ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz
5 yıldır bi tedavi süreci oldu mü peki. Eşinin kontrollerı falan tamam mi

kızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz
Canım 13.gün çizgiler koyu o günü değerlendirdiniz mi? mutlaka bugünü de değerlendirin. 2 gün sonra tekrar değerlendirin yine hadi canım inşallah bebeğine kavuşursun sen de :)

Eşimde istemiyor daha erken diyor :) hayırlısı canım sabır sabır :))
Ay ben dé ilk okuyunca eşin bebek istemiyo sandım düşünsene bi de öyle olduğunu sabret sabret eşin de haklı şimdi gidip test yapmak ikinizi de stresé sokar bekleyin azcik

Owww çok güzel. 13.gün yumurtlama olmuş . 14 te siliklesme olmuş. . Bugun 14. Gunse kesinlikle olmalı. Hatta yarın da olsa olur.
evet bugün 14. günümüz yani hem bugün hemde yarın çalışma olmalı mı diyorsunuz? :)

Ay ben dé ilk okuyunca eşin bebek istemiyo sandım düşünsene bi de öyle olduğunu sabret sabret eşin de haklı şimdi gidip test yapmak ikinizi de stresé sokar bekleyin azcik
yok canım test için erken diyor negatif çıksa da acaba mı falan diycem ya ben bekle diyor o yüzden ama ben yavaştan idrarla yapılan testlere başlarım kesin :)))

hala gelen giden yok .. progestanla adet görmeyen tek vakayım galiba.. bugün biteli 12 gün oldu. daha önce hep 4.-5. gün olurdum. randevumda taaa perşembe...gebelikten geçtim de bari kötü birşey çıkmasa...

vorones cevaplarsan sevinirim
Benim hiç olMaz olmaz.bi kaç adette bi hafta öncesinde kahverengi akıntı falan oldu. Çok bildiğimden değil de . Buralarda sordum ben de .arkadaşlar öyle dedi. İlk hamilelik mi olacak senin.. Bi de ben doğum kontrol hapı kullanmıştım evlenir evlenmez. Hani vücut hiç bilmiyo gebelikle ilgili bi gelişmeyi. Vücut hazırlanıyor derlerdi böyle erken git gellere

evet bugün 14. günümüz yani hem bugün hemde yarın çalışma olmalı mı diyorsunuz? :)
Köyü çizgi günü ve ertesi olması en İdeal. Eşinde sperm hız sayı sorunu yoksa.çatladı ktan sonra çalış çalışabildigin kadar. gerçi benim 12 13 15 18 şeklinde çalisma sonucu tuttu. 12 de çatlama günüm olsa gerek diorum .ben ama 15 te de çok ağrı olmuştu kasıkta belki de o gün oldu çatlama tam bilmiom

Bu ay inşallah seni gorecez hamis hamis. Sonun bana benzicek hsg sonrası gelen minnaklar tabi çok umitlendirici de olmiiyim de hissediyorum

Evet ilk hamilelik olcak inşallah ve hic birsey kullanmadim daha onceden

Arkadaslar sizce ben hangi gun yumurtladım

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-02-22-34-09.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 58
3. aydir deniyorduk umutlar 4. Ayda artik yas 33 ve ogretmenim
Oww bu topicte doğru yerdesinnn. Biz de öğretmeniz yani çoğumuz öyle başladık ilklerde 4. Ay olur inşallah. Allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…