada kaldım cildiricemmmAminn canım aminnn benim de bat 9 ocak düşünmeyeyim diyorum ama bir yandan acaba hamile miyimdir diye düşünüyorum adet gecikmesi olacak da test yapacağız da hamile miyiz değil miyiz belli olacak da değilsek yeni çalışmalar başlayacak da :) günler geçmek bilmiyor bana bu ay ovu testi ilk defa kullandım ondan daha da başka bir heyecan var olmazsa da canımız sağ olsun artık canım :)
Bu arada tükürük ile olanlara daha mı iyi diyorlar canım ?Valla canım bende kullandım ama idrarla yapılandan pek sonuç alamadım ben bu ay ya yumurtlamadim çünkü en köyü çıkan bile silikti dusun yanı yumurtlamadigimi dusunuom ben o yüzden tükürükle olanindan alaçam bi benimkine ikna edebilirsem hastaligim bitince hemen baslicem takibe ama strese giriom o zaman da napsam ki kontrol etmesem günü kacircam olmuycak kontrol etsem stres olucam yine olmuycak çok arada kaldım cildiricemmm
İnşallah bebeğim ama bence git doktora ben gidicem de bana bakmio doktor 1 yıl dolmadigi için bakiyim başka doktora pembe yalan soyluycem 1 yıllık evliyim diycemCanım biz yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz 2,5 yıllık evliyim ama çocuk ile ilgili çok ciddi 5-6 aydır istiyoruz diyebilirim. 2-3 günde bir çalışmalarla çocuk sahibi olamadıkbu ay da ilk defa ovu test denedim işte ama ben bu ay çok stres yaptım kendimi ilişki olmasına zorladım resmen çizgileri görünce bu ay da nasip olmazsa eski sistemimize geri mi dönsek diye düşünüyorum :/ doktora da gitmedik belki de bazı rahatsızlıklarımız var bizim de hayırlısı canım ya inşallah 2016 biz ve çocuk isteyen herkesin yılı olsun ...
Tükürük olanı kullanımı daha kolay canım sabah kalkar kalkmaz hiç bsy yemeden içmeden yapican hemde omurluk idrar olanda yok sumu içtim bsy mi yedim stresi var ve günü gününu tutmuo bi köyü çıkıp bi açık anlasilmio hem zaten her ay 30 veya 40 lira vericefine bi kere al gitti gidiyorsa 107 lira omur boyu kullan ben daha avantajlı görüyorum canımBu arada tükürük ile olanlara daha mı iyi diyorlar canım ?
Kuzum burasida oyle ve nefret ediyorum kardanEvde olmak güzel .. Karakış. . Evin onu kizlar
Anladım canı mantıklı aslında. Bakalım ya ben 9 ocağı bir bekleyeyim de sonra doktora görünmenin zamanı gelmiştir belki deTükürük olanı kullanımı daha kolay canım sabah kalkar kalkmaz hiç bsy yemeden içmeden yapican hemde omurluk idrar olanda yok sumu içtim bsy mi yedim stresi var ve günü gününu tutmuo bi köyü çıkıp bi açık anlasilmio hem zaten her ay 30 veya 40 lira vericefine bi kere al gitti gidiyorsa 107 lira omur boyu kullan ben daha avantajlı görüyorum canım
Hakkimizda hayırlısı olsun canımAnladım canı mantıklı aslında. Bakalım ya ben 9 ocağı bir bekleyeyim de sonra doktora görünmenin zamanı gelmiştir belki de(
Anaaaaa büyümüş minnosumuzBaci .. gobusumé bak hele.. Çok mu çok ne .masallahhhhh dimi
Ayyy masallah kuzumm yaaaBaci .. gobusumé bak hele.. Çok mu çok ne .masallahhhhh dimi
Kiz niye oyle diyon örnek topigin sahibiValla çalış çalış pestilim çıktı geçen ay noldu fosss calismiycam bu ay belkim olur
canım profıldekı senın kızınmıAyyy masallah kuzumm yaaabenim 6 aylikken falan bu kadardı:) seninki tosuncuk olacak galiba
tek bır testmıymış canım bu sureklı onumu kullanıyoruz aslında mantıklıymıs her ay test alıyoz 8 kere almışımdır 160 yapıyor bu daha karlıymışTükürük olanı kullanımı daha kolay canım sabah kalkar kalkmaz hiç bsy yemeden içmeden yapican hemde omurluk idrar olanda yok sumu içtim bsy mi yedim stresi var ve günü gününu tutmuo bi köyü çıkıp bi açık anlasilmio hem zaten her ay 30 veya 40 lira vericefine bi kere al gitti gidiyorsa 107 lira omur boyu kullan ben daha avantajlı görüyorum canım
Değil kuzum :) ben bayılıyorum böyle yuz üstü uzanan.çocuklara ama cesaret edip yatiramiyrm :)Ayyy masallah kuzumm yaaabenim 6 aylikken falan bu kadardı:) seninki tosuncuk olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?