ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Adet dongusunun basındaysan normaldır benımde oyle cunku

Günaydın kızlar :) bugün negatif çıkacağını bile bile gebelik testlerine başladım :) beyaz boşluklar yerine günden güne koyulaşan çizgiler görürüm inşallah :)

Kızlar Allah Aşkına biri su testime yorum yapsın ya ben anlamıyorum koyulasiyor siliklesiyor tekrar koyulasiyor anlayamadım cildiracagim

Eklentiler

• IMG_20160104_115803.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20160104_115815.webp
    4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar Allah Aşkına biri su testime yorum yapsın ya ben anlamıyorum koyulasiyor siliklesiyor tekrar koyulasiyor anlayamadım cildiracagim
Canım fotoda çok net göremedim bence de karışık gibi duruyor ama t nin c den daha koyu olduğu ya da aynı koyulukta olduğu gün önemli sanki 11.gün gibi geldi bana kaç günde bir adet oluyorsun ?

inşallah canım yarın randevum var dr muayenesi için...Allah başta burdaki arkadaşlarım ve sen olmak üzere isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Önce kese sonra kalp atışları derken herşey çok yolunda gitsin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al Can'ım inşallah. Hamilelerin duası tutarmış Canım amin inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz daha bata var ama bugün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra evde kalan son öcü testimi kullandık onda da çok silik çizgi çıktı sanırım bu ay da başaramadık Ekteki fotoda beyaz olan gebelik testi pembe kapaklı olan ovulasyon testi bat 9 ocak

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 69
Öcü testi yazmışım ya ovu testi olacaktı bu arada moonna yı bende merak ediyorum giremedi herhalde kaç gündür inşallah herşey yolundadır onun için de moonna dualarımız seninle Canım ...

tatlım ben 29 aralıkta yaptım testi negatif çıktı adet günüm 2 gün geçmişti ve çıkmamıştı düşün. 31 aralıkta sabah yaptım onda da silik çıktı kan verdim 77,6 çıktı yani geç döllenme...Herşey olabilir stres yapma ve bat ı bekle bence...İnşallah hamilesindir canım benim...

İnşallah canım inşallah :)) dua et ne olur :))) ah ah heyecanlı bekleyişlere devam :))

Canım fotoda çok net göremedim bence de karışık gibi duruyor ama t nin c den daha koyu olduğu ya da aynı koyulukta olduğu gün önemli sanki 11.gün gibi geldi bana kaç günde bir adet oluyorsun ?
Ya canım bende pko var 32 günde bir felen oluyorum. Buarada 10 gün dr gitmiştir sağda 15 mm yumurtan var demişti gün aşırı iliski dedi. Dediklerini yaptik. Bende 11 de yumurtladim herhalde dedim. Bugün ki testin tek olan ona bak istersen o da bugün ki acaba tekrar mi yumurtluyorum anlayamadım ki ne zaman regl olucam bilmiyorum da Dr hsg de istedi adet olduktan sonra randevu alicam ama kestiremiyorum geçen ay progestan yüzünden 3 gün geç oldum ayy kafamda deli sorular

Kızlar bugün izin günümdü tüm evi baştan aşağı temizliyorum düşünmeyeyim diye ama olmuyor :))

Kızlar bugün izin günümdü tüm evi baştan aşağı temizliyorum düşünmeyeyim diye ama olmuyor :))
Canım benim Allahım gönlüne gore versin inşallah ama çok kaptırma kendini sonra çok uzuluo insan inşallah hamilesindir

Canım benim Allahım gönlüne gore versin inşallah ama çok kaptırma kendini sonra çok uzuluo insan inşallah hamilesindir
Canım her ay yumurtlama günlerimde bu sefer kesin olacak diye hissediyorum ama sonra bata yaklaştıkça hep umudum kırılıyor 2 3 gündür yine olmadı diye düşünüyorum umudum yok açıkçası artık etraftaki insanların sormasından hala çocuk niye yapmıyorsunuz demesinden bıktım ... Hiç anlamıyorlar insanın halinden kim istemez ki Bebek sahibi olmak ama sanıyorlar ki her ay oluyor da biz yapmıyoruz aslında bu etraftaki sesler yüzünden bu kadar kafaya takıyorum yoksa Allah'a şükür eşimle mutluyuz problemlerimiz yok eşim çok anlayışlı bir insan ama çocuk lafları evimizde ister istemez mutsuzluk yaratıyor allahım hepimize önce sabır versin ve hepimize sağlıklı bebekler Mutlu yuvalar nasip etsin inşallah :)

Can'ım son testinde t c ye göre daha silik gibi ama bence gün aşırı ilişki hep olsun nasip olursa yumurtlama gününde denk gelir inşallah zor bu işler çok

Amin canım inşallah doğru söylüyorsun etraftakiler Ahh onlar yok mu sanki onlara kaldı ccocuk meselesi hemen kisir gibi dusunuolar nie olmuo dusunmuyorum desem olmuoda herhalde ondan dusunmuo DİE dusunurler çok zor iş Allahım hepimize nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…