ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Belirtiler aynı kuzum ya. Benim de sivilce akıntı aynıydı. Yalnız göğüs ucu ağrısı vardı farklı olarak

Merhaba kızlarr giremedim bu aralar bide topiģi kaybettim iki saattir sizi arıyorum ne var ne yokk hamiş olan varmı benim bu ay gene fıs çıktı bugün yumurtlama günüm gene fıs olacak test yapmaya devam
Merhabalar nihayet kavuştuk o halde. Bugün yum . Günü demişsin ama neden böyle hemen umutsuzluk var . ..Sakın ha. Bebis gelmek istemesse görürsün annesi sen ona umutla bak tutunsun o da

Sen cok yormada kendini ev sahibinede takma kafayı hicbirseye engel olamaz neyle engel olacakki cagiririm polisi de susar kalir ben beceremezdim ama sonradan göre göre böyle tiplere karsi cadaloz olmayı ogrendim
Ben de beceremiyorum hiç ama dünden beri hep antrenman yaptim. :) bakalım 12 gibi evde olucam inşallah sorunsuzca yüklenir ev . Hava açık ve kar yok . İnşallah olmaz

Ay sen de öğretmen sin. . Hangi branş. Benim bi üst tercihimdi tatvan anadolu lisesi az daha orayà gidiodum . hangi hastaneye gidiosun can à mj
Evet turkce ogretmeniyim keske burasi olsaymis. Hic doktora gitmedim ama cana gitmeyi dusunuyorum

Kızlar adet oldum az önce bu ay da bebeğime kavuşamadım artık bu ay doktora gideyim ben sanırım bir rahatsızlığım var benim bilmediğim allahım çok aratmasın inşallah ((

Ben de beceremiyorum hiç ama dünden beri hep antrenman yaptim. :) bakalım 12 gibi evde olucam inşallah sorunsuzca yüklenir ev . Hava açık ve kar yok . İnşallah olmaz
Kursunmu var canım.hava güzelse tasinma olur ama lutfen sen dokunma birseye

Kızlar adet oldum az önce bu ay da bebeğime kavuşamadım artık bu ay doktora gideyim ben sanırım bir rahatsızlığım var benim bilmediğim allahım çok aratmasın inşallah ((
Üzülme Canim ya kısmet böyleymiş sen hele bi git doktora daha once gittinmi hic

Daha once sormustun ogretmenim bu topicte cok ogretmen var falan demistin afyonluyum ben
Kusura bakma tatlım öyle liste neyin yapmioz rahat topic burası o yüzden sık yazmayınca da unutuyor insan . Evet tatvan güzel yer . Kaç yıl daha ordasinz benim son bir yıl kaldı nasipse .

Kusura bakma tatlım öyle liste neyin yapmioz rahat topic burası o yüzden sık yazmayınca da unutuyor insan . Evet tatvan güzel yer . Kaç yıl daha ordasinz benim son bir yıl kaldı nasipse .
Bu yildan sonra benim de bir yilim var canim

Üzülme Canim ya kısmet böyleymiş sen hele bi git doktora daha once gittinmi hic
Geçen yıl şubatta korunmayı bıraktığımda gitmiştim Canım detaylı bir kontrol hormon testi falan yaptırmamıştım ama vajinal muayene yapılmıştı. Ama kist falan yok sağlıklısın gayet demişti. Hala nasip olmadı belki de detaylı bir şekilde görünmemin zamanı geldi canım aylar geçtikçe ümidim kırılıyor Güçlü olmam lazım sakin kalmam lazım bakalım inşallah bu aya nasip olur...

Evet canim detayli bir görün doktora rahim filmi neyin yaptir

Merhaba kızlar bende bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım 11. Gün yumurta çatlamış mı fikirlerinizi almak isterim

Eklentiler

• image.webp
    36 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…