- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Canim usutmuşsun heralde belirtiler faranjit gibi dikkat et canim gecmis olsun pekmez iyi gelir boğazına evsahibibe neymis tabii onun derdi kis günü kiraci nerden bulacak yardim edecek birileri olsa tasinma olurda varmiki...birde kış gunu ev tyerlestirme falan cok yorulursunKızlar çok fena hasta oluyorum. Boğazlarim hep yara gibi yutkunamiyorum. Ne iyi gelir acaba . Ara ara öksürük var artacak gibi. Bütün vücudum ağrıyor
Fenà usutttum galiba. Evimiz ısınmiyim dun dustan sonra yemek yapcam die .mutfakta usutttum. .
Bugun karar verdik bi ev baktık orayà taşınmak istiyorum. Kirasi biraz yüksek ve kar kış taşınmak Zor ama bu evde boyle hasta olmak istemiyorum.
Ev sahibi problem çıkardı çıkamazzsiniz falan die. Her hangi bi sözleşme yok. Umarım her şey hallolur.hasta hasta napcam bu arada bilmiom.
canım benm ya totem yaptım ondan takvim var :) inş bu ay hamile olurum senin bebişin cinsiyeti ne :)Geriden geliyorm sayfaları okumaya da yorum yapmaya geç mı kaldım nehamişşşşsin diceeedim. Takvim yapmışsın umarım sağlıkla gelir bebisin
gecmiş olsun canım umarım sorunsuz bi sekilde tasınırsın ev sahipleri gıcık oluyrKızlar çok fena hasta oluyorum. Boğazlarim hep yara gibi yutkunamiyorum. Ne iyi gelir acaba . Ara ara öksürük var artacak gibi. Bütün vücudum ağrıyor
Fenà usutttum galiba. Evimiz ısınmiyim dun dustan sonra yemek yapcam die .mutfakta usutttum. .
Bugun karar verdik bi ev baktık orayà taşınmak istiyorum. Kirasi biraz yüksek ve kar kış taşınmak Zor ama bu evde boyle hasta olmak istemiyorum.
Ev sahibi problem çıkardı çıkamazzsiniz falan die. Her hangi bi sözleşme yok. Umarım her şey hallolur.hasta hasta napcam bu arada bilmiom.
Ay hem de ne gıcık sabah baskina gelmiş evi kontrol edio eksik listesi çıkarıo falan. Çok hastayım zaten okula gidemedim. . Aman sen de dikkat et. Hamisken hastalık ilaç alamadığın icinn geçmiyor.gecmiş olsun canım umarım sorunsuz bi sekilde tasınırsın ev sahipleri gıcık oluyr
Ay hadi hayırlı olsun. . 2li temiz çıkınca insan çok mutlu oluyor. evindim . Benim de kızım olucak kardes kardeş oynarlarKızlar günaydın bir Dr randevusu daha korkuyla gittim ilk gebeliğimden dolayı cok sukur ikili test temiz dedi Dr ama ilk gebeliğimden dolayı kan alıp yurt dışına yollanicak ins hersey temiz cikar.teyzeleri Bu arada bir kızımız olacakkk çevremde herkes erkek dedi ama yanıldılar Dr yüzde 70 dedi birsey alma dedi ama bence dogru bildi yanıldığını sanmıyorum saglikli olsunda ins allahım herkese nasip etsin ins
Ay totem mis ben de hamis sandımcanım benm ya totem yaptım ondan takvim var :) inş bu ay hamile olurum senin bebişin cinsiyeti ne :)
Böyle olursa bişe ye dokunamicam gibi. Parasını verip yardımcılarlâ halletcez gibi. Kv . Ler var da onlar da çok yaşlı. Aynen ya adam dio ki kiracı bulun yerinize anca öyle cikinCanim usutmuşsun heralde belirtiler faranjit gibi dikkat et canim gecmis olsun pekmez iyi gelir boğazına evsahibibe neymis tabii onun derdi kis günü kiraci nerden bulacak yardim edecek birileri olsa tasinma olurda varmiki...birde kış gunu ev tyerlestirme falan cok yorulursun
Evet canim önemli olan bebis valla. Sözleşme falan yazılı hicbirsey yok. Kavga ve tehdit var. Bu ilçe de bi başımıza yalnız olunca oğullarıyla korkutuyor bizi. 1000 lira vermesen cikamazsin bilmem ne. Yakmadigi yakıt parasini istio. 1500 vermiştik . Kömürü al git dio . Napim ben kömürü . Dursun seneye yak.. yok yani adam yaşlı. Ev basıp tehdit edioCanım benim ilaç da kullanamıyorsun tabi çok d,kkat et kendine ballı ılık süt iç tatlım boğaz ağrın varsa eğer? eviniz canım yıl kontratınız doldu da sonra bir daha mı yenilenmedi. bence bir ihtarname çek şu tarihte evi boşaltacağım diye ay önceden yazılı bildirerek evden çıkınca sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben olursa hemen taşın canım senin çok dikkat etmen lazım kendine boşver kirası pahalı olsa da yeter ki sen iyi ol
Temiz çıkar allahın izniyle ayyyy topigimiz kokoş kızlarla dolacak yaKızlar günaydın bir Dr randevusu daha korkuyla gittim ilk gebeliğimden dolayı cok sukur ikili test temiz dedi Dr ama ilk gebeliğimden dolayı kan alıp yurt dışına yollanicak ins hersey temiz cikar.teyzeleri Bu arada bir kızımız olacakkk çevremde herkes erkek dedi ama yanıldılar Dr yüzde 70 dedi birsey alma dedi ama bence dogru bildi yanıldığını sanmıyorum saglikli olsunda ins allahım herkese nasip etsin ins
En iyisi canim ev sahibinede cok takma hepsi ayni kis gunu kiracı zor bulur diye ustunuze geliyor evi gelip kontrol etmekte neymiş sanki duvarlarımı sokup gotureceksinizBöyle olursa bişe ye dokunamicam gibi. Parasını verip yardımcılarlâ halletcez gibi. Kv . Ler var da onlar da çok yaşlı. Aynen ya adam dio ki kiracı bulun yerinize anca öyle cikin
Canım yardımcı olmak isterim ama tedavi yöntemleri hakkında çok bir bilgi sahibi değilim,sana söyleyebileceğim gönlünden geçen neyse öyle davran ama dediğin gibi iğne yerine direkt aşılamaya geçmek süreci hızlandıracaktır sanırım. Nasibinizi kovalamak gerekecek belki eşinle konuşun canım tedavi süreci maddi olduğu kadar manevide hatta daha çok manevi bence ama 15 tatil süreç olarak tam zamanı gibi duruyor inşallah en hayırlısı olur sizin içinvorones I imtisall M3rv3_gkn sevdabuzer ve diğer arkadaşlar kafam karışık bana yardımcı olur Muş'unuz?
Bu ay inşallah bebeğim gelir Rabbim büyük çok duacıyız kendim ve hepimiz çok teşekkür ederim sizlere ama bu ay da adet olursam (inşallah bebeğim gelir) tedaviye başlayacağım. Büyük ihtimalle tedavi iğnelerle olacak çünkü hap kist yapıyor boşu boşuna 4 ayım gitti kist yüzünden şimdi sorum şu :
Ben araştırdım benim iğneli tedavi ile aşılama tedavisi aynı yani süreçler acaba bu sömestr da aşılamamı yaptırsam? Eşim erken değil mi diyor ama iğneli tedavi olacağım ya zaten aşılamayla da aynı olduğu için diğer taraftan yaptıralım diyor sonra tekrar biraz akışına mı bıraksak diyor ... Benim de kafam allak bullak oldu. Ve şöyle bir durum var zaten bu iğneli tedavi tutmazsa aşılama aşılama olmazsa tüp bebek olacak sıralama bu acaba aşılamayı yaptırsam süreç biraz daha hızlı ilerlesin istiyorum gerçi Rabbim en doğru Zaman'ı bilir ama belki bişeylerin vesile olması gerekiyordur...
İki gündür düşün düşün
Kızlar sizce ne yapmalıyım birde aşılama sonrası dinlenmek gerekiyormuş hem sömestr tatilinde dinlenmişti olurum ne yapayım kiaklım çok karışık
Ay kuzum ben bu dediklerinle ilgili bilgiye sahip degilimki asilama tup bebek tamamda igne ne oluyor onu bilmiyorum ne desem boş sadece biraz akışına birak derim sendede esindede sorun yok telasli ve aceleci davranma.boyle daha cok strese giriyorsun ve yıpratıyorsun kendini.
Canım yardımcı olmak isterim ama tedavi yöntemleri hakkında çok bir bilgi sahibi değilim,sana söyleyebileceğim gönlünden geçen neyse öyle davran ama dediğin gibi iğne yerine direkt aşılamaya geçmek süreci hızlandıracaktır sanırım. Nasibinizi kovalamak gerekecek belki eşinle konuşun canım tedavi süreci maddi olduğu kadar manevide hatta daha çok manevi bence ama 15 tatil süreç olarak tam zamanı gibi duruyor inşallah en hayırlısı olur sizin için
Canim o zmn igneyi once denemissin 15 tatilde aaşılama dene ayy inşallah gerek kalmazda bu ay hamile kalirsinCan'ım ama böyle de stres oluyorum ki bak 4 kez tedavi oldum 3 ü hap ve çatlama iğnesi her defasında kist oldu ve göbekten iğneli tedavi oldum onda da bebiş olmadı 1 yıl geçti hemen olacak diye bir şey tabiki yok ama artık bişeyler yapma Zaman'ı gibi geliyor daha ciddi bir adım aşılama gibi ona da çok şans verilmemiş ve %85 e yakın kişinin ilk aşılama tutmamış genelde 2. Ve 3. Aşılamalar tutmuş bilmiyorum Can'ım böyle akışa bırakarak olmayacak gibi Can'ım bu şekilde fazlasıyla sıkılıyor ve stres oluyorum.
Canım aşılama dediğimiz şey inan öyle büyütulecek bişi değil. Sadece eşinden alınan sperm siringayla sanà enjekte edilio ve 15 dk dinlenip kalkıp gidiosun. Ha ilişki ha o yani. . Aşılama için seni takip edip iğne hap vb. Gibi şeyler le za te n yumurta gelistirmeli ve günü gelince çatlatma iğnesi sonrası aşılama için çagiracak seni.. paran varsa eşin de razı ise bi dene derim benim tutmadı senin tutar inşallah. Bunu dene derim.ha olmazsa tüp bebek işini bekle derim çünkü o daha olumsuz vakalar için çözüm sen de hersey normal sukurvorones I imtisall M3rv3_gkn sevdabuzer ve diğer arkadaşlar kafam karışık bana yardımcı olur Muş'unuz?
Bu ay inşallah bebeğim gelir Rabbim büyük çok duacıyız kendim ve hepimiz çok teşekkür ederim sizlere ama bu ay da adet olursam (inşallah bebeğim gelir) tedaviye başlayacağım. Büyük ihtimalle tedavi iğnelerle olacak çünkü hap kist yapıyor boşu boşuna 4 ayım gitti kist yüzünden şimdi sorum şu :
Ben araştırdım benim iğneli tedavi ile aşılama tedavisi aynı yani süreçler acaba bu sömestr da aşılamamı yaptırsam? Eşim erken değil mi diyor ama iğneli tedavi olacağım ya zaten aşılamayla da aynı olduğu için diğer taraftan yaptıralım diyor sonra tekrar biraz akışına mı bıraksak diyor ... Benim de kafam allak bullak oldu. Ve şöyle bir durum var zaten bu iğneli tedavi tutmazsa aşılama aşılama olmazsa tüp bebek olacak sıralama bu acaba aşılamayı yaptırsam süreç biraz daha hızlı ilerlesin istiyorum gerçi Rabbim en doğru Zaman'ı bilir ama belki bişeylerin vesile olması gerekiyordur...
İki gündür düşün düşün
Kızlar sizce ne yapmalıyım birde aşılama sonrası dinlenmek gerekiyormuş hem sömestr tatilinde dinlenmişti olurum ne yapayım kiaklım çok karışık
Aaaaaaa ikiz miiiihic soz verme canim birakmasi cok zor bende biraktim amaaa cok zorlaniyorumgozlerim ayni boyle oluyo bu arada doktora gittim ikizmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?