- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
kist falan da çıktı bende canım...bir de hormonlar dengesiz olabilir hapı yeni bırakmıştım bir de üstüne düşük olunca dr korun dedi, korkuyo insan haliyle biraz dinleneyim düzenli yumurtlamaya başlayayım inşallah ondan sonra diye düşünüyorum canım...Nie korunuon canım dusukten sonra tekrar hamile kalm a şansı yükselmiş sen kurtaj olmadin ki rahim dinlensin benim bi arkadaşından 2 ay önce dusuk yaptı o korunmuo şuan
İnşallah canım sen sağlam kalecisin otutturursun yine Allahın izniylekist falan da çıktı bende canım...bir de hormonlar dengesiz olabilir hapı yeni bırakmıştım bir de üstüne düşük olunca dr korun dedi, korkuyo insan haliyle biraz dinleneyim düzenli yumurtlamaya başlayayım inşallah ondan sonra diye düşünüyorum canım...
inşallah hayırlısı canım...ne komiksin sen yawİnşallah canım sen sağlam kalecisin otutturursun yine Allahın izniyle
Kız bebeğim seni yakın goruom kendime diğer kızlarda çok tatlı ama ilk senle yazismistim bu topikte bi anısı var bende sen yokken yazmadım doğru durust topige ayyy duygulandimmminşallah hayırlısı canım...ne komiksin sen yawkaleci maleci...
ben de aynen seni moonna yı sevdabuzer i yakın görüyorum...diğer arkadaşlarda dost canlısı sağolsunlar çok destek oldular bu zor günlerimde...ama sen çok içtensin ve komiksin gerçekten, seviyorum seni...ben de duygulandım valla...aynen hiç girmez olduKız bebeğim seni yakın goruom kendime diğer kızlarda çok tatlı ama ilk senle yazismistim bu topikte bi anısı var bende sen yokken yazmadım doğru durust topige ayyy duygulandimmmmoonna yida seviom o da kayıplara karıştı :))
ben de seni kendime yakın görüyorumKız bebeğim seni yakın goruom kendime diğer kızlarda çok tatlı ama ilk senle yazismistim bu topikte bi anısı var bende sen yokken yazmadım doğru durust topige ayyy duygulandimmmmoonna yida seviom o da kayıplara karıştı :))
Sağol canım benim şimdi hatırladim seni kız çoğunluk konustuklarim aklımda kalıo kusura bakma başka topiklere de yaziom karistiriom herkesi canım benimben de seni kendime yakın görüyorumebruserkan bi mesajıma çok samimi yanıt vermiştin. çok kanım kaynadı sana. yerin başka bende :) bil istedim yani :)
ortada bi kusur yok kusurlu da yok. karıştırman normal. ben çok yazmıyorum çünkü. hatta ben regl olduktan sonra 2 hafta hiç girmiyorum foruma yumurtlamadan sonra her gün forumdayım enteresnım. heyecanlı bekleyişimi forumdaki mesajları okuyarak bişeyler öğrenerek geçiriyorum :)Sağol canım benim şimdi hatırladim seni kız çoğunluk konustuklarim aklımda kalıo kusura bakma başka topiklere de yaziom karistiriom herkesi canım benim
Bende yumurtlama donemindeyim canım bakalım kismet nolucak :)ortada bi kusur yok kusurlu da yok. karıştırman normal. ben çok yazmıyorum çünkü. hatta ben regl olduktan sonra 2 hafta hiç girmiyorum foruma yumurtlamadan sonra her gün forumdayım enteresnım. heyecanlı bekleyişimi forumdaki mesajları okuyarak bişeyler öğrenerek geçiriyorum :)
hayırlısı canım inşallah olur busefer. ben yumurtlamayı geçtim gerçi şansıma grip oldum iyi değerlendiremedik şimdi 6 gün var bata bakalım noolcekBende yumurtlama donemindeyim canım bakalım kismet nolucak :)
İnşallah tutturmussundur canım kafaya çok takınca strestende olmuomus bu ay relax takiliom bakalım nolcak hayırlısı tatlım :)hayırlısı canım inşallah olur busefer. ben yumurtlamayı geçtim gerçi şansıma grip oldum iyi değerlendiremedik şimdi 6 gün var bata bakalım noolcek
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inş.
Ben de bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldum. iğne pazartesi oldu yumurta salı çatladı... 2. gün daha yani.
Size doktor ilişki konusunda ne demişti gün aşırı mı?
nasıl hamile kalabildiniz yani :) bana doktorum 36 saat sonra dedi.. iğne pazartesi oldum salı ilişki çarşamba yok bugun perşembe yine var.. sonra ne kadar devam edilmeli?
Bu şekilde iki deneme ile mi hamile kaldınız?Ben cuma günü catlatma iğnesini yaptirdim o gun iliski oldu c.tesi olmadi pazar oldu
en iyisini yapıyosun bravoİnşallah tutturmussundur canım kafaya çok takınca strestende olmuomus bu ay relax takiliom bakalım nolcak hayırlısı tatlım :)
aynen ben de yaa habire hesap yapıyorum "hmm şu gün lh yükseldi o gün ilişki olduysa hmm spermler 3 gün yaşasa yumurta 24 saat yaşıyomuş ozaman şu güne tekabul ediyo öyleyse şu günkü ilişki işe yaramış olabilir. eğer o zaman döllenme olduysa 6 günde rahime yerleşiyorsa benim 3 gün sonra hcg min yükselmeyebaşlaması lazım acaba idrarda çıkar mı... dur bakiim geçen ay ne zamanlar çalışmışız da işe yaramamış :)" vs vs hesaplaaar hesaplarBu şekilde iki deneme ile mi hamile kaldınız?
ben pazartesi iğne salı çalışma çarşamba boş ve bugun perşembe yine çalışma..
Hesap yapa yapa kafayı yicem
aynen canım ya..çok kasıyoruz sanırım .. kafa rahat olunca geliyormuş bebiş.. ama ben rahat olamıyorum :)aynen ben de yaa habire hesap yapıyorum "hmm şu gün lh yükseldi o gün ilişki olduysa hmm spermler 3 gün yaşasa yumurta 24 saat yaşıyomuş ozaman şu güne tekabul ediyo öyleyse şu günkü ilişki işe yaramış olabilir. eğer o zaman döllenme olduysa 6 günde rahime yerleşiyorsa benim 3 gün sonra hcg min yükselmeyebaşlaması lazım acaba idrarda çıkar mı... dur bakiim geçen ay ne zamanlar çalışmışız da işe yaramamış :)" vs vs hesaplaaar hesaplar
Bu şekilde iki deneme ile mi hamile kaldınız?
ben pazartesi iğne salı çalışma çarşamba boş ve bugun perşembe yine çalışma..
Hesap yapa yapa kafayı yicem
Ayy canım benim aynen kardeşinin doğumu senin ısrarla test yapmaman ama ben hissetmiştim senin hamile olduğunu :) ya inşaallah canım inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebegimi.
Sen kimyasal gebelik yasamissin bende geçen sene yaşamıştım hemen diğer ay hamile kalmıştım. Rabbim kucağıma almayı kısmet etmedi ama olsun cennette meleğim var benim. Ondan şimdide moda girmeyeyim dedim adetim bir geçsin hele ona gore hamis hamis moda giricem hoş bu sefer kararliyim en az uç ay aileler dışında kimseyle paylasmiycam. Senin hamileliğin nasıl geçiyor azaldı mi bulantilarin? Bebis iyi mi[/QUOT
ah canım annemlerdeyim Bursadayım ,annem bakıyor.raporluyum 20 gün.dr.um devamlı rapor verdi.psikolojik olarak ta depresyonum alevlendi gebelik hormonlarından.3 gündür iyiyim, yemek yiyorum, psikolojim de düzeliyor.Allah herşeyin hayırlısını versin,sağlıkla,mutlulukla versin inşallah cümlemize.
Allah, sağlıkla hayırlısını versin kuzum,tekrar geçmiş olsun.sağol canımm...iyiyim Allah a şükür...en hasarsız şekilde atlatmışım, kendi kendime düşürdüm kürtaj falan da olmadı dr 3 ay dinlen sonra kontrole gel tekrar usg tahlil bakalım dedi...
Sağol canım Allah sizinkilere sağlıklı ömürler versin inşallah...Allah, sağlıkla hayırlısını versin kuzum,tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?