- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
canim cok gecmis olsun cidden. Ama sakin kendini suclama sonucta sen yanlis birsey yapmadin. HEr serde bir hayir vardir belki simdi kotu olarak gordugumuz sey aslinda ilerisi icin iyi sonuclar dogurucaktir. Ama bence mutlaka baska bir doktora git. Allah korusun kimsenin basina da vermesin ama dis gebelik ciddi bir durum. Dualarimiz seninle sen icini ferah tut, insallah hep beraber en kisa zamanda saglikli bebislerimize kavusuruzevet Allah a bıraktım artık hayırlısı neyse onu diliyorum...Allah kimseye yaşatmasın böyle bir süreçtense olmaması daha hayırlıdır belki de, sizler de üzülmeyin olmuyor diye...
Aynı dert bende de var canım işte bunlarda benim bugune kadarki testlerim banada yorum yaparsanız cok sevinirimEki Görüntüle 1737275
Kızlar yorum yaparmısınız 31 inde testimde koyu iki çizgi var bugğn tekrar yaptım gene koyu anlam veremedim akıl verin bana :)
rahim filmi tüpün tıkanıklığı ile ilgili genel bi fikir veriyor,benim sağ tüp tıkalı çıkmıştı ama bu tıkanıklığın örneğin rahime bi zarar vermiş mi bilemiyorlar.iltihaplı tüp akıntı yapabilirmiş buda embriyoyu direk olarak öldürüyor,doğal olarak normal yoldan değil tüp bebekle bile hamile şansını azaltıyor,diğer herşey normal olsa bileıyıkıde o ankı uzuntunden yanlış karar vermemışsın canım allahım en yakın zamanda hayırlı evlatla mujdelesın senı.bende 15 tatılde rahım fılmı çektırcem ama hep okuduğum şey şu doktor tupun kapalı olup olmadığıyla ılgılı yorum yapmadı mademkı böyle nıye yapılıyor rahım fılmı yanı bunun amacı tuplerın açık olup olmadığına bakılmak değilmi kapalıysada puskurtulen ılaçla açmaya çalışmak benım bıldığım bu
ama senın en koyu gunun bugun bırde hamılemısın takvımın varEki Görüntüle 1737275
Kızlar yorum yaparmısınız 31 inde testimde koyu iki çizgi var bugğn tekrar yaptım gene koyu anlam veremedim akıl verin bana :)
ya allahım nasıl karmaşık işler bunlar ıltıhaplı tuptamı oluyormuş tovbe yarabbım ya sen göstermerahim filmi tüpün tıkanıklığı ile ilgili genel bi fikir veriyor,benim sağ tüp tıkalı çıkmıştı ama bu tıkanıklığın örneğin rahime bi zarar vermiş mi bilemiyorlar.iltihaplı tüp akıntı yapabilirmiş buda embriyoyu direk olarak öldürüyor,doğal olarak normal yoldan değil tüp bebekle bile hamile şansını azaltıyor,diğer herşey normal olsa bile
31 aralık ve 4 ocak en koyu gunler bence 4 ocakta çatlamış ınşallah tutmuşturAynı dert bende de var canım işte bunlarda benim bugune kadarki testlerim banada yorum yaparsanız cok sevinirim
Totem yaptım bu ay :) 31 aralık da aynı koyulukda kafam karıstı bugünü de degerlendirim bosa gitmesin sagol canımama senın en koyu gunun bugun bırde hamılemısın takvımın var
ınşallah bu ay takvımınde gerçek olur canımTotem yaptım bu ay :) 31 aralık da aynı koyulukda kafam karıstı bugünü de degerlendirim bosa gitmesin sagol canım
canim normalde kac gunde bir adet oluyorsun? Sanki ikinci kere yumurtlamis gibisin. 19.gun cunku bugun di mi? Ben senin yerinde olsam yarini da es gecmezdimEki Görüntüle 1737275
Canım sanki 6 ocak daha koyu gibi mi ya benim de kafam karıştı ama ne olur ne olmaz bugünü de değerlendir benceEki Görüntüle 1737275
Canım senin 4 ocak yumurtlama gibi görünüyor 31 aralık t çizgisi c den silik çünkü umarım değerlendirdiniz o günü de ? İsteyen herkese nasip olsun inşallahAynı dert bende de var canım işte bunlarda benim bugune kadarki testlerim banada yorum yaparsanız cok sevinirim
Amin inş canım :)ınşallah bu ay takvımınde gerçek olur canım
Hayırlısı olsun aminCanım senin 4 ocak yumurtlama gibi görünüyor 31 aralık t çizgisi c den silik çünkü umarım değerlendirdiniz o günü de ? İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Tamm cnm degerlndirecegimCanım sanki 6 ocak daha koyu gibi mi ya benim de kafam karıştı ama ne olur ne olmaz bugünü de değerlendir bence
28-29 günde bir oluyrum canım evet es gecmeyecegimcanim normalde kac gunde bir adet oluyorsun? Sanki ikinci kere yumurtlamis gibisin. 19.gun cunku bugun di mi? Ben senin yerinde olsam yarini da es gecmezdim
T uzak da görünüyor canm yarın tekrarla istersnKızlar yukarıda gebelik testi paylaştım bakar mısınız bi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?