ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canlarr giremiyorum ama ara ara mutlaka durumlar nasıl diye bakıyorum birde haberdar ediyorum yurt disina yollanan kan sonucumuz geldi cok sukur temiz cikti günlerdir aklım ordaydi prenses ins saglikla gelir. Bu arada burda herkese dualarimdasinix allahım isteyen herkese nasip etsin ins bu topikte ki arkadaslarıma aminn

Kızlar yumurtlamam bitti degerlendirdim birkaç gün sonra kasiklarimda segirmeler ve batmalar hissettim döllenme belirtisi bi kacgunde çıkar mi psikolojik mi benim ki şuan hiç bsy hissetmiyorum 11 gün var adetime

ebruserkan , ayni günü bekliyoruz desene :) yumurtlama sonrası olan durumlar. Bende de kasiklarda minik minik agri var, esprisini yapıyorum ben de dollendi simdi kanalda ilerliyor vs diye :) isin sakasi tabii daha belirti olmaz derim, düşündüğümüz için kendimi dinlemekten sanirim. Gaz olayları da olabilir.

Yaaaa kız çok heveslendiydim ama benim bi arkadaşım hamileydi kıpırtı seyirmehissetmis doktor spermlerin kanaldan geçişini hissetmissindir demiş hamisti kız ayy burun hayaller çöpe mi şimdi :)))

Kızlar yumurtlamam bitti degerlendirdim birkaç gün sonra kasiklarimda segirmeler ve batmalar hissettim döllenme belirtisi bi kacgunde çıkar mi psikolojik mi benim ki şuan hiç bsy hissetmiyorum 11 gün var adetime
Yaaa hamisler su sorunun cvbini bilen gök mu aranızda

Bir oğlum var bir de kimyasal gebelik yasadim sadece göğüs büyümesi gerginlesmesi , kasik agrisi ve duygusallik, belirtilerim oldu. Ben onlari bekliyorum ama 3-4 gün daha geçmesi gerekir.

Selam kizlar bugun adetimin son gunu yani 6.gunumdeyim sipariş verdigim ovulasyon testlerim de geldi 12. Gun baslarim artik test yapmaya

Bak ebruserkan , 2011 de ogluma hamile kaldigimi yazmisim :) onun ekran kaydini ekleyeyim günü gününe belirtiler.

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-18-22-52-54.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 45
B bsbirkin ader dongun nasıl. Benim elime reglimin 13. Günü geçti kargonun geleceğini haber aldigim için idrarimi tutmuştum, gelir gelmez hemen test yaptim ve koyuya yakin cikti ve bir gün sonrada çift çizgiyi gördüm. İstersen daha erken başla. Bir gün baslasaydim kiyaslayamazdim belki de

Bak bu da kan değeri artisi

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-18-22-58-59.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
Bak bu da kan değeri artisi
Canım bende 2 gün kasıkta batma oldu ama bu yumurtlama bittikten bi kaç gün sonra oldu dun banyoda hissettim 7 veya 8 kere bsy battı çıktı sağ kasigima onun öncesinde kaşık bölgede karnima doğru damar atması seyirme si oldu başka da bisi yok şuan bence psikolojik hemen olmaz demi bi kaç günde belirtiler

ebruserkan ben bu ay olsun istiyorum ve çok umutluyum nedense, kasiklarimin hafif sizlamasi bile mutlu ediyor beni :) ekim de doğacakolursa ilk donem okula gitmeyecegim. Ve tatillerle bbirleşecek doğum iznim. İnşallah birkaç güne güzel belirtiler hissederiz . baksana ilkinde, 8. Gün neler hissetmisim ki aldigim notlarda, göğüs büyümesi de var :) hayirliai ile saglikla gelsin yeterli zamani ne zamansa artik

İnşallah tatlım ben umutlu olduğum ay olmuo icimdeki ses doğru cikio her zaman

ebruserkan o bende de var. Özellikle 2 gün öncefazlaydi sonra dun ggeçtiderken bbugün comeldigimde ve de ayakta fazla durduğunda yine hissedilir sağ kasigimda . bazen de bir iki saniyelik ince batmalar oluyor. İste daha belirgin belirtiler istiyorum. Bunlar olabilir ama yeterli değil bence.

Bencede cnim kipriklerime bakiom toplanmış mi DİE o da yok hemen toplanmamış gerçi ama olsun mide bulantısı da bugün fasulye yemeğinin tadına bakicaktim bi tiksindim midem bulamadı çok hafif ama benim daha çok erken ya yumurtlamam biteli 4 en fazla 5 gün olmuştur psikolojik benim kişi

Son dort ay şöyleydi 33 33 35 ve 40.gün

Canim bende ogretmenim ve bende bu ay olsun cok istiyorum dedigin gibi ilk donemi kapatiyor oluruz izinle muhtesem.olur

İnşallah gönlümüze gore olur. Dongun uzunmus normal o zaman beklemek daha doğru. Meslektaş olmamiza sevindim. Hadi bakalim heyecanli birkaç hafta olacak :))

İnşallah gönlümüze gore olur. Dongun uzunmus normal o zaman beklemek daha doğru. Meslektaş olmamiza sevindim. Hadi bakalim heyecanli birkaç hafta olacak :))
İnsallah rabbim bu ay sanada banada tum isteyenlerede saglikla nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…