Kız yeter garii. Bugün dur yarın olsun. Yarın da bi bak ilişki sonrası adet gibi ağrı girio mu. Bebis habercim di benim o ağrı. Gece gece kist mi oldu acaba die kk da araniodum meğer bebiş misBugün saat 15.15 te de yaptım artık bırakayım mı kızlar?? bugünde çalışma olmalı mı? Gerçi bugünde çalışma olursa üst üste 5. Gün olacak, ayyy çok çalıştım ben dersime)
Tatlimmm mm küsme küsmeYa canım bende pko var 32 günde bir felen oluyorum. Buarada 10 gün dr gitmiştir sağda 15 mm yumurtan var demişti gün aşırı iliski dedi. Dediklerini yaptik. Bende 11 de yumurtladim herhalde dedim. Bugün ki testin tek olan ona bak istersen o da bugün ki acaba tekrar mi yumurtluyorum anlayamadım ki ne zaman regl olucam bilmiyorum da Dr hsg de istedi adet olduktan sonra randevu alicam ama kestiremiyorum geçen ay progestan yüzünden 3 gün geç oldum ayy kafamda deli sorular
Anlamadım ben şımdı Yumurtlamayla catlsma aynı şey dıye biliyorum ha belkı bu ay akıntın falan uzun sure olmuştur obu testı hep koyu olmuştur gec çatlamıştırCanim ya gecen hafta yumurtladim bir hafta sonra yani bugun catladi galiba mumkun mu bir hafta sonra catlamasi
Ayyy bılrmedımkı canım ya canım ben dıger olayıda çözemedim benım bıldıgım yumurta catlayınca yumurtlama oluyor beynım bulandı bakKızlarrrr yahuu bende akıntı devam ediyor @yagmur559 anlattığı gibi bi hafta olacak biraz önce lavaboya gittim bi baktım uzayan sümüksü akıntı ama hep şeffaf olurdu bu seferki krem gibi beyazda değil şeffafta hayyy bilemedim ben(
vorones sevdabuzer @imtisall melekistiyorum ayyy yoksa enfeksiyon mu kaptım ki pöfff... Benimki tabi alışık değil o kadar çalışmaya :))
Ayın 24 sine randevu almıştım hsg den sonra ayın 20 si olarak değiştirmiştim bir daha arasam değişimler mi ki :)) beni almayacaklar hastaneye :)) neyse ben yine de beklenmeyen adet (inşallah olmam bebişim gelir hayırlısıyla) gelirse o gün giderim napayım :)
Kızmayın ya soz bırakacam
:) ben de ne Ağrı var ne bir belirti sadece bel Ağrım var çok fena o da bugün temizlik yaparken olduKız yeter garii. Bugün dur yarın olsun. Yarın da bi bak ilişki sonrası adet gibi ağrı girio mu. Bebis habercim di benim o ağrı. Gece gece kist mi oldu acaba die kk da araniodum meğer bebiş mis
Oo tebrik ederim seni ne güzel bir haber ya :) ben de Bebek gelirse sigaraya bırakanlar kulübünde olacağım inşallah ama zor di mi gerçi bazı arkadaşlarım hamilelikte kokusundan bile çok tiksinip bir anda bıraktılar umarım bizde de o dirayet olur bebiş gelirse Canım :)hic soz verme canim birakmasi cok zor bende biraktim amaaa cok zorlaniyorumgozlerim ayni boyle oluyo bu arada doktora gittim ikizmis
canim hayirli olsun bebegin. Sagliklica kucagina alirsin insallah. Ya gec dollenme ile ilgili birsey sormak istiyorum. Sen hamile kaldigin ay yumurtlama testi kullandin mi? ve yumurtlama doneminden sonra da iliski oldu mu? Benim gec dollenmede anlamadigim yumurtlama doneminden sonrada iliskiye giriliyor mu?tatlım ben 29 aralıkta yaptım testi negatif çıktı adet günüm 2 gün geçmişti ve çıkmamıştı düşün. 31 aralıkta sabah yaptım onda da silik çıktı kan verdim 77,6 çıktı yani geç döllenme...Herşey olabilir stres yapma ve bat ı bekle bence...İnşallah hamilesindir canım benim...
Oy hayırlı olsun minnaklar sağlikla gelsinlerhic soz verme canim birakmasi cok zor bende biraktim amaaa cok zorlaniyorumgozlerim ayni boyle oluyo bu arada doktora gittim ikizmis
Üzülmek yok gelmesse kendi bilir. Allah bilir. . Ee o zaman diyecek söz yok. Zamanı gelsin o gelicek annecigiii:) ben de ne Ağrı var ne bir belirti sadece bel Ağrım var çok fena o da bugün temizlik yaparken oldubu bebiş bu ay da üzecek anneyi babayı gelmeyecek herhalde :/
Gir bence tatlım. Ben öyle yaptimm 12 13 15 18 21 de oldu ilişki. 12 ya da 13 tu yumurtlama. Değerim düşük cikincacanim hayirli olsun bebegin. Sagliklica kucagina alirsin insallah. Ya gec dollenme ile ilgili birsey sormak istiyorum. Sen hamile kaldigin ay yumurtlama testi kullandin mi? ve yumurtlama doneminden sonra da iliski oldu mu? Benim gec dollenmede anlamadigim yumurtlama doneminden sonrada iliskiye giriliyor mu?
Canım benim heryerde çıkıyor öylesi malesef ne yapacaksın işte :/Sabahın bi vakti gene dersi bekliyorum. Sıcacık yatagimi bırakıp geldim kızişimle. Okumuş öğretmen olmuşlar da bi günaydın merhaba demeyi ogrenememisler. Bu okulda idare ile takismistim . Herkes düşman anacim. .
Günaydınlarrrr. . Aman psikolojin negatiflerle bozulmucaksa yap gitsinGünaydın kızlar herkese :) ben bugün de yaptığım test yine negatif biri beni durdursun :) eşim yeter artık testlerle kafayı bozdun evi laboratuvara döndürdün diyor :)) dün gece rüyamda gördüm çift çizgiyi ama sabah boş :))
Ayyy canim çok sevindim ys hayırlı olsunhic soz verme canim birakmasi cok zor bende biraktim amaaa cok zorlaniyorumgozlerim ayni boyle oluyo bu arada doktora gittim ikizmis
Aynen bi bunu cozemedim yumurtlama takibi yapiyoz çalışmalarda oluyor heralde sonrasinsada tekrar yumurtlama oluyor onda ilişki olursa tutmuş biri su gec yumurtlamayi anlatabilirmicanim hayirli olsun bebegin. Sagliklica kucagina alirsin insallah. Ya gec dollenme ile ilgili birsey sormak istiyorum. Sen hamile kaldigin ay yumurtlama testi kullandin mi? ve yumurtlama doneminden sonra da iliski oldu mu? Benim gec dollenmede anlamadigim yumurtlama doneminden sonrada iliskiye giriliyor mu?
Canım daha şu anda yapıyorum ama erken olduğunu da biliyorum ya çıkmasa da daha idrara geçmemiştir ondandır diye avutuyorum kendimi:) ama kırmızılar gelince tabi bir kaç gün baya bir üzülüyorum ama yapacak bir şey yok ne zaman nasipse o zaman olacak hayırlısıyla ...Günaydınlarrrr. . Aman psikolojin negatiflerle bozulmucaksa yap gitsinbunlar da tatlı heyecanlar
Gunaydin canim boşver hic takma bizdede müdür öyle gözünün içine bakıyor sen günaydın demedende demiyor cokta tinSabahın bi vakti gene dersi bekliyorum. Sıcacık yatagimi bırakıp geldim kızişimle. Okumuş öğretmen olmuşlar da bi günaydın merhaba demeyi ogrenememisler. Bu okulda idare ile takismistim . Herkes düşman anacim. .
Nerdeydiniz canım siz? Biz izmirdeyiz ama ben biraz üşüyen bir insan olduğumdan geçen ay 222 tl geldi doğalgaz bu ay daha da soğuk ne olacak bilmiyorum :)Gunaydin canim boşver hic takma bizdede müdür öyle gözünün içine bakıyor sen günaydın demedende demiyor cokta tinvalla burda kar tatili var 2 gundur hic durmadan yagiyor carsamba persembemde bos zaten ama dogalgaz anamizi aglatir bu ay sabahran geceye kadar 46_48de yakiyoz yinede donuyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?