Canım çatlama iğnesi verir muhtemelen. Olsun varsın kuzucum söyle düşün sorunu buldun şimdi sıra çözümdeKızlarrrr benim tedavi olmadı bu ay meğerse benim yumurtalar gayrette büyüyormuş fakat benim yumurtam çatlamamış ve kist yapmış 3 tane kist çıktı. Doktor dedi ki çatlama problemi var ben sanıyordum ki yumurta büyümüyor amanın benim yumurtam büyürmüşte çatlamıyormuş bu da yeni çıktı yahuuşimdi bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Nasip bu işler Allah mı inşallah nasibime yazmıştır önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım inşallah şu kistler erişinde bana dua edin lütfen.
Birde yumurta çatlamasına iyi gelen bir kür a da bildiğiniz bir şeyler var mı ???
vorones @imtisall @sevdabuzer. M3rv3_gkn
Geçmiş olsun ben dé geçen haftayı hep hastalıkla geçirdim . Sen de durum nedir . Bat ne zaman . Gelsin bebis insallahSlm kızlar uzun süredir giremedim bronşit olmuşumsizleri de özlemişim vallahi:) hayırlı haberler bekliyorum herkesten öptüm ))
Oh misssssss istanbuldaydin dimi.. Sen de ben gibi seviosun gezmeklerBiz dun gecede calistik ama hepsi istekli doğaçlama gelişti , bence bu ay gorev tamam artuk daha da keyifli anlar bizlerle olsun :) birazdan da ufakligi babaannesine birakip tiyatroya gideceğiz, biraz Kadikoyde takiliriz sonrasında görüşürüz ...
Yok kız ben hiç ayirmadim sevdiğim sevmediğim herseyi yedim..bilhassa et.yeşil renkli sadece can eriği büyüklüğünde kütür kütür sert olan bir nektarin çeşidi var.Aklıma düştü ve ben de ağladım hüngür hüngür Vorones.Allahtan ayva bol hergün deli gibi ayva yiyorum,Bursada annemlerdeyim ya düzeldim bayağı,o bakıyor bana,bıkmıştım acillerden hastanelerden.şimdi aş bile eriyorum hamdolsun.
sende de oldu mu yemediğin şeyleri yeme,yediklerini terk etme.et,balık,tavuk yerim ben hep normalde,meyve sebze hakgetire yani.şimdi ise ne et,ne kola,ne kahve bütün yediklerimi attım bir kenara sebze meyve yiyorum ,bildiğin onları istiyor vücudum.
Masaallah sana kız kimseye demeyumurta yiyebiliyorum her sabah.testlerde bir b12 çıktı bende dr.tahtalara vurdu şaşırdı ve maşşallah çekti:)ayva çok yiyorum ve bu kadar faydalı bir meyve olduğunu bilmezdim araştırana dek.günlük c vitamini ihtiyacının yüzde 23ünü karşılıyormuş inanabiliyor musun?kabak çekirdeğinin demir küpü ve omega 3 içerdiğini mesela:)
Aaa duymamıştım bak gamzeyiMasaallah sana kız kimseye demesonra ne bulantilarin gecirdin ama göze gelirsin mazallah. Bilmiyordum valla ayvayi severim hatta geçen annemde yedim :) kabak çekirdeğinin faydasını duymustum. Bu arada ayva yiyen annenin bebeği gamzeli olurmuş bakalım sende olacak mi
Hoşgeldin...topiğimiz uğurludur,hadi rastgeleMerhaba kizlar 7 audir ikinci cocuk icin ugrasiyorum ama henuz kismet olmadi bu ay ovulasyon testi sipariş ettim bakalim bu test ise yarauacak mi
Yarar inşallah. Hadi hayirli olsunMerhaba kizlar 7 audir ikinci cocuk icin ugrasiyorum ama henuz kismet olmadi bu ay ovulasyon testi sipariş ettim bakalim bu test ise yarauacak mi
Aa ben de yedim ve bilmiodum hadi bakalım. Pek sevmem ya gamzeyi ama bebişim de olursa severim galibaAaa duymamıştım bak gamzeyi
Kuzummmm sen yapıver şu takvimi yahu. Bugün test yaptın mı. Gelmedi gitti su p.tesi kan değerin kaç çıkacak acabaMasaallah sana kız kimseye demesonra ne bulantilarin gecirdin ama göze gelirsin mazallah. Bilmiyordum valla ayvayi severim hatta geçen annemde yedim :) kabak çekirdeğinin faydasını duymustum. Bu arada ayva yiyen annenin bebeği gamzeli olurmuş bakalım sende olacak mi
Sen bana sor bugün idrar testi yaptım gene daha koyuydu ve hemen çıktı. Benim birde rahim ağzına dikiş atılabilirKuzummmm sen yapıver şu takvimi yahu. Bugün test yaptın mı. Gelmedi gitti su p.tesi kan değerin kaç çıkacak acaba
Tesekkurler kizlar..Yarar inşallah. Hadi hayirli olsun
İnsallah canim bana da ugur getirirHoşgeldin...topiğimiz uğurludur,hadi rastgele
Canım ne güzel problemin kaynağını bulmuşsun işte ve şükür çözülmeyecek bişeyde değilmiş,geçenlerde de konuştuk ya ibrahim saraçoğlu kuru incir kürünü dene canım çatlaması için,bende denemiştim yapanlarda memnun canım.Kızlarrrr benim tedavi olmadı bu ay meğerse benim yumurtalar gayrette büyüyormuş fakat benim yumurtam çatlamamış ve kist yapmış 3 tane kist çıktı. Doktor dedi ki çatlama problemi var ben sanıyordum ki yumurta büyümüyor amanın benim yumurtam büyürmüşte çatlamıyormuş bu da yeni çıktı yahuuşimdi bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Nasip bu işler Allah mı inşallah nasibime yazmıştır önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım inşallah şu kistler erişinde bana dua edin lütfen.
Birde yumurta çatlamasına iyi gelen bir kür a da bildiğiniz bir şeyler var mı ???
vorones @imtisall @sevdabuzer. M3rv3_gkn
Kız olabilir seninki sanki Meyve aşerenin kız derler, gerçi belirtiler tam tersi çıkabiliyor. Ben sende öyle hissettimyeşil renkli sadece can eriği büyüklüğünde kütür kütür sert olan bir nektarin çeşidi var.Aklıma düştü ve ben de ağladım hüngür hüngür Vorones.Allahtan ayva bol hergün deli gibi ayva yiyorum,Bursada annemlerdeyim ya düzeldim bayağı,o bakıyor bana,bıkmıştım acillerden hastanelerden.şimdi aş bile eriyorum hamdolsun.
sende de oldu mu yemediğin şeyleri yeme,yediklerini terk etme.et,balık,tavuk yerim ben hep normalde,meyve sebze hakgetire yani.şimdi ise ne et,ne kola,ne kahve bütün yediklerimi attım bir kenara sebze meyve yiyorum ,bildiğin onları istiyor vücudum.
Canım 10. Günden sonra başla. Bence . Bol bol testin varsa hergün yap derimTesekkurler kizlar..
Uc ay 33.gun son ayda 40. GÜN adet oldum teste kacinci gun baslamaliyim ilk kez yapicam pek bilgim yokta
Sen nerdeydin kızSen bana sor bugün idrar testi yaptım gene daha koyuydu ve hemen çıktı. Benim birde rahim ağzına dikiş atılabilirkorkuyorum insaallah gerek kalmaz. Sorma ne geçmek bilmez h.sonu daha yarın pazar pofff
Buarada ben gamzeyi çok severim hele kızlara ne yakışır ki bal olur senin ki bal :) kız nasıl duymadiniz yahuuu. Buarada sen bizim orada görev yapıyorsun :)
Canım bu ay olmadı şimdi yumurtlama günleri yaklaşıyor ama antibiyotik var bitirmem gereken çok hasta olmuşum bu ay dikkatli olsam iyi olacak sanırım kuzum sana da geçmiş olsun sen çok dikkat et kendine hadi biz neyse ama senin minik bebiş de var kıyamayız onaGeçmiş olsun ben dé geçen haftayı hep hastalıkla geçirdim . Sen de durum nedir . Bat ne zaman . Gelsin bebis insallah
İmternetten siparis verdim 22li paket halindeymis gelsinde hemen ins dedigin gini 10 12.gun filan basliyayim o zaman sabah ilk idrarla mi yapiliyo bu da.Canım 10. Günden sonra başla. Bence . Bol bol testin varsa hergün yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?