- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- 103
Bizim de öyle yà kömürlü kalorifer güya adamlar yada da ev yatakodasi soğuk . Vurduk elektrikli sobanın gözüneGunaydin canim boşver hic takma bizdede müdür öyle gözünün içine bakıyor sen günaydın demedende demiyor cokta tinvalla burda kar tatili var 2 gundur hic durmadan yagiyor carsamba persembemde bos zaten ama dogalgaz anamizi aglatir bu ay sabahran geceye kadar 46_48de yakiyoz yinede donuyom valla
Oy daha çok varmis. İnşallah güzel bı bekleyiş sonrası güzel haber alırız. AminnnnVorones bat tarihim 18 ocak daha cok var bakalim insallah tutar cnm benim ve her kesin......
Burda ısınma için toplu para aliolar. 2500 verdik . Hala da düzgün isinamioruzNerdeydiniz canım siz? Biz izmirdeyiz ama ben biraz üşüyen bir insan olduğumdan geçen ay 222 tl geldi doğalgaz bu ay daha da soğuk ne olacak bilmiyorum :)
Bende aydinliyim ama adıyamanda yaşıyoruz canim ya benim eşim bu soğukta bile dolaptan buzlu su içer yarim kollu yazlık penyeyle dolanir adama usuyom diyince garibine gidiyorNerdeydiniz canım siz? Biz izmirdeyiz ama ben biraz üşüyen bir insan olduğumdan geçen ay 222 tl geldi doğalgaz bu ay daha da soğuk ne olacak bilmiyorum :)
Bugun ayin 5i olduğuna göre dunmuydu canim yumurtlama günün sanki birkacgun onceydi diye hatirliyorum yumurtlama gununden 14gun sonra adet oluNurVorones bat tarihim 18 ocak daha cok var bakalim insallah tutar cnm benim ve her kesin......
Amman sen kendini üşütme igdirda bizimde öyleydi hem para verirdik hemde gece 12de kapatırlardı 1 hafta hastanede yatmıştım geceleri usumemden dolayı bronsit olmuştumBizim de öyle yà kömürlü kalorifer güya adamlar yada da ev yatakodasi soğuk . Vurduk elektrikli sobanın gözüne
evet canım test kullandım adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki oldu 16 aralıkta silikleşti testim o gün ve sonrasında da gün aşarı ilişki devam etti, 31 aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama dün akşamdan beri kanamam var umutsuzca bekliyorum...canim hayirli olsun bebegin. Sagliklica kucagina alirsin insallah. Ya gec dollenme ile ilgili birsey sormak istiyorum. Sen hamile kaldigin ay yumurtlama testi kullandin mi? ve yumurtlama doneminden sonra da iliski oldu mu? Benim gec dollenmede anlamadigim yumurtlama doneminden sonrada iliskiye giriliyor mu?
Canım gönlünü ferah tut inşallah bir şey yoktur hamilelikte bu tarz kanama yaşayan arkadaşlarım oldu normal bir süreç olabilir dualarımız seninle inşallah birşey olmaz kuzum dua et bol bol bebiş seni bırakmayacak inanıyorum benkızlar moralim çok bozuk dün akşam kanamam başladı hafif hafif devam ediyor, bugün dr a gittim rahim kalın görünüyor ama dış gebelik düşük ya da bebek görünmüyor şimdilik dedi öğleden sonra tahlili göstermeye gideceğim progestan istedi sağ tarafım hala çok ağrıyor Allah ım hayırlısını versin sevincim kursağımda kaldı(
canım nolur kendını uzme senın ve bebışının hakkında hayırlısı neyse o olsunkızlar moralim çok bozuk dün akşam kanamam başladı hafif hafif devam ediyor, bugün dr a gittim rahim kalın görünüyor ama dış gebelik düşük ya da bebek görünmüyor şimdilik dedi öğleden sonra tahlili göstermeye gideceğim progestan istedi sağ tarafım hala çok ağrıyor Allah ım hayırlısını versin sevincim kursağımda kaldı(
buyuk ıhtımalle 17sı gıbı olursun yanı bat gunun ınşallah olmazsında hamış haberını alırızSevdabuzer cnm 23 aralikta adet oldum 26 gunde bir oluyorum 18 ocak bat ondan dedim 1 ocakta cift cizgiyi gordum 3 ocakta silindi kizlar 1 ocakta ve 3 ocaktada iliski oldu bakalim kismet ne gosterecek...
Canım şimdi gordum msjini bsy yoktur Allahın izniyle kötü dusunme hem senin geç döllenme normal olabilir daha bebeğinin görünmemesi inşallah sagsaglim bebisini kucagna alırsınkızlar moralim çok bozuk dün akşam kanamam başladı hafif hafif devam ediyor, bugün dr a gittim rahim kalın görünüyor ama dış gebelik düşük ya da bebek görünmüyor şimdilik dedi öğleden sonra tahlili göstermeye gideceğim progestan istedi sağ tarafım hala çok ağrıyor Allah ım hayırlısını versin sevincim kursağımda kaldı(
canım hemen kötü düşünme. sonuçta değerin artıyordu öyle değil mi? ve geç döllenme olmuştu. bence o nedenle görünmüyordur.bazı doktorlar moral bozmaya bayılıyorlar malesefkızlar moralim çok bozuk dün akşam kanamam başladı hafif hafif devam ediyor, bugün dr a gittim rahim kalın görünüyor ama dış gebelik düşük ya da bebek görünmüyor şimdilik dedi öğleden sonra tahlili göstermeye gideceğim progestan istedi sağ tarafım hala çok ağrıyor Allah ım hayırlısını versin sevincim kursağımda kaldı(
Bida gebelik testi yaptın mi canım ssnmerhabalaar,giremedim günlerdir.. beni merak edenlere teşekkür ederim sağolun canlarım. bende bir değişiklik yok. hala adet olmadım. progestan ilacım biteli 15 gün oldu adetim 10 gün gecikti. perşembe randevum var büyük ihtimal söktürücü verip, yumurta takibi yapacak,çatlatma iğnesi kullandıracak sanırım. hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?