ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Dun adetin kaçıncı günü idi canımm . Durunca koyulasiyor bi de . Hiç mi bişi çıkmadı

Kizlar sizi uzun suredir takip ediyorum yazin bir kac ay deneyip birakmistik simdi tekrar basladik sizce hangi.gun yumurtladim hangi gun catladim....

Eklentiler

• 2016-01-04 17.40.58.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar sizi uzun suredir takip ediyorum yazin bir kac ay deneyip birakmistik simdi tekrar basladik sizce hangi.gun yumurtladim hangi gun catladim....
Canım hoşgeldinnn. 10. Gun gibi gözüküyor. Umarım çalışmalar olmuş ve tutmuştur

Hadi bakalım Canım hoşgeldin aramıza inşallah sana şans getirmişizdir sanki 10.gün gibi duruyor inşallah 10. 11. Ve hatta 12. Günlerin en az 2 sinde çalışma olmuştur ve bebeğin seninledir
burası bana çok iyi geldi sizler gerçekten destek oluyorsunuz en azından aynı duyguları paylaşan insanların olduğunu görmek bile bana unut veriyor :)

vorones sen nasılsın bu arada hamilelik Nasıl gidiyor bizim dert tasadan seni konuşamadık hiç bebiş kıpırtılarını hissetmeye başladın mı :)

10.gun yumurtlama olmuş canım bır gun oncesı ve yumurtlama gunude çalışma olmuş ınşallah tutmuştur

SİLİKLESMİŞ Kİ BACI .. HADİ HAYIRLI OLSUN

Bugün saat 15.15 te de yaptım artık bırakayım mı kızlar?? bugünde çalışma olmalı mı? Gerçi bugünde çalışma olursa üst üste 5. Gün olacak, ayyy çok çalıştım ben dersime )

Eklentiler

• DSC_0216.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 54
Bugün saat 15.15 te de yaptım artık bırakayım mı kızlar?? bugünde çalışma olmalı mı? Gerçi bugünde çalışma olursa üst üste 5. Gün olacak, ayyy çok çalıştım ben dersime )
Yorulduysanız bırakın canım istersen hadi bakalım şimdi bat bekleme zamanı hayırlı zamanda sağlıkla inşallah

Kizlar onceki hafta pzt yumurtladim bugun de siliklesti hafifde kasigim agridi galiba catladi. Sorum su : bu ara beyaz akintimin olmasi normal mi
Bi de bir hfta sonra yumurta catlar mi tuafima gitti

Kızlar Allah Aşkına biri su testime yorum yapsın ya ben anlamıyorum koyulasiyor siliklesiyor tekrar koyulasiyor anlayamadım cildiracagim
Canım pko vardı demı sende pkolularda nıyeyse hep boyle oluyor ama bence yumurtlsma daha olmamış akıntı veya agrın varmı bır ıku güne catlar gıbıme geliyor

Canım pko vardı demı sende pkolularda nıyeyse hep boyle oluyor ama bence yumurtlsma daha olmamış akıntı veya agrın varmı bır ıku güne catlar gıbıme geliyor
Canim ya gecen hafta yumurtladim bir hafta sonra yani bugun catladi galiba mumkun mu bir hafta sonra catlamasi

Yorulduysanız bırakın canım istersen hadi bakalım şimdi bat bekleme zamanı hayırlı zamanda sağlıkla inşallah

Kizlar onceki hafta pzt yumurtladim bugun de siliklesti hafifde kasigim agridi galiba catladi. Sorum su : bu ara beyaz akintimin olmasi normal mi
Bi de bir hfta sonra yumurta catlar mi tuafima gitti

Kızlarrrr yahuu bende akıntı devam ediyor @yagmur559 anlattığı gibi bi hafta olacak biraz önce lavaboya gittim bi baktım uzayan sümüksü akıntı ama hep şeffaf olurdu bu seferki krem gibi beyazda değil şeffafta hayyy bilemedim ben (
vorones sevdabuzer I imtisall melekistiyorum ayyy yoksa enfeksiyon mu kaptım ki pöfff... Benimki tabi alışık değil o kadar çalışmaya :))
Ayın 24 sine randevu almıştım hsg den sonra ayın 20 si olarak değiştirmiştim bir daha arasam değişimler mi ki :)) beni almayacaklar hastaneye :)) neyse ben yine de beklenmeyen adet (inşallah olmam bebişim gelir hayırlısıyla) gelirse o gün giderim napayım :)

Canim ya gecen hafta yumurtladim bir hafta sonra yani bugun catladi galiba mumkun mu bir hafta sonra catlamasi

Benimde muhtemelen iki gün önce çatladı normalde şeffaf olan akıntım beyaz gibi ama çok beyaz değil çok krem rengi de değil çamaşırhane kireç gibi görünüyor

Ay inşallah enfeksiyon falan degildir. Bebisin senledir

Kaşıntı falan yok di mi Canım? İnşallah değildir enfeksiyon ya kalbini temiz tut canım kavuşacaksın inşallah bebeğine

vorones sen nasılsın bu arada hamilelik Nasıl gidiyor bizim dert tasadan seni konuşamadık hiç bebiş kıpırtılarını hissetmeye başladın mı :)
İyiyim şükür buralar çok soğuk. Ay bilmem.bazen pit pit bişiler hissediom ama bebis galiba dert tasa olmasın ... Herşey Güzel olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…