En hayırlı zamanda,sağlıkla inşallah..Aslında yumurtlamam bitene kadar hiç stres yapmadım yumurtlamam bitti degerlendirdim düştü aklıma inşallah bu ay haber alırız hayirlisiyla canım benim
Voronese de yazdım kuzum.herpes simplex isimli bir virüs vücuda bir kez girdi mi zayıf anlarında gösterir kendini uçuk olarak..Ay niye uçuk cikti kus bugun okuldaki bayanla konustuk hamilelikte uçuk cok olurmuş ne alaka ya hormonlardanmi acaba
doğru dıyon hamılelıkte acaba ılaç falan kullanılamadığı ıcınmı cok cıkıyor dıyorlarVoronese de yazdım kuzum.herpes simplex isimli bir virüs vücuda bir kez girdi mi zayıf anlarında gösterir kendini uçuk olarak..
ABCD denilen dört tip hareketliler canım.A ileri hızlilar yani en hızlilar.B yavaş hareketliler.C ve D yerinde oylece duran gitmeyen spermler.A ve B'nin toplam yüzdesi en az %43 olmalı...Canim.ileri hareketin normal degeri kac olmali
Canım çocuklar,yaşlılar ve hamileler hassastır her zaman.dış etkilere daha açıktır metabolizma.düşünsene içinde bir canlıyı büyütüyorsun,iki kişisin.ona besini,oksijeni sen sağlıyorsun.vücudun hem sana hem ona yetişmekte zorlanıyor.ilaçlar normalde de son çaredir.ilaçtan önce onlemler alinmalı ki hasta olunmamalı.immun sistem güclü olmalı.doğru dıyon hamılelıkte acaba ılaç falan kullanılamadığı ıcınmı cok cıkıyor dıyorlar
Canım çocuklar,yaşlılar ve hamileler hassastır her zaman.dış etkilere daha açıktır metabolizma.düşünsene içinde bir canlıyı büyütüyorsun,iki kişisin.ona besini,oksijeni sen sağlıyorsun.vücudun hem sana hem ona yetişmekte zorlanıyor.ilaçlar normalde de son çaredir.ilaçtan önce onlemler alinmalı ki hasta olunmamalı.immun sistem güclü olmalı.doğru dıyon hamılelıkte acaba ılaç falan kullanılamadığı ıcınmı cok cıkıyor dıyorlar
Dr.a danışmadan yüzüne maske bile sürme zaten kuzum.Yok canım ya doktor à ha deyince gidemiyorum. Dün uçuk kremi aldim eczane den aarayıp sorulacak gibi Bike degil . Oysa ankarada böyle miydi. Watsapptan yazisirdik doktorla. Buralar da imkanlar çok kısıtlıkremi sürmedim bugün ..meğer zararlıyms
ben hemen bakım canım bi sana soyleyımABCD denilen dört tip hareketliler canım.A ileri hızlilar yani en hızlilar.B yavaş hareketliler.C ve D yerinde oylece duran gitmeyen spermler.A ve B'nin toplam yüzdesi en az %43 olmalı...
canım sayı 7 mılyon ılerı hareketlı %52 hareketsız %43 yerınde hareketlı %5Canım çocuklar,yaşlılar ve hamileler hassastır her zaman.dış etkilere daha açıktır metabolizma.düşünsene içinde bir canlıyı büyütüyorsun,iki kişisin.ona besini,oksijeni sen sağlıyorsun.vücudun hem sana hem ona yetişmekte zorlanıyor.ilaçlar normalde de son çaredir.ilaçtan önce onlemler alinmalı ki hasta olunmamalı.immun sistem güclü olmalı.
Dr.a danışmadan yüzüne maske bile sürme zaten kuzum.
Toplamda %52 cok güzel canım.A ve B nin toplamı bu.A ve Byi ayrı ayrı da yazıyordur test sonucu değil mi?Seninle toplam sayı hakkinda konuşmuştuk daha önce.bu sayıyla da gebe kalabilen hastaları olduğunu soylemişti dr.unuz.biraz zaman alır sadece.yaş 30 değil dimi sen ve eşinin.27 dolaylarındasıniz tahminimce:)canım sayı 7 mılyon ılerı hareketlı %52 hareketsız %43 yerınde hareketlı %5
Kız benimde oturup ayaklarımi karnima cektigimde pıt pıt DİE bsy oluo damar atması gibi ne ki bu hiç olmazdi noluo kiCanim bu ayda bi gariplik var pzt kasik batmasi oluyordu ya nasil desem damar atmasi gibi sali cok kotu agridi iki gundur yine damar atmasi gibi oluyor testimde yokki ne alemdeyim bakayim bugunu es gececem zaten 3 gündür çalışıyom
Evet canım ben 28 esım 30Toplamda %52 cok güzel canım.A ve B nin toplamı bu.A ve Byi ayrı ayrı da yazıyordur test sonucu değil mi?Seninle toplam sayı hakkinda konuşmuştuk daha önce.bu sayıyla da gebe kalabilen hastaları olduğunu soylemişti dr.unuz.biraz zaman alır sadece.yaş 30 değil dimi sen ve eşinin.27 dolaylarındasıniz tahminimce:)
Kız benimde oturup ayaklarımi karnima cektigimde pıt pıt DİE bsy oluo damar atması gibi ne ki bu hiç olmazdi noluo ki
ABCD denilen dört tip hareketliler canım.A ileri hızlilar yani en hızlilar.B yavaş hareketliler.C ve D yerinde oylece duran gitmeyen spermler.A ve B'nin toplam yüzdesi en az %43 olmalı...
Ben goremedım ya a+b toplamı dıye birşeyıOzaman ben de değerlerini yazayim. Buna uykusuz ve is yüzünden stresli gitmişti. Safi toplam da 591 milyon. 1 ml de 116 milyon A+B toplam %45
Hayırdır inşallahhh :))Bendede ılk defa oluyor anlamadım valla bendekı sol kasıkta sadece gercı sag hıc agrımaz
Yıkanmış değerler var mı kâğıdınızda?hoş yıkanmışta bile yüz milyonu bulur geçer.bu ilk test değil mi,maşallah subhanallah bu nasıl bir üretimOzaman ben de değerlerini yazayim. Buna uykusuz ve is yüzünden stresli gitmişti. Safi toplam da 591 milyon. 1 ml de 116 milyon A+B toplam %45
Canım sorunu biraz daha açarak sorar mısın,anlayamadım..cevap almak istiyorum 30 gün adetin hesaplanan yumurta günü ile neden kandaki 21. gün farklıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?