Süper çalışma olmuş haydi rastgeleArkadaslar dun birliktelik oldu bugunki teste gore hangi gunlerde daha birlikte olmaliyiz bakar misiniz
canim senin test cizgin kontrol czgin kadar koyu mu cikmisti?bu arada yeni eviniz hayirli ugurlu olsun bebisle dolsun :)Evet 3 gün kala ovulasyon testi t hiç çıkmazken çıkmıştı benim. Hcg de eser yoktu 2 gün kala
evet öyle malesef,ameliyat olurken doktor bana herşeye hazır ol dedi yani tüp çok kötü durumda olsaydı alacaklardı,çok şükür ki öyle olmadı..ya allahım nasıl karmaşık işler bunlar ıltıhaplı tuptamı oluyormuş tovbe yarabbım ya sen gösterme
Ev kira bu arada ev almak hayal bizecanim senin test cizgin kontrol czgin kadar koyu mu cikmisti?bu arada yeni eviniz hayirli ugurlu olsun bebisle dolsun :)
olsun canim kira da olsa yeni eviniz :) agiz tadiyla oturun sagol bilgilendirme icin. :)Ev kira bu arada ev almak hayal bizesagol tatlım yok bak resimdeki gibidi
soylemedenmı alıyorlar tüpüevet öyle malesef,ameliyat olurken doktor bana herşeye hazır ol dedi yani tüp çok kötü durumda olsaydı alacaklardı,çok şükür ki öyle olmadı..
Vücudun gebeliğe hazırlanıyor.benim de son adetlerimden önceleri benzer durumlarim oldu hep.
acaba psıkolojıkmı yoksa gec dollenmemı olduda ondan ıdrarda cıkmıyor kuzum mılletın adetten 2-3 gun gecınce cıkıyor ıdrar testınde
Tatlimmm o yazdığın belirtilerı ben bu haftamda aynen yasadimm yani gebelikten ama daha erken gebelik belirtisi değildir. Sen hemen ümitsizliğe kapılma bu 3 gün içinde inşallah gelmez adet. Olmasa bu ay aşılama denersin
canim ovulasyon testin varsa onunla da bakabilirsin. LH ve b-HCG kardes hormonlarmis. LH testleri ikisini de tespit ediyor b-HCG sadece b-HCG yi tespit ediyormus. O yuzden genelde hamile olanlarda ovulasyon testi de pozitif cikiyormus. bir dene istersen. gerci daha 3 gun varmis adetine ama.
Evet 3 gün kala ovulasyon testi t hiç çıkmazken çıkmıştı benim. Hcg de eser yoktu 2 gün kala
Kuzum bak voroneste demiş 2 gun oncesinden birsey yoktu diye niye umidini kaybediyon hemen valla ben umitliyimSanmam canım yasa geç döllenme filan değildir. Ama psikolojik olabilir mi yoksa üşüttüm mü sağlam bir şekilde orasını bilmiyorum
Daha 5 gun varmış ya canim inşallah adet olmayacaksinBiliyor musun hiç bi test filan yapasım yok artık takvim ayın 14 ü adet olcan diyor testler 15,16 diyor beklemedeyim bakalım
Günaydınlarrrr canım benim de tuttuğu ay ovu. Testi yapmamıştm biliodum artık günleri belirtileri ovu .günü ve ertesi çaliş sonra 1 boş bi doluYa bugun akintim vardi test yapam dedimde testim kalmamış o testlerle pdikolojikmen kendimi iyi hissediyordum :) ama hesaplarima gore çarşamba ovu gunu dun çalışma olmustu bence ondan akintim olmustur agrim neyimde yok hem
Gunaydina gec kaldım epey :) bende artik anliyom ovu günümü tmm kuzum çalışmalara devamGünaydınlarrrr canım benim de tuttuğu ay ovu. Testi yapmamıştm biliodum artık günleri belirtileri ovu .günü ve ertesi çaliş sonra 1 boş bi dolu
İyiki gitmişsin canım geçmiş olsun enfeksiyon falan ilaçla geçecektır inşallah. Sonra da gelsin fındıkMerhaba kizlar bugun.kadin doguma gittim yumurtaliklarin iyi dedi ama enfeksiyon var dedi antibiyotuk ve fitil verdi kullanicam kabizlik enfeksiyon yol acar elinde geldikce kabiz kalma dedi dogumdan sonra kabizlik sorunu baslamisti bende sonra folic iyod yazdi metabolizmani calistirir dedi bakalim ilaclari kullanip enfeksiyondan kurtulayim onumuzdeki aylar da bebis insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?