5 yıldır bi tedavi süreci oldu mü peki. Eşinin kontrollerı falan tamam mikızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz
Canım 13.gün çizgiler koyu o günü değerlendirdiniz mi? mutlaka bugünü de değerlendirin. 2 gün sonra tekrar değerlendirin yine hadi canım inşallah bebeğine kavuşursun sen de :)kızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz
Ay ben dé ilk okuyunca eşin bebek istemiyo sandımEşimde istemiyor daha erken diyor :) hayırlısı canım sabır sabır :))
Ayy insallah yaaAdete yakın beyaz akıntı hamislik habercisi oluo ama.ovulasyon günü diosun.. bilemedim
evet bugün 14. günümüz yani hem bugün hemde yarın çalışma olmalı mı diyorsunuz? :)Owww çok güzel. 13.gün yumurtlama olmuş . 14 te siliklesme olmuş. . Bugun 14. Gunse kesinlikle olmalı. Hatta yarın da olsa olur.
yok canım test için erken diyor negatif çıksa da acaba mı falan diycem ya ben bekle diyor o yüzden ama ben yavaştan idrarla yapılan testlere başlarım kesin :)))Ay ben dé ilk okuyunca eşin bebek istemiyo sandımdüşünsene bi de öyle olduğunu sabret sabret eşin de haklı şimdi gidip test yapmak ikinizi de stresé sokar bekleyin azcik
Amin canim insallah Kasikta batmalar akinti yumurtlamaya isaret canim yarina siliklesir
Çok da silik değil. Dünkü bundan daha mı koyuydu. Yarın koyulaşacak gibi.. at bilemedim şimdiKızlarrrr bu da günün Son testi silikleşme başlamış gibi)
vorones I imtisall M3rv3_gkn sevdabuzer melekistiyorum :)
Benim hiç olMaz olmaz.bi kaç adette bi hafta öncesinde kahverengi akıntı falan oldu. Çok bildiğimden değil de . Buralarda sordum ben de .arkadaşlar öyle dedi. İlk hamilelik mi olacak senin.. Bi de ben doğum kontrol hapı kullanmıştım evlenir evlenmez. Hani vücut hiç bilmiyo gebelikle ilgili bi gelişmeyi. Vücut hazırlanıyor derlerdi böyle erken git gellerevorones cevaplarsan sevinirim
Köyü çizgi günü ve ertesi olması en İdeal. Eşinde sperm hız sayı sorunu yoksa.çatladı ktan sonra çalış çalışabildigin kadar.evet bugün 14. günümüz yani hem bugün hemde yarın çalışma olmalı mı diyorsunuz? :)
Bu ay inşallah seni gorecez hamis hamis. Sonun bana benzicek hsg sonrası gelen minnaklarKızlar dün akşamı değerlendirdik :) bu akşam da varsın olsun eşim dünden razı :)) bu arada sağ kasığıma sancı saplandı. Ayrıca bugün arkadaşım doğum yaptı bebeği görmeye gittik ayyy çok sevimli minnacık ayy alıp içime basasım geldi koklamak istedim ve bir kere daha çokça istedim bebeğim olsun diye :))) I imtisall şimdi senin bebiş de çok mis kokuyordur kokla benim için :)) bu arada silikleşme olana kadar devam ben dersine çalışayım takdir Rabbim in inşallah olur :) dua edin bana nooluurrrvorones ve tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim :) Allah ın izni sizlerin duaları ve çabalarımla olacak olacak inşallah :)))
Evet ilk hamilelik olcak inşallah ve hic birsey kullanmadim daha oncedenBenim hiç olMaz olmaz.bi kaç adette bi hafta öncesinde kahverengi akıntı falan oldu. Çok bildiğimden değil de . Buralarda sordum ben de .arkadaşlar öyle dedi. İlk hamilelik mi olacak senin.. Bi de ben doğum kontrol hapı kullanmıştım evlenir evlenmez. Hani vücut hiç bilmiyo gebelikle ilgili bi gelişmeyi. Vücut hazırlanıyor derlerdi böyle erken git gellere
Kac ay oldu deneyelı. Ay merak ettim yaş kaçEvet ilk hamilelik olcak inşallah ve hic birsey kullanmadim daha onceden
3. aydir deniyorduk umutlar 4. Ayda artik yas 33 ve ogretmenimKac ay oldu deneyelı. Ay merak ettim yaş kaççalışıyor musun
Oww bu topicte doğru yerdesinnn. Biz de öğretmeniz yani çoğumuz öyle başladık ilklerde3. aydir deniyorduk umutlar 4. Ayda artik yas 33 ve ogretmenim
Ay bulmaca gibi senin testler. 12 desem değil 14 desem değil. Umarım gün aşırı çalisma olmstur. Kızlar yardım edecektir. Bana en koyu en son ki gibi geldiArkadaslar sizce ben hangi gun yumurtladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?