ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Test bozuk gibi ama ayni zamanda umitlenmeye sevkedici

Canım ovulasyon testinin pozitif olması için t nin c ile aynı aynı koyulukta ya da c den daha koyu olması gerekiyor ama sanki bunların hiçbirinde öyle değil gibi testleri yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musun ? en koyu 22-23-24 ama ben de karar veremedim :) gün aşırı çalışmalara devam :)

4 saat sivi almiyorum canim gecen ay 25. Gun ovulasyondu , ondan onceki ay 24. Gun... Bu ay sogan suyu kürü de yaptim yarin ola hayrola artik

4 saat sivi almiyorum canim gecen ay 25. Gun ovulasyondu , ondan onceki ay 24. Gun... Bu ay sogan suyu kürü de yaptim yarin ola hayrola artik
Teste de çalışmalara da devam canım :) yumurtlama daha olmamış ama yakın zamanda olacak gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar çok fena hasta oluyorum. Boğazlarim hep yara gibi yutkunamiyorum. Ne iyi gelir acaba . Ara ara öksürük var artacak gibi. Bütün vücudum ağrıyor
Fenà usutttum galiba. Evimiz ısınmiyim dun dustan sonra yemek yapcam die .mutfakta usutttum. .
Bugun karar verdik bi ev baktık orayà taşınmak istiyorum. Kirasi biraz yüksek ve kar kış taşınmak Zor ama bu evde boyle hasta olmak istemiyorum.
Ev sahibi problem çıkardı çıkamazzsiniz falan die. Her hangi bi sözleşme yok. Umarım her şey hallolur. hasta hasta napcam bu arada bilmiom.

Basın sağolsun. Rabbim kimseye yasatmasin ..

Eki Görüntüle 1737275
Kızlar yorum yaparmısınız 31 inde testimde koyu iki çizgi var bugğn tekrar yaptım gene koyu anlam veremedim akıl verin bana :)
Geriden geliyorm sayfaları okumaya da yorum yapmaya geç mı kaldım ne hamişşşşsin diceeedim. Takvim yapmışsın umarım sağlıkla gelir bebisin

Ay bazen testler kaymış oluor. Bi tane daha yap . Ben ümitlendim valla.. hamişsindir insallah

Canım benim ilaç da kullanamıyorsun tabi çok d,kkat et kendine ballı ılık süt iç tatlım boğaz ağrın varsa eğer? eviniz canım yıl kontratınız doldu da sonra bir daha mı yenilenmedi. bence bir ihtarname çek şu tarihte evi boşaltacağım diye ay önceden yazılı bildirerek evden çıkınca sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben olursa hemen taşın canım senin çok dikkat etmen lazım kendine boşver kirası pahalı olsa da yeter ki sen iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…