ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bida gebelik testi yaptın mi canım ssn
yapmadım canım. yapmayı düşünmüyorum.şurda 2 gün var zaten doktora gitmeme. perşembe doğru düzgün muayene olacağım inşallah. ama gecen hafta doktor ultrasonla da bakmıştı kanda gebelik de baktı yani bişey olsa çıkardı. olmadıgını bilerek gidiyorum doktora söktürücü versin de düzgünce tedavime başlayacağm inşallah. sen nasılsın? ovu. tarihlerin yaklaştı yine değil mi

moonna nette okudum sıcak su torbası koyulması gerekiomjs hamileliği kolaastiriomus yumurtaları büyütmede gebeliğin tutulmasında faydası varmış sıcağın ben dun denedim iliski sonrası koydum öyle yattım ben çok usuyorum belki onda. Olmuo yumurtalarin sıcak tutulması gerekiomus

Ben tukurukten test sipariş ettim onun gelmesini bekliom canım bakalım :)

canım ben sana yakı demiştim ya. o da ısıtıyor hatta yakıyor .onu da dene mutlaka.eczaneden al yakıyı.çokucuz bişey zaten. beline yapıştırıyorsun o kadar, onunla da çok hamile kalan var.2-3 gün dursun çıkarma canım. ilk yapıştırdıgında yakabiliriz biraz dayan çok faydalı. bu köy ebeleri bile tavsiye ediyor bunu. hatta konusuda var yakının forumlarda bir arat incele istersen.

kızlar progesteron 2.83 çıktı doktor en az 20 olmalı bir anormallik var vücut tarafından istenmeyen bir gebelik bu dedi. Zaten kanamam da devam ediyor pıhtı halinde adet gibi. Yarın sabah detaylı usg ve beta hcg bakılacak tekrar. Düşük, dış gebelik yada anomalili gebelik olabilir dedi....Hayırlısı olsun ne yapayım.Hiç hevesim de kalmadı hiçbişey gelmiyor artık içimden ya

Canım benim bırakma kendini sakın doktorlar biliyorsun karşı tarafı hazırlamak için herşeyin en olumsuzunu konuşuyorlar inşallah üstesinden gelirsiniz Canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah dualarımız seninle ve bebeğinle...

Kacinci haftadasiniz? Bugun bhcg yapilmadi mi

Ovulasyon testim de cift cizgi cikti erken gebelik testim de pozitife donuk gibi nasil oluyor bu is adetime az kalmis olmasi lazim. Basina boyle birsey gelen var mi?

sağol canım ama benim de pek ümidim yok...

Kacinci haftadasiniz? Bugun bhcg yapilmadi mi
sat 29 kasım...31 aralıkta 77.6 çıktı 4 ocakta yani dün 407 çıktı beta hcg.dün akşam kanamam başladı hala devam ediyor dr vajinal usg baktı progesteron istedi 2,83 çıktı çok düşük en az 20 olması lazım vücut bu gebeliği reddediyor dış gebelik düşük ya da anormal gebelik dedi, beta hcg dün bakıldığı için yarın sabah tekrar bakılacak bir de detaylı usg bakalım dedi...

Aslinda artis da iyiymis.. insallah bebegin seninledir.. cok gecmis olsun

Aslinda artis da iyiymis.. insallah bebegin seninledir.. cok gecmis olsun
sağol canım ben de çok sevinmiştim dün sabah 407 yi görünce ama akşam işler değişti işte. Ne yapayım Allah tan her zaman hayırlısını istedim, vardır bir hayır elden bişey gelmiyor...

Darisi senin basina canim O arkadaslar gibi bulanti olsa sigaradan tiskinmeyi cok istiyorum ama yinede icmiyorum

sağol canım ben de çok sevinmiştim dün sabah 407 yi görünce ama akşam işler değişti işte. Ne yapayım Allah tan her zaman hayırlısını istedim, vardır bir hayır elden bişey gelmiyor...
Vucut sorunlu olan gebeligi atiyor.. Gercekten bunda da vardir bir hayir.. Allah beterinden saklasin insallah.. yine de cok stres yapma sen.. iyi haberler verirsin insallah..

Ayyy canim çok sevindim ys hayırlı olsun ya mecbur bırakacam canim eşim diye bir faktör var yaa bende istiyom ikiz bebek insallah benimde ikiz bebegim olur

Inşallah allahim sana da ikiz bebek nasip eder canim ultrason da iki tane kafa görünce şok gecirdim ben hala hamile olduğuma inanamiyorum kurban oldugum rabbim iki tane birden verdi Allahim isteyen herkese versin

Inşallah allahim sana da ikiz bebek nasip eder canim ultrason da iki tane kafa görünce şok gecirdim ben hala hamile olduğuma inanamiyorum kurban oldugum rabbim iki tane birden verdi Allahim isteyen herkese versin
sülalede varmıydı ıkız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…