ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar bnim yumurtlamadan sonraki 6 gun ovulasyon testim ikinci cizgi koyu olmasada kirmizi cikti.yumurta simdiye catlamasi gerekmiyor mu bir de 3 gundur beyaz akintim oluyor

Uffff ya ne zor şeylermiş böyle rahim filmi cekiliyon onda bile tam net değil
öyle walla tüp bebği yapan doktor önce sende bi sıkıntı yok tüpe hemen geçelim dedi tedavi sırasında da bize büyük umut verdi sonuç olumsuz olunca hemen geri vites..olumsuz bi tüp bebeğin üzüntüsüyle uğraşırken adam bana resmen senin tüpün bitmiş durumda ameliyat edip alalım dedi..tabi bu kadar çelişkili konuşunca vazgeçtim 1 seneye yakın dktor araştırdım sonunda buldugum doktor daha mantıklıydı bana olabilecekleri anlattı ve ameliyat etti çok şükür tüpüm de açıldı

ıyıkıde o ankı uzuntunden yanlış karar vermemışsın canım allahım en yakın zamanda hayırlı evlatla mujdelesın senı.bende 15 tatılde rahım fılmı çektırcem ama hep okuduğum şey şu doktor tupun kapalı olup olmadığıyla ılgılı yorum yapmadı mademkı böyle nıye yapılıyor rahım fılmı yanı bunun amacı tuplerın açık olup olmadığına bakılmak değilmi kapalıysada puskurtulen ılaçla açmaya çalışmak benım bıldığım bu

Kizlar bnim yumurtlamadan sonraki 6 gun ovulasyon testim ikinci cizgi koyu olmasada kirmizi cikti.yumurta simdiye catlamasi gerekmiyor mu bir de 3 gundur beyaz akintim oluyor
yumurtlamadan sonrakı ovu testınekı çıft çızgıler gebelıge ısaret ama senınkı daha çok erken gıbı geldı bana

Canim ben esime sert bir türk kahvesi yapıp icirmistim. Huyum degildir yapmak adam şok olmustu sonra anladi tabispermleri hareketlendiriyrms

SİLİKLESMİŞ Kİ BACI .. HADİ HAYIRLI OLSUN

Arkadaşlar merhaba.Ben dün ovulasyon testi yaptım.İnternetten araştırdığım kadarıyla gebelik testindeki gibi boş çıkma durumu yokmuş hormon her zaman bulunduğu için silik olur sonra belirginleşirmiş.Benim dün hiç çıkmadı ikinci çizgi.daha yeniyim bu konularda tecrübelilerden yardım istiyorum normal mi bu?

En sevdiğim şeyler ölüm benim için şu an:sigara,kahve,çay,kola,et,balık,tavuk ...hepsinden inanılmaz tiksiniyorum.6.haftanın ortasında başladı tiksinmeler..
Bende tavuk balik yumurta ve sigaradn cok tiksinmistm ama suan yiyebiliyrm. Dogumdan sonra rahatlarsn. Koladan hic tiksinmedim tiksinemiyorm ama emzirdigm icin dikkat etmem gerekiyr :)

SİLİKLESMİŞ Kİ BACI .. HADİ HAYIRLI OLSUN

Kızlarrrr I imtisall sevdabuzer M3rv3_gkn
Bakın saat 21.30 da yaptım silikleşme mi iyice birde ne fark ettim eskiden yaptığım testlerde çift çizgi gördüğüm zaman ilişki oluyordu sonrasında ara veriyorduk bi kaç gün :)) aklıma geldi :))
Kızlar birde bişey sorcam şimdi testlerin hepsini toplu koyayım bi bakar mısınız tahminen ne zaman adet günüm?? Normalde 27. Gün adet olurdum yani 15 Ocak adet günü ama değişmiş midir acaba? Sizce?? İnşallah adet olmam da bebişim gelir Allah ım izniyle :))

Eklentiler

• DSC_0213.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 61
  • DSC_0215.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 75
Canım 14.gün yumurtlama olmuş görünüyor yani 1 ocak adet de yumurtlamadan yaklaşık olarak 14 gün sonra oluyormuş yani 15 ocak bat diyebiliriz yaklaşık olarak hafi inşallah gebelik haberini alırsın Canım

kızlar arkadaşlara gitmiştik dönüşte nöbetçi eczaneye götürdüm kocayı gittim gebelik testi aldım 3 5 tane :) artık 9 ocağa kadar her gün sabah test yaparım daha çıkmaz ama tutamıyorum kendimi yahu

Evet canım silikleşmiş yumurtlama da çatlama da olmuş sanırım hadi gözün aydın adetini bilemedim canım ya hsg sonrası kanaman uzun sürmüş kanamanda yoğun olmuş düzenin değişebilir ama sanırım 15-16sı adet olursun gibi görünüyor sanki testlere göre inşallah hiç gelmez kırmızılar da.müjdeni alırsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…