ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Nie korunuon canım dusukten sonra tekrar hamile kalm a şansı yükselmiş sen kurtaj olmadin ki rahim dinlensin benim bi arkadaşından 2 ay önce dusuk yaptı o korunmuo şuan
kist falan da çıktı bende canım...bir de hormonlar dengesiz olabilir hapı yeni bırakmıştım bir de üstüne düşük olunca dr korun dedi, korkuyo insan haliyle biraz dinleneyim düzenli yumurtlamaya başlayayım inşallah ondan sonra diye düşünüyorum canım...

İnşallah canım sen sağlam kalecisin otutturursun yine Allahın izniyle

inşallah hayırlısı canım...ne komiksin sen yaw kaleci maleci...
Kız bebeğim seni yakın goruom kendime diğer kızlarda çok tatlı ama ilk senle yazismistim bu topikte bi anısı var bende sen yokken yazmadım doğru durust topige ayyy duygulandimmm moonna yida seviom o da kayıplara karıştı :))

ben de aynen seni moonna yı sevdabuzer i yakın görüyorum...diğer arkadaşlarda dost canlısı sağolsunlar çok destek oldular bu zor günlerimde...ama sen çok içtensin ve komiksin gerçekten, seviyorum seni...ben de duygulandım valla...aynen hiç girmez oldu moonna ben de merak ediyorum...

ben de seni kendime yakın görüyorum ebruserkan bi mesajıma çok samimi yanıt vermiştin. çok kanım kaynadı sana. yerin başka bende :) bil istedim yani :)

ben de seni kendime yakın görüyorum ebruserkan bi mesajıma çok samimi yanıt vermiştin. çok kanım kaynadı sana. yerin başka bende :) bil istedim yani :)
Sağol canım benim şimdi hatırladim seni kız çoğunluk konustuklarim aklımda kalıo kusura bakma başka topiklere de yaziom karistiriom herkesi canım benim

Sağol canım benim şimdi hatırladim seni kız çoğunluk konustuklarim aklımda kalıo kusura bakma başka topiklere de yaziom karistiriom herkesi canım benim
ortada bi kusur yok kusurlu da yok. karıştırman normal. ben çok yazmıyorum çünkü. hatta ben regl olduktan sonra 2 hafta hiç girmiyorum foruma yumurtlamadan sonra her gün forumdayım enteresnım. heyecanlı bekleyişimi forumdaki mesajları okuyarak bişeyler öğrenerek geçiriyorum :)

Bende yumurtlama donemindeyim canım bakalım kismet nolucak :)

hayırlısı canım inşallah olur busefer. ben yumurtlamayı geçtim gerçi şansıma grip oldum iyi değerlendiremedik şimdi 6 gün var bata bakalım noolcek
İnşallah tutturmussundur canım kafaya çok takınca strestende olmuomus bu ay relax takiliom bakalım nolcak hayırlısı tatlım :)

Ben cuma günü catlatma iğnesini yaptirdim o gun iliski oldu c.tesi olmadi pazar oldu

Bu şekilde iki deneme ile mi hamile kaldınız?
ben pazartesi iğne salı çalışma çarşamba boş ve bugun perşembe yine çalışma..
Hesap yapa yapa kafayı yicem
aynen ben de yaa habire hesap yapıyorum "hmm şu gün lh yükseldi o gün ilişki olduysa hmm spermler 3 gün yaşasa yumurta 24 saat yaşıyomuş ozaman şu güne tekabul ediyo öyleyse şu günkü ilişki işe yaramış olabilir. eğer o zaman döllenme olduysa 6 günde rahime yerleşiyorsa benim 3 gün sonra hcg min yükselmeyebaşlaması lazım acaba idrarda çıkar mı... dur bakiim geçen ay ne zamanlar çalışmışız da işe yaramamış :)" vs vs hesaplaaar hesaplar

aynen canım ya..çok kasıyoruz sanırım .. kafa rahat olunca geliyormuş bebiş.. ama ben rahat olamıyorum :)

Bu şekilde iki deneme ile mi hamile kaldınız?
ben pazartesi iğne salı çalışma çarşamba boş ve bugun perşembe yine çalışma..
Hesap yapa yapa kafayı yicem

Yok canim ilk denemede hamile kaldim benim de yazdigim gibi cuma igne ve ayni gun calisma c.tesi bos pazar çalışma kafana takma olacagi varsa olur

sağol canımm...iyiyim Allah a şükür...en hasarsız şekilde atlatmışım, kendi kendime düşürdüm kürtaj falan da olmadı dr 3 ay dinlen sonra kontrole gel tekrar usg tahlil bakalım dedi...
Allah, sağlıkla hayırlısını versin kuzum,tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…