ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Selam canım evet ozel hastane çok pahalı. Ben devlet te yaptırmıştım. Dr a demiştim bunları yazar misiniz diye o da yazmıştı. Sonucu kendi Dr goturdum sonra. Kızamık falan hastalıklara bakılıyor demi bu test. Bence devlette yaptir canim

Çok klişe ama bu bebişler hiç beklemediğin zamanda geliyorlar ben inanıyorum stres çok etkiliyor. Eşinle konuşun canım yarı yıl tatilini bir değerlendirin bakalım. Üzülmemek tabiki çok zor ama sevincinde bir o kadar büyük olacak inşallah

M3rv3_gkn takvim doğru dimi 37.haftadasın canım.normal doğum mu yapacaksın?
Evet doğru 37.haftaya girdik benim kız biraz iri 3.200 gram görünüyor şuan haftasından önde gidiyor 38.haftada çatı muayenem var doktor çatın müsaitse normal deneriz ama çatın dar olursa bebekte iri sezeryana alırım dedi bakalım haftaya belli olacak ama doktorun yaklaşımından sezeryan gibi sezdim ben canım

Canım ya sen güçlü bi kizzin kendini boyle zayıf hissetme. Hormonlardan dir ama sen de psikolojik olarak kendini bırakma .dediğin gibi bu ay olmasa umut kaybetmek yok..hem sen bu ay hamis olabilirsin inan belirtiler hep yalan oluo. Ben 2 gün kala deli gibi ağladım. Meğer hamis misim

İnsallah normal ve istediğin şekilde sağlıkla gelir minnak.. Ya benim karın ağrım ne diosun . Çok yorulmaktan mi oldu ki acaba. Öne doğru ani hareket falan yapamıyorum. Belim de çok fena

Yoruldugun icin olmustur. Bende uzun yol falan yuruyunce oluyordu ama dikkat et dinlen bugün bol bol is falan yapma.
Evet canim yapmıyorm bişi . Ev taşıma işi kaldı bugün yoğun kar yağışı oldu. İsabet oldu valla .dinlenmek iyi gelecek . Hala geçmedi de üstüne zaten boğazlarim hep iltihap acio

İnsallah normal ve istediğin şekilde sağlıkla gelir minnak.. Ya benim karın ağrım ne diosun . Çok yorulmaktan mi oldu ki acaba. Öne doğru ani hareket falan yapamıyorum. Belim de çok fena
Yorgunluktan olabilir canım,zaten senin haftalarında bel,kasık ağrısı olabiliyor rahim iyice büyümeye başlıyor kaslar geriliyor birde yorulunca üzerine ondan tutmuştur ağrıların benim en başından beri bel ağrım hep oldu azıcık yürüsem ayağımı atamıycak hale geliyorum. Uzan biraz canım ayaklarını biraz yükseğe koy ılık duşta iyi gelir ama sıcak suya girme çok o da başta rahatlatıyor ama kasları gevşettiği için önermiyorlar

Ay öyle mı dersin sağol ya bu haftalarda normal yani. Zaten var ya boyle sanki içten yirtilio gibi ağrı saplanio. Çok da yol yokuş çıktım. Bugün ondan oldu büyük ihtimal. Bebişim é bişe olmamış tır insallah. Ama hareketli bugün baya . Şükür burdayım annis dio ..

Sagolsunlar canim kar iyice bastirmadan tasinirsiniz inşallah ev sahibi sorun cikarttimi
Canım kar bastırdı nakliyeciler taşınmaz boyle demiş. Yarın sabah gelcekler ben okulda olucam ama olsun inşallah toplar gideriz kurtulurum bu evden . Ev sahibi belası duruyo öyle bakalım yarın adamlara neyin engel olmaz İnşalllaaahhh

Reactions: sub
Oyyy nazlı kuzu,çok bekletti ama pıt pıtlara bile başlamış. Bebeğin hareket ediyorsa zaten korkma canım ama harekete çok bel bağlama çok sık uyuyorlar özellikle sen hareketliyken. Uzan dinlen sen dediğin gibi yokuş çıkmak,eğilip kalkmak zorlamıştır yarına bişeyin kalmaz inşallah taşınıyomuşsun dikkat et canım kendine ama ağrıların dayanamayacak gibi olursa doktora gitmeyi de sakın ihmal etme kontrolden zarar gelmez

Testi atma gene de benim bat günü hayalet çıkmıştı sen yarindan sonra bida yaparsın adet olursan da gelecek ay gelsin yeni bekleyisler heyecanlar
Daha işten çıkamadım canım eve gidince bakarım teste de yok gibi bu ay da adet olacağım sanırım karnım ağrıyor çünkü

Canım ev işlerini naptınız bu Arada ? İnşallah hallolur yorma kendini yavaş yavaş olur gider Allah kolaylık versin

Kizlar bat 14. İlk kez yaptm ne demek oluyo bu?

Eklentiler

• P_20160108_175851.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 54
Iyi aksamlar kizlar daha adet olmama cok var ama bu ay hamile kalmadigimi dusunuyorum bu yuzden sali gunune kadin doguma randevu aldim bir genel kontrol yapsin bakalim. Keyfim yok valla yasim oldu 34 oyuzden belkide ya kalamazsam diye cok tedirginim kismet insallah bakalim.....

Kuzum daha cok erkenki gebelik testi icin bide sen cok istiyorsun ya hamileligi hani nerdeyse bununla yatip bununla kalkıyorsun ondan bu hassasligin evet dogru herkes tvdeki sehit haberlerinden heleki ister turk ister kurt olen masum cocuklardan etkileniyoruz insaniz sonuçta...ama bilinçaltına yerleştirme tedavisiz olmaz diye bak 1.5 sene vajinismusu cektim eeşimle baci kardes gibiydik sebep ney tamamiyle yasantilari bilinc altina itmekten kaynaklanıyor ben istesemde deli gibi sarhoş olup yeterki olsun desemde olmuyordu ben uyanik degildim ama bilincaltim uyanıktı olumlu düşün canim bu ay olmazsa aşılama o olmazsa tekrar deneme şunun varmış bunun varmış diye düşünürsek kafayı yeriz allahım sana saglikli sıhhatli size ugur ve şans getirecek hayirli evlatlar nasip etsin yeterki umutsuz olma

YA ben yormadim aslında ama toplama aşaması .. Hani kolileri bantla eğil kalk kutulara yerleştir falan .. şimdi uzanıyorm umarım geçer . Tasinma yarına kaldı bakalım
Kar bitsin kendini iyi hisset oyle tasin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…