ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kollarım delik deşik oldu beta hcg bakılmaktan kanama da devam ediyor az az...Allah hepimize hayırlısını versin inşallah canım...

Dis gebelik degildir demi o zmn
çarşamba günü riskin devam ediyor dedi dr ama bugün baya düşmüş dış gebelikte düzensiz de olsa artış oluyor diye biliyorum canım düşük büyük ihtimalle. yarın sabah tekrar gideceğimdr a kürtaj dedi en son, yarın kürtaj olacak sanırım...kürtajla alınan parçalar patolojiye gönderiliyormuş bebek hücrelerine rastlanırsa kesinleşiyormuş düşük olduğu. rastlanmazsa zaten beta takibine 1-2 hafta sıfırlanıncaya kadar baktıkları için kürtajda çıkmazsa dış gebelik kesinleşiyormuş ve değerlerim düşük olduğu için dış gebelikte vurulan iğne yapılacak muhtemelen canım...

herşeyi de öğrendik bu sayede eşime diyorum ki o kadar araştırdım ki bilimsel yayınları makaleleri bile okur oldum.. artık kendi kendime doğurabilirim :))

herşeyi de öğrendik bu sayede eşime diyorum ki o kadar araştırdım ki bilimsel yayınları makaleleri bile okur oldum.. artık kendi kendime doğurabilirim :))
Allah seni bende bu ara yumurta cogatmaya kafa yoruyorum kimisi 12 tane kimisi 17 tane yumurtam var bu ay demiş bunlarin hepsi bir andami çatlıyor içinden en iyisi siyrilipmi catliyor bilemedim

Hadi ya allah yardımcın olsun canim bsk bunuda bilmiyordum ama allah korusunda hani kurtajda parca alıyorlarmisya onda bebek hucresi yoksa dis gebelik oluyor peki o parca ney

Canım benim inşallah dış gebelik değildir çabucak atlatırsın bu durumu sağlığın yerinde olsun da gerİsi bir şekilde yoluna girecek yarın hayırlı haberler ile gel inşallah dualarım seninle

Allah seni bende bu ara yumurta cogatmaya kafa yoruyorum kimisi 12 tane kimisi 17 tane yumurtam var bu ay demiş bunlarin hepsi bir andami çatlıyor içinden en iyisi siyrilipmi catliyor bilemedim
canim 20 mm yi gectikten sonra yumurtalar catliyor diye biliyorum. catlatma ignesini mesela 18 20 mm ye ulasinca yumurtalar yapiyorlar. Her yumurta o boyuta ulasmiyor ama tup bebek vs gibi tedavilerle mumkun oldugunca yumurta uretilmesi saglaniyor diye biliyorum

Kızlar günaydın sabah uyanınca test yaptım negatif haberiniz olsun bu ay da boş geçtik gibi :) zaten adet ağrılarım da yoklamaya başladı gibi

Günaydınlarrrr ben d é seni meral etmiştim. Hayırlısı olsun...Şimdi iyi olmana sevindim

Kızlar günaydın sabah uyanınca test yaptım negatif haberiniz olsun bu ay da boş geçtik gibi :) zaten adet ağrılarım da yoklamaya başladı gibi
Testi atma gene de benim bat günü hayalet çıkmıştı sen yarindan sonra bida yaparsın adet olursan da gelecek ay gelsin yeni bekleyisler heyecanlar

Hadi ya allah yardımcın olsun canim bsk bunuda bilmiyordum ama allah korusunda hani kurtajda parca alıyorlarmisya onda bebek hucresi yoksa dis gebelik oluyor peki o parca ney
Canimmm günaydın. Bu gece degil de dun du sanırım. .seni hamis gördüm. Hamilelik takvimin vardı. Çok mutluyduk. Bebis geliooooorrr yakında ...

Kızlar dışarda deli gibi kar başladı. .Dün evi topladık bugün nakliyeciler gelcek ama bu kar da nasıl olacak bilmiom. Bugün daha iyiyim okula geldim . Birazdan eve gitcem .ev bildiğiniz harabeye döndü inşallah düşmeden gidiyim de . Bu arada kv . Ler çok yardımcı oldular valla iyi ki varlar. Büyük destek oldular

- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. hakkımızda hayırlı olan evlatlar nasip eyle rabbim sen kucaklarımız boş bırakma
RABBİ HEPLİ MİNNES SALİHİN (amin)
Hayırlı Cumalar

Dogru canim ben bunu tup bebek bölümünde okumuştum peku normalde bizim her ay 2 yumurtamizmi oluyor

Sagolsunlar canim kar iyice bastirmadan tasinirsiniz inşallah ev sahibi sorun cikarttimi

Ne güzel dua. Amin amin. Allah razı olsun. Hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…