- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Haha yalniz degilmisimSayfa sayfa geliyom geriden okuya okuya,o senin belirti bana lise yıllarında olurdu canım.aklıma geldi sen yazınca
Csnim 1 hafta varsa adetine evet erken baya yerleşme kansmasida olabilir bence hemen gitme doktora takip et bakalim umarim adet olmazsinKızlar moralim çok bozuk şu anda test yapmak için de çok erken daha gidip gebelik var mı diye baktıramam da içim içimi yiyor ne yapmalıyım sizce
Günaydınlarrrr. . Anacim bu kv. Gene de benim annemden daha iyi nazlıo beni falan . Sonradan sonradan buraya da yazınca anladım kıymetini . En azindan bişey yap et deyince canla başla yapio. Şükür. Aman allah kimseye muhtaç etmesinGaliba eskiler hamileliği önemsemiyor,çok olağan bir durum onlara göre.sorsan nazlıyız.bizim kızın kaynanası ve annem doğumdan bir hafta önce gelmişler.kardesim diyo yardim icin cagirdim.nerdee diyo kahvalti bile hazirlamadilar oturup örgü örüyorlardı diye ağladı nerdeyse
Moralini bozma tatlimm. Adet se bile ki değildr inşallah. Vücut hamisliğé hazırlanıyor erken gelmeler neyin iyiye işaret bunlar. Ama yerleşme için de tam zamani yani .. Ben yaşamadm ama . Umarım bebis yerleştiği içindirKızlar moralim çok bozuk şu anda test yapmak için de çok erken daha gidip gebelik var mı diye baktıramam da içim içimi yiyor ne yapmalıyım sizce
Günaydınlarrrr canımmm.Haha yalniz degilmisim
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah bebisin geliodur :)İnşallah Can'larım bilmiyordum yerleşme kanaması falan siz deyince baktım da olabiliyormuş sabah geldi bir tek sık sık tuvalete gidiyorum şu anda yok bir şey bakalım şu 1 hafta Nasıl dayanacağım inşallah hayırlı haberler alırım
Canım devamı gelmemiş nie bozulsun ki moralin dusunme öyle setler inşallah gelio bebisinİnşallah Canıö moralim bozuldu baya bi ama bakalım hayırlı olsun artık ... Nedense adete doğru bir karamsarlık başlıyor bende yine olmadı diye
canım ne zaman yumurtlamıstın adetın ne zamanİnşallah Canıö moralim bozuldu baya bi ama bakalım hayırlı olsun artık ... Nedense adete doğru bir karamsarlık başlıyor bende yine olmadı diye
Ben bu hamisliğimin ayında .oturup bagira bagira ağladım. Gene olmadi.die. netten hap jel neyin sipariş verdimdi. .meğer bebişim benleymis. Hiç bozma moralini. Belki vardır belki yok ama inan insanın kendini yaiprattigi kaliorİnşallah Canıö moralim bozuldu baya bi ama bakalım hayırlı olsun artık ... Nedense adete doğru bir karamsarlık başlıyor bende yine olmadı diye
Gunaydin canim Agrimi hat safhada kuzum karnim belim birbirine girmiş durumdaGünaydınlarrrr canımmm.inşallah ağrın falan yoktur .
Canım SAT 15 Aralık 26 günde bir adet oluyorum yaklaşık olarak BAT 9 Ocak bu ay ovulasyon testi kullandım aynı koyulukta 2 çizgiyi 26 Aralık günü gördüm sanırım yumurtlamam o günlerde oldu. Bu arada kanama sabah sadece idrara çıktığımda peçeteye geldi. O da pembemsi bir şey sabahtan beri sık sık lavaboya gittim başka bir şey yok şu an için...canım ne zaman yumurtlamıstın adetın ne zaman
Canım kan tahlili için de olsa bence adet gününü beklemeye çalış ya da hiç dayanamam dersen de adetten 1-2 gün önce ver.kızlar birşey soracagım
pzt 28 inde yumurtladım
1 inde yani dün silikleşmiş iyice
yani yumurtam catladı mı bu hafta anlamadım
8 i de bat ne zaman test yapmalıyım
Benim de bat 9 ocak sabırsızlanıyorum ama beklemeye de çalışıyorum :) kan tahlili için kendimi tutucam ama idrar için muhtemelen son 3 4 gün evde denerim :) sabırsızım :)Canım kan tahlili için de olsa bence adet gününü beklemeye çalış ya da hiç dayanamam dersen de adetten 1-2 gün önce ver.
bnim de bat 8 ocak canım bnde oyle bişey olmadı pembeyse hamilelik olabilir canım inşallah öyledir kanda test yapsan ..Canım SAT 15 Aralık 26 günde bir adet oluyorum yaklaşık olarak BAT 9 Ocak bu ay ovulasyon testi kullandım aynı koyulukta 2 çizgiyi 26 Aralık günü gördüm sanırım yumurtlamam o günlerde oldu. Bu arada kanama sabah sadece idrara çıktığımda peçeteye geldi. O da pembemsi bir şey sabahtan beri sık sık lavaboya gittim başka bir şey yok şu an için...
bn cok sabırsızım da esim yapma bekleyelim diyo inşllah bu ay olur artıkCanım kan tahlili için de olsa bence adet gününü beklemeye çalış ya da hiç dayanamam dersen de adetten 1-2 gün önce ver.
Evet canım çok haklısın çocuk düşündüğümden beri saçma sapan şeyler oluyor hemen acaba gebelik belirtisi mi diyoruz değil mi :) psikolojiler bozuk :) allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bu güzel duyguyu yaşamayı...Ben bu hamisliğimin ayında .oturup bagira bagira ağladım. Gene olmadi.die. netten hap jel neyin sipariş verdimdi. .meğer bebişim benleymis. Hiç bozma moralini. Belki vardır belki yok ama inan insanın kendini yaiprattigi kalior
İnşallah canım benim inşallah... :)Canım devamı gelmemiş nie bozulsun ki moralin dusunme öyle setler inşallah gelio bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?