Ben hamile kaldim dogurdum hâlâ ayrılamiyorumHerkes hamiş kalmadan bu sayfadan ayrılamayız hatta sonra sünnetlerini düğünlerini kınalarını falan konuşurmuşuz :)
Herkes hamiş kalmadan bu sayfadan ayrılamayız hatta sonra sünnetlerini düğünlerini kınalarını falan konuşurmuşuz :)
Canım ruj şeklinde sınırsız kullanım omurluk yanı Tukur tukr bitmio :) mikroskopu var ordan bakion gitti gidiyorda 107 liratek bır testmıymış canım bu sureklı onumu kullanıyoruz aslında mantıklıymıs her ay test alıyoz 8 kere almışımdır 160 yapıyor bu daha karlıymış
yok canım hala olmadım. ilacım biteli bugün 11. gün.adetim takvime göre 6 gün gecikmiş oluyor. perşembeye ramdevum var o zamana kadar çatlamazsam tabiKız @monnaa adet oldun mu
benimde böyleydi.bir koyu bir açık hiç birşey anlamadım. pko var mı yada kist ?Kızlar herkese mutlu yıllar. Rabbim inşaallah hepimizin karnını kucağını doldurur bu ay ve bebislerimizi sağlıkla alırız kucağımiza.
Kızlar su testlerine bakar misiniz bir köy ulaşacak gibi sonra silik sonra koyu napacagimi şaşırdım
Evet canim pko var. Bu ay klomen de kullandim onun etkisi var mi bilemiyorum geçen hafta persembe Dr gittiğimde Dr sağda 15 mm yumurtan var salıya kadar gün aşırı olsun dedi öyle de yaptik hatta hala gün aşırı yapıyoruz ama tekrar koyulaşınca acaba yumurtluyor muyum tekrar klomen yüzünden diye dusunuyorumbenimde böyleydi.bir koyu bir açık hiç birşey anlamadım. pko var mı yada kist ?
bende de pko var. lh seviyen kaçlardaydı hatırlıyormusun? bizim lh zaten yüksek oldugu için bu testlerden ben fazla verim alamadım gibi.. aynen seninkiler gibiydi testlerim. kopkoyu çıkıp siliniyordu, sonra yine koyulaşmıştı... progestan tarzı adet düzenleyici de kullandın mı bu ay? bende bu ay klomen ve progestan kullanmıştım. ama progestan biteli 11. gün bugün hala adet olmadım. dün test yaptırdım o da negatif. bu arada çatlatma iğnesi verdi mi ?Evet canim pko var. Bu ay klomen de kullandim onun etkisi var mi bilemiyorum geçen hafta persembe Dr gittiğimde Dr sağda 15 mm yumurtan var salıya kadar gün aşırı olsun dedi öyle de yaptik hatta hala gün aşırı yapıyoruz ama tekrar koyulaşınca acaba yumurtluyor muyum tekrar klomen yüzünden diye dusunuyorum
Bu arada bende geçen ay klomen çatlatma iğnesi ve progestan kullandim. Dr bıraktıktan 1 hafta sonra adet gormezsen hamilesin demisti ben bıraktım 2. Günü oldum. Senin biteli ne kadar oldu nette 10 günü bulan var buarada pko var ama ilaçsız adet olabiliyor musun canım? Eğer öyleyse geç döllenme de olabilir bilirsin biz pkolular adete yakın yumurtluyorum malasefbu progestanla herkesin er yada geç hatta bazılarının daha kullanırken adeti olmuş. benzeri ilaçla 45 güne olurdum hep..niye olmuyorumm yaa
11 gün oldu biteli.ben daha önce de bunun benzeri duphaston kullandım ve hep 4. 5. günler gelirdi.dün est yaptırdım yok gebelik. haftaya perşembe doktordan randevu aldım.sıkıntılıyım çok. klomen kullandım gebelik yok,progestana rağmen adette olmadım öylece bekliyorumBu
Bu arada bende geçen ay klomen çatlatma iğnesi ve progestan kullandim. Dr bıraktıktan 1 hafta sonra adet gormezsen hamilesin demisti ben bıraktım 2. Günü oldum. Senin biteli ne kadar oldu nette 10 günü bulan var buarada pko var ama ilaçsız adet olabiliyor musun canım? Eğer öyleyse geç döllenme de olabilir bilirsin biz pkolular adete yakın yumurtluyorum malasef
Ya aslında ben bu ay Dr yumurta takibi yaptirmadim çünkü 4 aydır gidiyorum ve skldm geçen ay verdiği klomenden 5 tane kalmıştı içtim onlar ben buarada kendi kendime yumurtluyorum ve çatliyor da pko da o sorun var ama bende çok sukur o problem yok. Dr işleri hızlandırmak adına klomen verdi bu ikinci kullanisim Bu ay prof a gittim erken doğum sebebim yüzünden o dedi 15 olmuş diye kacagim anlayacağın :) Progestan kaçıncı günü başlanıyordu evde ondanda var kullanabilirim aslında :)bende de pko var. lh seviyen kaçlardaydı hatırlıyormusun? bizim lh zaten yüksek oldugu için bu testlerden ben fazla verim alamadım gibi.. aynen seninkiler gibiydi testlerim. kopkoyu çıkıp siliniyordu, sonra yine koyulaşmıştı... progestan tarzı adet düzenleyici de kullandın mı bu ay? bende bu ay klomen ve progestan kullanmıştım. ama progestan biteli 11. gün bugün hala adet olmadım. dün test yaptırdım o da negatif. bu arada çatlatma iğnesi verdi mi ?
sende mi erken doğum yaptın ? ne kadar benzeyen yönümüz varmış :) progestana 15. yada 16. gün başlanıyor.günde 2 verdi benim dr. bazılarına 3 de veriliyor.Ya aslında ben bu ay Dr yumurta takibi yaptirmadim çünkü 4 aydır gidiyorum ve skldm geçen ay verdiği klomenden 5 tane kalmıştı içtim onlar ben buarada kendi kendime yumurtluyorum ve çatliyor da pko da o sorun var ama bende çok sukur o problem yok. Dr işleri hızlandırmak adına klomen verdi bu ikinci kullanisim Bu ay prof a gittim erken doğum sebebim yüzünden o dedi 15 olmuş diye kacagim anlayacağın :) Progestan kaçıncı günü başlanıyordu evde ondanda var kullanabilirim aslında :)
Canım hemen ayaklarını sıcak tut hatta ayaklara sıcak su torbası çok iyi geliyor usutmus olabilirsin. Ağrı içinde ben sıcak şekerli su iciyorum belki sana da iyi gelir. Buarada inşaallah bir dahaki ay bu ağrıları cekmek zorunda kalmazsinBende adet oldum kızlar simdi sırtımın agrisindan ve bacaklarimin agrisindan ölecektim ya
yaaaaaBende adet oldum kızlar simdi sırtımın agrisindan ve bacaklarimin agrisindan ölecektim ya
Evet malasef canim sende mi yaptın. Ben nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 1 hafta yaşayabildi sonra gittisende mi erken doğum yaptın ? ne kadar benzeyen yönümüz varmış :) progestana 15. yada 16. gün başlanıyor.günde 2 verdi benim dr. bazılarına 3 de veriliyor.
1_2 gune kslmadan çatlar iyice koyulasmis canim
Bebeğim böyle ovu testleriyle de stres yapma. Ben hamis kaldığım ay. Tahmini güne göre ilişki olmuştu sonra bı tane yapiyim demiştim siliklescek mi Die. Oldu olmadı derken stres oluyo. O da kadında asidik bişi oluomusta spermi öldürür derlerdi. Ne kadar doğru bilmiom. Gun asırı takıl sen .Rabbim nasip etcek bu ay.
ya inanamıyorum. ben de ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim canım.30 haftalıktı benimki 1 gün yaşadı bebeğim. ondan 14 ay sonra yine hamile kaldım şimdi 1 çocuğum var 7,5 yaşında. ona kardeş için uğraşıyorum. bu arada Allah sabrını arttırsın.nasıl acı verici bir durum iyi bilirim. nedeni belli mi erken doğum yapmanın?Evet malasef canim sende mi yaptın. Ben nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 1 hafta yaşayabildi sonra gittiişte tekrar istiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum anne olmak çok istiyorum bilmiyorum olmuyorda deniyoruz 6 7 aydır sorunda yok. Bugün 17 günüm iceyim mi sence banada 2 tane iç dedi. 10 gün mu kullandin? Madem klomen kullandin neden çatlama iğnesi yaptirmadin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?