ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bugün saat 15.15 te de yaptım artık bırakayım mı kızlar?? bugünde çalışma olmalı mı? Gerçi bugünde çalışma olursa üst üste 5. Gün olacak, ayyy çok çalıştım ben dersime )
Kız yeter garii. Bugün dur yarın olsun. Yarın da bi bak ilişki sonrası adet gibi ağrı girio mu. Bebis habercim di benim o ağrı. Gece gece kist mi oldu acaba die kk da araniodum meğer bebiş mis

Tatlimmm mm küsme küsme ben kaçırmışim senin paylaşımları da. Hoş çok bisi bildiğimde yok da . insallah bebisin gelir bu ay

Canim ya gecen hafta yumurtladim bir hafta sonra yani bugun catladi galiba mumkun mu bir hafta sonra catlamasi
Anlamadım ben şımdı Yumurtlamayla catlsma aynı şey dıye biliyorum ha belkı bu ay akıntın falan uzun sure olmuştur obu testı hep koyu olmuştur gec çatlamıştır

Ayyy bılrmedımkı canım ya canım ben dıger olayıda çözemedim benım bıldıgım yumurta catlayınca yumurtlama oluyor beynım bulandı bak

Kız yeter garii. Bugün dur yarın olsun. Yarın da bi bak ilişki sonrası adet gibi ağrı girio mu. Bebis habercim di benim o ağrı. Gece gece kist mi oldu acaba die kk da araniodum meğer bebiş mis
:) ben de ne Ağrı var ne bir belirti sadece bel Ağrım var çok fena o da bugün temizlik yaparken oldu bu bebiş bu ay da üzecek anneyi babayı gelmeyecek herhalde :/

hic soz verme canim birakmasi cok zor bende biraktim amaaa cok zorlaniyorum gozlerim ayni boyle oluyo bu arada doktora gittim ikizmis
Oo tebrik ederim seni ne güzel bir haber ya :) ben de Bebek gelirse sigaraya bırakanlar kulübünde olacağım inşallah ama zor di mi gerçi bazı arkadaşlarım hamilelikte kokusundan bile çok tiksinip bir anda bıraktılar umarım bizde de o dirayet olur bebiş gelirse Canım :)

canim hayirli olsun bebegin. Sagliklica kucagina alirsin insallah. Ya gec dollenme ile ilgili birsey sormak istiyorum. Sen hamile kaldigin ay yumurtlama testi kullandin mi? ve yumurtlama doneminden sonra da iliski oldu mu? Benim gec dollenmede anlamadigim yumurtlama doneminden sonrada iliskiye giriliyor mu?

:) ben de ne Ağrı var ne bir belirti sadece bel Ağrım var çok fena o da bugün temizlik yaparken oldu bu bebiş bu ay da üzecek anneyi babayı gelmeyecek herhalde :/
Üzülmek yok gelmesse kendi bilir. Allah bilir. . Ee o zaman diyecek söz yok. Zamanı gelsin o gelicek annecigiii

Sabahın bi vakti gene dersi bekliyorum. Sıcacık yatagimi bırakıp geldim kızişimle. Okumuş öğretmen olmuşlar da bi günaydın merhaba demeyi ogrenememisler. Bu okulda idare ile takismistim . Herkes düşman anacim. .

Gir bence tatlım. Ben öyle yaptimm 12 13 15 18 21 de oldu ilişki. 12 ya da 13 tu yumurtlama. Değerim düşük cikinca
Geç döllenme olmuş olabilir demislerdi

Canım benim heryerde çıkıyor öylesi malesef ne yapacaksın işte :/

Günaydın kızlar herkese :) ben bugün de yaptığım test yine negatif biri beni durdursun :) eşim yeter artık testlerle kafayı bozdun evi laboratuvara döndürdün diyor :)) dün gece rüyamda gördüm çift çizgiyi ama sabah boş :))

Günaydınlarrrr. . Aman psikolojin negatiflerle bozulmucaksa yap gitsin bunlar da tatlı heyecanlar

hic soz verme canim birakmasi cok zor bende biraktim amaaa cok zorlaniyorum gozlerim ayni boyle oluyo bu arada doktora gittim ikizmis
Ayyy canim çok sevindim ys hayırlı olsun ya mecbur bırakacam canim eşim diye bir faktör var yaa bende istiyom ikiz bebek insallah benimde ikiz bebegim olur

Aynen bi bunu cozemedim yumurtlama takibi yapiyoz çalışmalarda oluyor heralde sonrasinsada tekrar yumurtlama oluyor onda ilişki olursa tutmuş biri su gec yumurtlamayi anlatabilirmi

Günaydınlarrrr. . Aman psikolojin negatiflerle bozulmucaksa yap gitsin bunlar da tatlı heyecanlar
Canım daha şu anda yapıyorum ama erken olduğunu da biliyorum ya çıkmasa da daha idrara geçmemiştir ondandır diye avutuyorum kendimi:) ama kırmızılar gelince tabi bir kaç gün baya bir üzülüyorum ama yapacak bir şey yok ne zaman nasipse o zaman olacak hayırlısıyla ...

Gunaydin canim boşver hic takma bizdede müdür öyle gözünün içine bakıyor sen günaydın demedende demiyor cokta tin valla burda kar tatili var 2 gundur hic durmadan yagiyor carsamba persembemde bos zaten ama dogalgaz anamizi aglatir bu ay sabahran geceye kadar 46_48de yakiyoz yinede donuyom valla

Nerdeydiniz canım siz? Biz izmirdeyiz ama ben biraz üşüyen bir insan olduğumdan geçen ay 222 tl geldi doğalgaz bu ay daha da soğuk ne olacak bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…