ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones güzelimuciguna krem ssürmeggeçero biraz acir ama kendi haline birak derim. Evet Can'imsonunda tekrar aranizdayim bakalim bu aykii umutlu calisma sonucu ne olacak dun iyi ki doktora gitmişim :) ddoğruzzamani yakaldim, gerisi allahin taktiri olacak

doğru dıyon hamılelıkte acaba ılaç falan kullanılamadığı ıcınmı cok cıkıyor dıyorlar
Canım çocuklar,yaşlılar ve hamileler hassastır her zaman.dış etkilere daha açıktır metabolizma.düşünsene içinde bir canlıyı büyütüyorsun,iki kişisin.ona besini,oksijeni sen sağlıyorsun.vücudun hem sana hem ona yetişmekte zorlanıyor.ilaçlar normalde de son çaredir.ilaçtan önce onlemler alinmalı ki hasta olunmamalı.immun sistem güclü olmalı.

doğru dıyon hamılelıkte acaba ılaç falan kullanılamadığı ıcınmı cok cıkıyor dıyorlar
Canım çocuklar,yaşlılar ve hamileler hassastır her zaman.dış etkilere daha açıktır metabolizma.düşünsene içinde bir canlıyı büyütüyorsun,iki kişisin.ona besini,oksijeni sen sağlıyorsun.vücudun hem sana hem ona yetişmekte zorlanıyor.ilaçlar normalde de son çaredir.ilaçtan önce onlemler alinmalı ki hasta olunmamalı.immun sistem güclü olmalı.
Dr.a danışmadan yüzüne maske bile sürme zaten kuzum.

canım sayı 7 mılyon ılerı hareketlı %52 hareketsız %43 yerınde hareketlı %5

canım sayı 7 mılyon ılerı hareketlı %52 hareketsız %43 yerınde hareketlı %5
Toplamda %52 cok güzel canım.A ve B nin toplamı bu.A ve Byi ayrı ayrı da yazıyordur test sonucu değil mi?Seninle toplam sayı hakkinda konuşmuştuk daha önce.bu sayıyla da gebe kalabilen hastaları olduğunu soylemişti dr.unuz.biraz zaman alır sadece.yaş 30 değil dimi sen ve eşinin.27 dolaylarındasıniz tahminimce:)

Canim bu ayda bi gariplik var pzt kasik batmasi oluyordu ya nasil desem damar atmasi gibi sali cok kotu agridi iki gundur yine damar atmasi gibi oluyor testimde yokki ne alemdeyim bakayim bugunu es gececem zaten 3 gündür çalışıyom
Kız benimde oturup ayaklarımi karnima cektigimde pıt pıt DİE bsy oluo damar atması gibi ne ki bu hiç olmazdi noluo ki

Evet canım ben 28 esım 30

ABCD denilen dört tip hareketliler canım.A ileri hızlilar yani en hızlilar.B yavaş hareketliler.C ve D yerinde oylece duran gitmeyen spermler.A ve B'nin toplam yüzdesi en az %43 olmalı...

Ozaman ben de değerlerini yazayim. Buna uykusuz ve is yüzünden stresli gitmişti. Safi toplam da 591 milyon. 1 ml de 116 milyon A+B toplam %45

cevap almak istiyorum 30 gün adetin hesaplanan yumurta günü ile neden kandaki 21. gün farklıdır?

Ozaman ben de değerlerini yazayim. Buna uykusuz ve is yüzünden stresli gitmişti. Safi toplam da 591 milyon. 1 ml de 116 milyon A+B toplam %45
Yıkanmış değerler var mı kâğıdınızda?hoş yıkanmışta bile yüz milyonu bulur geçer.bu ilk test değil mi,maşallah subhanallah bu nasıl bir üretim
Kaçıncı ayınız denemelerde canım?

poyyeb canım profilini inceledim,eskilerdensin zaten ve annesin:))
Yakındır inşallah gelir bebeğin yoldadır,bir engeliniz yok Allah'ın izniyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…