- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Benimde birakmam lazim o mereti ama ben seviyorum o zikkimi yaKızlar nasılsınız bugün? benim adet günüm yaklaştıkça umutsuzluk kaplıyor içimi kafaya takmama işini nasıl yapcaz ya :) bir de sigarayı bırakmam lazım artık belki de o bile olumsuz etkiliyor beni
tabiki oldu sağ tüpüm tıkalıydı benim 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık olmadı,eşim de sorun yok çok şükür.kasım ayında da laparoskopi ameliyatı oldum çok şükür açıldı tüpüm.bu 2. ayımız yani5 yıldır bi tedavi süreci oldu mü peki. Eşinin kontrollerı falan tamam mi
Kuzucan carlamis siliklesmis artik bugun tamamiyle kaybolur çizgi simdi ben son gayret bugunde olsun dicemde deneyimli hamislerimiz ne dee acabaİnşallah canım hayırlısı ile olsun inşallah moralim iyi sizler sayesinde :)) 2 gündür üst üste çalışma oluyor yaww hala silikleşme tam olmadı gibi ben anlayamadım kızlar yaaa bakın saat 2 buçuk da yaptım sizce???
Kızlarrrr....
13. günü degerlendiremedik malesef ama dünü boş geçmedikCanım 13.gün çizgiler koyu o günü değerlendirdiniz mi? mutlaka bugünü de değerlendirin. 2 gün sonra tekrar değerlendirin yine hadi canım inşallah bebeğine kavuşursun sen de :)
Rahim filmindeni cıktı tupun kapali olduğu.birde diğer tup acik olsada hamilelik ihtimali olmuyormubenim tek tüpüm tıkalıydı laparoskopi ameliyatı oldum kasım ayında,yani 5 seneyi sildik yeniden başlıyor gibiyiz :)
evet rahim filminde çıktı,tüpün tam durumuyla ilgili net bişey söyleyemediler tabi.tüp bebekte herşey yolundaydı tutmamasını tüplerime bağladı doktor hatta hemen alalım falan dedi baya bi araştırdıktan sonra farklı bi doktor ameliyatımızı yaptı..eğer tüpün birinde iltihap varsa bu diğerine de zarar verebiliyormusRahim filmindeni cıktı tupun kapali olduğu.birde diğer tup acik olsada hamilelik ihtimali olmuyormu
Kuzucan carlamis siliklesmis artik bugun tamamiyle kaybolur çizgi simdi ben son gayret bugunde olsun dicemde deneyimli hamislerimiz ne dee acaba
bugün 15. gün böyle çıktı testte?13. günü degerlendiremedik malesef ama dünü boş geçmedik
He valla iciyom gunde 1 paketİki gündür yorulduk Bayaaa :))) kalite de önemli malumm bi keçiboynuzu patlatayım diyorum üstüne de taze sıkılmış havuç suyu :)) bu arada afrodizyak etkili yiyecekler neler ki :)) bu arada sigara mı içiyon sen aaaa çok kızdım şu an sana bol su ve sakız ile atlatırsın bir de çerez babam öyle yapmıştı :))
Uffff ya ne zor şeylermiş böyle rahim filmi cekiliyon onda bile tam net değilevet rahim filminde çıktı,tüpün tam durumuyla ilgili net bişey söyleyemediler tabi.tüp bebekte herşey yolundaydı tutmamasını tüplerime bağladı doktor hatta hemen alalım falan dedi baya bi araştırdıktan sonra farklı bi doktor ameliyatımızı yaptı..eğer tüpün birinde iltihap varsa bu diğerine de zarar verebiliyormus
Aynen bende birakamiom sigara bırakma ilacı bile aldım 7 saat tutuodu sonra yine canım istiodu baya bi icmedim ama sonra yine başladım belki de ondan çocuk olmuo benim ama bi yandan da bakiom nice içenler çatır çatır doguruo anlamadım :)He valla iciyom gunde 1 paketkabak cekirdeginde afrodizyak ozelligi var canim.sigarayada yontemler ariyom ben oyle biraktim deyipte birakamiyom bi bunda iradem yok
Dunky testin bozuk gibi dagilmis baya bugunde t c den daha koyu 1 bos 1 dolu dvm brnce ilk ssiliklestigi zamanda ustuste olsunbugün 15. gün böyle çıktı testte?
Kizkardesim doguma 5 dk kala birakti doğumdan 1 saat sonra başladıAynen bende birakamiom sigara bırakma ilacı bile aldım 7 saat tutuodu sonra yine canım istiodu baya bi icmedim ama sonra yine başladım belki de ondan çocuk olmuo benim ama bi yandan da bakiom nice içenler çatır çatır doguruo anlamadım :)
Benim esimde icmio bide bende hamis kalırsam birakicam inşallah temennim :)Kizkardesim doguma 5 dk kala birakti doğumdan 1 saat sonra başladıeşimin kuz kardeşide öyle hic bırakmadı sigarayi haaa hamile kalırsam birakcam mecbur eşime yemin ettim çünkü
Canım 1 yıldır korunmuyoruz ama 5-6 aydır daha bilinçli bir şekilde planlamaya çalışıyoruz ama nasip olmadı henüzKafaya takmamak olmuyor denedim çünkü ben yapamadım :)) ama alışıyor insan sanırım zamanla canım nasipten öte yol yok demekki Rabbim in bir bildiği bir zamanı var diyorum kendi kendime... Bu arada bütün muayeneleri oldum hormonlar yumurta takibi rahim filmi eşimin testleri çok şükür temiz belki yumurtam geç olgunlaşıyor olabilir bilmiyorum canım akışına bırak.
Düşünmeden olmuyor aklına her geldiğinde şükret dua et kalbin rahatlıyor emin ol :)) bu arada sigara yı bırak biran önce( bak bebişin için zararlı nasıl bırakabilirsin bilmiyorum ki? Sakız çiğnemeyi düşündün mü?
Bu arada siz ne zamandır bebiş istiyorsunuz
Canım bende hamileliğimi öğrendiğim an itibariyle bırakacağım öyle de olsun istiyorum. Kendimizi zehirliyoruz ama bebişime kıyamam günah onaKizkardesim doguma 5 dk kala birakti doğumdan 1 saat sonra başladıeşimin kuz kardeşide öyle hic bırakmadı sigarayi haaa hamile kalırsam birakcam mecbur eşime yemin ettim çünkü
Allahım daha fazla aratmasın tez zamanda seni bebeğine kavuştursun canım :)tabiki oldu sağ tüpüm tıkalıydı benim 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık olmadı,eşim de sorun yok çok şükür.kasım ayında da laparoskopi ameliyatı oldum çok şükür açıldı tüpüm.bu 2. ayımız yani
Bu arada yıllık sürecin ayı vajinal mantar yüzünden boş geçti diyebilirm :) ama bir kaç ay daha böyle devam ederse sanırım artık bir doktora görünmenin zamanı geldi belki de rahatsızlık var ben de ya da eşimde bilemiyorum. Artık şüphelenmeye başladım zatenCanım 1 yıldır korunmuyoruz ama 5-6 aydır daha bilinçli bir şekilde planlamaya çalışıyoruz ama nasip olmadı henüzSigarayı da nasıl bırakcam bilmiyorum ama onu yapmam hem ben hem de bebiş için çok önemli
1 yıllık sürecin 3 ayı olacak num lock kapalıymış sayılar çıkmamış pardonBu arada yıllık sürecin ayı vajinal mantar yüzünden boş geçti diyebilirm :) ama bir kaç ay daha böyle devam ederse sanırım artık bir doktora görünmenin zamanı geldi belki de rahatsızlık var ben de ya da eşimde bilemiyorum. Artık şüphelenmeye başladım zaten
valla eşim yemın ettırdı bende bırakmazsam boşa benı ddımCanım bende hamileliğimi öğrendiğim an itibariyle bırakacağım öyle de olsun istiyorum. Kendimizi zehirliyoruz ama bebişime kıyamam günah onakeşke alsak hamilelik haberlerimizi de sigara olayı son bulsa hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?