- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Geçmiş olsun canim vardir bundada bur hayir kürlerle falan hic bilgim yok canim kist icin dogum kontrol hapimi verdiKızlarrrr benim tedavi olmadı bu ay meğerse benim yumurtalar gayrette büyüyormuş fakat benim yumurtam çatlamamış ve kist yapmış 3 tane kist çıktı. Doktor dedi ki çatlama problemi var ben sanıyordum ki yumurta büyümüyor amanın benim yumurtam büyürmüşte çatlamıyormuş bu da yeni çıktı yahuuşimdi bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Nasip bu işler Allah mı inşallah nasibime yazmıştır önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım inşallah şu kistler erişinde bana dua edin lütfen.
Birde yumurta çatlamasına iyi gelen bir kür a da bildiğiniz bir şeyler var mı ???
vorones I imtisall sevdabuzer . @m3rv3_gkn
Yıllarca minik bir oğlan cocuğu istedim.simdi ise kız istiyorum.Allahım ne takdir ederse,cinsiyeti ne olursa olsun severim tabi.Genelde hissedermiş anne ama ben bi kız bi oğlan hissediyom bilemedim.Kız olabilir seninki sanki Meyve aşerenin kız derler, gerçi belirtiler tam tersi çıkabiliyor. Ben sende öyle hissettim
Kullanma kılavuzunu dikkâtle oku canım.tam tersi sabah idrarıyla yapilmaz ovu.testi.lh gün içinde yükselişe geçer.İmternetten siparis verdim 22li paket halindeymis gelsinde hemen ins dedigin gini 10 12.gun filan basliyayim o zaman sabah ilk idrarla mi yapiliyo bu da.
Senin hamileligindede etkisi oldumu testin cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
Oldu die bilirz canımm da hani her ay aynı gün çatlama oluyor du ve ben artık belirtilerden anliodum hamis olduğum ay kullanmadım. İlk idrarla değil . Saat 12 gibi yapardım ben öğlenİmternetten siparis verdim 22li paket halindeymis gelsinde hemen ins dedigin gini 10 12.gun filan basliyayim o zaman sabah ilk idrarla mi yapiliyo bu da.
Senin hamileligindede etkisi oldumu testin cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
Ben hep ama hep erkek hissettim. Kız geliorYıllarca minik bir oğlan cocuğu istedim.simdi ise kız istiyorum.Allahım ne takdir ederse,cinsiyeti ne olursa olsun severim tabi.Genelde hissedermiş anne ama ben bi kız bi oğlan hissediyom bilemedim.
Aman geçmiş olsun.. Sağlık çok önemli. Sağlıkla senin de bebis haberlerini alalım inşallahCanım bu ay olmadı şimdi yumurtlama günleri yaklaşıyor ama antibiyotik var bitirmem gereken çok hasta olmuşum bu ay dikkatli olsam iyi olacak sanırım kuzum sana da geçmiş olsun sen çok dikkat et kendine hadi biz neyse ama senin minik bebiş de var kıyamayız ona
A evet hatta "vorones ben kız hissediyom"demiştim sana.Hislerim cok kuvvetli ama kendime işlemedi:))Ben hep ama hep erkek hissettim. Kız gelior
Bende hep erkek isterdim sonra kiz istemeye basladm. Hamile kaldigimda erkek hissettm kiz istiyrm kesin erkek olur simdi demistm ama kizim olduYıllarca minik bir oğlan cocuğu istedim.simdi ise kız istiyorum.Allahım ne takdir ederse,cinsiyeti ne olursa olsun severim tabi.Genelde hissedermiş anne ama ben bi kız bi oğlan hissediyom bilemedim.
Senin kızın çok bal ama ya . Yeni foto istiom ben .Bende hep erkek isterdim sonra kiz istemeye basladm. Hamile kaldigimda erkek hissettm kiz istiyrm kesin erkek olur simdi demistm ama kizim oldu
Valla demiştin ben de sana hiç ihtimal vermemiştimA evet hatta "vorones ben kız hissediyom"demiştim sana.Hislerim cok kuvvetli ama kendime işlemedi:))
Kırkı çıktı mı kızımızın?anam ne tatlıdır şimdi.dün yeğenimin cıktı kırkı,poz vermiş bildiğin kameraya,o da kız teyzesi,7 aralık doğumlu...seninki ne zaman doğdu annesi?Bende hep erkek isterdim sonra kiz istemeye basladm. Hamile kaldigimda erkek hissettm kiz istiyrm kesin erkek olur simdi demistm ama kizim oldu
Çıktı canim :) 3 aralikta dogdu benim kuzumm :)Kırkı çıktı mı kızımızın?anam ne tatlıdır şimdi.dün yeğenimin cıktı kırkı,poz vermiş bildiğin kameraya,o da kız teyzesi,7 aralık doğumlu...seninki ne zaman doğdu annesi?
Himm anladim tesekkur ederim kizlarOldu die bilirz canımm da hani her ay aynı gün çatlama oluyor du ve ben artık belirtilerden anliodum hamis olduğum ay kullanmadım. İlk idrarla değil . Saat 12 gibi yapardım ben öğlen
Senin kızın çok bal ama ya .
4gün var aralarında yay burçlarıÇıktı canim :) 3 aralikta dogdu benim kuzumm :)
benim 30 güne çıktı adetim ama bi kere ovilasyon testi yaptığımda 21. gün pembe çıkmıştı.bu sefer 21. günde çalıştık ama adet oldum 29. gün.Canım internetteki hesaplama ortalama tahmindir.günü gününe olacak diye bir kaide yok.olsa bile hormonun salgılanması beynin bazı bölümleriyle ilgili,metabolizmamız kendine hastır.her ay bir yumurta atılır tüplere yani çatlama dedigimiz olay budur.bazen iki yumurta atildığı da olabilir.ikisi de döllenirse çift yumurta ikizi olur ki bu da istisnadır.
29. Gun adet olduysan 21.gün çatlama olmamıştır demekki. Ovu . Testleri bazen yaniltabilioda . Her gün yapıp 21. Gun kopkoyu t ve c çizgisi mi çıktı ki . Keşke foto atsan falan. Bu ay kontrollü gidelim inşallah günü tuttururz ve hamis olursunbenim 30 güne çıktı adetim ama bi kere ovilasyon testi yaptığımda 21. gün pembe çıkmıştı.bu sefer 21. günde çalıştık ama adet oldum 29. gün.
benim adam dandik ya.çocuk istese kendi de takip eder. 2 ay üst üste hep 21.günde kan testi aldı.çatlama var dedi.29. Gun adet olduysan 21.gün çatlama olmamıştır demekki. Ovu . Testleri bazen yaniltabilioda . Her gün yapıp 21. Gun kopkoyu t ve c çizgisi mi çıktı ki . Keşke foto atsan falan. Bu ay kontrollü gidelim inşallah günü tuttururz ve hamis olursun
Kız kocana mi dedin doktora mi dandik dedin anlamadımbenim adam dandik ya.çocuk istese kendi de takip eder. 2 ay üst üste hep 21.günde kan testi aldı.çatlama var dedi.
kocama dedim illa onun istediği gibi olacak o yüzden hiç kıpırdamıyor yaza aşılama yaparız diyor.Kız kocana mi dedin doktora mi dandik dedin anlamadımneyse bu ay önümüze bakalım. Şimdi kaçıncı günundesin yum. Çatladığı günü koyu çizgide gelsin çalışmalar çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?