Bebisin sağlıkla gelsin inşallah. Güzel hamislikler geçirelim inşallah. Darısı burada bekleyen tüm canlara. .Kızlar hepinize sağlıklı mutlu bebişli bir yıl diliyorum canlarımmm...hepiniz öpüldünüzzz...
Yarın da tatil şükür . Kurslar da iptalmis. Yatış ss iki gün daha.. yuppiiKuzum burasida oyle ve nefret ediyorum kardansarıkamışta görev yaparken surekli popo üstü düşmekten kar,=korku benim için
Onun bebişi daha bi datluuuuu. Oy darısı sana. . Valla nasıl istiommmm seni de hamis görmek . Allahım lütfen duy sesimizi ki duyuyor... sevdabuzer im de hamis olsunnncanım profıldekı senın kızınmı
İnşallah canım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda...bu topiği çok sevdim ayrılmayı düşünmüyorum herkes içten ve samimi geliyor..evet yılbaşı şekeri oldu benimki deBebisin sağlıkla gelsin inşallah. Güzel hamislikler geçirelim inşallah. Darısı burada bekleyen tüm canlara. .benimki bayram şekeri . Senin ki yılbaşı şekeri olmuş
Valla yemekten sonra.zaten 6 aylık gibi oluomAyyy masallah kuzumm yaaabenim 6 aylikken falan bu kadardı:) seninki tosuncuk olacak galiba
Aaaammmmmiiiiiinnnnnn :):)Onun bebişi daha bi datluuuuu. Oy darısı sana. . Valla nasıl istiommmm seni de hamis görmek . Allahım lütfen duy sesimizi ki duyuyor... sevdabuzer im de hamis olsunnn
Maşallah kız bosver bak sakın kilo almamak icin yememezlik yapma ye.ki tosun dogsun :))Valla yemekten sonra.zaten 6 aylık gibi oluom8 kilo aldım bileee
evvetttttttttttYarın da tatil şükür . Kurslar da iptalmis. Yatış ss iki gün daha.. yuppii
ayyyy amın ınşallah dun hayatımda ılk kez gebelık testı yaptım heveslendım burdakılerden cık olmadı...gordum gordum bebişi maşallah yarabbım nasıl tatlı kuzum senınkıde boyle yumoş yumoş olacak sende resmını gönder bızeOnun bebişi daha bi datluuuuu. Oy darısı sana. . Valla nasıl istiommmm seni de hamis görmek . Allahım lütfen duy sesimizi ki duyuyor... sevdabuzer im de hamis olsunnn
aaaaaaaa ayrılma ya nereye oyle valla bırakmayızİnşallah canım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda...bu topiği çok sevdim ayrılmayı düşünmüyorum herkes içten ve samimi geliyor..evet yılbaşı şekeri oldu benimki de
Ayrılma zaten. Ayrilmayalim. Bebislerimizi de beraber büyütür arkadaslara hep yardım ederiz.İnşallah canım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda...bu topiği çok sevdim ayrılmayı düşünmüyorum herkes içten ve samimi geliyor..evet yılbaşı şekeri oldu benimki de
ılk çocukta kılo fazla alınıyormuşta sendekı azmı gördum ben çabucak verırsın ama kusura bakma şu an senı düşünemeyız prensesımız varkenValla yemekten sonra.zaten 6 aylık gibi oluom8 kilo aldım bileee
Tabi tabi . Ben de ozendim.şimdi. popisini çevirip. Profil resmi yapıverirsayyyy amın ınşallah dun hayatımda ılk kez gebelık testı yaptım heveslendım burdakılerden cık olmadı...gordum gordum bebişi maşallah yarabbım nasıl tatlı kuzum senınkıde boyle yumoş yumoş olacak sende resmını gönder bıze
Tabi tabi . Ben de ozendim.şimdi. popisini çevirip. Profil resmi yapıverirskv . Şimdiden bebişim é Karaböcek dedi allam ya. Böyle bebik mi sevilir .
Kız ben manyak gibi yiyom ki. Aha da bu da kanıtı. ben kv. Ve kızişim. Mantı bukuyozılk çocukta kılo fazla alınıyormuşta sendekı azmı gördum ben çabucak verırsın ama kusura bakma şu an senı düşünemeyız prensesımız varken
Ay bende sevmem oyle karaböcek demelerine falann..Tabi tabi . Ben de ozendim.şimdi. popisini çevirip. Profil resmi yapıverirskv . Şimdiden bebişim é Karaböcek dedi allam ya. Böyle bebik mi sevilir .
ay keşke bende yapsam ben çok severım böyle uğraştırıcı zor ışlerıKız ben manyak gibi yiyom ki. Aha da bu da kanıtı. ben kv. Ve kızişim. Mantı bukuyozkoca tatilim böyle geçti bugün
ye kuzum ye helal hoş olsun yarasın bızım prensesımızeKız ben manyak gibi yiyom ki. Aha da bu da kanıtı. ben kv. Ve kızişim. Mantı bukuyozkoca tatilim böyle geçti bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?