ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

e m.beauty guzelim oğlum tek deneme de oldu 4 yil once. Bu haziran da ilk denende kimyasal yasadim sonra ben de kist vs sorunlarla ddoğumkontrol ilacina basladim. Bu ay ilk denememiz olacak bakalim.:) tteşekkürlerolumlu yorumun için, urolog da maasallah ddemişbakalim ne olacak merakla bekliyoruz :)

[/QUOTE] "post: 44664431, member: 110458"] poyyeb canım profilini inceledim,eskilerdensin zaten ve annesin:))
Yakındır inşallah gelir bebeğin yoldadır,bir engeliniz yok Allah'ın izniyle:))[/QUOTE]

Amin insallah guzelim.

m.beauty doktor bu hafta calismalarinizi tamamlayansonra 2. Testi yaptirin dedi daha iyi bir yyermişbakalim. AAmaç zaman içinde yyıllardansonra vvücutddeğişebilirbakalim akliniz rahat olsun dedi. Ben de Amh yaptirdim haftaya cikacak bakalim kafam da soru iişareti kalmasin

Kimyasaldı haptı derken anca canım,hayırlısı inşallah

Kızlar bu aşerme mi bilmiorum ama aklıma fena halde takıldı. Market gezdik ağladım. TaBi yapmak için tost Makinesi almak şarttti onu aldım falan aksam aksam müthiş ekşiiin yaşattım kocama napiyim böyle bi his olamaz . İlla yicem yani

YA benim doktor bana ne sorsam dalgaci tavırla yaklasio. Maskeyé kadar sorsam hiç çekemem o halini. . Değiştirme şansım da pek yok tek bayan doktor o

yeşil renkli sadece can eriği büyüklüğünde kütür kütür sert olan bir nektarin çeşidi var.Aklıma düştü ve ben de ağladım hüngür hüngür Vorones.Allahtan ayva bol hergün deli gibi ayva yiyorum,Bursada annemlerdeyim ya düzeldim bayağı,o bakıyor bana,bıkmıştım acillerden hastanelerden.şimdi aş bile eriyorum hamdolsun.
sende de oldu mu yemediğin şeyleri yeme,yediklerini terk etme.et,balık,tavuk yerim ben hep normalde,meyve sebze hakgetire yani.şimdi ise ne et,ne kola,ne kahve bütün yediklerimi attım bir kenara sebze meyve yiyorum ,bildiğin onları istiyor vücudum.

öffff ya ne gribi kuzum ya,bizim durumumuzda olanlardan bari uzak olsun şu grip.Dikkat et kendine lütfen,kivi ve portakal ye bol bol

Biz dun gecede calistik ama hepsi istekli doğaçlama gelişti , bence bu ay gorev tamam artuk daha da keyifli anlar bizlerle olsun :) birazdan da ufakligi babaannesine birakip tiyatroya gideceğiz, biraz Kadikoyde takiliriz sonrasında görüşürüz ...

öffff ya ne gribi kuzum ya,bizim durumumuzda olanlardan bari uzak olsun şu grip.Dikkat et kendine lütfen,kivi ve portakal ye bol bol
Ya sorma canım böyle birşey yok kafami kaldiramiyorum. İşin ilginç yanı ise sabah gittim birşey yok öğleden sonra patron yanımda birkaç kez hapsurdu benim 1 saat sonra Burnum tıkanmaya akşama da ağır grip olmaya başladım :) gece sene bu zamanlar hamileyken de grip olmuştum ve serumla kendime gelmiştim en kötü bir serum taktiricam yine.
Aynen ya grip bizden uzak durrr. Aman kimseyle tokalaşma bile hatta kalabilir ortama girme kuzum turlu turlu virüsler geziniyor su sıralar zaten sen kendine çok dikkat et en azından dediklerini yiyim barı gidip

Derler ki hamilelikte vucutta ne eksikse vücut onu istermiş. Sen elinin kenarıyla güzelim sebzeleri it hamilelikte yanından ayirmazsin. Ama et felen de yemeğe çalış çünkü bebek annenin damak tadını alırmış. Dengeli ye yanı

yumurta yiyebiliyorum her sabah.testlerde bir b12 çıktı bende dr.tahtalara vurdu şaşırdı ve maşşallah çekti:)ayva çok yiyorum ve bu kadar faydalı bir meyve olduğunu bilmezdim araştırana dek.günlük c vitamini ihtiyacının yüzde 23ünü karşılıyormuş inanabiliyor musun?kabak çekirdeğinin demir küpü ve omega 3 içerdiğini mesela:)

Kızlarrrr benim tedavi olmadı bu ay meğerse benim yumurtalar gayrette büyüyormuş fakat benim yumurtam çatlamamış ve kist yapmış 3 tane kist çıktı. Doktor dedi ki çatlama problemi var ben sanıyordum ki yumurta büyümüyor amanın benim yumurtam büyürmüşte çatlamıyormuş bu da yeni çıktı yahuu şimdi bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Nasip bu işler Allah mı inşallah nasibime yazmıştır önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım inşallah şu kistler erişinde bana dua edin lütfen.
Birde yumurta çatlamasına iyi gelen bir kür a da bildiğiniz bir şeyler var mı ???
vorones I imtisall sevdabuzer . M3rv3_gkn

Canım sorunu biraz daha açarak sorar mısın,anlayamadım..
internette 30 gün üzrerinden çıkan yumurtlama günü ile 21. gün kanda çıkan progestron hormonu neden aynı gün değil bir döngüde iki kere mi yumurtamız çatlıyor.

Canım sorun bulunmuş bu bir adım,ve Allah'a şükür çözülmesi kolay bir sorun.
Ibrahim Saraçoğlunun kuru incir kürüne bakmanı tavsiye ederim canım.yumurtan büyüyor soğan kürüne gerek yok o zaman.en iyisi incir kürü çatlama için.veee beslenmene özen göster bi tanem.
Eşinin değerleri güzel değil mi,tek sorun buysa hallolur az kaldı canım

internette 30 gün üzrerinden çıkan yumurtlama günü ile 21. gün kanda çıkan progestron hormonu neden aynı gün değil bir döngüde iki kere mi yumurtamız çatlıyor.
Canım internetteki hesaplama ortalama tahmindir.günü gününe olacak diye bir kaide yok.olsa bile hormonun salgılanması beynin bazı bölümleriyle ilgili,metabolizmamız kendine hastır.her ay bir yumurta atılır tüplere yani çatlama dedigimiz olay budur.bazen iki yumurta atildığı da olabilir.ikisi de döllenirse çift yumurta ikizi olur ki bu da istisnadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…