ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ya kizlr Sol kasigimda degisik seyler oluyor yumurtalama gununde kesintisiz agri olurdu simdiki ise saniyelik agriyor bitiyor sanki Damar atmasi gibi daha once yumurtlamada boyle birsey olmamisti gerci hesaplarinda ovu gunumm yarin
Sinyal veriyordur yum.yum. yarın çatlicam caliiisiinnn dié

Ya bugun akintim vardi test yapam dedimde testim kalmamış o testlerle pdikolojikmen kendimi iyi hissediyordum :) ama hesaplarima gore çarşamba ovu gunu dun çalışma olmustu bence ondan akintim olmustur agrim neyimde yok hem

Can'ım testlere takılma sen çalışmaya devam et gün aşırı :)

Kızlar günaydın. Testime bakar misiniz? Hamile miyim yanı? Daha once çizginin yeri çıkmıştı ama renkli değil di ay delircem bakın nolur

Eklentiler

• IMG_20160113_102131.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 72
bugün tekrar bakıldı beta hcg 38 çıktı düşük olduğu kesinleşti öğleden sonra tekrar muayene edecek dr...

Ya insaallah canım çok sukur inşaallah bu sefer sağlıkla kucagima alırım. Biraz bekleyeyim diyorum öyle giderim kan testine cuma tekrar yaparım olmazsa p.tesi giderim inşaallah
İnsallah canim. Hiç kötüyü düşünme hamisliğin saglikli ve güzel geçecek. Adet günün geçmiş miydi

Tesekkurler canim insaallah bu sefer kucagima alabilirim sağlıkla. Kan testi icin biraz bekleyecegim. Öyle gidecegim
bence bekleme Allah korusun dış gebelik sağlıksız gebelik olabilir bak ben düşük yaptım dış gebelik riskim de vardı...dr iyiki erken gelmişsin dedi...bu tür durumlar erken teşhis edilirse daha kolay kurtulma şansı oluyormuş...

dr muyane etti tekrar...rahim incelmiş ve parça kalmamış temiz görünüyor dedi...kendiliğinden düştüğü için ilaç vermedi 3 ay korun dedi...Allah ım herkese hayırlısını versin inşallah...

İnsallah canim. Hiç kötüyü düşünme hamisliğin saglikli ve güzel geçecek. Adet günün geçmiş miydi
Ya aslında geçmedi ben 30 günde felen oluyorum. Aralik in 15 inde olmustum en son.Dr gittim erken doğum sebebi için o da rahim filmi istedi. Ama rahim filmi zamanı geçince bu aya kalmıştı. O da madem bu ayı boş geçirme dedi gün verdi olma ihtimali yüksek ve erken adet olursun dedi yani dun icin dedi. Bu ay dr dedigi gunleri degerlendirdik ama bu sefer kasmadim gerçekten tamam aklımda hep ama ilişkide felen kasmadim. İnşaallah herşey yolundadır Allah im

Evet canım haklisin. Senin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim yerini doldursun tez vakitte sağlıklı beneklerle. Ben erken doğum yaptım yaptigimdan beri o muayene masasına yatmaktan bi hal oldum. Birde bu süreçte ki yok arttı mi yok kese gözüktü u bebek var kalp atisi mi stresten olmuştum o sıralar. Birde adet tarihin daha geçmedi canım. Cuma günü reglim. Ondan p.tesi ye kadar kanama felen olmazsa inşaallah giderim

Hanimlar merhaba, bizde birkac aydir deniyoruz ama hic ovulation testi yapmadim. Genelde adetim duzenlidir, gerek duymadim. Bu ay sanki akintim erken basladi, bu ayin 4. Regl oldum yani 9. gunum, aslinda hafta sonuna hesaplamistim. Testmi alsam ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…