ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

inşallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum artık ama sağ tarafım baya ağrıyor...annenin hayatı da tehlikeye giriyor ilerlerse ve iç kanama yaparsa...Allah günahlarıma kefaret etsin inşallah...

canım doktor ayırt edemiyor mu dış gebelik ile düşüğü ? bir doktora daha görünsen.. ben doktor ihmalinden çektiğim için kolay güvenemiyorum dediğin gibi inşallah dış gebelik değildir.ikisi de zor ama dış gebeliktense düşük daha iyi. umarım müdahaleye gerek kalmadan atlatırsın. bu arada bende uzun süre doğum kontrol hapı kullandım. 1 yıl önce bıraktım.ilk 3 ay hatta 6 ay olsa daha iyi olur gebelik düşünmesen iyi olur demişti doktorum.sen yeni mi bırakmıştın hapı ?

inşallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum artık ama sağ tarafım baya ağrıyor...annenin hayatı da tehlikeye giriyor ilerlerse ve iç kanama yaparsa...Allah günahlarıma kefaret etsin inşallah...
canım o zaman beklemeden bir doktora daha mı görünsen ya

evet ekimde bıraktım beklemeyi düşünüyordum 4-5 ay. kasımda eşim korundu. o ay doktora gittim kist ağrı hiçbişey yoktu tertemiz dedi beklemene de gerek yok hamile kalabilirsin dedi. 29 kasımda adet oldum ama bittikten sonra ağrım hiç kesilmedi meğer kist oluşmuş keşke dr a gitseymişim pişman oluyorum şimdi belki de kistler yüzünden düşük yapıyorum ya da rahim hormonlar kendine gelmeden hamile kaldığım için dış gebelik oldu...vicdan azabı da çekiyorum belki bebek sağlıklıydı ve benim bu ihmallerim yüzünden tutunamadı hayata ( kendimden nefret ediyorum şu anda...psikolojim alt üst oldu...

kese göremiyor dr lar kadın doğumcu da göremedi radyoloji doktoru da...ya küçük olduğu için ya da sağdaki kist dedikleri dış gebelik...

ya canım olacağı varsa her türlü olur öyle düşünme lütfen. bir sürü kadın var hapı bırakır bırakmaz gebe kalıp sorun olmayan. senin bir hatan yok bunda. sonuçta doktorda demiş kalabilirsin sorun yok diye. kistlerin bir çoğuda gebelikte bir zarar vermiyor aslında. mesela bende sol yumurtalığımda bir kist var 3 cm. aylardır ne büyüyor ne küçülüyor. doktor gebe kalınca kendisi geriler yada kaybolur bir zararı olmaz dedi.sen şu durumu bir atlat Allah ın izniyle 2-3 ay dinlenir yine düşünürsün. bu işler kısmet, Rabbim yazmamış demek ki. yoksa ne kist engel olurdu ne hap.kendini suçlama. isyana da gitme üzülüyorsun tabi anlıyorum zor ama illa bir hayır var bunda da böyle düşünmeye çalış.kendini de yıpratma lütfen

sağol canım desteğin için...ama insan engel olamıyor işte kendine...eşimden bile uzaklaştım onu bile suçluyorum içten içe...psikoloğa görünsem iyi olacak sanırım...

kendini suçlama tamammı? bak ben kendi yaşadıgımı anlatayım sana. ilk gebeliğimde 30 haftaya gelmiştim ben. enn ufak bir sorunum yoktu. sadece 1-2 gün önceden biraz akıntım vardı ne ağrı ne sancı yoktu. doktordan randevu aldım ertesi gün kontrole gideyim akıntıyı da sorayım diye. o gece yarısı doğum yaptım.yarım saat içinde kendimi hastanede doğum yapmış olarak buldum. yaşadıgım şoku bir düşün.. bebeğim 1 gün yaşadı. aylarca kendimi suçladım 1 gün önce gitseydim böyle olmazdı benim yüzümden mi oldu diye...ama nerden bileyim hiç bir sorunum yoktu ki ağrım sancım hiç birşeyim.. ve ben bebeğimi doğurdum gördüm mezarı bile var. koca bebekti yani .beterin beteri var canım. rabbim öyle yazmış elden birşey gelmiyor. isyan etme bir an önce kendini toparlamaya bak lütfen.2-3 ay geçsin o arada da folic asitini alırsın kontrollerini olursun yine gelir bebişin Allahın izniyle..

Amin canım inşallah toparlarım...

Canım iyi de ilişkiden sonra olmuyor ki ertesi gün oluyor ki ilişki sonrası bir kısım atılıyor zati :) amannnn ne bşileyim artık sorgulamıycam Rabbim e bıraktım inşallah olur izniyle :)
ınşallah canım ama benım ılışkıden ertesı gun akıntı gelıyor ondan dedım boşverrrr takma kafaya

zaten bu belirsizlik kahrediyor beni ya...cumaya netleşir inşallah...
anlamadığım doktor o kadar bakmış dış gebelıkmı duşukmu nasıl anlamamışlar uzulme canım vardır bundada bır hayır demekkı bebek sağlıksızkı vucut ıstemıyor onu

senin yaşadıkların daha da ağır inşallah cennette şefaatçin olur bebeğin kalbi atmaya başlayınca ruh da üflenmiş oluyor çünkü...sen de şöyle düşün canım internette okudum. sağlıksız gebeliği vücut düşük yoluyla atmaya çalışıyormuş düşmesine engel olamazsa da bir şekilde erken doğum yoluyla sağlıklı sağlıksız eleme yapıyormuş.. vardır bir hayır üzülme sen de...dediğim gibi belki de şefaatçin olacak ve Allah ona istinaden seni cennetine alacak inşallah...

anlamadığım doktor o kadar bakmış dış gebelıkmı duşukmu nasıl anlamamışlar uzulme canım vardır bundada bır hayır demekkı bebek sağlıksızkı vucut ıstemıyor onu
evet Allah a bıraktım artık hayırlısı neyse onu diliyorum...Allah kimseye yaşatmasın böyle bir süreçtense olmaması daha hayırlıdır belki de, sizler de üzülmeyin olmuyor diye...

evet Allah a bıraktım artık hayırlısı neyse onu diliyorum...Allah kimseye yaşatmasın böyle bir süreçtense olmaması daha hayırlıdır belki de, sizler de üzülmeyin olmuyor diye...
amın canım yaşatmasın böyle bırseyı kımseye cumaya kaar bekleyecekmısın yoksa bır doktora daha görunecekmısın

amın canım yaşatmasın böyle bırseyı kımseye cumaya kaar bekleyecekmısın yoksa bır doktora daha görunecekmısın
onlar da aynı şeyi söyler gibime geliyor bir taraftan da korkuyorum dış gebelikse ve geç kalınırsa diye. çok kararsızım ya...

amin canım sağol. benimkinin erken doğumdan dolayı solunum sorunundan başka birşeyi yoktu canım. ciğer gelişimi tamamlanmadığı için vefat etti. 2 kilo 47 cm di doğdugunda.normal doğum yapmıştım .doğdu ağladı sonra alıp gittiler işte. eğer 1-2 hafta zaman kazanılabilseydi doğumdan önce ciğer geliştirici yapılıp kurtarılabilirdi dedi doktor. ben buna sadece takdir-i ilahi diyorum. her zaman hayırlısını istemek lazım.

olmazsa yarın sabah beta hcg baktırayım tekrar acilde..düşme yoksa başka bir doktora öyle gideyim diyorum...
bence tekrardan gıt canım senı yıpratıyor bılıyorum ama dış gebelıkse bıran once sonlandırılsın hıç olmazsa senı etkılemeden

olmazsa yarın sabah beta hcg baktırayım tekrar acilde..düşme yoksa başka bir doktora öyle gideyim diyorum...
Canım sonuç her ne olursa olsun lütfen üzme kendini hayırlısı neyse o olsun demekten başka çaremiz yok ne yazık ki önemli olan önce senin sağlığın bence de bir doktora daha gitsen iyi olur en azından belki bu doktorun farkedemediği birşey vardır çözüm vardır kendine dikkat et lütfen dualarımız seninle kuzum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…