ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar hepinize sağlıklı mutlu bebişli bir yıl diliyorum canlarımmm...hepiniz öpüldünüzzz...
Bebisin sağlıkla gelsin inşallah. Güzel hamislikler geçirelim inşallah. Darısı burada bekleyen tüm canlara. . benimki bayram şekeri . Senin ki yılbaşı şekeri olmuş

Bebisin sağlıkla gelsin inşallah. Güzel hamislikler geçirelim inşallah. Darısı burada bekleyen tüm canlara. . benimki bayram şekeri . Senin ki yılbaşı şekeri olmuş
İnşallah canım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda...bu topiği çok sevdim ayrılmayı düşünmüyorum herkes içten ve samimi geliyor..evet yılbaşı şekeri oldu benimki de

Onun bebişi daha bi datluuuuu. Oy darısı sana. . Valla nasıl istiommmm seni de hamis görmek . Allahım lütfen duy sesimizi ki duyuyor... sevdabuzer im de hamis olsunnn
ayyyy amın ınşallah dun hayatımda ılk kez gebelık testı yaptım heveslendım burdakılerden cık olmadı...gordum gordum bebişi maşallah yarabbım nasıl tatlı kuzum senınkıde boyle yumoş yumoş olacak sende resmını gönder bıze

İnşallah canım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda...bu topiği çok sevdim ayrılmayı düşünmüyorum herkes içten ve samimi geliyor..evet yılbaşı şekeri oldu benimki de
aaaaaaaa ayrılma ya nereye oyle valla bırakmayız

Ayrılma zaten. Ayrilmayalim. Bebislerimizi de beraber büyütür arkadaslara hep yardım ederiz.

Tabi tabi . Ben de ozendim.şimdi. popisini çevirip. Profil resmi yapıverirs kv . Şimdiden bebişim é Karaböcek dedi allam ya. Böyle bebik mi sevilir .

Tabi tabi . Ben de ozendim.şimdi. popisini çevirip. Profil resmi yapıverirs kv . Şimdiden bebişim é Karaböcek dedi allam ya. Böyle bebik mi sevilir .
bı tuhafmış anam kv eskıler oyle ya sevme tarzları farklı

ılk çocukta kılo fazla alınıyormuşta sendekı azmı gördum ben çabucak verırsın ama kusura bakma şu an senı düşünemeyız prensesımız varken
Kız ben manyak gibi yiyom ki. Aha da bu da kanıtı. ben kv. Ve kızişim. Mantı bukuyoz koca tatilim böyle geçti bugün

Eklentiler

• 2016-01-01 19.02.33.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 48
Herkes hamiş kalmadan bu sayfadan ayrılamayız hatta sonra sünnetlerini düğünlerini kınalarını falan konuşurmuşuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…