ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bizim de öyle yà kömürlü kalorifer güya adamlar yada da ev yatakodasi soğuk . Vurduk elektrikli sobanın gözüne

Nerdeydiniz canım siz? Biz izmirdeyiz ama ben biraz üşüyen bir insan olduğumdan geçen ay 222 tl geldi doğalgaz bu ay daha da soğuk ne olacak bilmiyorum :)
Bende aydinliyim ama adıyamanda yaşıyoruz canim ya benim eşim bu soğukta bile dolaptan buzlu su içer yarim kollu yazlık penyeyle dolanir adama usuyom diyince garibine gidiyor

Vorones bat tarihim 18 ocak daha cok var bakalim insallah tutar cnm benim ve her kesin......
Bugun ayin 5i olduğuna göre dunmuydu canim yumurtlama günün sanki birkacgun onceydi diye hatirliyorum yumurtlama gununden 14gun sonra adet oluNur

Bizim de öyle yà kömürlü kalorifer güya adamlar yada da ev yatakodasi soğuk . Vurduk elektrikli sobanın gözüne
Amman sen kendini üşütme igdirda bizimde öyleydi hem para verirdik hemde gece 12de kapatırlardı 1 hafta hastanede yatmıştım geceleri usumemden dolayı bronsit olmuştum

kızlar moralim çok bozuk dün akşam kanamam başladı hafif hafif devam ediyor, bugün dr a gittim rahim kalın görünüyor ama dış gebelik düşük ya da bebek görünmüyor şimdilik dedi öğleden sonra tahlili göstermeye gideceğim progestan istedi sağ tarafım hala çok ağrıyor Allah ım hayırlısını versin sevincim kursağımda kaldı (

evet canım test kullandım adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki oldu 16 aralıkta silikleşti testim o gün ve sonrasında da gün aşarı ilişki devam etti, 31 aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama dün akşamdan beri kanamam var umutsuzca bekliyorum...(

Sevdabuzer cnm 23 aralikta adet oldum 26 gunde bir oluyorum 18 ocak bat ondan dedim 1 ocakta cift cizgiyi gordum 3 ocakta silindi kizlar 1 ocakta ve 3 ocaktada iliski oldu bakalim kismet ne gosterecek...

Canım gönlünü ferah tut inşallah bir şey yoktur hamilelikte bu tarz kanama yaşayan arkadaşlarım oldu normal bir süreç olabilir dualarımız seninle inşallah birşey olmaz kuzum dua et bol bol bebiş seni bırakmayacak inanıyorum ben

Kardelen cnm uzuldum bol bol.dinlen moralini yuksek tut cnm bak bende ilk gebeligimi 10. Hafta kalbi durdugu icin kaybettim o surec cok yiprattim senden istegim moralini yuksek tut allah sonra bana bal oglumu nasip etti suan ona kardes dusunuyoz insallah bol bol dua et ve internetten hic bisey okuma moralini.yuksek tut...

canım nolur kendını uzme senın ve bebışının hakkında hayırlısı neyse o olsun

Sevdabuzer cnm 23 aralikta adet oldum 26 gunde bir oluyorum 18 ocak bat ondan dedim 1 ocakta cift cizgiyi gordum 3 ocakta silindi kizlar 1 ocakta ve 3 ocaktada iliski oldu bakalim kismet ne gosterecek...
buyuk ıhtımalle 17sı gıbı olursun yanı bat gunun ınşallah olmazsında hamış haberını alırız

Canım şimdi gordum msjini bsy yoktur Allahın izniyle kötü dusunme hem senin geç döllenme normal olabilir daha bebeğinin görünmemesi inşallah sagsaglim bebisini kucagna alırsın

merhabalaar,giremedim günlerdir.. beni merak edenlere teşekkür ederim sağolun canlarım. bende bir değişiklik yok. hala adet olmadım. progestan ilacım biteli 15 gün oldu adetim 10 gün gecikti. perşembe randevum var büyük ihtimal söktürücü verip, yumurta takibi yapacak,çatlatma iğnesi kullandıracak sanırım. hayırlısı

canım hemen kötü düşünme. sonuçta değerin artıyordu öyle değil mi? ve geç döllenme olmuştu. bence o nedenle görünmüyordur.bazı doktorlar moral bozmaya bayılıyorlar malesef bence kötü birşey çıkmayacak canım. kötü düşünme, içini ferah tutmaya çalış..

Bida gebelik testi yaptın mi canım ssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…