- 17 Haziran 2015
- 181
- 47
- 13
- 29
Napdin kızKızlar bide bn bise duydum bu cocuk icin sizede soylemek istym bn denedim bakalm nolcak
İnşallah canım ya sağol güzel dileklerin için bitlisteyim ben .Canim inşallah sorunsuz tasinirsiniz sen kendine ve bebisine dikkat et ha bu arada nerede goev yapiyorsun kar kis demussin de
Kizin biri bana dediki esinle beraber olunca spermler cikiomu bnde ewd normal degil mi dedim hyr dedi kamasutra pozsyonu yaz nete bak onu dene hic cikmicak ve hamile kalcan dedi
Ben de tatvandayimİnşallah canım ya sağol güzel dileklerin için bitlisteyim ben .
Çok klişe ama bu bebişler hiç beklemediğin zamanda geliyorlar ben inanıyorum stres çok etkiliyor. Eşinle konuşun canım yarı yıl tatilini bir değerlendirin bakalım. Üzülmemek tabiki çok zor ama sevincinde bir o kadar büyük olacak inşallah
Canım ya sen güçlü bi kizzin kendini boyle zayıf hissetme. Hormonlardan dir ama sen de psikolojik olarak kendini bırakma .dediğin gibi bu ay olmasa umut kaybetmek yok..hem sen bu ay hamis olabilirsin inan belirtiler hep yalan oluo. Ben 2 gün kala deli gibi ağladım. Meğer hamis misim
Kuzum daha cok erkenki gebelik testi icin bide sen cok istiyorsun ya hamileligi hani nerdeyse bununla yatip bununla kalkıyorsun ondan bu hassasligin evet dogru herkes tvdeki sehit haberlerinden heleki ister turk ister kurt olen masum cocuklardan etkileniyoruz insaniz sonuçta...ama bilinçaltına yerleştirme tedavisiz olmaz diye bak 1.5 sene vajinismusu cektim eeşimle baci kardes gibiydik sebep ney tamamiyle yasantilari bilinc altina itmekten kaynaklanıyor ben istesemde deli gibi sarhoş olup yeterki olsun desemde olmuyordu ben uyanik degildim ama bilincaltim uyanıktı olumlu düşün canim bu ay olmazsa aşılama o olmazsa tekrar deneme şunun varmış bunun varmış diye düşünürsek kafayı yeriz allahım sana saglikli sıhhatli size ugur ve şans getirecek hayirli evlatlar nasip etsin yeterki umutsuz olma
Sen cok yormada kendini ev sahibinede takma kafayı hicbirseye engel olamaz neyle engel olacakki cagiririm polisi de susar kalir ben beceremezdim ama sonradan göre göre böyle tiplere karsi cadaloz olmayı ogrendimCanım kar bastırdı nakliyeciler taşınmaz boyle demiş. Yarın sabah gelcekler ben okulda olucam ama olsun inşallah toplar gideriz kurtulurum bu evden . Ev sahibi belası duruyo öyle bakalım yarın adamlara neyin engel olmaz İnşalllaaahhh
Hah böyle ol yaHaklısın Canım ama işte bazen olmuyor düşünce gücüm al aşağı ediyor beni çok şükür çaresiz dermanımız yok inşallah nasip olur diyorum demeli bir Zaman'ı var sağlıkla diyorum hayırlısıyla diyorum kafayı yemeyeceğim inşallah :)) azmedeceğim
Daha var adete 6 gun kadar bu kadar erkende çıkabilir belki sen yinede adete 1_2 gun kala hcg testi yap benceHayr ovulasyn testi
Kuzum kalabileceginiz bir yer yokmu bu karda ttasinmak zor olur bence kar dursun erisin biraz oyle tasinin yinede siz bilirsiniz o agriyada takma bence sonucta yoruldun egil kalk eee bide okul ogrenci stresiKar yoğunluğundan öylece kaldık tüm koliler kapalı vs. Evdeyiz valla . Hala da yağıyor yarin gelin dedik nakliyeciler é bakalım inşallah kar yağmaz. Bi de duydum ki kamyonları açık kasa imiş .mahvolcak eşyalarım. Bu doğuda hersey rezalet ya.imkansizlik diz boyu. Bugün biraz karin ağrısı endiselendirdi de elimkolum bağlı kaldım . Nere gitcem acilen özel hastane 40 dk mesafe yollar kar kış
Canim sen bat 14 demissin bizde ona göre yorum yaptik :) heralde bugün adetinin 14. Günü demi testin koyu bugun çalışma olsun bence yarin tekrar yap testini ona göre yorumlarizCanm teşekkür ederim ama gectigini pek sanmiorum dktor 3 4 gunu var demisti
Kasıklarda agri akinti yumurtlamaya isaret bugunleri mutlaka degerlendirAdetin 10. Gunu gittim 12 mm cok iyi dedi 12. Gun gittim 14mn biraz yavas dedi bugunleri degerlendir gun asiri iliski dedi, bugunde kasklarmda agri birazda akinti gelince bnde test alip yaptm durum bndan ibaret :)
Aman bacım hayırlısı olsun.ben çok zorlanıyorum bir tanesinde bile.midemden,psikolojimden günyüzü görmüyorum valla.
Anne tarafından oluyor ikiz durumları bir de tüp bebekte çift embriyo yerleştirilir ve ikisi de tutarsa oluyor.
Ama bir de tek yumurta ikizlik durumu var.o daha ilginç bana göre.tek kesede iki bebek....o embriyo nasıl bölünüyorsa
İdolumsun valla allahım sağlıcaklada kucağına aldırsın inşallahAllah in işine karisilmiyor iste benim ailemde ikiz yok ama suan da tek yumurta ikizine hamileyimsevdabuzer sen yeterki iste bir taneyi bulamazken iki tane birden verdi cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?