ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım yorma kendini fazla lütfen oranın yolları da dik ve yokuş ayy çok dikkat et canım

kızlar selam
bugünkü ovulasyon testimi gönderiyorum size
dün bu kadar net değildi 2. çizgi
ilişki maalesef bu ay adet bitiminden sonra hiç olmadı
bu akşam yapıp, sonrasında gün aşırı ilişki yaşasam olur mu sizce?

ben de aynı şeyi merak ediyorum. biz de çift çizgiyken yaptık ertesi gün 2. çizgi kayboldu ama ben çok hastaydım yapamadık bu gün daha iyiyim belki şansımız vardır. umarım vardır. çift çizgi günü ve sonraki 2 gün önemli öncesi de önemli

adet biteli kaç gün oldu, bence bu gün dahil üç gün değerlendirin, ne güzel belrigin çıkmış testin

Ben özel d yaptırdım para almadılar. Bu eğer ayni test se. Hani geçmişte yaşanılan hastalıklar var mı ya da sebzeleré falan dikkat etmek gerekio yıkamadan yeme etme demesi için bi takım grup testler
Bu test için para almadılarsa vauuvvvvv derim kuzum.biri rubella yani kızamık.kızamık geçirirse anne bebeğe geçiyor ve bebek anomalili doğuyormuş.
Toxoplazma yı da veteriner teknikerliği mezunu olduğum için iyi biliyorum.bu parazit çiğ etten,iyi yıkanmamış sebzelerden ve paraziti taşıyan hayvanlardan gecebiliyor.bunu tasiyan annenin bebegi anomalili doguyor ya da düşüyor.

İlahi ben saftirik ben ya ama ben ikizim olsun istiyom ama olmazki eştede yok bendede yok
Aman bacım hayırlısı olsun.ben çok zorlanıyorum bir tanesinde bile.midemden,psikolojimden günyüzü görmüyorum valla.
Anne tarafından oluyor ikiz durumları bir de tüp bebekte çift embriyo yerleştirilir ve ikisi de tutarsa oluyor.
Ama bir de tek yumurta ikizlik durumu var.o daha ilginç bana göre.tek kesede iki bebek....o embriyo nasıl bölünüyorsa

vorones I imtisall sevdabuzer M3rv3_gkn kızlar bugün gebelik testi yaptım aylardan sonra ilk kez dün eşim çok ısrar etmişti yapmayacağım demiştim, elimde 7 tane olunca işte yapayım dedim aslında bişey çıkmayacağını biliyordum ama yine de umut fakirin ekmeği yaptım sonuç bembeyaz bir test diğerleriyle aynı daha erken biliyorum minimum 6 gün var ama yine de hüzünleniyor insan beeee bu arada sülalemde herkes hamile bir ben kaldım çok şükür soran eden yok ama yine de içim çok buruk meğer ne büyük eksiklikmiş kızlar iş derdi evlenebilecek miyim derdi bunlar masalmış ben hiç üzülmemişim sanki bu zamana kadar her gün haberleri izlerken ağlıyorum o savaştaki çocukları görünce, şehitlerin çocuklarını görünce artık rüyalarım da da ağlar oldum buraya her yazışımda da ağlar oldum, biri hamileyim deyince inşallah bana da diyip ağıt tutturur oldum ağlıyorum sürekli. Ben tedavi olmadan bebeğim geleceğine olan inancım kalmadı inşallah Rabbim tedaviyle çok aratmadan nasip eder

canim suan bu kadar hassas olman belki de hormonlarin etkisidir de. Seni cok iyi anliyorum hepimiz yasiyoruz ama icini ferah tutmaya calis. Allah baska dert vermesin elbet olucaktir. Siz doktora gittiniz mi? Tedavi mi onerdi size? ben de doktor tup bebek dedi ama mayis ayi gibi yaptiracagiz o yuzden ben de her ay belki bu ay olur kendiliginden diyip deniyoruz ama olmuyor.Hatta gecen ay 10 gun gecikti hic birsey yok ama ben her adet oldugumda ay en azindan duzenli adet oluyorum diye bile sukrediyorum.

Dün eşimle aramızda geçen muhabbet e bakın Güler misin ağlar Mısın
Canım kutunda büyük hissediyor musun? Ya da ufak tefek bişeyler :)
Ben yok dedim sonra
Eşim Canım bedensel değişiklikler hissediyor Musun?
Ben: göğüs uçlarım ağrıyor..
Eşim: geçen ayda ağrıyordu..Başka,
Ben: gazım var
Eşim: benim de var o barbunya yemeğıindendir :))) başka,
Ben: sivilcelerim çıktı ..
Eşim: eee zaten adet öncesi çıkar ki .... Pöffff yine mi hamiş değilsin ama yaaaa :)))

Ayyyy kızlar öyle bir güldüm ki anlatamam sonra da kalbim acıdı bu ayda olmadı diye nasipten öte yol yok bakın işte ovulasyon test yok inofolic yok incir yok klomen yok serephone, yok gonal f...... Sonuç Kocaman bir SIFIR ama pes etmiyorum olacak inşallah

Can'ım hormonlarıma bakıldı normal birşey yok çok şükür, eşimin sperme bakıldı o da gayet normal denildi engel yok dendi biz 3 ay denedik olmadı bir daha gittik bana hap verdi yumurta gelişti 1 tane ama çatlamadı kist oldu 1 ay ara verildi sonra yine aynı hap yine kist sonra iğneli tedavi 2 yumurtam oluştu ve çatladı ama bebiş tutunmadı yani döllenme olmadı tekrar farklı bir hap verdi yumurta gelişti yine kist haplar kist yapıyor bende neyse doktor dedi rahim filmi çekelim tamam dedim çok şükür tüplerim gayrette açık çıktı bana sorunun yok yumurtan geç olgunlaşıyor olabilir dedi stres yapma akışına bırak dedi 3 adet sonra gel dedi ayyyy benim hsg den bi Hafta sonra kahverengi leke geldi yerleşme sandım önce ama umudum yoktu 3 gün sürdü ve adet oldum zor bi adet geçirdim bu ikinci adet ama 3 ü beklemeyeceğim Zaman kaybı benim için aşılama isteyeceğim bakalım ne diyecek

Kuzum testi erken yapmışsın adet gününe 2-3 gün kala ancak silik çıkıyor varsa nile negatif görünebilir. Ama yoksa da üzülme demek kolay ama üzülme nolur senin de bir zamanın var ama ona ulaşman için biraz çaba istiyor demekki,senin nazlı kuzun hemen gelmem uğraşın biraz ki kıymetimi daha çok anlayın diyor. Umutsuzluk yok o bebiş o göbüşe gelecekkk biraz geç kalacak ama gelecek

İnşallah canım gelir benim de meleğim sinirlerim çok zayıfladı kendimi aciz ve eksik hissediyorum canım stres yapmamak üzülmemek elimde değil ki keşke vurdum duymaz olabilsem amannn diyebilsem ama nasip işte inşallah bir gün yakın zaman olur inşallah benim de yüzüm güler

Kizlar bni hatirladiniz mi iki gun once silik cikmisti dun negatifti bugunde simdi test yaptim hayalet cizgi varla yok arasi yerini belli ediyo ama bi rengi flan yok cok zor gorunuyo. Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…