- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Çok geçmiş olsun canım.dr.düşük dediyse düşüktür,düşünme dış gebeliği artık.Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin.kendine,sağlığına dikkat etbugün 276 çıktı değerim. dr düşük yapıyorsun kürtaja gerek yok kürtaj rahim için yıkım zaten, sen kendi kendine düşürdüğün için yapmayacağız dedi. çarşambaya tekrar çağırdı...dış gebelikle alakalı bişey söylemedi. ama hala korkuyorum ben...
Öyle olsa dünya çift yumurta ikiziyle kaynardı kuzumDogru canim ben bunu tup bebek bölümünde okumuştum peku normalde bizim her ay 2 yumurtamizmi oluyor
sağol canım desteğin için...hayırlısı ve nasip dediğin gibi...Çok geçmiş olsun canım.dr.düşük dediyse düşüktür,düşünme dış gebeliği artık.Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin.kendine,sağlığına dikkat et
Canım doktorum bu testi istemedi,daha cok kedi köpek hayvan besleyen hamileler için isteniyor sanırım çünkü rutin gebelikte yapılan bir test değil diye biliyorum
Can'ım cok gecmiş olsun her şey cok güzel olacak bak en azından Hamile kalabiliyorsun üzülme tekrar hamile kalırsın insallahçarşamba günü riskin devam ediyor dedi dr ama bugün baya düşmüş dış gebelikte düzensiz de olsa artış oluyor diye biliyorum canım düşük büyük ihtimalle. yarın sabah tekrar gideceğimdr a kürtaj dedi en son, yarın kürtaj olacak sanırım...kürtajla alınan parçalar patolojiye gönderiliyormuş bebek hücrelerine rastlanırsa kesinleşiyormuş düşük olduğu. rastlanmazsa zaten beta takibine 1-2 hafta sıfırlanıncaya kadar baktıkları için kürtajda çıkmazsa dış gebelik kesinleşiyormuş ve değerlerim düşük olduğu için dış gebelikte vurulan iğne yapılacak muhtemelen canım...
bugün 276 çıktı değerim. dr düşük yapıyorsun kürtaja gerek yok kürtaj rahim için yıkım zaten, sen kendi kendine düşürdüğün için yapmayacağız dedi. çarşambaya tekrar çağırdı...dış gebelikle alakalı bişey söylemedi. ama hala korkuyorum ben...
Ben özel d yaptırdım para almadılar. Bu eğer ayni test se. Hani geçmişte yaşanılan hastalıklar var mı ya da sebzeleré falan dikkat etmek gerekio yıkamadan yeme etme demesi için bi takım grup testler
Doktorum istememisti böyle bir test canm bilgm yok o yuzden.
Kuzum nasilsin bebisin hareketlerini hissediyor musun :)Ben özel d yaptırdım para almadılar. Bu eğer ayni test se. Hani geçmişte yaşanılan hastalıklar var mı ya da sebzeleré falan dikkat etmek gerekio yıkamadan yeme etme demesi için bi takım grup testler
Evet canim ara ara pit yapio. Da şimdi sana bişi sorcam ben ev taşıyorz az önce öğle arası çok yordum kendimi ve uzunca bi yokuş yürüdüm okuldayim ve karnimda müthiş bi sancı var çatlicak gibi. Öne doğru dogrulamiyirm. Boyle nasıl desem sancı .. Ya bişi olmamıştır dimi. Söz valla çok yormucam kendimi. Su an çok acı cekiorumm. Geçsin hemenKuzum nasilsin bebisin hareketlerini hissediyor musun :)
sağol canım...Allah herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah...Can'ım cok gecmiş olsun her şey cok güzel olacak bak en azından Hamile kalabiliyorsun üzülme tekrar hamile kalırsın insallah
Canım aşılama dediğimiz şey inan öyle büyütulecek bişi değil. Sadece eşinden alınan sperm siringayla sanà enjekte edilio ve 15 dk dinlenip kalkıp gidiosun. Ha ilişki ha o yani. . Aşılama için seni takip edip iğne hap vb. Gibi şeyler le za te n yumurta gelistirmeli ve günü gelince çatlatma iğnesi sonrası aşılama için çagiracak seni.. paran varsa eşin de razı ise bi dene derim benim tutmadı senin tutar inşallah. Bunu dene derim.ha olmazsa tüp bebek işini bekle derim çünkü o daha olumsuz vakalar için çözüm sen de hersey normal sukur
Öyle olsa dünya çift yumurta ikiziyle kaynardı kuzum
Canim cokk geçmiş olsun allahım bır daha gostermesinsağol canım...Allah herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Bak ya adam tutmamışmiydiniz sen niye yoruyon kendiniEvet canim ara ara pit yapio. Da şimdi sana bişi sorcam ben ev taşıyorz az önce öğle arası çok yordum kendimi ve uzunca bi yokuş yürüdüm okuldayim ve karnimda müthiş bi sancı var çatlicak gibi. Öne doğru dogrulamiyirm. Boyle nasıl desem sancı .. Ya bişi olmamıştır dimi. Söz valla çok yormucam kendimi. Su an çok acı cekiorumm. Geçsin hemen; (
Yoruldugun icin olmustur. Bende uzun yol falan yuruyunce oluyordu ama dikkat et dinlen bugün bol bol is falan yapma.Evet canim ara ara pit yapio. Da şimdi sana bişi sorcam ben ev taşıyorz az önce öğle arası çok yordum kendimi ve uzunca bi yokuş yürüdüm okuldayim ve karnimda müthiş bi sancı var çatlicak gibi. Öne doğru dogrulamiyirm. Boyle nasıl desem sancı .. Ya bişi olmamıştır dimi. Söz valla çok yormucam kendimi. Su an çok acı cekiorumm. Geçsin hemen; (
Canim illa genetik olck diye birsey yok ki. Benimde annem ikiz bebek kaybetti. Esiminde ikiz kardesi varms biri vefat etms. Demem o ki bizim ailedede vardı ama bak tek oldu :) bende ikiz seviyrm ama bir tane bile zorken ikiz düşünemiyorum :))İlahi ben saftirik ben ya ama ben ikizim olsun istiyom ama olmazki eştede yok bendede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?