ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ya allahım nasıl karmaşık işler bunlar ıltıhaplı tuptamı oluyormuş tovbe yarabbım ya sen gösterme
evet öyle malesef,ameliyat olurken doktor bana herşeye hazır ol dedi yani tüp çok kötü durumda olsaydı alacaklardı,çok şükür ki öyle olmadı..

canim senin test cizgin kontrol czgin kadar koyu mu cikmisti?bu arada yeni eviniz hayirli ugurlu olsun bebisle dolsun :)
Ev kira bu arada ev almak hayal bize sagol tatlım yok bak resimdeki gibidi

Eklentiler

• 2015-09-20 16.35.36.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 50
acaba psıkolojıkmı yoksa gec dollenmemı olduda ondan ıdrarda cıkmıyor kuzum mılletın adetten 2-3 gun gecınce cıkıyor ıdrar testınde

Sanmam canım yasa geç döllenme filan değildir. Ama psikolojik olabilir mi yoksa üşüttüm mü sağlam bir şekilde orasını bilmiyorum

Hayırlısı bakalım canım diğer taraftan da kırmızıları görmediğim sürece umut vardır diyorum ama aşılamayı da denemek istiyorum kesinlikle bakalım doktorlar ne diyecek ? Belirtiler üşütmeye de yorulabilir canım yaww

Haklısın Can'ım bizim kızlarda öyle öğrenmişti ama ben yapmayacağım olumsuza hazır gibiyim adet olunca yine üzülsem de daha çabuk atlatıp tedavime konsantre olacağım inşallah

Evet 3 gün kala ovulasyon testi t hiç çıkmazken çıkmıştı benim. Hcg de eser yoktu 2 gün kala

Biliyor musun hiç bi test filan yapasım yok artık takvim ayın 14 ü adet olcan diyor testler 15,16 diyor beklemedeyim bakalım

Ya bugun akintim vardi test yapam dedimde testim kalmamış o testlerle pdikolojikmen kendimi iyi hissediyordum :) ama hesaplarima gore çarşamba ovu gunu dun çalışma olmustu bence ondan akintim olmustur agrim neyimde yok hem

Ya bugun akintim vardi test yapam dedimde testim kalmamış o testlerle pdikolojikmen kendimi iyi hissediyordum :) ama hesaplarima gore çarşamba ovu gunu dun çalışma olmustu bence ondan akintim olmustur agrim neyimde yok hem
Günaydınlarrrr canım benim de tuttuğu ay ovu. Testi yapmamıştm biliodum artık günleri belirtileri ovu .günü ve ertesi çaliş sonra 1 boş bi dolu

Günaydınlarrrr canım benim de tuttuğu ay ovu. Testi yapmamıştm biliodum artık günleri belirtileri ovu .günü ve ertesi çaliş sonra 1 boş bi dolu
Gunaydina gec kaldım epey :) bende artik anliyom ovu günümü tmm kuzum çalışmalara devam

Merhaba kizlar bugun.kadin doguma gittim yumurtaliklarin iyi dedi ama enfeksiyon var dedi antibiyotuk ve fitil verdi kullanicam kabizlik enfeksiyon yol acar elinde geldikce kabiz kalma dedi dogumdan sonra kabizlik sorunu baslamisti bende sonra folic iyod yazdi metabolizmani calistirir dedi bakalim ilaclari kullanip enfeksiyondan kurtulayim onumuzdeki aylar da bebis insallah....

İyiki gitmişsin canım geçmiş olsun enfeksiyon falan ilaçla geçecektır inşallah. Sonra da gelsin fındık

Vorones cnm.benim doktor cok umutlu konustu benle bir daha ki gelisin bebis icin olur insallah dedi insallah oyle olur ....

Ya kizlr Sol kasigimda degisik seyler oluyor yumurtalama gununde kesintisiz agri olurdu simdiki ise saniyelik agriyor bitiyor sanki Damar atmasi gibi daha once yumurtlamada boyle birsey olmamisti gerci hesaplarinda ovu gunumm yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…