- 29 Ocak 2015
- 43
- 44
- 18
Merhabalarnihayet kavuştuk o halde. Bugün yum . Günü demişsin ama neden böyle hemen umutsuzluk var . ..Sakın ha. Bebis gelmek istemesse görürsün annesi sen ona umutla bak tutunsun o da [/QUOT
Canım aylardır fıs çıkıyor napim umutsuz olmaya başladım ama testlerden çok memnunum herkese tavsiye ederim telkinlerin için sağol canım gelin bebişker gelin anneler sizi çok özlediMerhabalarnihayet kavuştuk o halde. Bugün yum . Günü demişsin ama neden böyle hemen umutsuzluk var . ..Sakın ha. Bebis gelmek istemesse görürsün annesi sen ona umutla bak tutunsun o da
Döngünüz 26 günde birse muhtemelen biraz daha koyulaşacak yarın veya öbür günDöngüm 26 günde bir
Tesekkur ederim teste devamDöngünüz 26 günde birse muhtemelen biraz daha koyulaşacak yarın veya öbür gün
yapmaya devam edin .
Belirtiler aynı kuzum ya. Benim de sivilce akıntı aynıydı. Yalnız göğüs ucu ağrısı vardı farklı olarak
Kamasutra pozisyonu diye bişey yoktur. Kamasutra hintlilerin uydurduğu çok değişik pozisyonların olduğu cinsel ilişki yöntemleridir. Hamile kalmayı değil maximum haz almayı amaçlar. Semen denilen sıvı spermlerden ve onları koruyan semen sıvısından oluşur. Rahim ağzından sadece canlı spermler geçer ve semen sıvısı ve ölen kalan diğer sperm hücreleri geri akar.Kizin biri bana dediki esinle beraber olunca spermler cikiomu bnde ewd normal degil mi dedim hyr dedi kamasutra pozsyonu yaz nete bak onu dene hic cikmicak ve hamile kalcan dedi
Toxoplazma,kızamık,kızamıkçık,suçiçeği,herpes simplex,kabakulak vs.....canımSelam canım evet ozel hastane çok pahalı. Ben devlet te yaptırmıştım. Dr a demiştim bunları yazar misiniz diye o da yazmıştı. Sonucu kendi Dr goturdum sonra. Kızamık falan hastalıklara bakılıyor demi bu test. Bence devlette yaptir canim
En hayırlısı,sağlıklısı inşallah.maşallah yeğenimizeEvet doğru 37.haftaya girdik benim kız biraz iri 3.200 gram görünüyor şuan haftasından önde gidiyor 38.haftada çatı muayenem var doktor çatın müsaitse normal deneriz ama çatın dar olursa bebekte iri sezeryana alırım dedi bakalım haftaya belli olacak ama doktorun yaklaşımından sezeryan gibi sezdim ben canım
Sizce yumurta catliyor mu yoksa catlamismi
Canım ne zamandır deniyorsunuz?34 değil 44 de dahi doğuran arkadaşlarım var benim.34 günümüzde hiçte geç bir yaş değil.ben yazmıyorum yaşımı doğurunca yazacağım inşallah.Iyi aksamlar kizlar daha adet olmama cok var ama bu ay hamile kalmadigimi dusunuyorum bu yuzden sali gunune kadin doguma randevu aldim bir genel kontrol yapsin bakalim. Keyfim yok valla yasim oldu 34 oyuzden belkide ya kalamazsam diye cok tedirginim kismet insallah bakalim.....
Olacak Allah'ın izniyle,sabırla hayırlısını dile,Allah birşeyi istediği zaman ona ol der ve oluverir.Tevekkül canım Allah'ım hayırlısıyla sana da nasip etsin bu duyguları inşallah.Üzülmemek için elimden geleni yapıyorum eşim karnımı gelip gidip sever oğluşum diye birde rüyasında ben hamilelik testi yapmışım ikinci çizgi silikmiş filan hem umudum çok Hemde umudum yok bu ay için yok önümüzdeki ay için var önümüzdeki ay gelince de umud gidiyor diğer aya tuhafım yani
Anam tek yumurta ikizi ne güzel,doğru tabi iki kesen olsa görülürdü söylenirdi zaten.tıpatıp iki evlat,hem anne hem ikiz annesi duyguları...neler hissediyorsun,nasıl bir duygu ?Allah in işine karisilmiyor iste benim ailemde ikiz yok ama suan da tek yumurta ikizine hamileyim @sevdabuzer sen yeterki iste bir taneyi bulamazken iki tane birden verdi cok şükür
Sağol Can'ım güzel Dilek'lerin için amin inşallah Allah ın izniyle olur... Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına Alman'ı nasip eder inşallah tamamına erdirir sağlık ve sıhhatle :) darısı da bana inşallah :)Olacak Allah'ın izniyle,sabırla hayırlısını dile,Allah birşeyi istediği zaman ona ol der ve oluverir.Tevekkül canım Allah'ım hayırlısıyla sana da nasip etsin bu duyguları inşallah.
Canım daha bugün arkadaşımla sohbet ettik.abisi 42 eşi 24 yaşında imiş yengesi hamile kaldığında.tam 3 sene bebek olmamış,herşeyleri normalmiş,3sene sonunda hamile kalmış,bebek doğmuş,nasılsa zor oluyor,nasılsa süt koruyor diyerekten korunmamışlar, sonraaaaa bebek 3 aylıkken henüz güümmm yine hamile olduğunu anlamış.Allah ne zaman isterse o zaman veriyor.ümitsizlik yok karamsarlık yok tamam mı ablacığım.bende hikaye cok daha doğrusu yaşanmış hamile kalma öyküsü çok zaman zaman yazacağım sana.Sağol Can'ım güzel Dilek'lerin için amin inşallah Allah ın izniyle olur... Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına Alman'ı nasip eder inşallah tamamına erdirir sağlık ve sıhhatle :) darısı da bana inşallah :)
Canım Bugün ve sonraki 2 gün çalışmalar devam etsin :) yumurtlama olmuş gibi :) sonra da gün aşırı devam edin ne olur ne olmaz hadi hayırlısı olsun bakalım Allah nasip etsin inşallah bu aySizce yumurta catliyor mu yoksa catlamismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?