ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones merhaba benim bu ay 3gun erken geldi adetim normalde hic boyle olmaz tam zamaninda olurum sen bi arkadasa vucut gebelige hazirlaniyordur demissin bir de sana sorayim dedim. Beni aydinlatir misin bu konuda

kızlar birşey soracagım
pzt 28 inde yumurtladım
1 inde yani dün silikleşmiş iyice
yani yumurtam catladı mı bu hafta anlamadım
8 i de bat ne zaman test yapmalıyım
Siliklestigi zaman catlamistir yumurta birde 28inde yumurtladıysan 14 gun ekle ustune adet gunun olur 11 ocak bat senin

Canım 15.gün testinde 2 çizgi birbirine yakın koyulukta gibi :) günleri iyi değerlendir:)

En koyu bugun yarina catlar canim bence bugunu degerlendirme sansin varsa yap canim

Canim ust uste değilde de gün aşiri olsun bence soğuklarda bide hasta olma o da etkiler yine de sen bilirsin tabi :)

Kızlar dün akşamı değerlendirdik :) bu akşam da varsın olsun eşim dünden razı :)) bu arada sağ kasığıma sancı saplandı. Ayrıca bugün arkadaşım doğum yaptı bebeği görmeye gittik ayyy çok sevimli minnacık ayy alıp içime basasım geldi koklamak istedim ve bir kere daha çokça istedim bebeğim olsun diye :))) I imtisall şimdi senin bebiş de çok mis kokuyordur kokla benim için :)) bu arada silikleşme olana kadar devam ben dersine çalışayım takdir Rabbim in inşallah olur :) dua edin bana nooluurrr vorones ve tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim :) Allah ın izni sizlerin duaları ve çabalarımla olacak olacak inşallah :)))

Inşallah canim benim :)

Amin canim insallah Kasikta batmalar akinti yumurtlamaya isaret canim yarina siliklesir

Kızlar adetim 9 ocakta bugün acile gidip kan versem gebelik varsa çıkar mı tutamıyorum kendimi idrarla yapılan gebelik testi var evde bir tane ya da sabah onu mu denesem :) off şu sabahki kanama beni hepten şüphelendirdi. Sadece bir kaç damla pembemsi kan ama ...

Canimmmm haziran annelerinde gördüm seni hamissin sen de

Az daha dur şekerim. Şimdi çıkmasâ gene ya varsa dicez. Adete 2 kala falan yap.

kızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz

Eklentiler

• IMAG0298.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 36
kızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz
Owww çok güzel. 13.gün yumurtlama olmuş . 14 te siliklesme olmuş. . Bugun 14. Gunse kesinlikle olmalı. Hatta yarın da olsa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…