- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
Allah gönlüne göre versin canım elbet bir gün bizim de olacak bebişlerimiz çalışmaya devam :)Canım aylardır fıs çıkıyor napim umutsuz olmaya başladım ama testlerden çok memnunum herkese tavsiye ederim telkinlerin için sağol canım gelin bebişker gelin anneler sizi çok özledi
Tesekkur ederim canimCanım Bugün ve sonraki 2 gün çalışmalar devam etsin :) yumurtlama olmuş gibi :) sonra da gün aşırı devam edin ne olur ne olmaz hadi hayırlısı olsun bakalım Allah nasip etsin inşallah bu ay
Yarin catlar gibi bugunu es geçme benceSizce yumurta catliyor mu yoksa catlamismi
Ben goremedimki ikinci cizgiyi bence 2_3 gun sonra yine yapınArkadaslardan yumurtlamadan sonraki 10.gunum bugun aksam test yaptım cye yakın cok slik bi cızgı var sizce o ne oluyo resminide koyuyorum bi bakarmısınız yada banamı oyle geliyo ki
Canım evi yerlestirmekle uğraşıyorum. Bugün 7 öğrenci mi de alıp geldim eve sağolsunlar her yer pırıl pırıl oldu . Ben de cok yoruldum. Nihayet şimdi uzandim. Eminim bebisim de çok yorulmuştur. Daha çok ıvır zivir var. Ama her şey bana bakio tabi .vorones taşındın mı kuzum ya dün yemekli misafirlerim vardı cuma cumartesi temizlik yemekle uğraşacağım diye giremedim kulübe Nasıl oldun geçti mi Ağrı'n?
Sağol canım hepimiz için en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah kuzularEn hayırlısı,sağlıklısı inşallah.maşallah yeğenimize
Bugün de olsun kaçırmayın bugünüArkadaslar dun birliktelik oldu bugunki teste gore hangi gunlerde daha birlikte olmaliyiz bakar misiniz
Aman kuzucuğum kendine cok dikkat et.yeni ev hayırlı uğurlu olsun.Bitlistesin hep merak ediyordum fırsat olmamıştı sormaya.normalde istanbul mu Ankarada mı yaşıyordun unuttum canım?Canım evi yerlestirmekle uğraşıyorum. Bugün 7 öğrenci mi de alıp geldim eve sağolsunlar her yer pırıl pırıl oldu . Ben de cok yoruldum. Nihayet şimdi uzandim. Eminim bebisim de çok yorulmuştur. Daha çok ıvır zivir var. Ama her şey bana bakio tabi .duâ ediyorm inşallah bebişim iyidir sagliklidir ve belim falan çok agrio inşallah iyilesiriz. Bir de zaten grip hallerim devam edio
Olacak Allah'ın izniyle,sabırla hayırlısını dile,Allah birşeyi istediği zaman ona ol der ve oluverir.Tevekkül canım Allah'ım hayırlısıyla sana da nasip etsin bu duyguları inşallah.
Canım evi yerlestirmekle uğraşıyorum. Bugün 7 öğrenci mi de alıp geldim eve sağolsunlar her yer pırıl pırıl oldu . Ben de cok yoruldum. Nihayet şimdi uzandim. Eminim bebisim de çok yorulmuştur. Daha çok ıvır zivir var. Ama her şey bana bakio tabi .duâ ediyorm inşallah bebişim iyidir sagliklidir ve belim falan çok agrio inşallah iyilesiriz. Bir de zaten grip hallerim devam edio
Anam tek yumurta ikizi ne güzel,doğru tabi iki kesen olsa görülürdü söylenirdi zaten.tıpatıp iki evlat,hem anne hem ikiz annesi duyguları...neler hissediyorsun,nasıl bir duygu ?
Valla ben hamileligimi ogrendigimde aynen oyle agrilarm oluyrdu özellikle göğüslerm patlick gibi oluyrdu yuz üstü uyuyamiyrdm.Sağol Can'ımm.beauty hep hayırlısıyla diliyorum zaten ama benim artı bişeyler yapmam şart sanırım artık eminim yumurtam kaliteli olmuyor ya da tam büyümeden çatlayıp atılıyor. Dayanamadım bugün yine gebelik testi yaptım adete 3 gün var yine negatif :) bunu görmeye alıştım artık inşallah Rabbim pozitifi de görmeyi nasipeder :)
vorones çim sevindim taşındığına yorma kendini Zaman'la yavaş yavaş yerleştirirsin :)
Kızlar bu arada benim karnımın sol altı acayip ağrıyor bazen tüm alt karına yayılıyorgöğüslerim de çatlayacak gibi hem şiş hem ağrıyor özellikle öne eğilince ayrıca belim fena 10 dk otursam ağrır ayakta dursam yine ağrır ( ne olacak benim bu halim. Ayrıca bu yaşadıklarım gebelikten de değil nerde aratsam gebelik yazıyor test yaptım negatif yani bu ay da gebelik oluşmadı ama Bu sancılar niye kiiii ???? sevdabuzer M3rv3_gkn I imtisall (
Valla ben hamileligimi ogrendigimde aynen oyle agrilarm oluyrdu özellikle göğüslerm patlick gibi oluyrdu yuz üstü uyuyamiyrdm.
Vücudun gebeliğe hazırlanıyor.benim de son adetlerimden önceleri benzer durumlarim oldu hep.Yok Canım ben hamile değilim maalesef ki ama iki adettir bu acıları çekiyorum hsg den sonra arttı eskiden daha hafifti farklı bir doktora daha soracağım kendi doktorumun dediğini diyecek olursa kendi doktorundan aşılama isteyeceğim sömestrda dinlenmiş bi durumda olurum. Nasip olur inşallah Allah ın izniyle
acaba psıkolojıkmı yoksa gec dollenmemı olduda ondan ıdrarda cıkmıyor kuzum mılletın adetten 2-3 gun gecınce cıkıyor ıdrar testındeSağol Can'ımm.beauty hep hayırlısıyla diliyorum zaten ama benim artı bişeyler yapmam şart sanırım artık eminim yumurtam kaliteli olmuyor ya da tam büyümeden çatlayıp atılıyor. Dayanamadım bugün yine gebelik testi yaptım adete 3 gün var yine negatif :) bunu görmeye alıştım artık inşallah Rabbim pozitifi de görmeyi nasipeder :)
vorones çim sevindim taşındığına yorma kendini Zaman'la yavaş yavaş yerleştirirsin :)
Kızlar bu arada benim karnımın sol altı acayip ağrıyor bazen tüm alt karına yayılıyorgöğüslerim de çatlayacak gibi hem şiş hem ağrıyor özellikle öne eğilince ayrıca belim fena 10 dk otursam ağrır ayakta dursam yine ağrır ( ne olacak benim bu halim. Ayrıca bu yaşadıklarım gebelikten de değil nerde aratsam gebelik yazıyor test yaptım negatif yani bu ay da gebelik oluşmadı ama Bu sancılar niye kiiii ???? sevdabuzer M3rv3_gkn I imtisall (
Tatlimmm o yazdığın belirtilerı ben bu haftamda aynen yasadimm yani gebelikten ama daha erken gebelik belirtisi değildir. Sen hemen ümitsizliğe kapılma bu 3 gün içinde inşallah gelmez adet. Olmasa bu ay aşılama denersinSağol Can'ımm.beauty hep hayırlısıyla diliyorum zaten ama benim artı bişeyler yapmam şart sanırım artık eminim yumurtam kaliteli olmuyor ya da tam büyümeden çatlayıp atılıyor. Dayanamadım bugün yine gebelik testi yaptım adete 3 gün var yine negatif :) bunu görmeye alıştım artık inşallah Rabbim pozitifi de görmeyi nasipeder :)
canim ovulasyon testin varsa onunla da bakabilirsin. LH ve b-HCG kardes hormonlarmis. LH testleri ikisini de tespit ediyor b-HCG sadece b-HCG yi tespit ediyormus. O yuzden genelde hamile olanlarda ovulasyon testi de pozitif cikiyormus. bir dene istersen. gerci daha 3 gun varmis adetine ama.Sağol Can'ımm.beauty hep hayırlısıyla diliyorum zaten ama benim artı bişeyler yapmam şart sanırım artık eminim yumurtam kaliteli olmuyor ya da tam büyümeden çatlayıp atılıyor. Dayanamadım bugün yine gebelik testi yaptım adete 3 gün var yine negatif :) bunu görmeye alıştım artık inşallah Rabbim pozitifi de görmeyi nasipeder :)
Sağolasın canım inşallah bebis bu eve gelecek ev çok rahat şükür sıcak ve temizAman kuzucuğum kendine cok dikkat et.yeni ev hayırlı uğurlu olsun.Bitlistesin hep merak ediyordum fırsat olmamıştı sormaya.normalde istanbul mu Ankarada mı yaşıyordun unuttum canım?
Evet 3 gün kala ovulasyon testi t hiç çıkmazken çıkmıştı benim. Hcg de eser yoktu 2 gün kalacanim ovulasyon testin varsa onunla da bakabilirsin. LH ve b-HCG kardes hormonlarmis. LH testleri ikisini de tespit ediyor b-HCG sadece b-HCG yi tespit ediyormus. O yuzden genelde hamile olanlarda ovulasyon testi de pozitif cikiyormus. bir dene istersen. gerci daha 3 gun varmis adetine ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?