- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Etme oyle kuzum ya keşke bugun bhcgye baksalardiKanamam var progesteron düşük çıktı dr anormal diyor karnım çok ağrıyo...içim acıyor...
Morfoloji için tedavi yollarını denediniz mi. Tüp bebek hemen cozum yolu olmasa keşke mucize kendi gelsé. .ya canim denim esimin sperminde morfolojisi cok dusuk o yuzden mayis ayi gibi tup bebek yaptiricaz herhalde. ama o zamana kadar belki belli mi olur bir mucize olur diye deniyoruz :) ama benim gecen ay adetim 1 hafta gecikti ki ilk defa oyle birsey oldu ama tabiki hamile degildim. Ama bu ay aslinda 4 ocakta yumurtlamam gerekirken ben 31 Aralikta yumurtladim (yani ilk cift cizgi o zamandi). Aslinda erken yumurtladim normalde hep 15-16. gun yumutlardi bu sefer 10. gun yumurtladim. Ama aslinda adetim gecikmeseydi gecen ay 31 aralikta yumurtlamam gerekicekti yani yumurtlamam adet gecikmesine bakmadan oldu anlamadim. Bu durumda gelecek ay adetim yumurtlamanin uzerinden 14. gun diye mi bakicam yoksa bu ay ki adetin baslangic tarihine goremi ay cok karisik yazdim ya.amannn ne yapayim benim de kafam karisik. 29 aralik, 31 aralik, 2-3-4 ocakta da birliktelik oldu. yani esimin sperminde sorun olmasa kesin hamile kalirim derdim ama hayirlisi
Kiz can acimasi gibi değil. İlişkiden sonra hani wc ye gidincé olmustu adet ağrısı gibi. Ay bu ay tutsun lütfen. Ve hamisimiz sen olKızvorones zaten son ilişkide Can'ım Bayaaa acıdı ama ses etmedim benim arada Ağrım oluyor ki o bende belirti olmaz :) bu arada uzayan akıntım devam ediyor metabolizmam hormonlarım resmen benle dalga geçiyor bi yerde yazmışlar çift çizgiyi gördüğün günün ertesi günü ve sonraki gün diye o çift çizgi sonrası 24-36 saat arasında çatlama oluyormuş ama geçen ayda bu uzayan akıntılarım oldu hem hsg öncesi gemde hsg sonrası ben yine de korunmadım olur belki diye ama olmadı nasip tabii inşallah hayırlısıyla olur
Canım üzüldüm ya. Bu durum senjn için ilk mi peki . Hiç bozma moralini. Sağlıksız olup ilerde uğraşma die rabbim uygun görmüş boyle olmasını. Teselli etmek ne zor belki de boş .àma hayırlısıni versin. Dusuk sonrasi Yeniden hamis kalma ihtimalin o kadar yüksekki . Bide boyle düşünkızlar progesteron 2.83 çıktı doktor en az 20 olmalı bir anormallik var vücut tarafından istenmeyen bir gebelik bu dedi. Zaten kanamam da devam ediyor pıhtı halinde adet gibi. Yarın sabah detaylı usg ve beta hcg bakılacak tekrar. Düşük, dış gebelik yada anomalili gebelik olabilir dedi....Hayırlısı olsun ne yapayım.Hiç hevesim de kalmadı hiçbişey gelmiyor artık içimden ya
Aslinda artıyorms da değerin. Şimdi durum nedir . Kanama var mjsat 29 kasım...31 aralıkta 77.6 çıktı 4 ocakta yani dün 407 çıktı beta hcg.dün akşam kanamam başladı hala devam ediyor dr vajinal usg baktı progesteron istedi 2,83 çıktı çok düşük en az 20 olması lazım vücut bu gebeliği reddediyor dış gebelik düşük ya da anormal gebelik dedi, beta hcg dün bakıldığı için yarın sabah tekrar bakılacak bir de detaylı usg bakalım dedi...
sülalede varmıydı ıkız
devam ediyor az az bugün tekrar detaylı usg bakıldı. sağ overde15-20 mm kist sol overde en büyüğü 0,5 mm kistler, servikste kist izlendi. Sağ yumurtalıktaki kist kese olabilir emin olamadım dedi radyoloji doktoru. (Kistler sarmış dört bir yanımı :)) ) gebelik kesesi görmüyorum hiçbiryerde dedi. beta bakıldı sonucunu bekliyorum ya bebek vardı düştü ya da sağ overdeki bebek yani dış gebelik...Nedir bu başıma gelenler. Keşke korunmayı bıraktıktan sonra biraz bekleseydim.Çok pişmanım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...Aslinda artıyorms da değerin. Şimdi durum nedir . Kanama var mj
Firsattan istifade ediyorlar sipalarGünaydın kizzilerrrr .Bugün gene 8 saat ve ben okuldayim. Yazılı yapıorum. Ve ben eski ben degilim Artik kopya çeken çekene .33 kişilik sınıfa hakim olmak için dolaşmak ayakta durmak ve sinirlenmk gerekio ama hiç halim yok iki kalkiyim heMen belim agrio. Uykum var
Canim kesin sonucu alinca bizede haber ver üzülme canim hakkinda hayırlısidevam ediyor az az bugün tekrar detaylı usg bakıldı. sağ overde15-20 mm kist sol overde en büyüğü 0,5 mm kistler, servikste kist izlendi. Sağ yumurtalıktaki kist kese olabilir emin olamadım dedi radyoloji doktoru. (Kistler sarmış dört bir yanımı :)) ) gebelik kesesi görmüyorum hiçbiryerde dedi. beta bakıldı sonucunu bekliyorum ya bebek vardı düştü ya da sağ overdeki bebek yani dış gebelik...Nedir bu başıma gelenler. Keşke korunmayı bıraktıktan sonra biraz bekleseydim.Çok pişmanım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Aynenn vallaFirsattan istifade ediyorlar sipalar
Aynenn canın ya hayırlısı ne ise o olsun. . Gene hamis olursun kii üzülme hiç. Kıstler adetle temizlenir. Kese yoksa bebis yok demek sanırım ama allahtan ümit de kesmedevam ediyor az az bugün tekrar detaylı usg bakıldı. sağ overde15-20 mm kist sol overde en büyüğü 0,5 mm kistler, servikste kist izlendi. Sağ yumurtalıktaki kist kese olabilir emin olamadım dedi radyoloji doktoru. (Kistler sarmış dört bir yanımı :)) ) gebelik kesesi görmüyorum hiçbiryerde dedi. beta bakıldı sonucunu bekliyorum ya bebek vardı düştü ya da sağ overdeki bebek yani dış gebelik...Nedir bu başıma gelenler. Keşke korunmayı bıraktıktan sonra biraz bekleseydim.Çok pişmanım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...
canım ne yaptın? çıktı mı sonucun.. üzüldüm yadevam ediyor az az bugün tekrar detaylı usg bakıldı. sağ overde15-20 mm kist sol overde en büyüğü 0,5 mm kistler, servikste kist izlendi. Sağ yumurtalıktaki kist kese olabilir emin olamadım dedi radyoloji doktoru. (Kistler sarmış dört bir yanımı :)) ) gebelik kesesi görmüyorum hiçbiryerde dedi. beta bakıldı sonucunu bekliyorum ya bebek vardı düştü ya da sağ overdeki bebek yani dış gebelik...Nedir bu başıma gelenler. Keşke korunmayı bıraktıktan sonra biraz bekleseydim.Çok pişmanım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Canim bir arkadasta demis iliskiden sonrada bendede olur akinti zannediyomda spermdir
Kiz can acimasi gibi değil. İlişkiden sonra hani wc ye gidincé olmustu adet ağrısı gibi. Ay bu ay tutsun lütfen. Ve hamisimiz sen ol
Günaydın kizzilerrrr .Bugün gene 8 saat ve ben okuldayim. Yazılı yapıorum. Ve ben eski ben degilim Artik kopya çeken çekene .33 kişilik sınıfa hakim olmak için dolaşmak ayakta durmak ve sinirlenmk gerekio ama hiç halim yok iki kalkiyim heMen belim agrio. Uykum var
devam ediyor az az bugün tekrar detaylı usg bakıldı. sağ overde15-20 mm kist sol overde en büyüğü 0,5 mm kistler, servikste kist izlendi. Sağ yumurtalıktaki kist kese olabilir emin olamadım dedi radyoloji doktoru. (Kistler sarmış dört bir yanımı :)) ) gebelik kesesi görmüyorum hiçbiryerde dedi. beta bakıldı sonucunu bekliyorum ya bebek vardı düştü ya da sağ overdeki bebek yani dış gebelik...Nedir bu başıma gelenler. Keşke korunmayı bıraktıktan sonra biraz bekleseydim.Çok pişmanım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...
canım beta 380 çıktı pazartesi 407 idi gerileme var. muhtemelen düşük yapıyorsun dedi dr. ama dış gebelik riskin de devam ediyor dedi. cumaya gel beta bakacağız tekrar, düşükse kürtaj dedi. cumaya kadar aşırı ağrın olursa hiç bekleme hemen gel dedi dış gebelik riskinden dolayı. kistlere bişey demedi. ama doğum kontrol hapını bıraktığımda yine olmuştu ilk aylar sonra düzene girince kaybolmuşlardı. muhtemelen hapı bıraktıktan sonra yumurtalıklar coştu yine. Allah herkese hayırlısını versin dış gebeliktense düşüğe sevinecek hale geldim valla. çocuk isteği falan da kalmadı içimde vajinal usg ler kanamalar ağrılar kan testleri bıktırdı herşeyden uzun bir süre dinlenmek istiyorum...canım ne yaptın? çıktı mı sonucun.. üzüldüm yaama kısmet. gebeliğin ilerledikten sonra kaybı çok daha ağır zor oluyor vardır bunda da bir hayır. bu arada belki biliyorsundur pko da minik minik birçok kistin oluyor. yani birden çok yumurtladıgımız için o foliküller iyi gelişmeyip küçük kistler olarak kalıyor. doktorun birşey dedi mi pko olabilir gibi? bir sor doktoruna.. umarım yoktur varsa da tedavisi çok zor değil.okuyunca aklıma geldi yazmak istedim, sorarsın diye. bir de eğer dış gebelik ise kürtaj mı olacaksın acaba? bence bir doktora daha görün kürtaj denirse
sağol canım kaderde böyle bişey yaşamak varmış demekki Allah daha beterinden saklasın ve herkese hayırlısını versin inşallah...Geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayr kendine dikkat et Rabbim in vardır bir bildiği seni korumuş olmalı ileride daha zor durumlar yaşama diye içini ferah tut kendine iyi bak inşallah tekrardan olur Allah ın izniyle
dış gebelikte erken evrede ilaç veriyorlar ilerlemişse laparaskopi ya da açık ameliyat yapıyorlar canım düşük olabilir diye kürtaj dedi dr....canım ne yaptın? çıktı mı sonucun.. üzüldüm yaama kısmet. gebeliğin ilerledikten sonra kaybı çok daha ağır zor oluyor vardır bunda da bir hayır. bu arada belki biliyorsundur pko da minik minik birçok kistin oluyor. yani birden çok yumurtladıgımız için o foliküller iyi gelişmeyip küçük kistler olarak kalıyor. doktorun birşey dedi mi pko olabilir gibi? bir sor doktoruna.. umarım yoktur varsa da tedavisi çok zor değil.okuyunca aklıma geldi yazmak istedim, sorarsın diye. bir de eğer dış gebelik ise kürtaj mı olacaksın acaba? bence bir doktora daha görün kürtaj denirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?