Amin inşallah desene meslektaslarimi buldum sevindimOww bu topicte doğru yerdesinnn. Biz de öğretmeniz yani çoğumuz öyle başladık ilklerde4. Ay olur inşallah. Allahım gönlüne göre versin
Aynen oyle valla bende anlamadım bi turlu o yuzden de gun asırı ilişki yapıyozAy bulmaca gibi senin testler. 12 desem değil 14 desem değil. Umarım gün aşırı çalisma olmstur. Kızlar yardım edecektir. Bana en koyu en son ki gibi geldi
Çatlamış demekki canim degerlendir bence es gecmeKızlarrrr bu da günün Son testi silikleşme başlamış gibi)
vorones I imtisall @m3rv3_gkn sevdabuzer melekistiyorum :)
Tam yılbaşı gunu diyecektimki 2 gun sonrasındada koyu gordumArkadaslar sizce ben hangi gun yumurtladım
Canım ben 14. ve 15.günde de aynı koyulukta çizgi göremedim ama ovulasyon testiyle gebelik anlaşılmaz bazılarının tesadüfen denk gelmiş bazılarında gebelik olduğu halde çizgi çıkmamış o yüzden biraz daha bekle canım...Kizlar nolur bilen yardim etsin bu ay ilk defa ovu testi kullandim 14. Veya 15. Gun yumurtlamayi yakaladim sonrasinda bikac gun yapmadim ovu testini. Demin bisey durttu yaptim bakin bi cikan sonuca acaba hamile olabilirmiyim bat kaldi 8 gun. Bi resimde 16. 17. Ve 18. Gunlerin resmi var digerinde de demin yaptigim test
Bebeğinizin olmama sebebi var mı canım?Ne diyor dr.lar?kızlar merhaba buda benim ovülasyon durumum,dün çift çizgiyi yakalamış mıyım? bugün mü ilişki olmalı? 5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz
Olabilir tatlim. Bende hamileligimi o sekilde ogrenmstm. Tabi hepsi ayni sonucu verck diye birsey yok. Senin 8 günün varms. Benim o kadar yoktu daha az vardı bat a. Inşallah hamilesindir. Eger testin varsa elinde yapmaya devam et :)Kizlar nolur bilen yardim etsin bu ay ilk defa ovu testi kullandim 14. Veya 15. Gun yumurtlamayi yakaladim sonrasinda bikac gun yapmadim ovu testini. Demin bisey durttu yaptim bakin bi cikan sonuca acaba hamile olabilirmiyim bat kaldi 8 gun. Bi resimde 16. 17. Ve 18. Gunlerin resmi var digerinde de demin yaptigim test
O testler 14 ve 15 e ait degil sanırım. 16 17 ve 18 yazıyor ama ben mi yanlis anladım acepCanım ben 14. ve 15.günde de aynı koyulukta çizgi göremedim ama ovulasyon testiyle gebelik anlaşılmaz bazılarının tesadüfen denk gelmiş bazılarında gebelik olduğu halde çizgi çıkmamış o yüzden biraz daha bekle canım...
Evet doğru söylüyorsun ben yanlış anlamışım canım. Benim de bat 9 ocak ama ovulasyon testleri yanıltıcı oluyor diye gebelik testi deneyeceğim . Böyle bir şeyler duydukça da kafam karışmıyor değil. Evde bir ovu test kalmıştı akşam gidince yapsam mı acaba :)O testler 14 ve 15 e ait degil sanırım. 16 17 ve 18 yazıyor ama ben mi yanlis anladım acepeğer dogru anladiysam o günlerde siliklesmis. Sonrasinda tekrar koyulasmaya baslams.
Yap benceEvet doğru söylüyorsun ben yanlış anlamışım canım. Benim de bat 9 ocak ama ovulasyon testleri yanıltıcı oluyor diye gebelik testi deneyeceğim . Böyle bir şeyler duydukça da kafam karışmıyor değil. Evde bir ovu test kalmıştı akşam gidince yapsam mı acaba :)
O koyduklarim zaten 14.ve 15. Gune ait degiller canim. Ornek olsun diye silikken nasil koyulastigini gosterebilmek adina 16.17.18gunleri koymustum. Tesekkur ederim yinede canim en iyisi beklemek dogru diyorsunCanım ben 14. ve 15.günde de aynı koyulukta çizgi göremedim ama ovulasyon testiyle gebelik anlaşılmaz bazılarının tesadüfen denk gelmiş bazılarında gebelik olduğu halde çizgi çıkmamış o yüzden biraz daha bekle canım...
Yaaa ne guzelll Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin, Rabbim bizede nasip etsinn anneligi insallahhh.. Son 1 tane kaldi ovu testim bikac gun sonrasinami saklasam acabaa :)))Olabilir tatlim. Bende hamileligimi o sekilde ogrenmstm. Tabi hepsi ayni sonucu verck diye birsey yok. Senin 8 günün varms. Benim o kadar yoktu daha az vardı bat a. Inşallah hamilesindir. Eger testin varsa elinde yapmaya devam et :)
evet canım çok şükür bebiş bekliyorumCanimmmm haziran annelerinde gördüm senihamissin sen de
Sen bilirsn canm :)Yaaa ne guzelll Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin, Rabbim bizede nasip etsinn anneligi insallahhh.. Son 1 tane kaldi ovu testim bikac gun sonrasinami saklasam acabaa :)))
Çok da silik değil. Dünkü bundan daha mı koyuydu. Yarın koyulaşacak gibi.. at bilemedim şimdi
Bu ay inşallah seni gorecez hamis hamis. Sonun bana benzicek hsg sonrası gelen minnaklartabi çok umitlendirici de olmiiyim de hissediyorum
Çatlamış demekki canim degerlendir bence es gecme
Canıım silikleşme olmuş baya çatlamıştır inşallah ne olur ne olmaz 2 günde bir çalışmalara devam et bence :)İnşallah canım hayırlısı ile olsun inşallah moralim iyi sizler sayesinde :)) 2 gündür üst üste çalışma oluyor yaww hala silikleşme tam olmadı gibi ben anlayamadım kızlar yaaa bakın saat 2 buçuk da yaptım sizce???
Kızlarrrr....
Kızlar nasılsınız bugün? benim adet günüm yaklaştıkça umutsuzluk kaplıyor içimi kafaya takmama işini nasıl yapcaz ya :) bir de sigarayı bırakmam lazım artık belki de o bile olumsuz etkiliyor beni
benim tek tüpüm tıkalıydı laparoskopi ameliyatı oldum kasım ayında,yani 5 seneyi sildik yeniden başlıyor gibiyiz :)Bebeğinizin olmama sebebi var mı canım?Ne diyor dr.lar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?