Deli kizzz. Haydi rastgele :)
Canım 15.gün testinde 2 çizgi birbirine yakın koyulukta gibi :) günleri iyi değerlendir:):)) çalışmalar tam gaz devam. Bu da sabahki test ve diğerleri.
sevdabuzer I imtisall M3rv3_gkn kızlar yaww şimdide silikleşme olmuyor sanki :))
En koyu bugun yarina catlar canim bence bugunu degerlendirme sansin varsa yap canim:)) çalışmalar tam gaz devam. Bu da sabahki test ve diğerleri.
sevdabuzer I imtisall M3rv3_gkn kızlar yaww şimdide silikleşme olmuyor sanki :))
Canim ust uste değilde de gün aşiri olsun bence soğuklarda bide hasta olma o da etkiler yine de sen bilirsin tabi :):)) çalışmalar tam gaz devam. Bu da sabahki test ve diğerleri.
Canim ust uste değilde de gün aşiri olsun bence soğuklarda bide hasta olma o da etkiler yine de sen bilirsin tabi :):)) çalışmalar tam gaz devam. Bu da sabahki test ve diğerleri.
Siliklestigi zaman catlamistir yumurta birde 28inde yumurtladıysan 14 gun ekle ustune adet gunun olur 11 ocak bat seninkızlar birşey soracagım
pzt 28 inde yumurtladım
1 inde yani dün silikleşmiş iyice
yani yumurtam catladı mı bu hafta anlamadım
8 i de bat ne zaman test yapmalıyım
Canım 15.gün testinde 2 çizgi birbirine yakın koyulukta gibi :) günleri iyi değerlendir:)
En koyu bugun yarina catlar canim bence bugunu degerlendirme sansin varsa yap canim
Canim ust uste değilde de gün aşiri olsun bence soğuklarda bide hasta olma o da etkiler yine de sen bilirsin tabi :)
Inşallah canim benim :)Kızlar dün akşamı değerlendirdik :) bu akşam da varsın olsun eşim dünden razı :)) bu arada sağ kasığıma sancı saplandı. Ayrıca bugün arkadaşım doğum yaptı bebeği görmeye gittik ayyy çok sevimli minnacık ayy alıp içime basasım geldi koklamak istedim ve bir kere daha çokça istedim bebeğim olsun diye :))) I imtisall şimdi senin bebiş de çok mis kokuyordur kokla benim için :)) bu arada silikleşme olana kadar devam ben dersine çalışayım takdir Rabbim in inşallah olur :) dua edin bana nooluurrrvorones ve tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim :) Allah ın izni sizlerin duaları ve çabalarımla olacak olacak inşallah :)))
benimde takvime göre 8 di demekki 11Siliklestigi zaman catlamistir yumurta birde 28inde yumurtladıysan 14 gun ekle ustune adet gunun olur 11 ocak bat senin
Amin canim insallah Kasikta batmalar akinti yumurtlamaya isaret canim yarina siliklesirKızlar dün akşamı değerlendirdik :) bu akşam da varsın olsun eşim dünden razı :)) bu arada sağ kasığıma sancı saplandı. Ayrıca bugün arkadaşım doğum yaptı bebeği görmeye gittik ayyy çok sevimli minnacık ayy alıp içime basasım geldi koklamak istedim ve bir kere daha çokça istedim bebeğim olsun diye :))) I imtisall şimdi senin bebiş de çok mis kokuyordur kokla benim için :)) bu arada silikleşme olana kadar devam ben dersine çalışayım takdir Rabbim in inşallah olur :) dua edin bana nooluurrrvorones ve tüm arkadaşlara destekleri için teşekkür ederim :) Allah ın izni sizlerin duaları ve çabalarımla olacak olacak inşallah :)))
Hadi canım hayırlısı inşallah olacak inşallah olacak :)Amin canim insallah Kasikta batmalar akinti yumurtlamaya isaret canim yarina siliklesir
Canimmmm haziran annelerinde gördüm seniben alıştım canım 1 sene önce olsa değil ovu. testi direk kan tahliliydiama artık her ay hüsran olunca heyecanım o kadar kalmadı yine hüsran olacak korkusuylaa evde test var bekleyeyim biraz o zaman öyle yapayım inş. güzel haberler veririm sizee
Adete yakın beyaz akıntı hamislik habercisi oluo ama.ovulasyon günü diosun.. bilemedimKizlar ovulasyon doneminde seffaf degil beyaz akintim oldu bu normal mi
Az daha dur şekerim. Şimdi çıkmasâ gene ya varsa dicez. Adete 2 kala falan yap.Kızlar adetim 9 ocakta bugün acile gidip kan versem gebelik varsa çıkar mı tutamıyorum kendimiidrarla yapılan gebelik testi var evde bir tane ya da sabah onu mu denesem :) off şu sabahki kanama beni hepten şüphelendirdi. Sadece bir kaç damla pembemsi kan ama ...
Owww çok güzel. 13.gün yumurtlama olmuş . 14 te siliklesme olmuş. . Bugun 14. Gunse kesinlikle olmalı. Hatta yarın da olsa olur.kızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz
Eşimde istemiyor daha erken diyor :) hayırlısı canım sabır sabır :))Az daha dur şekerim. Şimdi çıkmasâ gene ya varsa dicez. Adete 2 kala falan yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?