- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Sen nerdeydin kızay evet bal kızim olsun . Ay yerim onu ben. Bu hamilelik hep beklemek valla bacim .. Hiç bitmio beklediğin seyler
Canım çok fena gribim. Vitamin serumu taktılar bana öncesinde test yaptım. 428 çıktı çok sukurKuzummmm sen yapıver şu takvimi yahu. Bugün test yaptın mı. Gelmedi gitti su p.tesi kan değerin kaç çıkacak acaba
Yumurtlama günüm gecen hafta perşembe koyu çıkmıştı yanı 11.gun bugun gittim doktora rahim kalınlaşmıs dedı yumurta çatlamış dedım hatta dedjm ben ovulasyon teşti yaptım normalde 28 gunde olurdum ama dış gebelikten sonra ilk iki ay 23 gunde oldum bu ay 26.gunde oldum şuan 9 gun var bata çok tşk ederim güzel Dilek'lerin içinCok gecmis olsun. İnsaallah bundan sonraki gebeligin saglikla ilerler. Çift çizgiyi gordukten sonra kaç gün geçti üzerinden. Dr çift çizgiyi geçtikten sonra mi gittin. Birde döngün kaç gün. Ovulasyon testleri bazen hamilelik sinyalleri de verir hadi inşaallah sen yinede degerlendir. Bat ne zaman?
İnşallah canımm sağlıkla gelsin minnaklar. Oh mis değerin çok güzel yükselmis. Çok geçmiş olsun. Ben atlattım şükür. . Bida uğramasın bu hastalıklar. Hele ki hamilelikte hiç. . Sen şehir olarak nerdesin.Canım çok fena gribim. Vitamin serumu taktılar bana öncesinde test yaptım. 428 çıktı çok sukurDr çok yeni 2 haftalık felen dedi. Kendi Dr randevu aldım haftaya gidicem. Rahim ağzına da bakacak. İnşaallah operasyona gerek kalmaz da saglicakla kucağıma alırım bebegimi
Takvim totemin hayırlı olsunYumurtlama günüm gecen hafta perşembe koyu çıkmıştı yanı 11.gun bugun gittim doktora rahim kalınlaşmıs dedı yumurta çatlamış dedım hatta dedjm ben ovulasyon teşti yaptım normalde 28 gunde olurdum ama dış gebelikten sonra ilk iki ay 23 gunde oldum bu ay 26.gunde oldum şuan 9 gun var bata çok tşk ederim güzel Dilek'lerin için
İnş Can'ım benim tşk ederim sende sağlıkla al kuzunu kucağınaTakvim totemin hayırlı olsunkaldı 9 gün haydi hamis haberinı alalım inşallah
İnşaallah canım. Tekrar ikiye katlanmış mi diye test yapmadım ama neyse. Çok sağol canım beni darmaduman etti bu grip anneme geldim şimdi o bakıyor sağolsun. Ben İstanbul dayım ama bitlisliyiz biz. Dayim var tatvanda :) Ben daha hiç gitmedi bitlise kimsemiz yok. Dayımda yıllar sonra karar verdi yerleşmeye.İnşallah canımm sağlıkla gelsin minnaklar. Oh mis değerin çok güzel yükselmis. Çok geçmiş olsun. Ben atlattım şükür. . Bida uğramasın bu hastalıklar. Hele ki hamilelikte hiç. . Sen şehir olarak nerdesin.
Ya cok garibim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum içimden sevinç çığlıkları kopuyor ama dışarıya vuramiyorum bunalıma girdim herhal :) Geç döllenme ya benim kaç haftalık hamilegim bilmiyorum Dr ogreneyim hemen yapcam takvimimi
Sen hissetmiyorsun, ben depresyona bile girdim hormonlardan hastalığım tetikledi.8gundür annemdeyim,o bakıyor,ne yemek, ne su, mide bulantısı kusma da cabası,hergun aciller,serumlar,anca duzeldim,şükürler olsun,daha bile henüz hissedemedim hamileliği.Allahım hayırlısıyla versin,tamamına erdirsin insallah cumlemiziYa cok garibim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum içimden sevinç çığlıkları kopuyor ama dışarıya vuramiyorum bunalıma girdim herhal :) Geç döllenme ya benim kaç haftalık hamilegim bilmiyorum Dr ogreneyim hemen yapcam takvimimi
Seninde 2,5 ay olmus baksana daha gecen gün gibi masaallah bize canım benim
Hımm aman gitmeİnşaallah canım. Tekrar ikiye katlanmış mi diye test yapmadım ama neyse. Çok sağol canım beni darmaduman etti bu grip anneme geldim şimdi o bakıyor sağolsun. Ben İstanbul dayım ama bitlisliyiz biz. Dayim var tatvanda :) Ben daha hiç gitmedi bitlise kimsemiz yok. Dayımda yıllar sonra karar verdi yerleşmeye.
Aman canim. Boşver hissetmek demek bazen mide bulantısı vs. Rahatsizliklar oluyorYa cok garibim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum içimden sevinç çığlıkları kopuyor ama dışarıya vuramiyorum bunalıma girdim herhal :) Geç döllenme ya benim kaç haftalık hamilegim bilmiyorum Dr ogreneyim hemen yapcam takvimimi
Seninde 2,5 ay olmus baksana daha gecen gün gibi masaallah bize canım benim
Aman canim. Boşver hissetmek demek bazen mide bulantısı vs. Rahatsizliklar oluyorm.beauty gibı çok sıkıntılı geçiren oluo hamisliği kusmalar vs. Sen bana çek inşallah benim de aşırı yorgunluk zorladı 3. Aya kadar da olsun çok da zor değil [/QUOTE
Yok kiz tövbe valla ne kusmasi
Ya ilk hamileleligim harikaydı kusma aserme hiç bir şeyden tiksinme yoktur insaallah bu hamileligimde böyle gecer sana çekerim :) ya evetm.beauty kötü günler geçirmiş insaallah çabuk atlatır ve bir daha olmaz. Benim hissetmekten yana ya ne bilim bir acayipim içimde sonsuz birşey var ne çok mutlu gibi ne üzgün ya tabiki şükürler olsun
İstanbul güzel sehir bakma. Kim demisse güzel tanımlamış ben yinede İstanbul dışında yaşayamam herhalde ya deniz yeşillik tarihi açıdan nasıl yaşamak istersen öyle bir ortam sağlıyor ama dezavantajı cok. Ben mesela Ankara da okudum orayı sevememistim.Hımm aman gitmegezmeye belki gidilir de yerleşme fikri çok kötü be ya. ama tatvan güzel yerdir. İstanbul bi alem.. Bi dünya yok boyle memleket. Hos orayı da gezmek güzeldi yaşamak zor diyolar benimde abimler orda.
İyi ne güzel annen var baksın sana . Tarhanâ iç. Bi de süte bal zencefil banàçok iyi geldi boğazıma falan. Tekrar geçmiş olsun.
Sen onun hareketlerini bir hisset psikolojik olarak seni harika hissettirecek insaallah hastalığın hamileliğin ile birlikte senden gider ve birdaha geri gelmez canimSen hissetmiyorsun, ben depresyona bile girdim hormonlardan hastalığım tetikledi.8gundür annemdeyim,o bakıyor,ne yemek, ne su, mide bulantısı kusma da cabası,hergun aciller,serumlar,anca duzeldim,şükürler olsun,daha bile henüz hissedemedim hamileliği.Allahım hayırlısıyla versin,tamamına erdirsin insallah cumlemizi
Sana katılıyorum. Tam canın sıkkın ken pit pit hareketler nasıl da enerji moral oluyor rabbim isteyen herkese yaşatsin aratmasinSen onun hareketlerini bir hisset psikolojik olarak seni harika hissettirecek insaallah hastalığın hamileliğin ile birlikte senden gider ve birdaha geri gelmez canim
Gunaydin. 31. İnden önce testin durumu nasıldı acaba ..koyulukları birbirine çok mü yakindi ki. Ben de bilemedimArkadaslar benim ovulasyon gunum teste gore ayın 31ydi ben o gun dyede gayet degerlendirdim yumurtlamadan 14gun sonra adet olunduguna grede benim ocagın 14nde adet olmam gerekırdi ama ben 12snde adet oldum testtemi bi.yanlıslık vardı yoksa bendemi neden boyle bi karısıklık yasadım ki
Ne cok koyu nede cok silikdi ama 31nde koyuyduGunaydin. 31. İnden önce testin durumu nasıldı acaba ..koyulukları birbirine çok mü yakindi ki. Ben de bilemedim
Yıldım kuzum depresyon illetinden,yaşamayan da anlamıyor oyle bir şey bu.annem de diyor doğumla beraber coğu hastalık gidermiş.insallah kuzum sağolSen onun hareketlerini bir hisset psikolojik olarak seni harika hissettirecek insaallah hastalığın hamileliğin ile birlikte senden gider ve birdaha geri gelmez canim
Amin voronesim amin ecmain.Sana katılıyorum. Tam canın sıkkın ken pit pit hareketler nasıl da enerji moral oluyor rabbim isteyen herkese yaşatsin aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?