ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar aşırı yorgun ve hastalıkli geziom ta. Ağzım burnum uçuk oldu hep. evi de toparlayıp temizleyemiyirum
Ay niye uçuk cikti kus bugun okuldaki bayanla konustuk hamilelikte uçuk cok olurmuş ne alaka ya hormonlardanmi acaba

Ooo baya koyulasmis az kalmış catlamasina insallah tutar bu ayda gerek kalmaz ameliyata falan

591 milyonmu

Kız öyle ypma kalitesiz oluo hiç olmuo benim olmadı baksana yada yjmurtlamadiydim
Canim bu ayda bi gariplik var pzt kasik batmasi oluyordu ya nasil desem damar atmasi gibi sali cok kotu agridi iki gundur yine damar atmasi gibi oluyor testimde yokki ne alemdeyim bakayim bugunu es gececem zaten 3 gündür çalışıyom

Canim.ileri hareketin normal degeri kac olmali

Sabah11.00 da yaptigim ilk foto ne kadar koyu değil mi? Saat 13.00 gibi karnim çoksisti ve yyumurtalıklarimda dehşet sanci . ikinci fotoğraf da yine bugun aksam 18.00. Da yaptigim test siliklesti ve çoksulu akinti geldi. Dündenbu yana da yumurta akı gibi akintim vardi. Sonunda catladi dun sabah ve bu sabaha karşı çalisma oldu zaten dun sabah doktor bugünyarin çatlar ddemişti :) artik bu gece ya da yarin sabah erken saatlerde de calisirsak tamamdir :) ben görevimiyaparim, kalani allahin taktiri...

Eklentiler

• IMG_20160115_110312.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20160115_181521.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 35
Ay niye uçuk cikti kus bugun okuldaki bayanla konustuk hamilelikte uçuk cok olurmuş ne alaka ya hormonlardanmi acaba
Benimki hastalıktan olsa gerek çünkü boğazlarim şiş ve nezle geçirdim. Hep olurdu sonrasında gene oldu

Kız zzzzz nerelerdesin
Oh mis çalışmalar umarım bebis gelir bu kez.

Voronesciğim herpes simplex denilen başbelası bir virüs bu uçuklara sebep.dr.un gördü mü uçukları ve halini kuzum?
Yok canım ya doktor à ha deyince gidemiyorum. Dün uçuk kremi aldim eczane den aarayıp sorulacak gibi Bike degil . Oysa ankarada böyle miydi. Watsapptan yazisirdik doktorla. Buralar da imkanlar çok kısıtlı kremi sürmedim bugün ..meğer zararlıyms

Evet canım sakin surme krem felen. Hamilelikte cilt biraz daha fazla kuruyor benimde çıkardı Dr sakin birşey surme demişti. Tehlikeliymis. Dikkat et uçuk çıkacağını anlayacağın zaman tahta kaşığı ocakta tut isinsin biraz sonra çıkacak yere sur bundan sonra çıkmaz inşaallah tabiki

Evet biraz araştırma yaptım allah korusun düşük falan deniyor . Rabbim bebislerimiz ı korusun . Sendé çok endiselenmé sevincini hemen paylaşmam çok iyi olmuş . Bebisin sağlıkla gelisecek . Sen hangi ay annesi olucaksın ağustos mu . Ay hadi güzel haberlerle gel. P.tesi

Amin canım inşaallah. Rabbim senin bebiside korusun inşaallah. Sağlıkla kucağına zamanında alırsın. Bilmiyorum ki eylül herhalde canım çünkü Aralığın son günleri yumurtladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…