ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

sağol canım ben de çok sevinmiştim dün sabah 407 yi görünce ama akşam işler değişti işte. Ne yapayım Allah tan her zaman hayırlısını istedim, vardır bir hayır elden bişey gelmiyor...
canım herseyın hayırlısı olsun senın ıcın bebeğin için ...mılletıde boşver hıç takma kafana

Kız yeter garii. Bugün dur yarın olsun. Yarın da bi bak ilişki sonrası adet gibi ağrı girio mu. Bebis habercim di benim o ağrı. Gece gece kist mi oldu acaba die kk da araniodum meğer bebiş mis

Ayyy bılrmedımkı canım ya canım ben dıger olayıda çözemedim benım bıldıgım yumurta catlayınca yumurtlama oluyor beynım bulandı bak

Kız vorones zaten son ilişkide Can'ım Bayaaa acıdı ama ses etmedim benim arada Ağrım oluyor ki o bende belirti olmaz :) bu arada uzayan akıntım devam ediyor metabolizmam hormonlarım resmen benle dalga geçiyor bi yerde yazmışlar çift çizgiyi gördüğün günün ertesi günü ve sonraki gün diye o çift çizgi sonrası 24-36 saat arasında çatlama oluyormuş ama geçen ayda bu uzayan akıntılarım oldu hem hsg öncesi gemde hsg sonrası ben yine de korunmadım olur belki diye ama olmadı nasip tabii inşallah hayırlısıyla olur

Geçmiş olsun canım içini ferah tut Rabbim e emanetiz o bilir en doğru ve hayırlısını inşallah bir şeyi yoktur bebişin

sülalede varmıydı ıkız

Kız bizde var :)) iki teyzemin de ikizi var kız-erkek , halamızda var ikiz kızları , eşimin de halasının var ikiz kızları :)))
Ama ikizler ben ve eşim tarafından 3. Çocuklarda ilk ikisi çocuklar tek 3. Çocuklar ikiz :)) Nasıl? Benim ihtimalim var mı?sence

Kaşıntı falan yok di mi Canım? İnşallah değildir enfeksiyon ya kalbini temiz tut canım kavuşacaksın inşallah bebeğine
Yok canım kaşıntı filan kokulu da değil sadece renk değiştirdi şeffaftı beyazımsılaştı birde adetimin 18. Günü yani yumurtlama da da değilim hsgden sonra da iki gün olmuştu sonra 7-8 gün sonra adet oldum anlamış değilim kendi bünyem oyun oynuyor bana :))

canim cok uzuldum cok gecmis olsun. Insallah dis gebelik degildir. Zaten Allah korusun o olsa cok agrin olurdu.

Gir bence tatlım. Ben öyle yaptimm 12 13 15 18 21 de oldu ilişki. 12 ya da 13 tu yumurtlama. Değerim düşük cikinca
Geç döllenme olmuş olabilir demislerdi
ya canim denim esimin sperminde morfolojisi cok dusuk o yuzden mayis ayi gibi tup bebek yaptiricaz herhalde. ama o zamana kadar belki belli mi olur bir mucize olur diye deniyoruz :) ama benim gecen ay adetim 1 hafta gecikti ki ilk defa oyle birsey oldu ama tabiki hamile degildim. Ama bu ay aslinda 4 ocakta yumurtlamam gerekirken ben 31 Aralikta yumurtladim (yani ilk cift cizgi o zamandi). Aslinda erken yumurtladim normalde hep 15-16. gun yumutlardi bu sefer 10. gun yumurtladim. Ama aslinda adetim gecikmeseydi gecen ay 31 aralikta yumurtlamam gerekicekti yani yumurtlamam adet gecikmesine bakmadan oldu anlamadim. Bu durumda gelecek ay adetim yumurtlamanin uzerinden 14. gun diye mi bakicam yoksa bu ay ki adetin baslangic tarihine goremi ay cok karisik yazdim ya. amannn ne yapayim benim de kafam karisik. 29 aralik, 31 aralik, 2-3-4 ocakta da birliktelik oldu. yani esimin sperminde sorun olmasa kesin hamile kalirim derdim ama hayirlisi

canim eger esinle birlikte olduysan o fazla spermin vucuttan atilmasi da olabilir belki.

Bilmiyomki bizim sülaledede esimin ailesindede yok hayal bendeki yani

Kiz okurken beynim bulandi rakamlarla dans etmişsin

Oyle deme canim belli olmuyor bu işler hic jkesinlik yok burdaki cogu arkadaşta hicbirinde sikinti olmamasına ragmen hamile kalamıyorlardı.ki en uygun günde bile tutma ihtimali %20 hayırlısı olsun hakkımızda

Canim bir arkadasta demis iliskiden sonrada bendede olur akinti zannediyomda spermdir

Oyle deme canim belli olmuyor bu işler hic jkesinlik yok burdaki cogu arkadaşta hicbirinde sikinti olmamasına ragmen hamile kalamıyorlardı.ki en uygun günde bile tutma ihtimali %20 hayırlısı olsun hakkımızda
cok haklisin canim. cidden bu isler sans nasip kismet. Insallah 2016 hepimiz hayallerimize kavusuruz :)

Birak birak hersey olacagina varir bat ne zmn
iste o kafami karistiran zaten. Normale 28 gunde bir adet oluyorum 15. gun yumurtluyorum ama 10. gun yumurtladim o zaman bat ta one cekilmis mi oluyor yoksa son adet tarihime gore mi? ama en gec 18 ocakta adet olmam lazim :)

iste o kafami karistiran zaten. Normale 28 gunde bir adet oluyorum 15. gun yumurtluyorum ama 10. gun yumurtladim o zaman bat ta one cekilmis mi oluyor yoksa son adet tarihime gore mi? ama en gec 18 ocakta adet olmam lazim :)
10. Gun yumurtladiysan 14 gun sonrasi icin adet tarihin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…