- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
teşekkür ederim...gerçekten yıpratıcı bir süreç...ama adetin geçmediyse beklemen daha mantıklı zaten dr lar adetin geçip geçmediğini soruyorlar ilk...sen de haklısın ne diyeyim...Evet canım haklisin. Senin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Rabbim yerini doldursun tez vakitte sağlıklı beneklerle. Ben erken doğum yaptım yaptigimdan beri o muayene masasına yatmaktan bi hal oldum. Birde bu süreçte ki yok arttı mi yok kese gözüktü u bebek var kalp atisi mi stresten olmuştum o sıralar. Birde adet tarihin daha geçmedi canım. Cuma günü reglim. Ondan p.tesi ye kadar kanama felen olmazsa inşaallah giderim
Evvetttt canim hamilesinKızlar günaydın. Testime bakar misiniz? Hamile miyim yanı? Daha once çizginin yeri çıkmıştı ama renkli değil di ay delircem bakın nolur
Ya canım inşaallah Dr hamilesin demeyene kadar moda girmiycem. Sende bu ay inşaallah kalırsınız hamileEvvetttt canim hamilesin
Gebeliğe hazırlanıyor vücutİlk defa 2 gun ustuste yumurtlamadan dolayi agrim var normalde birkac saat ağrıyıp biterdi
Nasılsın kuzum?iyisin inşallah.teşekkür ederim...gerçekten yıpratıcı bir süreç...ama adetin geçmediyse beklemen daha mantıklı zaten dr lar adetin geçip geçmediğini soruyorlar ilk...sen de haklısın ne diyeyim...
Ayy canım benim aynen kardeşinin doğumu senin ısrarla test yapmaman ama ben hissetmiştim senin hamile olduğunu :) ya inşaallah canım inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebegimi.ebican_040506 canım reglime 3gün kala benim de testim pozitif çıkmıştı ,havalara girmiştim,reglim iki gün de gecikmişti ilk kez hayatımda.akşamına az az kahverengi başlayan az az devam eden kan geldi.hemen acile gitmiştik.dr.adet olduğumu söylemesine rağmen kan testi vermiştim 14 cıkmıştı.bir ped zor dolmuştu.iki gün sonra hcg değeri 0 'dı.
Inşallah hayırlı sonuçtur canım.az sohbet etmedik seninle burada,sana başka sevindim doğrusu
yani ameliyattan önce soruyorlar işte anlatıyorlar durumu,ameliyat esnasında soramayacakları için..soylemedenmı alıyorlar tüpü
Kızlar günaydın. Testime bakar misiniz? Hamile miyim yanı? Daha once çizginin yeri çıkmıştı ama renkli değil di ay delircem bakın nolur
Amin canım sende inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini.Gözün aydin canim Allah kucagina almayida nasip etsin
Amin canım sende inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini.
Sen kendin klomen kullanmıştın demi bende bu ay Dr gitmedim geçen aydan kalan klomeni kullandim kaçak :) inşaallah hamileyimdir ya hala inanamiyorum.
sağol canımm...iyiyim Allah a şükür...en hasarsız şekilde atlatmışım, kendi kendime düşürdüm kürtaj falan da olmadı dr 3 ay dinlen sonra kontrole gel tekrar usg tahlil bakalım dedi...Nasılsın kuzum?iyisin inşallah.
Napalim bebeğim ya kustum ben sana sana kaç kere geçmiş olsun dedim yazdım hiç bana cvp vermedin herkese verdin bana vermedinnn
yaaa...hiç farkında değilim diğer topiklerde de dolaşıyordum bir taraftan iş bir taraftan hergün dr kontrolü derken vallahi farketmemişimdir kuzum...canım benim küsme nolur bak beraber doğuracağız dedim düşük yaptım bekliyom seniNapalim bebeğim ya kustum ben sana sana kaç kere geçmiş olsun dedim yazdım hiç bana cvp vermedin herkese verdin bana vermedinnn
Şaka yapiom bebeğim kusermiyim hiç o durum icin de beni mi dusuncen Allah bi daha yasatmasin gelene omur versin inşallah kizzz ben yumurtlama gunumdeyim calisicam ama umutlu değilim ya ben kalamadim 4 ayim kesin bende bisi var yada kocamda :))yaaa...hiç farkında değilim diğer topiklerde de dolaşıyordum bir taraftan iş bir taraftan hergün dr kontrolü derken vallahi farketmemişimdir kuzum...canım benim küsme nolur bak beraber doğuracağız dedim düşük yaptım bekliyom seni
adetin 3. günü tahlil yaptırsaydın kuzum detaylı usg falan...bu ay kalamazsan git bence başka bir dr a git 1 yıldır olmuyor de...sağol güzel dileklerin için tatlım...3 ay korunacağız nisan mayıs gibi başlayacağız çalışmalara tekrar biz de bakalım ...hakkımızda hayırlısı olsun bebişim...Şaka yapiom bebeğim kusermiyim hiç o durum icin de beni mi dusuncen Allah bi daha yasatmasin gelene omur versin inşallah kizzz ben yumurtlama gunumdeyim calisicam ama umutlu değilim ya ben kalamadim 4 ayim kesin bende bisi var yada kocamda :))
Nie korunuon canım dusukten sonra tekrar hamile kalm a şansı yükselmiş sen kurtaj olmadin ki rahim dinlensin benim bi arkadaşından 2 ay önce dusuk yaptı o korunmuo şuanadetin 3. günü tahlil yaptırsaydın kuzum detaylı usg falan...bu ay kalamazsan git bence başka bir dr a git 1 yıldır olmuyor de...sağol güzel dileklerin için tatlım...3 ay korunacağız nisan mayıs gibi başlayacağız çalışmalara tekrar biz de bakalım ...hakkımızda hayırlısı olsun bebişim...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inş.amin canim bende sadece klomen ise yaramamisti catlatma igneside yaptirmistim insan ultrasonda gorene kadar inanamiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?