- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Hcg testimi bu ayyy iyleyse hamilesin valla :)Kizlar bat 14. İlk kez yaptm ne demek oluyo bu?
Cok gecmis olsn kuzum cok dikkat et kendine de bebise de.Evet canim yapmıyorm bişi . Ev taşıma işi kaldı bugün yoğun kar yağışı oldu. İsabet oldu valla .dinlenmek iyi gelecek . Hala geçmedi deüstüne zaten boğazlarim hep iltihap acio
Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Şu an için yumurtlama yok daha ama ne zaman başladın teste? T çizgisi C ile aynı ya da daha koyu olduğu gün yumrt. günün o gün ve ertesi gün ve sonraki gün mutlaka iyi değerlendirin :)Kizlar bat 14. İlk kez yaptm ne demek oluyo bu?
Hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah nasip eder inşallah isteyen herkese :) ama kontrole git tabi iyi olur en azındanIyi aksamlar kizlar daha adet olmama cok var ama bu ay hamile kalmadigimi dusunuyorum bu yuzden sali gunune kadin doguma randevu aldim bir genel kontrol yapsin bakalim. Keyfim yok valla yasim oldu 34 oyuzden belkide ya kalamazsam diye cok tedirginim kismet insallah bakalim.....
Kar yoğunluğundan öylece kaldık tüm koliler kapalı vs. Evdeyiz valla . Hala da yağıyor yarin gelin dedik nakliyeciler é bakalım inşallah kar yağmaz. Bi de duydum ki kamyonları açık kasa imiş .mahvolcak eşyalarım. Bu doğuda hersey rezalet ya.Canım ev işlerini naptınız bu Arada ? İnşallah hallolur yorma kendini yavaş yavaş olur gider Allah kolaylık versin
Ev hep toplu kuzum ya. Bi d ebu ev sahibine eve tahammül kalmadi. Ama ben yarın hiç karismicam hatta taşıma bitene kadar arkadaşıma geçeyim diorumKar bitsin kendini iyi hisset oyle tasin canım
Allah kolaylık versin canım benimKar yoğunluğundan öylece kaldık tüm koliler kapalı vs. Evdeyiz valla . Hala da yağıyor yarin gelin dedik nakliyeciler é bakalım inşallah kar yağmaz. Bi de duydum ki kamyonları açık kasa imiş .mahvolcak eşyalarım. Bu doğuda hersey rezalet ya.imkansizlik diz boyu. Bugün biraz karin ağrısı endiselendirdi de elimkolum bağlı kaldım . Nere gitcem acilen özel hastane 40 dk mesafe yollar kar kış
Bat 14 se yum. Günü geçmiş canım da. Belki o günler de çalışma olduysa adete yakın çıkan t ler umitlendirici oluo bebis için . İnşallah hamişsindirKizlar bat 14. İlk kez yaptm ne demek oluyo bu?
Adetin hep duzensiz 12. Gun dr gttm 14 mm dedi bugun 14. Gunu test bu sekilde cktiCanım kaç günde bir adet oluyorsun? Şu an için yumurtlama yok daha ama ne zaman başladın teste? T çizgisi C ile aynı ya da daha koyu olduğu gün yumrt. günün o gün ve ertesi gün ve sonraki gün mutlaka iyi değerlendirin :)
Canm teşekkür ederim ama gectigini pek sanmiorum dktor 3 4 gunu var demistiBat 14 se yum. Günü geçmiş canım da. Belki o günler de çalışma olduysa adete yakın çıkan t ler umitlendirici oluo bebis için . İnşallah hamişsindir
Ay sorma eşimle tartıştık naylon alalım demişler ona da para verecekmis mis. Nasıl adamlar ya dedim olmazmı kamyonların çadırı falan . Ona da mı biz para verelimAllah kolaylık versin canım benimDikkat et sen kendini yorma üzme ev işi taşıma falan bir şekilde hallolur. Kamyonun üstüne brandaları vardır bence bi sorsanıza kuzum öyle birşey ayarlayabilirler mi?
Beklenen adet 14 ü olmaz ki o zamn 6 gün kalmış şurda . Anlamadım kuzumm yavCanm teşekkür ederim ama gectigini pek sanmiorum dktor 3 4 gunu var demisti
Bilemedim ki canım gün aşırı çalışmalara devam edin doktor gün verdi mi peki yumurtlama günün yaklaşık olarak şu gün olcak diye ?Adetin hep duzensiz 12. Gun dr gttm 14 mm dedi bugun 14. Gunu test bu sekilde ckti
Canim inşallah sorunsuz tasinirsiniz sen kendine ve bebisine dikkat et ha bu arada nerede goev yapiyorsun kar kis demussin deAy sorma eşimle tartıştık naylon alalım demişler ona da para verecekmis mis. Nasıl adamlar ya dedim olmazmı kamyonların çadırı falan . Ona da mı biz para verelim
. Kocamin herseye hemen tamam para verip ayarlarız demeleri beni gıcık edio.. Biraz cin olsa belki virt Virt masraf çıkmicak. Bu ve benzeri o kadar ıvır zivir çıkıo ki daha çıkacak belli kı.
Hiii bugün adetin 14. Günü demişsin. Şimdi oooldu. Her gün aynı saatlerde teste devam et. Hele ki adetin duzensizse nu ovu. Testleri tam senlikAdetin hep duzensiz 12. Gun dr gttm 14 mm dedi bugun 14. Gunu test bu sekilde ckti
Ah ah napcan işte ama o da iş görülsün sen üzülme diye alalım demiştir. Duygularına hormonlarına yenik düşüp kocayı üzme kuzumAy sorma eşimle tartıştık naylon alalım demişler ona da para verecekmis mis. Nasıl adamlar ya dedim olmazmı kamyonların çadırı falan . Ona da mı biz para verelim
. Kocamin herseye hemen tamam para verip ayarlarız demeleri beni gıcık edio.. Biraz cin olsa belki virt Virt masraf çıkmicak. Bu ve benzeri o kadar ıvır zivir çıkıo ki daha çıkacak belli kı.
Haklısın ya isin kolayi olsun cozum bulmak amacli yapiodurAh ah napcan işte ama o da iş görülsün sen üzülme diye alalım demiştir. Duygularına hormonlarına yenik düşüp kocayı üzme kuzumo sıcacık eve taşısın eşyaları bir şekilde sen de keyfini sür bebiş de üzülmesin anne üzülünce hisseder o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?