Sağlıkla kucağına al inşallah kızını:)Kızlar günaydın bir Dr randevusu daha korkuyla gittim ilk gebeliğimden dolayı cok sukur ikili test temiz dedi Dr ama ilk gebeliğimden dolayı kan alıp yurt dışına yollanicak ins hersey temiz cikar.teyzeleri Bu arada bir kızımız olacakkk çevremde herkes erkek dedi ama yanıldılar Dr yüzde 70 dedi birsey alma dedi ama bence dogru bildi yanıldığını sanmıyorum saglikli olsunda ins allahım herkese nasip etsin ins
Bu sene hep kız galiba allahım hayırlı evlat eylesin ins tabiki kardeş olacaklar buralara neler paylaştık ne acı gunler oldu şükürler olsunki ins hersey iyi olacak artıkAy hadi hayırlı olsun. . 2li temiz çıkınca insan çok mutlu oluyor. evindim . Benim de kızım olucak kardes kardeş oynarlar
canim hele ki daha bat gecmemisse sabah ilk idrarla yapmani tavsiye ederim. Bir de en temizi bata kadar beklemek aslinda. Kac gun var?Slm kızlar bugün çok yoğundu işler ancak girebildim. Dün yaptığım o saçma testten sonra bugün testi tekrarlayamadım evdeki gebelik testlerini bitirmişim :) Şimdi eczaneye inip test alacağım da kapanmadan sizce erken gebelik testi alayım mı yoksa bildiğimiz ucuz olan testlerden mi alayım yine 3-5 tane ?:) bata az kaldı ama sabırsızlanıyorum akşam eve gidince bir gebelik testi yapasım var çıkmazsa bir şey sabaha yaparım yine kesin tutamıyorum kendimi:) ama bu ay da olmadı gibi kızlar ne bir belirti var ne bir hisHepimiz için hayırlısı olsun gerçekten herkesin farklı dertleri tasaları var Allah hepimize önce sağlık versin sonra hepimize hayırlı evlatlar versin canlar:)
Bat 9 ocak olmadı gibi bu ay da ama yine de heyecanıma yenik düşüyorum :))canim hele ki daha bat gecmemisse sabah ilk idrarla yapmani tavsiye ederim. Bir de en temizi bata kadar beklemek aslinda. Kac gun var?
9 ocaksa yarin sabah ilk idrarinla yap canim :)Bat 9 ocak olmadı gibi bu ay da ama yine de heyecanıma yenik düşüyorum :))
Tamam canım çok teşekkür ederim:)9 ocaksa yarin sabah ilk idrarinla yap canim :)
rica ederim ne demek insallah yarin guzel haberlerini aliriz :)Tamam canım çok teşekkür ederim:)
Pek umudum olmasa da inşallah diyelim canım Allah nasip ederse hemen sizlerle paylaşacağım sevincimi:) İyi ki üye olmuşum buraya başkaları anlamıyor halimizi ama sizlerle dertleşmek konuşmak bile iyi geliyor bana hepinize çok teşekkür ederimrica ederim ne demek insallah yarin guzel haberlerini aliriz :)
kesinlikle canim ceken bilir o yuzden cidden insan cok destek aliyor burdan. Ne kadar zamandir deniyorsunuz?Pek umudum olmasa da inşallah diyelim canım Allah nasip ederse hemen sizlerle paylaşacağım sevincimi:) İyi ki üye olmuşum buraya başkaları anlamıyor halimizi ama sizlerle dertleşmek konuşmak bile iyi geliyor bana hepinize çok teşekkür ederim
Siz ne kadardır istiyorsunuz canım bu arada ?kesinlikle canim ceken bilir o yuzden cidden insan cok destek aliyor burdan. Ne kadar zamandir deniyorsunuz?
biz de mayis ayindan beri deniyoruz canim. Ama ekim ayinda biz doktora gittik genel check up icin. Cok sukur ben de bir sey cikmadi ama esimin sperm morfolojisi dusuk cikti. o yuzden bize tup bebek onerdi doktorumuz. Yurt disinda yasiyoruz burda devlet karsiliyor tup bebek tedavisini ancak bekleme listesine yazilmak gerekiyor. Mayis sonu gibi bize sira gelicek insallah o zamana kadar deniyoruz tabiki de :) esim e vitamini selenyum vs kullaniyor. Bence siz de bir genel check up gibi baktirin canim en azindan aklin rahat eder.Canım yaklaşık olarak 1 yıldır korunmuyoruz ama her ayda işlerin yoğunluğundan istediğimiz gibi olmadı bakalım artık hayırlısı şubata kadar süre verdim kendime şubat ayında da mutlu haberi almazsam bir doktora görünmenin zamanı geldi diye düşünüyorum
Tebrik ederim seni canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))Selam kızlar. Hamilelik haberleri var mı? Ben doktordan sonra yazamadım çünkü hcg normalden düşük çıktı. İki gün sonra tekrarlattım. Değer iki katına ulaşsa da bu kez kanama oldu. Bir haftadır yatıyordum. Kesinleşmeden yazmak istemedim. Artık herşey yolunda allaha şükür.
Evet canım haklısın şubat ayında ben de gitmeyi planlıyorum artık hayırlısı olsun bakalım. Size de tüp bebeğe sıra gelmeden Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimizin yüzü gülsün :)biz de mayis ayindan beri deniyoruz canim. Ama ekim ayinda biz doktora gittik genel check up icin. Cok sukur ben de bir sey cikmadi ama esimin sperm morfolojisi dusuk cikti. o yuzden bize tup bebek onerdi doktorumuz. Yurt disinda yasiyoruz burda devlet karsiliyor tup bebek tedavisini ancak bekleme listesine yazilmak gerekiyor. Mayis sonu gibi bize sira gelicek insallah o zamana kadar deniyoruz tabiki de :) esim e vitamini selenyum vs kullaniyor. Bence siz de bir genel check up gibi baktirin canim en azindan aklin rahat eder.
Teşekkür ederim canım:) Allah sen ve isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..Tebrik ederim seni canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Amin canim cok tesekkurler guzel dileklerin icin :)Evet canım haklısın şubat ayında ben de gitmeyi planlıyorum artık hayırlısı olsun bakalım. Size de tüp bebeğe sıra gelmeden Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimizin yüzü gülsün :)
canım bugün tekrar tahlil yaptırdım 280 e düşmüş. dün 380 di. dış gebelikse bile büyüme olmayacak gibi görünüyor en azından..içim rahatladı...kaç gündür uyuyamıyorum geceleri dış gebelikse iç kanama olursa falan diye...yarın sabah tekrar gideceğim dr a inşallah dahada düşmüş olur değerim...kürtaj yapacak sanırım yarın, çarşamba öyle demişti en son...xkardelenx canım naptın seni merak ettim çok iyi misin ? Güçlü ol bol bol dua et canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?