ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar aşırı yorgun ve hastalıkli geziom ta. Ağzım burnum uçuk oldu hep. evi de toparlayıp temizleyemiyirum

vorones ,cok sevindim sana ,Uzunuzun bir aradan sonra herkese merhaba. Bu ay itibariyle tekrar calismalara basladik. Gelişmeler şöyle ki 1 ocak regl tarihim ve çarşamba günü yani 13. Ocak da ovulasyona basladim. Koyuya yakin ama yine de silik cikti yani ekteki ilk foto kodunda tarihi de yaziyor . sonrası 14. U sabah 11 de muayeneye gittim 21 cm capinda bir yumurtam var, doktor bu 5 günü isteyerek gün Asırıi değerlendirin, kafani da rahat tut dedi. 14. Ocak fotosu da yine ekte. Bugün de sabah yaptigim ovulasyon en koyu hali onu da ekleyeyim . Artik çatlar sanirim :) tabii biz bu sureci nasıl değerlendirdik, onu da yazayim sanirim doğru gidiyorum. 8 ocak gece 12 ocak gece 14 ocak sabah 11.00, 15 ocak sabaha karşı 3.00 :) artik bu aksam durup( nasil olsa sabahi calistik) 16. Aksami ve en sonda 17. Gece ya da 18 sabahi son calisma yapip bir taraftan da ovulasyon takibini yapayim diyorum. Daha yazacaklarim var da birazdan bu uzun ve detayli oldu. Okulda nobetciyim simdi.

Eklentiler

• IMG_20160113_150939.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20160114_155725.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20160115_110312.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Şimdi devamini yazabilirim, 2011 de normal yollarla doğan bir oğlum var, aradan 4 yil geçti ve haziran da ilk denememiz de kimyasal gebelik yaşadim sonra kist cikti 4-5 ay doğum kontrol ilaci kullandim. Sonra bu ay ilk denemeyi yapalim dedik esimle, ama hormon testleri vs hepsini de yaptirdik ben de sorun yok. Spermiyogram da da eşimin sperm sayisi çok fazla cikti (591 milyon) ama hareketlilik alt sinir da dikti. Urolog ultrason sonucunda tek tarfli varikosel var dedi, bu halde de gebelik mümkün sayi çok dedi sperm testini bu hafta calismalari bitirip tekrarlamamizi istedi eğer bu ay olmaz ise varikosel operasyonu olacak sonra da nisan gibi denemeye baslayacagiz. Boyle iste. Subat gelmeden sonucu ogrecegiz çünkü bat 29-30 ocak olacak gibi. 1 şubat eşimin doğum günü bakalim. 25-31 ocak arasi da ailemin yanina tatile gideceğim, yani sonuç olumlu ise eşime telefonla vereceğim haberi :) değilse de sağlik olsun deyip uzilmeyecegim, zamanki vardır elbet. Saglikla hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz.

8ocak 14 ocak arası boş kalmış ,12 ya da 13 unü de değerlendirse miydin?

Varikosel ,değerleri etkilemeyecek düzeyde ise ameliyat yapilmaz dedi, yapana da iyi gözle bakmayiz dedi, hangi üroloğa gittiysek canım.toplumdaki erkeklerin yuzde 60inda var ve cogu da babadır bilmezler bile bunu dedi dr.lar.ben yaştan dolayı panik yaptim ameliyat diye tutturmustum.ameliyat olunca değerler guzel degerlerine ulasmıyor zaman aliyor vaktiniz var mı buna demişti.biz dr.la konusurken hamileymisim gerçi:))sayı iyiyse gerisi teferruat canım.ileri ve yavaş ;ilk iki hareketin yani yerinde duranlar hariç hareketlilerin toplamı kaç sizde?ve kaçıncı ayınız denemelerde?
Bir de unutmadan sayı o kadar çok ki hareketi etkilemesi normal..test sonucunda yikanmiş değerler var mı?

Hamis olan arkadaşlar bsy sorucam benim yumurtlamam bitti ve degerlendirdim o günleri 2 gün önce birde dun oldu iliski yumurtlama gunlerimde yanı ancak benim karnimda bi pıt pıt atışlar oluo döllenme hissediliomu cvplarsaniz sevinirim :))

Canım cok zor bir ihtimal;hele ki bizim gibi bu düşünceyle yoğrulan yaşayanlar için .Ama cok nadir de olsa hissedenler de olurmuş,onu da okumuştum.

Canım cok zor bir ihtimal;hele ki bizim gibi bu düşünceyle yoğrulan yaşayanlar için .Ama cok nadir de olsa hissedenler de olurmuş,onu da okumuştum.
Kesin benim ki psikolojik tir canım bebekle yatıp bebekle kalktığım için Allahım hayırlısıni versin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…