ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım çatlama iğnesi verir muhtemelen. Olsun varsın kuzucum söyle düşün sorunu buldun şimdi sıra çözümde gelsin bebis tedavi sonrası

Slm kızlar uzun süredir giremedim bronşit olmuşum sizleri de özlemişim vallahi:) hayırlı haberler bekliyorum herkesten öptüm ))
Geçmiş olsun ben dé geçen haftayı hep hastalıkla geçirdim . Sen de durum nedir . Bat ne zaman . Gelsin bebis insallah

Oh misssssss istanbuldaydin dimi.. Sen de ben gibi seviosun gezmekler ben de senin gibi hayallerim var .bebis geldi die .sosyal hayatı kısıtlama olsun istemem babaanne ler sağolsun

Yok kız ben hiç ayirmadim sevdiğim sevmediğim herseyi yedim..bilhassa et. ayva mide bulantisina falan da iyi geliyor oh afiyet olsun annen baksın sana.. Severim bursayı . Gezdim kaç kez . GüZEL şehir

Masaallah sana kız kimseye deme sonra ne bulantilarin gecirdin ama göze gelirsin mazallah. Bilmiyordum valla ayvayi severim hatta geçen annemde yedim :) kabak çekirdeğinin faydasını duymustum. Bu arada ayva yiyen annenin bebeği gamzeli olurmuş bakalım sende olacak mi

Merhaba kizlar 7 audir ikinci cocuk icin ugrasiyorum ama henuz kismet olmadi bu ay ovulasyon testi sipariş ettim bakalim bu test ise yarauacak mi

Aaa duymamıştım bak gamzeyi

Kuzummmm sen yapıver şu takvimi yahu. Bugün test yaptın mı. Gelmedi gitti su p.tesi kan değerin kaç çıkacak acaba

Kuzummmm sen yapıver şu takvimi yahu. Bugün test yaptın mı. Gelmedi gitti su p.tesi kan değerin kaç çıkacak acaba
Sen bana sor bugün idrar testi yaptım gene daha koyuydu ve hemen çıktı. Benim birde rahim ağzına dikiş atılabilir korkuyorum insaallah gerek kalmaz. Sorma ne geçmek bilmez h.sonu daha yarın pazar pofff
Buarada ben gamzeyi çok severim hele kızlara ne yakışır ki bal olur senin ki bal :) kız nasıl duymadiniz yahuuu. Buarada sen bizim orada görev yapıyorsun :)

Canım ne güzel problemin kaynağını bulmuşsun işte ve şükür çözülmeyecek bişeyde değilmiş,geçenlerde de konuştuk ya ibrahim saraçoğlu kuru incir kürünü dene canım çatlaması için,bende denemiştim yapanlarda memnun canım.

Kız olabilir seninki sanki Meyve aşerenin kız derler, gerçi belirtiler tam tersi çıkabiliyor. Ben sende öyle hissettim

Sen nerdeydin kız ay evet bal kızim olsun . Ay yerim onu ben. Bu hamilelik hep beklemek valla bacim .. Hiç bitmio beklediğin seyler

Geçmiş olsun ben dé geçen haftayı hep hastalıkla geçirdim . Sen de durum nedir . Bat ne zaman . Gelsin bebis insallah
Canım bu ay olmadı şimdi yumurtlama günleri yaklaşıyor ama antibiyotik var bitirmem gereken çok hasta olmuşum bu ay dikkatli olsam iyi olacak sanırım kuzum sana da geçmiş olsun sen çok dikkat et kendine hadi biz neyse ama senin minik bebiş de var kıyamayız ona

Canım 10. Günden sonra başla. Bence . Bol bol testin varsa hergün yap derim
İmternetten siparis verdim 22li paket halindeymis gelsinde hemen ins dedigin gini 10 12.gun filan basliyayim o zaman sabah ilk idrarla mi yapiliyo bu da.
Senin hamileligindede etkisi oldumu testin cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…