Benim ve eşimin hiçbir problemi yoktu canım.8.ayda hamile kaldım.ilk zamanlar her ay hamileyim sandım,bir heyecan bir panik kendimi yıprattım psikolojimi bozdum.sonradan oluruna bırakmaya çalıştım,eken belirtiyle,kan testiyle falan hiç uğraşmadım,bunların hicbir faydası yok.beklenen reglin gecikmesini beklemek en doğrusu,kimyasal vs.yaşanıyor,değer yükseldi düştü stresi,kese göründü görünmedi stresi beni çok yordu.Ben de yeni üyelerden biriyim. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Biz de eşimle bebek istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık. Ama ben polikistik over hastasıyım. Doktorum açıkça hemen hamile kalma olasığımın düşük olduğunu söyledi. Ama bu ay solumdan yumurtlayacağımı da söyledi kocaman bir yumurta gözüküyormuş. Yumurtlamamı hem idrar testiyle hem de doktorumun önerdiği tükürükle yumurtlama testiyle takip ettim. 5 ocakta adet olmuştum. 8. günde yani 13 ocakta idrarla yumurtlama testim çift çizgi çıktı. O gün ilişkiye girdik daha sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Tükürük testi de tam yumurtlama zamanını gösteriyor. 16-17 ocakta tükürük testim pozitif çıktı. Kasık ağrılarım olmaya başladı çok.. o günlerde de ilişkiye girdik. Tam yumurtladığım vakti iyi değerlendirdik yani. En son pazar günü ilişkiye girdik işte.. Dün kasıklarımdan aşağıya doğru kasılmalar vardı ağrı yapıyordu arada bir bıçak saplanıyor gibi sancılar tutuyordu bacağıma iniyordu. Sanki karnımın altı şiş gibi hissediyordum. Tuvaletim varmış gibi geliyordu. Ama bugün o kadar çok belirtim yok.. Sadece başım dönüyor bi de bacaklarım ağrıyor karnımın altı şiş.. Döllenme olma ihtimali yüksek aslında ama Allah ım izin verirse olur :) yorumlarınızı bekliyorum.. erken gebelik testinde çıkar mı ki?
Amin canım.hadi bırakma buraları bekliyoruz müjdeni insallahHaklısın ama bebiş çok isteyince işte insan kendini tutamıyor. Stres her şeyi etkiliyor ama elimde değil işte.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Sen de bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım :)
kaç gunde bır adet oluyorsun ve kaçıncı gun bugunmerhabalar. ben ovulasyon testi yapıyorum hergün negatif çıkıyor. acaba yumurtlamıyo olabılırmıyım. hıc bır rahatsızlıgım yok polikistık over falan yok. adetim de hep düzenli olur. bebısım olmıcak dıye korkuyorum. böyle testi negatif cıkıp da hamile kalan varmı lutfen benımle paylaışn
Ay hoşgeldinBen de yeni üyelerden biriyim. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Biz de eşimle bebek istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık. Ama ben polikistik over hastasıyım. Doktorum açıkça hemen hamile kalma olasığımın düşük olduğunu söyledi. Ama bu ay solumdan yumurtlayacağımı da söyledi kocaman bir yumurta gözüküyormuş. Yumurtlamamı hem idrar testiyle hem de doktorumun önerdiği tükürükle yumurtlama testiyle takip ettim. 5 ocakta adet olmuştum. 8. günde yani 13 ocakta idrarla yumurtlama testim çift çizgi çıktı. O gün ilişkiye girdik daha sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Tükürük testi de tam yumurtlama zamanını gösteriyor. 16-17 ocakta tükürük testim pozitif çıktı. Kasık ağrılarım olmaya başladı çok.. o günlerde de ilişkiye girdik. Tam yumurtladığım vakti iyi değerlendirdik yani. En son pazar günü ilişkiye girdik işte.. Dün kasıklarımdan aşağıya doğru kasılmalar vardı ağrı yapıyordu arada bir bıçak saplanıyor gibi sancılar tutuyordu bacağıma iniyordu. Sanki karnımın altı şiş gibi hissediyordum. Tuvaletim varmış gibi geliyordu. Ama bugün o kadar çok belirtim yok.. Sadece başım dönüyor bi de bacaklarım ağrıyor karnımın altı şiş.. Döllenme olma ihtimali yüksek aslında ama Allah ım izin verirse olur :) yorumlarınızı bekliyorum.. erken gebelik testinde çıkar mı ki?
Adetin kaçıncı gününden yapmaya başlayıp ne zaman à kadar yapiosun testleri. Hiç koyu çıkmadı öyle mi. Neden acaba ben de bilemedim vallamerhabalar. ben ovulasyon testi yapıyorum hergün negatif çıkıyor. acaba yumurtlamıyo olabılırmıyım. hıc bır rahatsızlıgım yok polikistık over falan yok. adetim de hep düzenli olur. bebısım olmıcak dıye korkuyorum. böyle testi negatif cıkıp da hamile kalan varmı lutfen benımle paylaışn
Hay ağzın bal yesinBenim ve eşimin hiçbir problemi yoktu canım.8.ayda hamile kaldım.ilk zamanlar her ay hamileyim sandım,bir heyecan bir panik kendimi yıprattım psikolojimi bozdum.sonradan oluruna bırakmaya çalıştım,eken belirtiyle,kan testiyle falan hiç uğraşmadım,bunların hicbir faydası yok.beklenen reglin gecikmesini beklemek en doğrusu,kimyasal vs.yaşanıyor,değer yükseldi düştü stresi,kese göründü görünmedi stresi beni çok yordu.
Bunları yazdım çünkü dilim cok yandı.çalışmaları cok ta görev haline getirmeden yap:)reglin gecikmeden de birseye bakma.en kisa ve hayırlı zamanda Allah kavuştursun canım bebeğine
Canım ben de sayfa sayfa geri gittim. Mantıklı ekran görüntüleri almak . Kendi sürecimi aldım Video yaptım pek güzel oldu . Topic serüveniBak bu da kan değeri artisi
Moral verdin cok tesekkur ederim :))) insallah olur canim tabiki Allah izin verirse olur insallah guzel haberler veririm :))) Allah razi olsun :)))Ay hoşgeldinsen de hamis haberinle senlendireceksin burayı. Hadi inşallah. O doktor da çok bilio takdir allahtan pko var die ne olmuş sanki .mis gibi yumurta var ve dollenir inşallah. Sen tabi teDavi neyin ne gerekiosa yapiver
Evett canimmm4gün var aralarında yay burçları
Bi sonraki adetten sonra büyük ihtimalle eski düzene döner yumurtlaman da adetin de canım.28 günde bir olurum ben de 14.gün yumurtluyorum.testleri 7.gün yapmaya başlıyordum ben şeytan dürtüyordu:)hamile kaldığım ay adetin 6.günü de kopkoyu pozitifi görmüştüm ilginç değil mi?:)ama 13.gün idrarı damlatır damlatırmaz da c cizgisini bile geçmişti t cizgisi.Iyi aksamlar
Bugun adetim bitti artik gelmiyor. Laboquick marka testlerim geldi.
Ne zaman baslamaliyim test yapmaya?
Not: normalde 28 gun olan adet dongum, 7Aralik'taki kurtaj sebebiyle bu sefer 40.gun adet oldum. Yumurtlama tarihim düzene girer mi diye umuyorum ve gununu de kacirmamaliyim. Teşekkürler
İnşallahBi sonraki adetten sonra büyük ihtimalle eski düzene döner yumurtlaman da adetin de canım.28 günde bir olurum ben de 14.gün yumurtluyorum.testleri 7.gün yapmaya başlıyordum ben şeytan dürtüyordu:)hamile kaldığım ay adetin 6.günü de kopkoyu pozitifi görmüştüm ilginç değil mi?:)ama 13.gün idrarı damlatır damlatırmaz da c cizgisini bile geçmişti t cizgisi.
Buradan bu topikten hamile kalmadan giden yok,hadi bismillah
Ne guuzeell Allah im isteyen herkese nasip etsin :)))Kızlar topicte herkes böyle gobuslu olsun olucak oldubu da bizim gobusumz. Masallahhhhh darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?