ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

teşekkür ederim...gerçekten yıpratıcı bir süreç...ama adetin geçmediyse beklemen daha mantıklı zaten dr lar adetin geçip geçmediğini soruyorlar ilk...sen de haklısın ne diyeyim...

İlk defa 2 gun ustuste yumurtlamadan dolayi agrim var normalde birkac saat ağrıyıp biterdi

ebican_040506 canım reglime 3gün kala benim de testim pozitif çıkmıştı ,havalara girmiştim,reglim iki gün de gecikmişti ilk kez hayatımda.akşamına az az kahverengi başlayan az az devam eden kan geldi.hemen acile gitmiştik.dr.adet olduğumu söylemesine rağmen kan testi vermiştim 14 cıkmıştı.bir ped zor dolmuştu.iki gün sonra hcg değeri 0 'dı.
Inşallah hayırlı sonuçtur canım.az sohbet etmedik seninle burada,sana başka sevindim doğrusu

Ayy canım benim aynen kardeşinin doğumu senin ısrarla test yapmaman ama ben hissetmiştim senin hamile olduğunu :) ya inşaallah canım inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebegimi.
Sen kimyasal gebelik yasamissin bende geçen sene yaşamıştım hemen diğer ay hamile kalmıştım. Rabbim kucağıma almayı kısmet etmedi ama olsun cennette meleğim var benim. Ondan şimdide moda girmeyeyim dedim adetim bir geçsin hele ona gore hamis hamis moda giricem hoş bu sefer kararliyim en az uç ay aileler dışında kimseyle paylasmiycam. Senin hamileliğin nasıl geçiyor azaldı mi bulantilarin? Bebis iyi mi

Gözün aydin canim Allah kucagina almayida nasip etsin
Amin canım sende inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini.
Sen kendin klomen kullanmıştın demi bende bu ay Dr gitmedim geçen aydan kalan klomeni kullandim kaçak :) inşaallah hamileyimdir ya hala inanamiyorum.

amin canim bende sadece klomen ise yaramamisti catlatma igneside yaptirmistim insan ultrasonda gorene kadar inanamiyor zaten

Napalim bebeğim ya kustum ben sana sana kaç kere geçmiş olsun dedim yazdım hiç bana cvp vermedin herkese verdin bana vermedinnn
yaaa...hiç farkında değilim diğer topiklerde de dolaşıyordum bir taraftan iş bir taraftan hergün dr kontrolü derken vallahi farketmemişimdir kuzum...canım benim küsme nolur bak beraber doğuracağız dedim düşük yaptım bekliyom seni

Şaka yapiom bebeğim kusermiyim hiç o durum icin de beni mi dusuncen Allah bi daha yasatmasin gelene omur versin inşallah kizzz ben yumurtlama gunumdeyim calisicam ama umutlu değilim ya ben kalamadim 4 ayim kesin bende bisi var yada kocamda :))

adetin 3. günü tahlil yaptırsaydın kuzum detaylı usg falan...bu ay kalamazsan git bence başka bir dr a git 1 yıldır olmuyor de...sağol güzel dileklerin için tatlım...3 ay korunacağız nisan mayıs gibi başlayacağız çalışmalara tekrar biz de bakalım ...hakkımızda hayırlısı olsun bebişim...

Nie korunuon canım dusukten sonra tekrar hamile kalm a şansı yükselmiş sen kurtaj olmadin ki rahim dinlensin benim bi arkadaşından 2 ay önce dusuk yaptı o korunmuo şuan

amin canim bende sadece klomen ise yaramamisti catlatma igneside yaptirmistim insan ultrasonda gorene kadar inanamiyor zaten
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inş.
Ben de bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldum. iğne pazartesi oldu yumurta salı çatladı... 2. gün daha yani.
Size doktor ilişki konusunda ne demişti gün aşırı mı?
nasıl hamile kalabildiniz yani :) bana doktorum 36 saat sonra dedi.. iğne pazartesi oldum salı ilişki çarşamba yok bugun perşembe yine var.. sonra ne kadar devam edilmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…