ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet canim yapmıyorm bişi . Ev taşıma işi kaldı bugün yoğun kar yağışı oldu. İsabet oldu valla .dinlenmek iyi gelecek . Hala geçmedi de üstüne zaten boğazlarim hep iltihap acio
Cok gecmis olsn kuzum cok dikkat et kendine de bebise de.

Hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah nasip eder inşallah isteyen herkese :) ama kontrole git tabi iyi olur en azından

Canım ev işlerini naptınız bu Arada ? İnşallah hallolur yorma kendini yavaş yavaş olur gider Allah kolaylık versin
Kar yoğunluğundan öylece kaldık tüm koliler kapalı vs. Evdeyiz valla . Hala da yağıyor yarin gelin dedik nakliyeciler é bakalım inşallah kar yağmaz. Bi de duydum ki kamyonları açık kasa imiş .mahvolcak eşyalarım. Bu doğuda hersey rezalet ya. imkansizlik diz boyu. Bugün biraz karin ağrısı endiselendirdi de elimkolum bağlı kaldım . Nere gitcem acilen özel hastane 40 dk mesafe yollar kar kış

Allah kolaylık versin canım benim Dikkat et sen kendini yorma üzme ev işi taşıma falan bir şekilde hallolur. Kamyonun üstüne brandaları vardır bence bi sorsanıza kuzum öyle birşey ayarlayabilirler mi?

Adetin hep duzensiz 12. Gun dr gttm 14 mm dedi bugun 14. Gunu test bu sekilde ckti

Allah kolaylık versin canım benim Dikkat et sen kendini yorma üzme ev işi taşıma falan bir şekilde hallolur. Kamyonun üstüne brandaları vardır bence bi sorsanıza kuzum öyle birşey ayarlayabilirler mi?
Ay sorma eşimle tartıştık naylon alalım demişler ona da para verecekmis mis. Nasıl adamlar ya dedim olmazmı kamyonların çadırı falan . Ona da mı biz para verelim
. Kocamin herseye hemen tamam para verip ayarlarız demeleri beni gıcık edio.. Biraz cin olsa belki virt Virt masraf çıkmicak. Bu ve benzeri o kadar ıvır zivir çıkıo ki daha çıkacak belli kı.

Canim inşallah sorunsuz tasinirsiniz sen kendine ve bebisine dikkat et ha bu arada nerede goev yapiyorsun kar kis demussin de

Adetin hep duzensiz 12. Gun dr gttm 14 mm dedi bugun 14. Gunu test bu sekilde ckti
Hiii bugün adetin 14. Günü demişsin. Şimdi oooldu. Her gün aynı saatlerde teste devam et. Hele ki adetin duzensizse nu ovu. Testleri tam senlik

Ah ah napcan işte ama o da iş görülsün sen üzülme diye alalım demiştir. Duygularına hormonlarına yenik düşüp kocayı üzme kuzum o sıcacık eve taşısın eşyaları bir şekilde sen de keyfini sür bebiş de üzülmesin anne üzülünce hisseder o

Adetin 10. Gunu gittim 12 mm cok iyi dedi 12. Gun gittim 14mn biraz yavas dedi bugunleri degerlendir gun asiri iliski dedi, bugunde kasklarmda agri birazda akinti gelince bnde test alip yaptm durum bndan ibaret :)

Haklısın ya isin kolayi olsun cozum bulmak amacli yapiodur Valla bugün bebişim ı de yordum bence tepkisi ağrı oldu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…