Anacim kocan bi alemmis yahu öyle is mi olur. Ay bi de onda sorun yok şükur dimi . Yoksa hiç tedavi neyin olmak istemez. Hem aşılama yi anlat ona çok zahmetlı erkek için . Sperm ver bilmem ne.kocama dedim illa onun istediği gibi olacak o yüzden hiç kıpırdamıyor yaza aşılama yaparız diyor.
olmuyor galiba normal yolla baksana hsg den 2 ay geçti tık yok adam sperm veremiyor yazın aşılama hak getire.zar zor tahlil yaptırdık özel bi laboratuvarda sıvılaşması geç. sözde bildi bileli öyleymiş sayıda sorun yok.Anacim kocan bi alemmis yahu öyle is mi olur. Ay bi de onda sorun yok şükur dimi . Yoksa hiç tedavi neyin olmak istemez. Hem aşılama yi anlat ona çok zahmetlı erkek için . Sperm ver bilmem ne.
tugsem_10 44702738 .!.:olmuyor galiba normal yolla baksana hsg den 2 ay geçti tık yok adam sperm veremiyor yazın aşılama hak getire.zar zor tahlil yaptırdık özel bi laboratuvarda sıvılaşması geç. sözde bildi bileli öyleymiş sayıda sorun yok.
canım her ay çatlama olmasa adet te olunmaz kuzum.çatlıyor fakat döllenmiyor kuzum.29. Gun adet olduysan 21.gün çatlama olmamıştır demekki. Ovu . Testleri bazen yaniltabilioda . Her gün yapıp 21. Gun kopkoyu t ve c çizgisi mi çıktı ki . Keşke foto atsan falan. Bu ay kontrollü gidelim inşallah günü tuttururz ve hamis olursun
Ben daha evlilik hazırlıklarında başladım dr.a gidelim demeye.7.ayda anca götürebildim.hep bahane hep iş güç.benim ikinci evliliğim,bir kayıbım var öncekinden,o yüzden eşimde ısrarlıydım dr.konusundaki önce erkeğin gitmesi gerekiyor.onların tetkikleri daha kısa ve kolay.kadınınki uzun ve meşakkatli.Bu konularda erkegin desteği de çok önemli, biz de sorun yoktu ama yinede ben herşeye bakilsin istedim hormon testlerini ben yaptirdim rahim mr i, amh eşime de sipermiyogram testi ve sonrasında özel bir ultroson erkek yumurtalıklar ini vs incelemek amaçli, bunlar temel şeyler ki daha önce tek ilişkiyle doğan oğlum var ama aradan zaman geçti ne olur ne olmaz yas ilerledikçe her şey değişir ve azalir diye düşünüyorum ve simdi en azından kafam daha rahat. Hayat yoruyor insani hele de ciddi sıkıntıları stresleri var ise ki biz de buvdurum söz konusu. Bundan dolayi Esim de ben de yaptirdik her şeyi.
kaç aydır deniyorsunuz?bir seneden hatta iki seneden önce olmayabiliyor bebek.35 üzeri değilseniz panik yapma.aşılamanın doğal yolla gebelik şansından çok çok büyük bir artısı da yok malesef.yüzde 15 artıyor şans.olmuyor galiba normal yolla baksana hsg den 2 ay geçti tık yok adam sperm veremiyor yazın aşılama hak getire.zar zor tahlil yaptırdık özel bi laboratuvarda sıvılaşması geç. sözde bildi bileli öyleymiş sayıda sorun yok.
devletle deneriz yaza.kaç aydır deniyorsunuz?bir seneden hatta iki seneden önce olmayabiliyor bebek.35 üzeri değilseniz panik yapma.aşılamanın doğal yolla gebelik şansından çok çok büyük bir artısı da yok malesef.yüzde 15 artıyor şans.
Tatlım onu biliom da . Çatlama olmamıştır die 21. Güne dedimdi. Yani daha önce olmuştur .canım her ay çatlama olmasa adet te olunmaz kuzum.çatlıyor fakat döllenmiyor kuzum.
Ah canım ben de tatil istiyorum bugün yağacak diolar umarım yatın tatil olur . Bebis planların umarım istediğin gibi olur . Oglusun la iyi vakit gecirmelr oh misssGünaydın , umarım herkes iyidir. Burada kar tatili ilan edildi ama bulunduğum yerde kar yok :) evde pinekliyorum, neyse ki okul evrak isleri ve anlatacagim dersleri fazlasıyla bitirdim, oğlum da evde, kreşi de tatil oldu dolayisiyla. Ben bugün de ovulasyon testi yaptim , aslında daha silik olmasini beklerdim ama tam iki koyu çizgi görmüştüm işte, onun öncesi gibi . haziran da bir gün hariç hic yok gibiydi, görmekte zorlanıyordum. Bakalim hayirlisi. Dun yer de isim vardi halida diz coktum egildim, kasiklarim o pozisyonda çok AĞRIDI. İçimde de bir olumlu haller sormayin :) yumurtlama gunu neden bu yana, dun aksama kadar kasik agrim vardi, siimdi çok rahatim. Kaldi 11, hadi bakalim :) bu aksam da ovulasyon yapip sonra birakacagim, son 4 gün kala baslarim tekrar inşallah saglikla gelir kuzucuk :) bu ay olursa, ilk donem okula gitmeyecegim ona seviniyorum, çünkü okul dönüşümleriyle norm fazlasi olduk çoğu kişi. Bu donem görevlendirme calistim. Bari seneye doğum bebek bakma ile gecireyim vaktimi diyorum.
Bizim de sıvılaşma yavaş ti 90 dk di sanırım. . Vaktini bekliyordur minnak . Umutsuz olma aşılama inan çözüm değil hemen tutmayınca yıpratıcı oluoolmuyor galiba normal yolla baksana hsg den 2 ay geçti tık yok adam sperm veremiyor yazın aşılama hak getire.zar zor tahlil yaptırdık özel bi laboratuvarda sıvılaşması geç. sözde bildi bileli öyleymiş sayıda sorun yok.
vorones, post: 44704509, member: 566866"]Ah canım ben de tatil istiyorum bugün yağacak diolar umarım yatın tatil olur . Bebis planların umarım istediğin gibi olur . Oglusun la iyi vakit gecirmelr oh misss
bizimkinin prostatında bir şey yok idara yolları normal.bu geç sıvılaşmaya bi çözüm var mı yada preseed filan işe yarar mı sizce?Bizim de sıvılaşma yavaş ti 90 dk di sanırım. . Vaktini bekliyordur minnak . Umutsuz olma aşılama inan çözüm değil hemen tutmayınca yıpratıcı oluo
Bizdede full gelmeyen yok hocamfilm izleyelimmi diyolarGünaydınlarbol hamisli haftalar okuldayim iki öğrenci gelmiş. .. vay be koca dönem bitti bitmiş resmen
İnsalkah tutarbu ay bransin neydi canim turkcemiydiGünaydın , umarım herkes iyidir. Burada kar tatili ilan edildi ama bulunduğum yerde kar yok :) evde pinekliyorum, neyse ki okul evrak isleri ve anlatacagim dersleri fazlasıyla bitirdim, oğlum da evde, kreşi de tatil oldu dolayisiyla. Ben bugün de ovulasyon testi yaptim , aslında daha silik olmasini beklerdim ama tam iki koyu çizgi görmüştüm işte, onun öncesi gibi . haziran da bir gün hariç hic yok gibiydi, görmekte zorlanıyordum. Bakalim hayirlisi. Dun yer de isim vardi halida diz coktum egildim, kasiklarim o pozisyonda çok AĞRIDI. İçimde de bir olumlu haller sormayin :) yumurtlama gunu neden bu yana, dun aksama kadar kasik agrim vardi, siimdi çok rahatim. Kaldi 11, hadi bakalim :) bu aksam da ovulasyon yapip sonra birakacagim, son 4 gün kala baslarim tekrar inşallah saglikla gelir kuzucuk :) bu ay olursa, ilk donem okula gitmeyecegim ona seviniyorum, çünkü okul dönüşümleriyle norm fazlasi olduk çoğu kişi. Bu donem görevlendirme calistim. Bari seneye doğum bebek bakma ile gecireyim vaktimi diyorum.
Ejakulat yani meni belli koyuluktadır.Bu 60 dk.dan az surede sıvılaşır.sıvılaşmalı ki yolculuk ve döllenme için spermler ulaşsın yumurtaya:))Sıvılaşma ney arkadaşlar
İnsalkah tutarbu ay bransin neydi canim turkcemiydi
ıste o ağrıdığında çatlamışş demekkı yumurta hadi ınşallah tutunmuştur mınnoş
- Matematik güzelim branşım, inşallah tutar diyelim. Bu aksam yine minik minik sizi var kasiğımda, 13 unde baya koyulasti ama en koyuyu 14 unde gordum ve 15 i sabahi da çok koyuyken, 15 i aksaminda silikleşti. Nasil bir şeyse,cuma günü yani 15 inde sabah 11 de testi yaptim. Sonra ookuldaydim saat 13.00 gibi, fena bir sanci girdi, karnim taş gibi oldu,kasık bolgem çok AĞRIDIve aksaminda siliklesti test, sabah kaltigimda agrim yok oldu ama mini mini sizi devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?