ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Merhabalar nihayet kavuştuk o halde. Bugün yum . Günü demişsin ama neden böyle hemen umutsuzluk var . ..Sakın ha. Bebis gelmek istemesse görürsün annesi sen ona umutla bak tutunsun o da
Canım aylardır fıs çıkıyor napim umutsuz olmaya başladım ama testlerden çok memnunum herkese tavsiye ederim telkinlerin için sağol canım gelin bebişker gelin anneler sizi çok özledi

Belirtiler aynı kuzum ya. Benim de sivilce akıntı aynıydı. Yalnız göğüs ucu ağrısı vardı farklı olarak

Ben bir yıldır çok belirti aradım kuzum ya artık yoruldum her şeyi hamileliğe yormaktan ayın 14,15,16. Günü adet olma ihtimali var yeni bir doktor a gideceğim kuzenlerin önerisi ile çok ilgiliymiş , bir kaç kişiden de duymuştum bakalım ne olacak hayırlısı Can'ım nasip inşallah vardır nasipte bebiş :)

vorones taşındın mı kuzum ya dün yemekli misafirlerim vardı cuma cumartesi temizlik yemekle uğraşacağım diye giremedim kulübe Nasıl oldun geçti mi Ağrı'n?

Kizin biri bana dediki esinle beraber olunca spermler cikiomu bnde ewd normal degil mi dedim hyr dedi kamasutra pozsyonu yaz nete bak onu dene hic cikmicak ve hamile kalcan dedi
Kamasutra pozisyonu diye bişey yoktur. Kamasutra hintlilerin uydurduğu çok değişik pozisyonların olduğu cinsel ilişki yöntemleridir. Hamile kalmayı değil maximum haz almayı amaçlar. Semen denilen sıvı spermlerden ve onları koruyan semen sıvısından oluşur. Rahim ağzından sadece canlı spermler geçer ve semen sıvısı ve ölen kalan diğer sperm hücreleri geri akar.

Düzensiz adet olanlar kaçıncı günden teste başlamalı? Mesela ben normalde en fazla 35 gün de bir olurdum, en son 40. gün adet oldum. Ne zaman teste başlamalıyım? Bir kaç günde bir cinsel ilişki öneriliyor?

Toxoplazma,kızamık,kızamıkçık,suçiçeği,herpes simplex,kabakulak vs.....canım

En hayırlısı,sağlıklısı inşallah.maşallah yeğenimize

Sizce yumurta catliyor mu yoksa catlamismi

Can'ım ne güzel çift çizgin net çift çizgi olduktan 24-36 saate çatlayacak demekti genel de çift çizgi ve sonra ki iki gün çalışma yapılmalı diyorlardı arkadaşlar :) bana silikleşmez olunca çalışma kesin yapılacak demişlerdi bende bol bol çalıştık :) tutar mı ? Nasip inşallah ama şimdi den başlasan mı yoksa silikleşince mi çalışma yapsan iki gün üst üste mi çalışsan bak tam karar veremedim. Bakalım kızlar ne der

Canım ne zamandır deniyorsunuz?34 değil 44 de dahi doğuran arkadaşlarım var benim.34 günümüzde hiçte geç bir yaş değil.ben yazmıyorum yaşımı doğurunca yazacağım inşallah.

Olacak Allah'ın izniyle,sabırla hayırlısını dile,Allah birşeyi istediği zaman ona ol der ve oluverir.Tevekkül canım Allah'ım hayırlısıyla sana da nasip etsin bu duyguları inşallah.

Allah in işine karisilmiyor iste benim ailemde ikiz yok ama suan da tek yumurta ikizine hamileyim @sevdabuzer sen yeterki iste bir taneyi bulamazken iki tane birden verdi cok şükür
Anam tek yumurta ikizi ne güzel,doğru tabi iki kesen olsa görülürdü söylenirdi zaten.tıpatıp iki evlat,hem anne hem ikiz annesi duyguları...neler hissediyorsun,nasıl bir duygu ?

Olacak Allah'ın izniyle,sabırla hayırlısını dile,Allah birşeyi istediği zaman ona ol der ve oluverir.Tevekkül canım Allah'ım hayırlısıyla sana da nasip etsin bu duyguları inşallah.
Sağol Can'ım güzel Dilek'lerin için amin inşallah Allah ın izniyle olur... Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına Alman'ı nasip eder inşallah tamamına erdirir sağlık ve sıhhatle :) darısı da bana inşallah :)

Canım daha bugün arkadaşımla sohbet ettik.abisi 42 eşi 24 yaşında imiş yengesi hamile kaldığında.tam 3 sene bebek olmamış,herşeyleri normalmiş,3sene sonunda hamile kalmış,bebek doğmuş,nasılsa zor oluyor,nasılsa süt koruyor diyerekten korunmamışlar, sonraaaaa bebek 3 aylıkken henüz güümmm yine hamile olduğunu anlamış.Allah ne zaman isterse o zaman veriyor.ümitsizlik yok karamsarlık yok tamam mı ablacığım.bende hikaye cok daha doğrusu yaşanmış hamile kalma öyküsü çok zaman zaman yazacağım sana.

Slm kızlar herkese bu ara pek giremedim işlerim yoğundu da. Yeni haberler var mı merak ediyorum sizleri. xkardelenx naptın canım son durumlar ne ? İnşallab iyisindir dualarımız seninle moonna canım sen naptın evi taşıdınız mı ? Herkese selamlar tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…