ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar topicte herkes böyle gobuslu olsun olucak oldu bu da bizim gobusumz. Masallahhhhh darısı size inşallah
Maşallah subhanallah,rabbim kem gözlerden,nazarlardan korusun.Anam 20.haftada belli oluyor bayağı bayağı desene.gerçi benim bile çıktı bayağı

Selamlar, bugün yumurtlamanin 6. Günü ve sabah mide yanmasiyla uyandim yedim içtim hafif hafif ama hala devam. Okuldayim bu yanmayi en son oğluna gebeyken 8 ay yasamistim. İnşallah bunun belirtisidir. Ben de yarindan sonra ovulasyon testine tekrar baslayacagim.

Dayanamadım bugün test yaptım. 3 saat sıvı almadım. saat 12:15'te test yaptım. Çok hafifti T çizgisi. Fotoğrafını çekip atayım akşama.Şu anda okuldayım.
Merak ettiğim birşey:
LH hormonu hep var ama testte belli olması için belli seviyeye ulaşması gerekiyor değil mi?
Normalde LH düşük seviyedeyken T renk verir mi?

Evet vücutta hep var ama yumurtlamaya 24-36 saat kala pik yapar.Bunu da c cizgisiyle esit, hatta c cizgisinden daha koyu olmasıyla anlarız.

günden güne renk koyulaşacaktır sen her gün yapmaya devam et. koyu renk gördüğünde yaklaşık 1-2 gün sonra yumurtlayacaksın demek oluyor :) hadi hayırlısı olsun :))

Maşallah subhanallah,rabbim kem gözlerden,nazarlardan korusun.Anam 20.haftada belli oluyor bayağı bayağı desene.gerçi benim bile çıktı bayağı
Aminnn canımm. Nazarlardankorusun allahım hepimizi. Güzel hislerle güzel olan insanlar yani sizlerin de gönlüne göre olsun insallah

6 günlük yolculuk bitmiştir de . Bebis yerlesmistır inşallah. Ay okulda bir alem sizinde öyle mi .öğrenci yok . 8 saat boş otur otur bu ne yahuuu

Evet vücutta hep var ama yumurtlamaya 24-36 saat kala pik yapar.Bunu da c cizgisiyle esit, hatta c cizgisinden daha koyu olmasıyla anlarız.
siz ovu testi kullanarak mı hamile kaldınız,
benim 20. günüm bugün
testte hiç öyle canlı kanlı belirgin ve beş dk içinde çıkan bi ikinci çizgi göremedim ben maalesef,
çok garip ya

Adetin kaçıncı gününden yapmaya başlayıp ne zaman à kadar yapiosun testleri. Hiç koyu çıkmadı öyle mi. Neden acaba ben de bilemedim valla
10. gunden 21. gune kadar yapıyorum. bı kere çok silik bi 2. çizgi cıktı ama cok silikti. bende önemsemedım.

benim 20. günüm bugün
testte hiç öyle canlı kanlı belirgin ve beş dk içinde çıkan bi ikinci çizgi göremedim ben maalesef,
çok garip ya
Aslında 28 günde bir regl oluyorum.14.gün yumurtlama oluyor bende.ilk evliligimde sonuçlanamayan gebeliğim olmuştu.bu gebelik 14.gün iliskiyle gerçekleşmişti.ayda iki ilişki olmuştu zaten.
Bu evliliğimde toplamda 8.ayda gebe kaldım.son iki ayı kullandım ovu.testini.ikinci ay gebe kaldım.aslinda düzenli adette ovulasyon pek sekmiyor,değişmiyor.

benim 20. günüm bugün
çok garip ya
Yapmaya devam edin,vücut lh seviyeniz belki cok yukselmiyordur,kisiye ozel bir durum olabilir mi bu,bir dr.a danışabilirsiniz,böyle devam ederse..

Ark merhaba 3 ay önce dış gebelik geçirdim bu ay bıraktım korunmayı ovulasyon testi ile 11.gun yumurtladıgımı gördüm testi ekliyorum aşşagı 3-4 gündür kasık Ağrı'm vardı ve belimin Ortasında korktum ve dok gittim bugun alttan muayne etti ve bi sıkıntın yok dedı rahim duvarı kalınlaşmıs yumurta öatlamış dedı ama ben test yapmıştım zaten alttakileri eve gelince yaptım bı 10 dk öyle oldu anlamadım bişi

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 47
yumurtan çatlamışsa bu geceyi değerlendirin mutlaka.. Allah ım gönlüne göre versin inşallah :)

Cok gecmis olsun. İnsaallah bundan sonraki gebeligin saglikla ilerler. Çift çizgiyi gordukten sonra kaç gün geçti üzerinden. Dr çift çizgiyi geçtikten sonra mi gittin. Birde döngün kaç gün. Ovulasyon testleri bazen hamilelik sinyalleri de verir hadi inşaallah sen yinede degerlendir. Bat ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…