Geçmiş olsun canım. . Ben de bilirim adet sancı ve ağrılarınıBende adet oldum kızlar simdi sırtımın agrisindan ve bacaklarimin agrisindan ölecektim ya
bu arada diğer sorularına yanıt vermeyi unutmuşum kusura bakma. canım benim dr çatlatma iğnesi vermedi. ben daha önce iğnesiz klomenle gebe kaldıgım için böyle deneyelim önce dedi. progestanı daha önce kullanmışsın 17. gündede başlanabiliyor,ama sen bilirsin. istersen adetini bekle.gecikirsen içersin.hoş ben onu içmeme rağmen olmadım yaEvet malasef canim sende mi yaptın. Ben nisan ayında 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 1 hafta yaşayabildi sonra gittiişte tekrar istiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum anne olmak çok istiyorum bilmiyorum olmuyorda deniyoruz 6 7 aydır sorunda yok. Bugün 17 günüm iceyim mi sence banada 2 tane iç dedi. 10 gün mu kullandin? Madem klomen kullandin neden çatlama iğnesi yaptirmadin canim
Yok canim tam zamaninda oldum yarina bekliyordum ama nirkac saatten birşey olmaz :) sen hala olmadin demi kiz acaba bebektenmi yoksa stresmi syy iinşallah bebektendiryaaaaamerak ediyordum bende seni. erken mi oldun canım bu ay...? ben hala adette olamadım durumu en vahim ben varım galiba
Deli kizzz. Haydi rastgele :)Canım biliyorum stres kötü yahu ama umudum yok bu ay niye dersen yumurta büyüme problemim olabilir o yüzden nasip tabi veren de Rabbim alan da Rabbim. Ama bugün 3 kere ovulasyon testi yaptım nedense merak ettim yaww :))
canım daha dün test yaptırdım ya olsa çıkardı yok malesefYok canim tam zamaninda oldum yarina bekliyordum ama nirkac saatten birşey olmaz :) sen hala olmadin demi kiz acaba bebektenmi yoksa stresmi syy iinşallah bebektendir
Kuzum benim adetten önce hep göğüslerim davul gibi olurdu 3_4 aydir yok bu belirti bacaklarimla sirtim cok agriyor ssimdiGeçmiş olsun canım. . Ben de bilirim adet sancı ve ağrılarını
aminAllahım sen tüm hamisler in bebislerini benimkini de koru. Vakti zamanında sağlıkla gelsinler ...
Anin amin amin kuzumAllahım sen tüm hamisler in bebislerini benimkini de koru. Vakti zamanında sağlıkla gelsinler ...
Yokkk ya dur hemen kotu düşünme bakim mevsimselde oluyor canimcanım daha dün test yaptırdım ya olsa çıkardı yok malesefstresten oldugunu sanmıyorum çünkü bu ilaçla ne olursa olsun mutlaka olunuyor yani gebelik yoksa. inşallah altından kötü bişey çıkmasa bari. korkuyorum ya
Ya inanamiyorum. Ve erken doğum sonrası sağlıklı çocuk dogurmana cok sevindim hep bu tarz hikâyeler ariyorum. Ya benim doğumdan sonra kanamam hiç durmadı kimisi parça dedi kimisi miyom dedi kimisi birşey yok dedi. İyi bir Dr la karsilasamadim bir turlu şimdi prof a gittim. Rahim tertemiz şeker yüklemesi yapmistim şekerim yok tansiyonum yok. Dr sadece rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi. Onuda gebe kalmadan anlaşamıyorlar maalesef anlayacağınız hala net birşey yok ortada. Rahim filmi istedi adet olunca randevu alicam.ya inanamıyorum. ben de ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim canım.30 haftalıktı benimki 1 gün yaşadı bebeğim. ondan 14 ay sonra yine hamile kaldım şimdi 1 çocuğum var 7,5 yaşında. ona kardeş için uğraşıyorum. bu arada Allah sabrını arttırsın.nasıl acı verici bir durum iyi bilirim. nedeni belli mi erken doğum yapmanın?
inşallah öyledir ama bunu hiç beklemiyordum açıkcası.yani gebelik olmasa da ilacı kullandıgım için vaktinde adet görürüm diye bekliyordum.neyse artık perşembeye kadar olsam da olmasam da doktora gideceğim zaten. bu ay kontrollü takip yaptıracağım inş.Yokkk ya dur hemen kotu düşünme bakim mevsimselde oluyor canim
Kuzummm bu kadar stres etme Biraz rahat ol o yumurtayi catlatacaz yakindada bize hamis haberi vercen eminimCanım biliyorum stres kötü yahu ama umudum yok bu ay niye dersen yumurta büyüme problemim olabilir o yüzden nasip tabi veren de Rabbim alan da Rabbim. Ama bugün 3 kere ovulasyon testi yaptım nedense merak ettim yaww :))
ya canım benim sebebim de rahim ağzı yetmezliğiydi biliyormusun .2. çocuguma serklaj ile kavuştum çok şükür. şimdi yine gebe kalırsam yine serklaj atılacak 13. gebelik haftamda.. şöyle oldu 13. haftamda serklajım yapıldı, sonra ilaçlarla ilerledi gebeliğim hep.sürekli yatmasam da istirahat halindeydim genelde. ama eğer servikal yetmezliğin varsa gebeliğinde çogunlukla yatarak geçir canım inan çok faydası var.ayrıca enfeksiyon olmamalısın asla bu çok önemli. dikişin olacak çünkü. serklaj yapmayalım önce takip edelim diyen doktora denk gelirsen oradan koşarak uzaklaş.erken serklej kurtarıcı oluyor,geç dönemde yapılandan çok daha iyi.Ya inanamiyorum. Ve erken doğum sonrası sağlıklı çocuk dogurmana cok sevindim hep bu tarz hikâyeler ariyorum. Ya benim doğumdan sonra kanamam hiç durmadı kimisi parça dedi kimisi miyom dedi kimisi birşey yok dedi. İyi bir Dr la karsilasamadim bir turlu şimdi prof a gittim. Rahim tertemiz şeker yüklemesi yapmistim şekerim yok tansiyonum yok. Dr sadece rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi. Onuda gebe kalmadan anlaşamıyorlar maalesef anlayacağınız hala net birşey yok ortada. Rahim filmi istedi adet olunca randevu alicam.
Nasıl zor bir durum ne acı Ya Rabbi ama inancımız var çok sukur hala içim açıyor gözlerim dolu. Senin sebebi neydi? İkinci bebegini zamanında doğurddun mu hamileliğin de ilaçlar yada istiharatla mi gecirdin?
İnşaallah Rabbim beni bekletmez çabucak gönderir yavrunu bana ve isteyen herkese
En iyisi canim çünkü seninki baya bir süre koyu kaliyor doktorun daha iyi bilgilendirir ve takip ederinşallah öyledir ama bunu hiç beklemiyordum açıkcası.yani gebelik olmasa da ilacı kullandıgım için vaktinde adet görürüm diye bekliyordum.neyse artık perşembeye kadar olsam da olmasam da doktora gideceğim zaten. bu ay kontrollü takip yaptıracağım inş.
bu arada 2. gebeliğimden önce ben rahim ağzı ölçümü yaptırdım.buji ile bakıldı. daha gebe değilen dr dedi ki gebelikte serklaj yapacağım.sonra gebe kaldım 13. haftada dikişim atıldı 36+2 de doğum yaptım. şimdi çocugum 8 yaşına yaklaştı.zor ve riskli gebelik geçirdiğim için ancak cesaret ettim tekrar gebeliğe. daha fazla geç kalmadan ona bir kardeş verip bu sayfayı kapatmak istiyorum Allahın izniyleYa inanamiyorum. Ve erken doğum sonrası sağlıklı çocuk dogurmana cok sevindim hep bu tarz hikâyeler ariyorum. Ya benim doğumdan sonra kanamam hiç durmadı kimisi parça dedi kimisi miyom dedi kimisi birşey yok dedi. İyi bir Dr la karsilasamadim bir turlu şimdi prof a gittim. Rahim tertemiz şeker yüklemesi yapmistim şekerim yok tansiyonum yok. Dr sadece rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi. Onuda gebe kalmadan anlaşamıyorlar maalesef anlayacağınız hala net birşey yok ortada. Rahim filmi istedi adet olunca randevu alicam.
Nasıl zor bir durum ne acı Ya Rabbi ama inancımız var çok sukur hala içim açıyor gözlerim dolu. Senin sebebi neydi? İkinci bebegini zamanında doğurddun mu hamileliğin de ilaçlar yada istiharatla mi gecirdin?
İnşaallah Rabbim beni bekletmez çabucak gönderir yavrunu bana ve isteyen herkese
Çok tesekkur ederim insan ilk bunları Dr dan duyunca sanki tekmissin gibi geliyor. Yok Dr zaten dedi ki 10 haftada bakicam 11 yada en geç 12 de atmış olacağız dedi dikisleri. Ondan atlayacagini sanmıyorum buarada daha erken doğum yapılır diye duymuştum rahim ağzı yetmezliğinde sen yine baya tasimissin 30 haftaya kadar.ya canım benim sebebim de rahim ağzı yetmezliğiydi biliyormusun .2. çocuguma serklaj ile kavuştum çok şükür. şimdi yine gebe kalırsam yine serklaj atılacak 13. gebelik haftamda.. şöyle oldu 13. haftamda serklajım yapıldı, sonra ilaçlarla ilerledi gebeliğim hep.sürekli yatmasam da istirahat halindeydim genelde. ama eğer servikal yetmezliğin varsa gebeliğinde çogunlukla yatarak geçir canım inan çok faydası var.ayrıca enfeksiyon olmamalısın asla bu çok önemli. dikişin olacak çünkü. serklaj yapmayalım önce takip edelim diyen doktora denk gelirsen oradan koşarak uzaklaş.erken serklej kurtarıcı oluyor,geç dönemde yapılandan çok daha iyi.
Facebook kullanmiyorum ama gerekirse açarım o kadar iyi geliyor ki benzer kisilerle konuşmak iyi haberlerini duymak. Çok sağol Allah razı olsun ne güzel bir tevaffuk oldu buebican_040506 facebook ta yüksek riskli gebelikler gurubuna mutlaka ama mutlaka katıl canım. gurup kapalı istek yollarsan kabul ederler. bizim gibi annelerle dolu orası... her konuda çok yardımı var. aklındaki tüm sorulara yanıt bulursun. servikal yetmezlik yada başka sorunlar yaşayıp şu an gebe olan, bebek düşünen yada tekrar doğum yapmış anneler var hep
yok canım istanbulla hiç alakam yok. benim yaşadığım yerdeki doktorum yaptı gebelik öncesi ölçümümü ve dikişimi.ama istanbuldaysan eğer doktor arda lembet i araştır. femical klinikte.bizim facebook gurubundan çok ağır vakaları bile tedavi etmişliği var, riskli gebelikler konusunda uzman. ona gimezsan da iyi bir perinatolog bul mutlaka. ben küçük yerde yaşıyorum seceneğim yok sen orada şanslısınÇok tesekkur ederim insan ilk bunları Dr dan duyunca sanki tekmissin gibi geliyor. Yok Dr zaten dedi ki 10 haftada bakicam 11 yada en geç 12 de atmış olacağız dedi dikisleri. Ondan atlayacagini sanmıyorum buarada daha erken doğum yapılır diye duymuştum rahim ağzı yetmezliğinde sen yine baya tasimissin 30 haftaya kadar.
Buarada İstanbulda misin nerede yaptirdin serklaji. Zaten Rabbim nasip ederse tekrar hamileliği çok dikkatli olucam inşaallah evdeyim zaten gerekirse yatarak geciririm hamileliğimi. Sen enfeksiyon kapmamak için ekstra birşey yaptın mi? Allah bagislasinbagislasin çocuğunu canım inşaallah yeni gelecek bebeğin seni bu kadar yormaz ve korkutmak ve sağ salim.gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?