- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Canim illa genetik olck diye birsey yok ki. Benimde annem ikiz bebek kaybetti. Esiminde ikiz kardesi varms biri vefat etms. Demem o ki bizim ailedede vardı ama bak tek oldu :) bende ikiz seviyrm ama bir tane bile zorken ikiz düşünemiyorum :))
Evet canim ara ara pit yapio. Da şimdi sana bişi sorcam ben ev taşıyorz az önce öğle arası çok yordum kendimi ve uzunca bi yokuş yürüdüm okuldayim ve karnimda müthiş bi sancı var çatlicak gibi. Öne doğru dogrulamiyirm. Boyle nasıl desem sancı .. Ya bişi olmamıştır dimi. Söz valla çok yormucam kendimi. Su an çok acı cekiorumm. Geçsin hemen; (
amin kuzumCanim cokk geçmiş olsun allahım bır daha gostermesin
ben de aynı şeyi merak ediyorum. biz de çift çizgiyken yaptık ertesi gün 2. çizgi kayboldu ama ben çok hastaydım yapamadık bu gün daha iyiyim belki şansımız vardır. umarım vardır. çift çizgi günü ve sonraki 2 gün önemli öncesi de önemlikızlar selam
bugünkü ovulasyon testimi gönderiyorum size
dün bu kadar net değildi 2. çizgi
ilişki maalesef bu ay adet bitiminden sonra hiç olmadı
bu akşam yapıp, sonrasında gün aşırı ilişki yaşasam olur mu sizce?
Eki Görüntüle 1739001
adet biteli kaç gün oldu, bence bu gün dahil üç gün değerlendirin, ne güzel belrigin çıkmış testinkızlar selam
Eki Görüntüle 1739001
Rubella,toxoplazma vs.için yapılan testler canım.Torch paneli testi ne ki
Bu test için para almadılarsa vauuvvvvv derim kuzum.biri rubella yani kızamık.kızamık geçirirse anne bebeğe geçiyor ve bebek anomalili doğuyormuş.Ben özel d yaptırdım para almadılar. Bu eğer ayni test se. Hani geçmişte yaşanılan hastalıklar var mı ya da sebzeleré falan dikkat etmek gerekio yıkamadan yeme etme demesi için bi takım grup testler
adetim biteli 6. gün olduadet biteli kaç gün oldu, bence bu gün dahil üç gün değerlendirin, ne güzel belrigin çıkmış testin
Aman bacım hayırlısı olsun.ben çok zorlanıyorum bir tanesinde bile.midemden,psikolojimden günyüzü görmüyorum valla.İlahi ben saftirik ben ya ama ben ikizim olsun istiyom ama olmazki eştede yok bendede yok
Cok guzel çıkmış bugün yarın değerlendir derim.silinene kadar devamkızlar selam
Eki Görüntüle 1739001
canim suan bu kadar hassas olman belki de hormonlarin etkisidir de. Seni cok iyi anliyorum hepimiz yasiyoruz ama icini ferah tutmaya calis. Allah baska dert vermesin elbet olucaktir. Siz doktora gittiniz mi? Tedavi mi onerdi size? ben de doktor tup bebek dedi ama mayis ayi gibi yaptiracagiz o yuzden ben de her ay belki bu ay olur kendiliginden diyip deniyoruz ama olmuyor.Hatta gecen ay 10 gun gecikti hic birsey yok ama ben her adet oldugumda ay en azindan duzenli adet oluyorum diye bile sukrediyorum.vorones I imtisall sevdabuzer M3rv3_gkn kızlar bugün gebelik testi yaptım aylardan sonra ilk kez dün eşim çok ısrar etmişti yapmayacağım demiştim, elimde 7 tane olunca işte yapayım dedim aslında bişey çıkmayacağını biliyordum ama yine de umut fakirin ekmeği yaptım sonuç bembeyaz bir test diğerleriyle aynı daha erken biliyorum minimum 6 gün var ama yine de hüzünleniyor insan beeee bu arada sülalemde herkes hamile bir ben kaldım çok şükür soran eden yok ama yine de içim çok buruk meğer ne büyük eksiklikmiş kızlar iş derdi evlenebilecek miyim derdi bunlar masalmış ben hiç üzülmemişim sanki bu zamana kadar her gün haberleri izlerken ağlıyorum o savaştaki çocukları görünce, şehitlerin çocuklarını görünce artık rüyalarım da da ağlar oldum buraya her yazışımda da ağlar oldum, biri hamileyim deyince inşallah bana da diyip ağıt tutturur oldum ağlıyorum sürekli. Ben tedavi olmadan bebeğim geleceğine olan inancım kalmadı inşallah Rabbim tedaviyle çok aratmadan nasip eder
canim suan bu kadar hassas olman belki de hormonlarin etkisidir de. Seni cok iyi anliyorum hepimiz yasiyoruz ama icini ferah tutmaya calis. Allah baska dert vermesin elbet olucaktir. Siz doktora gittiniz mi? Tedavi mi onerdi size? ben de doktor tup bebek dedi ama mayis ayi gibi yaptiracagiz o yuzden ben de her ay belki bu ay olur kendiliginden diyip deniyoruz ama olmuyor.Hatta gecen ay 10 gun gecikti hic birsey yok ama ben her adet oldugumda ay en azindan duzenli adet oluyorum diye bile sukrediyorum.
Kuzum testi erken yapmışsın adet gününe 2-3 gün kala ancak silik çıkıyor varsa nile negatif görünebilir. Ama yoksa da üzülme demek kolay ama üzülme nolur senin de bir zamanın var ama ona ulaşman için biraz çaba istiyor demekki,senin nazlı kuzun hemen gelmem uğraşın biraz ki kıymetimi daha çok anlayın diyor. Umutsuzluk yok o bebiş o göbüşe gelecekkk biraz geç kalacak ama gelecekvorones I imtisall sevdabuzer M3rv3_gkn kızlar bugün gebelik testi yaptım aylardan sonra ilk kez dün eşim çok ısrar etmişti yapmayacağım demiştim, elimde 7 tane olunca işte yapayım dedim aslında bişey çıkmayacağını biliyordum ama yine de umut fakirin ekmeği yaptım sonuç bembeyaz bir test diğerleriyle aynı daha erken biliyorum minimum 6 gün var ama yine de hüzünleniyor insan beeee bu arada sülalemde herkes hamile bir ben kaldım çok şükür soran eden yok ama yine de içim çok buruk meğer ne büyük eksiklikmiş kızlar iş derdi evlenebilecek miyim derdi bunlar masalmış ben hiç üzülmemişim sanki bu zamana kadar her gün haberleri izlerken ağlıyorum o savaştaki çocukları görünce, şehitlerin çocuklarını görünce artık rüyalarım da da ağlar oldum buraya her yazışımda da ağlar oldum, biri hamileyim deyince inşallah bana da diyip ağıt tutturur oldum ağlıyorum sürekli. Ben tedavi olmadan bebeğim geleceğine olan inancım kalmadı inşallah Rabbim tedaviyle çok aratmadan nasip eder
Kuzum testi erken yapmışsın adet gününe 2-3 gün kala ancak silik çıkıyor varsa nile negatif görünebilir. Ama yoksa da üzülme demek kolay ama üzülme nolur senin de bir zamanın var ama ona ulaşman için biraz çaba istiyor demekki,senin nazlı kuzun hemen gelmem uğraşın biraz ki kıymetimi daha çok anlayın diyor. Umutsuzluk yok o bebiş o göbüşe gelecekkk biraz geç kalacak ama gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?