- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
Tamam Canım değil bence beklediği için öyle çıkmıştır ama yine de umut ediyor insan of ne zor bu işler yaT uzak da görünüyor canm yarın tekrarla istersn
Evet canm zormus bu işler ne zamandır istiyorsnTamam Canım değil bence beklediği için öyle çıkmıştır ama yine de umut ediyor insan of ne zor bu işler ya
1 yıldır istiyoruz Canım tabi arada 3 4 ay mantar olduğum için boş geçtik ama üzülüyor artık insan hep negatif hep negatifEvet canm zormus bu işler ne zamandır istiyorsn
Anladım canım hayırlısı ile olur inş :)1 yıldır istiyoruz Canım tabi arada 3 4 ay mantar olduğum için boş geçtik ama üzülüyor artık insan hep negatif hep negatif
Test bozuk gibi ama ayni zamanda umitlenmeye sevkediciKızlar sabah işe giderken test yapmıştım ama işe geç kalmamak için 2 3 dakika içinde baktım birşey yok diye bıraktım şimdi eve geldim silik bir çizgi çıkmış ama t çizgisinden çok uzaktasizce bunu dikkate almalı mıyım? daha önce böyle sonuç gördünüz mü ?
Ah ah canım bekleyelim ve görelim değil mi:)Test bozuk gibi ama ayni zamanda umitlenmeye sevkedici
Canım ovulasyon testinin pozitif olması için t nin c ile aynı aynı koyulukta ya da c den daha koyu olması gerekiyor ama sanki bunların hiçbirinde öyle değil gibi testleri yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musun ? en koyu 22-23-24 ama ben de karar veremedim :) gün aşırı çalışmalara devam :)Bunlar??
4 saat sivi almiyorum canim gecen ay 25. Gun ovulasyondu , ondan onceki ay 24. Gun... Bu ay sogan suyu kürü de yaptim yarin ola hayrola artikCanım ovulasyon testinin pozitif olması için t nin c ile aynı aynı koyulukta ya da c den daha koyu olması gerekiyor ama sanki bunların hiçbirinde öyle değil gibi testleri yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musun ? en koyu 22-23-24 ama ben de karar veremedim :) gün aşırı çalışmalara devam :)
Teste de çalışmalara da devam canım :) yumurtlama daha olmamış ama yakın zamanda olacak gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun4 saat sivi almiyorum canim gecen ay 25. Gun ovulasyondu , ondan onceki ay 24. Gun... Bu ay sogan suyu kürü de yaptim yarin ola hayrola artik
Amin canim Allah razi olsun :)Teste de çalışmalara da devam canım :) yumurtlama daha olmamış ama yakın zamanda olacak gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun
Basın sağolsun. Rabbim kimseye yasatmasin ..amin canım sağol. benimkinin erken doğumdan dolayı solunum sorunundan başka birşeyi yoktu canım. ciğer gelişimi tamamlanmadığı için vefat etti. 2 kilo 47 cm di doğdugunda.normal doğum yapmıştım .doğdu ağladı sonra alıp gittiler işte. eğer 1-2 hafta zaman kazanılabilseydi doğumdan önce ciğer geliştirici yapılıp kurtarılabilirdi dedi doktor. ben buna sadece takdir-i ilahi diyorum. her zaman hayırlısını istemek lazım.
Geriden geliyorm sayfaları okumaya da yorum yapmaya geç mı kaldım neEki Görüntüle 1737275
Kızlar yorum yaparmısınız 31 inde testimde koyu iki çizgi var bugğn tekrar yaptım gene koyu anlam veremedim akıl verin bana :)
Ay bazen testler kaymış oluor. Bi tane daha yap . Ben ümitlendim valla.. hamişsindir insallahKızlar sabah işe giderken test yapmıştım ama işe geç kalmamak için 2 3 dakika içinde baktım birşey yok diye bıraktım şimdi eve geldim silik bir çizgi çıkmış ama t çizgisinden çok uzaktasizce bunu dikkate almalı mıyım? daha önce böyle sonuç gördünüz mü ?
Canım akşam b,r test daha yaptım ama boşAy bazen testler kaymış oluor. Bi tane daha yap . Ben ümitlendim valla.. hamişsindir insallah
Canım benim ilaç da kullanamıyorsun tabi çok d,kkat et kendine ballı ılık süt iç tatlım boğaz ağrın varsa eğer? eviniz canım yıl kontratınız doldu da sonra bir daha mı yenilenmedi. bence bir ihtarname çek şu tarihte evi boşaltacağım diye ay önceden yazılı bildirerek evden çıkınca sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben olursa hemen taşın canım senin çok dikkat etmen lazım kendine boşver kirası pahalı olsa da yeter ki sen iyi olKızlar çok fena hasta oluyorum. Boğazlarim hep yara gibi yutkunamiyorum. Ne iyi gelir acaba . Ara ara öksürük var artacak gibi. Bütün vücudum ağrıyor
Fenà usutttum galiba. Evimiz ısınmiyim dun dustan sonra yemek yapcam die .mutfakta usutttum. .
Bugun karar verdik bi ev baktık orayà taşınmak istiyorum. Kirasi biraz yüksek ve kar kış taşınmak Zor ama bu evde boyle hasta olmak istemiyorum.
Ev sahibi problem çıkardı çıkamazzsiniz falan die. Her hangi bi sözleşme yok. Umarım her şey hallolur.hasta hasta napcam bu arada bilmiom.
Daha çatlamamış canim ama buyuk ihtimalle 1_2 gune catlar 1 gun bos birgun dolu calisin benceBunlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?