İdolumsun valla allahım sağlıcaklada kucağına aldırsın inşallah
Belirtiler aynı kuzum ya. Benim de sivilce akıntı aynıydı. Yalnız göğüs ucu ağrısı vardı farklı olarakKız Umut çok ama hep sonraki aya umudum oluyor tuhafım. Şu an var ya göğüslerime dokunamıyorum, belimin Ağrı'sına dayanamaz oluyorum ama geçen ayda böyleydi o kasık Ağrı'ları göğüs Ağrı'ları bende adet belirtisi yaa sivilceler de çıktı akıntılar başladı pöff nasip Allah büyük çok dua ediyorum ediyoruz hayırlısıyla inşallah
MerhabalarMerhaba kızlarr giremedim bu aralar bide topiģi kaybettim iki saattir sizi arıyorum ne var ne yokk hamiş olan varmı benim bu ay gene fıs çıktı bugün yumurtlama günüm gene fıs olacak test yapmaya devam
Ben de beceremiyorum hiç ama dünden beri hep antrenman yaptim. :)Sen cok yormada kendini ev sahibinede takma kafayı hicbirseye engel olamaz neyle engel olacakki cagiririm polisi de susar kalir ben beceremezdim ama sonradan göre göre böyle tiplere karsi cadaloz olmayı ogrendim
Hadi ya yakınız o haldeBen de tatvandayim
Ay sen de öğretmen sin. . Hangi branş. Benim bi üst tercihimdi tatvan anadolu lisesi az daha orayà gidiodum .Ben de tatvandayim
Daha once sormustun ogretmenim bu topicte cok ogretmen var falan demistin afyonluyum benHadi ya yakınız o haldene iş yapiosun . Oralı misin
Evet turkce ogretmeniyim keske burasi olsaymis. Hic doktora gitmedim ama cana gitmeyi dusunuyorumAy sen de öğretmen sin. . Hangi branş. Benim bi üst tercihimdi tatvan anadolu lisesi az daha orayà gidiodum .hangi hastaneye gidiosun can à mj
Kursunmu var canım.hava güzelse tasinma olur ama lutfen sen dokunma birseyeBen de beceremiyorum hiç ama dünden beri hep antrenman yaptim. :)bakalım 12 gibi evde olucam inşallah sorunsuzca yüklenir ev . Hava açık ve kar yok . İnşallah olmaz
Yeminlen veliler yakinda bize burdan ulaşacakDaha once sormustun ogretmenim bu topicte cok ogretmen var falan demistin afyonluyum ben
Üzülme Canim ya kısmet böyleymiş sen hele bi git doktora daha once gittinmi hicKızlar adet oldum az önce bu ay da bebeğime kavuşamadım artık bu ay doktora gideyim bensanırım bir rahatsızlığım var benim bilmediğim allahım çok aratmasın inşallah ((
Galiba öyle gerçi ben araniza yeni katildimYeminlen veliler yakinda bize burdan ulaşacak
Kusura bakma tatlım öyle liste neyin yapmioz rahat topic burası o yüzden sık yazmayınca da unutuyor insan . Evet tatvan güzel yer . Kaç yıl daha ordasinz benim son bir yıl kaldı nasipse .Daha once sormustun ogretmenim bu topicte cok ogretmen var falan demistin afyonluyum ben
Bu yildan sonra benim de bir yilim var canimKusura bakma tatlım öyle liste neyin yapmioz rahat topic burası o yüzden sık yazmayınca da unutuyor insan . Evet tatvan güzel yer . Kaç yıl daha ordasinz benim son bir yıl kaldı nasipse .
Geçen yıl şubatta korunmayı bıraktığımda gitmiştim Canım detaylı bir kontrol hormon testi falan yaptırmamıştım ama vajinal muayene yapılmıştı. Ama kist falan yok sağlıklısın gayet demişti. Hala nasip olmadı belki de detaylı bir şekilde görünmemin zamanı geldi canımÜzülme Canim ya kısmet böyleymiş sen hele bi git doktora daha once gittinmi hic
Evet canim detayli bir görün doktora rahim filmi neyin yaptirGeçen yıl şubatta korunmayı bıraktığımda gitmiştim Canım detaylı bir kontrol hormon testi falan yaptırmamıştım ama vajinal muayene yapılmıştı. Ama kist falan yok sağlıklısın gayet demişti. Hala nasip olmadı belki de detaylı bir şekilde görünmemin zamanı geldi canımaylar geçtikçe ümidim kırılıyor Güçlü olmam lazım sakin kalmam lazım bakalım inşallah bu aya nasip olur...
Çatlamamıştır bence 11.gun daha ama bir iki güne catlar dongun kac gunMerhaba kızlar bende bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım 11. Gün yumurta çatlamış mı fikirlerinizi almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?