ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Geçmiş olsun canim vardir bundada bur hayir kürlerle falan hic bilgim yok canim kist icin dogum kontrol hapimi verdi

Kız olabilir seninki sanki Meyve aşerenin kız derler, gerçi belirtiler tam tersi çıkabiliyor. Ben sende öyle hissettim
Yıllarca minik bir oğlan cocuğu istedim.simdi ise kız istiyorum.Allahım ne takdir ederse,cinsiyeti ne olursa olsun severim tabi.Genelde hissedermiş anne ama ben bi kız bi oğlan hissediyom bilemedim.

Kullanma kılavuzunu dikkâtle oku canım.tam tersi sabah idrarıyla yapilmaz ovu.testi.lh gün içinde yükselişe geçer.

Oldu die bilirz canımm da hani her ay aynı gün çatlama oluyor du ve ben artık belirtilerden anliodum hamis olduğum ay kullanmadım. İlk idrarla değil . Saat 12 gibi yapardım ben öğlen

Yıllarca minik bir oğlan cocuğu istedim.simdi ise kız istiyorum.Allahım ne takdir ederse,cinsiyeti ne olursa olsun severim tabi.Genelde hissedermiş anne ama ben bi kız bi oğlan hissediyom bilemedim.
Ben hep ama hep erkek hissettim. Kız gelior

Aman geçmiş olsun.. Sağlık çok önemli. Sağlıkla senin de bebis haberlerini alalım inşallah

Bende hep erkek isterdim sonra kiz istemeye basladm. Hamile kaldigimda erkek hissettm kiz istiyrm kesin erkek olur simdi demistm ama kizim oldu

Bende hep erkek isterdim sonra kiz istemeye basladm. Hamile kaldigimda erkek hissettm kiz istiyrm kesin erkek olur simdi demistm ama kizim oldu
Senin kızın çok bal ama ya . Yeni foto istiom ben . benim de kızım değişmese bari . Çok güzel alışveriş yapmak . Henüz bi patik bile almadim amama sömestr tatilinde ankara da olucam . Liste yaptım herseyi alıp gelcem. ,

Kırkı çıktı mı kızımızın?anam ne tatlıdır şimdi.dün yeğenimin cıktı kırkı,poz vermiş bildiğin kameraya,o da kız teyzesi,7 aralık doğumlu...seninki ne zaman doğdu annesi?

Kırkı çıktı mı kızımızın?anam ne tatlıdır şimdi.dün yeğenimin cıktı kırkı,poz vermiş bildiğin kameraya,o da kız teyzesi,7 aralık doğumlu...seninki ne zaman doğdu annesi?
Çıktı canim :) 3 aralikta dogdu benim kuzumm :)

Oldu die bilirz canımm da hani her ay aynı gün çatlama oluyor du ve ben artık belirtilerden anliodum hamis olduğum ay kullanmadım. İlk idrarla değil . Saat 12 gibi yapardım ben öğlen
Himm anladim tesekkur ederim kizlar

benim 30 güne çıktı adetim ama bi kere ovilasyon testi yaptığımda 21. gün pembe çıkmıştı.bu sefer 21. günde çalıştık ama adet oldum 29. gün.

benim 30 güne çıktı adetim ama bi kere ovilasyon testi yaptığımda 21. gün pembe çıkmıştı.bu sefer 21. günde çalıştık ama adet oldum 29. gün.
29. Gun adet olduysan 21.gün çatlama olmamıştır demekki. Ovu . Testleri bazen yaniltabilioda . Her gün yapıp 21. Gun kopkoyu t ve c çizgisi mi çıktı ki . Keşke foto atsan falan. Bu ay kontrollü gidelim inşallah günü tuttururz ve hamis olursun

Günaydınlar bol hamisli haftalar okuldayim iki öğrenci gelmiş. .. vay be koca dönem bitti bitmiş resmen

benim adam dandik ya.çocuk istese kendi de takip eder. 2 ay üst üste hep 21.günde kan testi aldı.çatlama var dedi.

benim adam dandik ya.çocuk istese kendi de takip eder. 2 ay üst üste hep 21.günde kan testi aldı.çatlama var dedi.
Kız kocana mi dedin doktora mi dandik dedin anlamadım neyse bu ay önümüze bakalım. Şimdi kaçıncı günundesin yum. Çatladığı günü koyu çizgide gelsin çalışmalar çalışmalar

Kız kocana mi dedin doktora mi dandik dedin anlamadım neyse bu ay önümüze bakalım. Şimdi kaçıncı günundesin yum. Çatladığı günü koyu çizgide gelsin çalışmalar çalışmalar
kocama dedim illa onun istediği gibi olacak o yüzden hiç kıpırdamıyor yaza aşılama yaparız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…