ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bugün 276 çıktı değerim. dr düşük yapıyorsun kürtaja gerek yok kürtaj rahim için yıkım zaten, sen kendi kendine düşürdüğün için yapmayacağız dedi. çarşambaya tekrar çağırdı...dış gebelikle alakalı bişey söylemedi. ama hala korkuyorum ben...

Çok geçmiş olsun canım.dr.düşük dediyse düşüktür,düşünme dış gebeliği artık.Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin.kendine,sağlığına dikkat et

Canım doktorum bu testi istemedi,daha cok kedi köpek hayvan besleyen hamileler için isteniyor sanırım çünkü rutin gebelikte yapılan bir test değil diye biliyorum

Can'ım cok gecmiş olsun her şey cok güzel olacak bak en azından Hamile kalabiliyorsun üzülme tekrar hamile kalırsın insallah

Canim kac gündür yazdıklarını okuyorum bu nasil is 10 gündür ne oldugunu bi türlü soyleyemiyorlar ne olduğunu soyleselerde sende rahatlasan cok geçmiş olsun canim allah yardimcin olsun

Ben özel d yaptırdım para almadılar. Bu eğer ayni test se. Hani geçmişte yaşanılan hastalıklar var mı ya da sebzeleré falan dikkat etmek gerekio yıkamadan yeme etme demesi için bi takım grup testler

Ben özel d yaptırdım para almadılar. Bu eğer ayni test se. Hani geçmişte yaşanılan hastalıklar var mı ya da sebzeleré falan dikkat etmek gerekio yıkamadan yeme etme demesi için bi takım grup testler
Kuzum nasilsin bebisin hareketlerini hissediyor musun :)

Kuzum nasilsin bebisin hareketlerini hissediyor musun :)
Evet canim ara ara pit yapio. Da şimdi sana bişi sorcam ben ev taşıyorz az önce öğle arası çok yordum kendimi ve uzunca bi yokuş yürüdüm okuldayim ve karnimda müthiş bi sancı var çatlicak gibi. Öne doğru dogrulamiyirm. Boyle nasıl desem sancı .. Ya bişi olmamıştır dimi. Söz valla çok yormucam kendimi. Su an çok acı cekiorumm. Geçsin hemen ; (

Aynen canım denemek istiyorum sömestre de dinlenir bünyesinde de

Bak ya adam tutmamışmiydiniz sen niye yoruyon kendini

Yoruldugun icin olmustur. Bende uzun yol falan yuruyunce oluyordu ama dikkat et dinlen bugün bol bol is falan yapma.

İlahi ben saftirik ben ya ama ben ikizim olsun istiyom ama olmazki eştede yok bendede yok
Canim illa genetik olck diye birsey yok ki. Benimde annem ikiz bebek kaybetti. Esiminde ikiz kardesi varms biri vefat etms. Demem o ki bizim ailedede vardı ama bak tek oldu :) bende ikiz seviyrm ama bir tane bile zorken ikiz düşünemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…