ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

xkardelenx canım benim çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez inşallah bsy olmaz bebeğine sağlıklı kucağına alırsın olursa da Allahtan gelio yapacak bsy olmuo elden bsy gelmio sen moralini yüksek tut yine olur Allahın izniyle bebisin hap kullanmayı bıraktım bi sure korunmadim DİE de dusunme taktir ilahi benim ablam hap kullanırken hamile kaldı saglik li doğum yaptı yanı bunun için kendini hiç suclama onunla bi ilgisi yok böyle dusunup üzme kendini her zaman Allah neyi nasıl dilerse öyle olur biliosun kendini suçlama

evet Allah a bıraktım artık hayırlısı neyse onu diliyorum...Allah kimseye yaşatmasın böyle bir süreçtense olmaması daha hayırlıdır belki de, sizler de üzülmeyin olmuyor diye...
canim cok gecmis olsun cidden. Ama sakin kendini suclama sonucta sen yanlis birsey yapmadin. HEr serde bir hayir vardir belki simdi kotu olarak gordugumuz sey aslinda ilerisi icin iyi sonuclar dogurucaktir. Ama bence mutlaka baska bir doktora git. Allah korusun kimsenin basina da vermesin ama dis gebelik ciddi bir durum. Dualarimiz seninle sen icini ferah tut, insallah hep beraber en kisa zamanda saglikli bebislerimize kavusuruz

Kızlar yorum yaparmısınız 31 inde testimde koyu iki çizgi var bugğn tekrar yaptım gene koyu anlam veremedim akıl verin bana :)

Eklentiler

• 14520992393101996483450.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 95
rahim filmi tüpün tıkanıklığı ile ilgili genel bi fikir veriyor,benim sağ tüp tıkalı çıkmıştı ama bu tıkanıklığın örneğin rahime bi zarar vermiş mi bilemiyorlar.iltihaplı tüp akıntı yapabilirmiş buda embriyoyu direk olarak öldürüyor,doğal olarak normal yoldan değil tüp bebekle bile hamile şansını azaltıyor,diğer herşey normal olsa bile

ya allahım nasıl karmaşık işler bunlar ıltıhaplı tuptamı oluyormuş tovbe yarabbım ya sen gösterme

Kızlar sabah işe giderken test yapmıştım ama işe geç kalmamak için 2 3 dakika içinde baktım birşey yok diye bıraktım şimdi eve geldim silik bir çizgi çıkmış ama t çizgisinden çok uzakta sizce bunu dikkate almalı mıyım? daha önce böyle sonuç gördünüz mü ?

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 50
Aynı dert bende de var canım işte bunlarda benim bugune kadarki testlerim banada yorum yaparsanız cok sevinirim
Canım senin 4 ocak yumurtlama gibi görünüyor 31 aralık t çizgisi c den silik çünkü umarım değerlendirdiniz o günü de ? İsteyen herkese nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…