Dun adetin kaçıncı günü idi canımm . Durunca koyulasiyor bi de . Hiç mi bişi çıkmadıArkadaşlar merhaba.Ben dün ovulasyon testi yaptım.İnternetten araştırdığım kadarıyla gebelik testindeki gibi boş çıkma durumu yokmuş hormon her zaman bulunduğu için silik olur sonra belirginleşirmiş.Benim dün hiç çıkmadı ikinci çizgi.daha yeniyim bu konularda tecrübelilerden yardım istiyorum normal mi bu?
Canım hoşgeldinnn. 10. Gun gibi gözüküyor. Umarım çalışmalar olmuş ve tutmuşturKizlar sizi uzun suredir takip ediyorum yazin bir kac ay deneyip birakmistik simdi tekrar basladik sizce hangi.gun yumurtladim hangi gun catladim....
Hadi bakalım Canım hoşgeldin aramıza inşallah sana şans getirmişizdir sanki 10.gün gibi duruyor inşallah 10. 11. Ve hatta 12. Günlerin en az 2 sinde çalışma olmuştur ve bebeğin seninledirKizlar sizi uzun suredir takip ediyorum yazin bir kac ay deneyip birakmistik simdi tekrar basladik sizce hangi.gun yumurtladim hangi gun catladim....
burası bana çok iyi geldi sizler gerçekten destek oluyorsunuz en azından aynı duyguları paylaşan insanların olduğunu görmek bile bana unut veriyor :)Amin canım inşallah doğru söylüyorsun etraftakiler Ahh onlar yok mu sanki onlara kaldı ccocuk meselesi hemen kisir gibi dusunuolar nie olmuo dusunmuyorum desem olmuoda herhalde ondan dusunmuo DİE dusunurler çok zor iş Allahım hepimize nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar
10.gun yumurtlama olmuş canım bır gun oncesı ve yumurtlama gunude çalışma olmuş ınşallah tutmuşturKizlar sizi uzun suredir takip ediyorum yazin bir kac ay deneyip birakmistik simdi tekrar basladik sizce hangi.gun yumurtladim hangi gun catladim....
SİLİKLESMİŞ Kİ BACI .. HADİ HAYIRLI OLSUN
Evet canım silikleşmiş yumurtlama da çatlama da olmuş sanırım hadi gözün aydınadetini bilemedim canım ya hsg sonrası kanaman uzun sürmüş kanamanda yoğun olmuş düzenin değişebilir ama sanırım 15-16sı adet olursun gibi görünüyor sanki testlere göre inşallah hiç gelmez kırmızılar da.müjdeni alırsın canım benim
Yorulduysanız bırakın canım istersenBugün saat 15.15 te de yaptım artık bırakayım mı kızlar?? bugünde çalışma olmalı mı? Gerçi bugünde çalışma olursa üst üste 5. Gün olacak, ayyy çok çalıştım ben dersime)
Acaba sen ve10.gun yumurtlama olmuş canım bır gun oncesı ve yumurtlama gunude çalışma olmuş ınşallah tutmuştur
Canım gözümden kaçmıştır kusura bakma geriye doğru 2 sayfaya baktım goremedım
Canım pko vardı demı sende pkolularda nıyeyse hep boyle oluyor ama bence yumurtlsma daha olmamış akıntı veya agrın varmı bır ıku güne catlar gıbıme geliyorKızlar Allah Aşkına biri su testime yorum yapsın ya ben anlamıyorum koyulasiyor siliklesiyor tekrar koyulasiyor anlayamadım cildiracagim
Canim ya gecen hafta yumurtladim bir hafta sonra yani bugun catladi galiba mumkun mu bir hafta sonra catlamasiCanım pko vardı demı sende pkolularda nıyeyse hep boyle oluyor ama bence yumurtlsma daha olmamış akıntı veya agrın varmı bır ıku güne catlar gıbıme geliyor
Yorulduysanız bırakın canım istersenhadi bakalım şimdi bat bekleme zamanı hayırlı zamanda sağlıkla inşallah
Kizlar onceki hafta pzt yumurtladim bugun de siliklesti hafifde kasigim agridi galiba catladi. Sorum su : bu ara beyaz akintimin olmasi normal mi
Bi de bir hfta sonra yumurta catlar mi tuafima gitti
Canim ya gecen hafta yumurtladim bir hafta sonra yani bugun catladi galiba mumkun mu bir hafta sonra catlamasi
Ay inşallah enfeksiyon falan degildir. Bebisin senledirKızlarrrr yahuu bende akıntı devam ediyor @yagmur559 anlattığı gibi bi hafta olacak biraz önce lavaboya gittim bi baktım uzayan sümüksü akıntı ama hep şeffaf olurdu bu seferki krem gibi beyazda değil şeffafta hayyy bilemedim ben(
vorones sevdabuzer I imtisall melekistiyorum ayyy yoksa enfeksiyon mu kaptım ki pöfff... Benimki tabi alışık değil o kadar çalışmaya :))
Ayın 24 sine randevu almıştım hsg den sonra ayın 20 si olarak değiştirmiştim bir daha arasam değişimler mi ki :)) beni almayacaklar hastaneye :)) neyse ben yine de beklenmeyen adet (inşallah olmam bebişim gelir hayırlısıyla) gelirse o gün giderim napayım :)
Kaşıntı falan yok di mi Canım? İnşallah değildir enfeksiyon ya kalbini temiz tut canım kavuşacaksın inşallah bebeğineKızlarrrr yahuu bende akıntı devam ediyor @yagmur559 anlattığı gibi bi hafta olacak biraz önce lavaboya gittim bi baktım uzayan sümüksü akıntı ama hep şeffaf olurdu bu seferki krem gibi beyazda değil şeffafta hayyy bilemedim ben(
vorones sevdabuzer I imtisall melekistiyorum ayyy yoksa enfeksiyon mu kaptım ki pöfff... Benimki tabi alışık değil o kadar çalışmaya :))
Ayın 24 sine randevu almıştım hsg den sonra ayın 20 si olarak değiştirmiştim bir daha arasam değişimler mi ki :)) beni almayacaklar hastaneye :)) neyse ben yine de beklenmeyen adet (inşallah olmam bebişim gelir hayırlısıyla) gelirse o gün giderim napayım :)
İyiyim şükür buralar çok soğuk.vorones sen nasılsın bu arada hamilelik Nasıl gidiyor bizim dert tasadan seni konuşamadık hiç bebiş kıpırtılarını hissetmeye başladın mı :)
Sağol canım benim. Azimle istekle sağlıkla senin de olacak . Bat ne zamanSagolun kizlar 9. Gun 10.gun ve 12.gun iliski.oldu.hayirlisi olur insallah vorones hamileligin hayirli olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?