ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Merhaba kızlar bisi sorcam adete 8 gün kaldı kaşık ağrıları ne zaman başlar hamislik belirtisi de bende aman aman bi ağrı yok ama karnimda rahatsızlık hissi var batma filan nasıl oluo bi anlatirmisiniz :)

5. 6. günlerde daha çoktu hatta çömelince çok belliydi ağrı sağ bacağıma vuruyordu özellikle araba kullanırken hissediyordum ama 2 gündür bunlar gittii, sadece sabah kalıyorum çok açmışım gibi midem bulanıyor dün okulda yememe ragmen sanki yememişim gibi açlık hissi vardı o da bulantı yapıyor başka da bir şey yok ha bir de yumurtlamadan 2 gün sonra akıntım falan kalmadı kupkuru oldum derken dün yumurtlama gibi akıntım geldi sonra geçti şimdi arada bir beyaz kaygan akıntı ama hep değil bazen

Bende ilk önce batmalar vardı ama şimdi yok namaz kılarken eğildiğimde karnimda bi ağırlık oluo gibi sisti karnim akıntı desen içten akıntı var dışa pek yansimiyor islakligi hissediom ama bazen ama benim olmuycak bu ay ya hissediyorum hiç belirtim yok ;(

şu var ki kasıklarımda hala mini mini hissedilir bir şey var ama umarım kaydadeğer bir şeydir. ama çok aramamak lazım geçen y acile gittim kasık sancılarımdan dolayı ve zaten çalışmamıştık ama bebek falan yoktu düşün :) benim ilk gebeliğimde duygusallık başlamıştı bir de mide bulantım ilişkimin 8. gününden sonra başlamıştı, göğüs şişmesi ve gerginlkte son günlerde olmuştu.

sıkma canını bak ilk gebeliğimi yazdım, inan olmazsa da olursa da Allah'tan canım. zamanı vardır iyi düşünelim.

Ya bende bisi yok kasıklarda var dedgin gibi mini mini ama herkesin dediği gibi kivrandiran bisi yok hakkımızda hayırlısı olsun

Ovülasyon yağtım bugün çok silikti :) yarından sonra her gün yapacagım bakalım umut ve oyun gibi bir şey işte :) Zaten okullarda tatil olacak bol bol yaparım testi ve eklerim buraya. bu aradaseni izlemeye alacağım günümüz aynı taki edelim belirtileri de :)

Tmm canım edelim inşallah hamis oliruzda bulantilarimizi konusuruz :)

ebruserkan poyyeb kızlarrrr ebrularrr geri sayım başladı. Belirtileriniz umarım hamisliktedir .
Poyyeb senin akıntı mevzuu sankim hamislik gibi . Bence bu ay senin . Hatta sizin haberinizı alıcaz hadi inşallah.
İyi gecelerrrrr

Ayyyy inşallah canım kasigima arada bisiler batio ve sağ kasigimda sert sola gore inşallah canım benim Allah büyük opuldun iyi geceler :))

Günaydın ebruserkan vorones , inşallah olur diyelim, ama benim göğüslerde hiçbir değişim yok, asıl belirtim o olur diyordum...bu sabah da yine mide kazınmasıyla, sancısı ile uyandım, ki ki eğer gebelik yoksa doktora görünmem gerekecek bu konuda... ama ben memelerde değişim istiyorum bakalım bugün 7. gün :) Gün ola hayrola :)

Günaydın canımm :) goguslerde değişim olması illq olcak DİE bisi yok onu takma kafana ablamkn ilk gebeliginde hassasiyeti vardı ikincide olmamış mesela onları takm her gebelik farkliymis

xkardelenx napion canım özledim seniii MONNA ve phototaxi napionuz kizceler
iyiyim canım çok yoğunum valla işler güçler...sen ne yapıyorsun nasılsın? moonna girmez oldu artık unuttu bizi...@sevdabuzer de yok kaç gündür...ben hergün takip ediyorum burayı kendimde çok değişiklik olmadığı için msj yazmıyorum artık...beta düştü iyice yumurtlama düzeni adet nasıl olacak onu bekliyorum artık toparlayayım başlıyacağım çalışmalara inşallah hayırlısıyla...öptüm herkesi...

Valla canım ben adeti bekliom şafak 7 kaldı sende başla biran önce çalışmalara beklioduk ne güzel birlikte belirtim yok yine bu ayda olmiycek galiba

Bu ay da olmadı, önümüzdeki aydan itibaren ovulasyon testi kullanayım diyorum. Memnun kaldığınız bir marka var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…