ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizin biri bana dediki esinle beraber olunca spermler cikiomu bnde ewd normal degil mi dedim hyr dedi kamasutra pozsyonu yaz nete bak onu dene hic cikmicak ve hamile kalcan dedi

Üzülmemek için elimden geleni yapıyorum eşim karnımı gelip gidip sever oğluşum diye birde rüyasında ben hamilelik testi yapmışım ikinci çizgi silikmiş filan hem umudum çok Hemde umudum yok bu ay için yok önümüzdeki ay için var önümüzdeki ay gelince de umud gidiyor diğer aya tuhafım yani

Kız Umut çok ama hep sonraki aya umudum oluyor tuhafım. Şu an var ya göğüslerime dokunamıyorum, belimin Ağrı'sına dayanamaz oluyorum ama geçen ayda böyleydi o kasık Ağrı'ları göğüs Ağrı'ları bende adet belirtisi yaa sivilceler de çıktı akıntılar başladı pöff nasip Allah büyük çok dua ediyorum ediyoruz hayırlısıyla inşallah

Haklısın Canım ama işte bazen olmuyor düşünce gücüm al aşağı ediyor beni çok şükür çaresiz dermanımız yok inşallah nasip olur diyorum demeli bir Zaman'ı var sağlıkla diyorum hayırlısıyla diyorum kafayı yemeyeceğim inşallah :)) azmedeceğim

Merhaba kızlarr giremedim bu aralar bide topiģi kaybettim iki saattir sizi arıyorum ne var ne yokk hamiş olan varmı benim bu ay gene fıs çıktı bugün yumurtlama günüm gene fıs olacak test yapmaya devam

Sen cok yormada kendini ev sahibinede takma kafayı hicbirseye engel olamaz neyle engel olacakki cagiririm polisi de susar kalir ben beceremezdim ama sonradan göre göre böyle tiplere karsi cadaloz olmayı ogrendim

Hah böyle ol ya

Kuzum kalabileceginiz bir yer yokmu bu karda ttasinmak zor olur bence kar dursun erisin biraz oyle tasinin yinede siz bilirsiniz o agriyada takma bence sonucta yoruldun egil kalk eee bide okul ogrenci stresi

Canm teşekkür ederim ama gectigini pek sanmiorum dktor 3 4 gunu var demisti
Canim sen bat 14 demissin bizde ona göre yorum yaptik :) heralde bugün adetinin 14. Günü demi testin koyu bugun çalışma olsun bence yarin tekrar yap testini ona göre yorumlariz

Adetin 10. Gunu gittim 12 mm cok iyi dedi 12. Gun gittim 14mn biraz yavas dedi bugunleri degerlendir gun asiri iliski dedi, bugunde kasklarmda agri birazda akinti gelince bnde test alip yaptm durum bndan ibaret :)
Kasıklarda agri akinti yumurtlamaya isaret bugunleri mutlaka degerlendir

Allah in işine karisilmiyor iste benim ailemde ikiz yok ama suan da tek yumurta ikizine hamileyim sevdabuzer sen yeterki iste bir taneyi bulamazken iki tane birden verdi cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…