- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
bende buralardayım canım gırıp okuyup cıkıyorum kendını yıce toparla ıyıce dınlen sonra yıne çalışmalarla senı sahneye alalım canımiyiyim canım çok yoğunum valla işler güçler...sen ne yapıyorsun nasılsın? @moonna girmez oldu artık unuttu bizi...@sevdabuzer de yok kaç gündür...ben hergün takip ediyorum burayı kendimde çok değişiklik olmadığı için msj yazmıyorum artık...beta düştü iyice yumurtlama düzeni adet nasıl olacak onu bekliyorum artık toparlayayım başlıyacağım çalışmalara inşallah hayırlısıyla...öptüm herkesi...
kız daha 7 gun var daha belırtı olmazkı accık sabretValla canım ben adeti bekliom şafak 7 kaldı sende başla biran önce çalışmalara beklioduk ne güzel birlikte belirtim yok yine bu ayda olmiycek galiba
genellıkle burdakıler laboquıck kullanıyoruz canım memnunuzda ınşallah kısa zamanda mujdenı alırsınBu ay da olmadı, önümüzdeki aydan itibaren ovulasyon testi kullanayım diyorum. Memnun kaldığınız bir marka var mı?
verdim siparişi, çok teşekkür ederim, umarım önümüzdeki ay güzel haberler gelecek.genellıkle burdakıler laboquıck kullanıyoruz canım memnunuzda ınşallah kısa zamanda mujdenı alırsın
mutsuzluğu bır kenara atıp yenı aya yenı umutlarla başlamak lazımkı bebişte nazlanmasınverdim siparişi, çok teşekkür ederim, umarım önümüzdeki ay güzel haberler gelecek.
şimdilik koskocaman bir mutsuzluk var
doğru söylüyorsunuz... daha 5. ay olmasına rağmen eşim isyanlarda, baskı yapıyorsun bana diyor ama başka türlü de olmuyor kimutsuzluğu bır kenara atıp yenı aya yenı umutlarla başlamak lazımkı bebişte nazlanmasın
Valla mi kiz herkes hissedio ya ne bilim bende arada kasiklarimda anlık ağrılar oluo ama batma ne bu yaşadığım seymi bilmiom çok heycanliyim akintim da pek yok gibi su gibi oluo bazenkız daha 7 gun var daha belırtı olmazkı accık sabret
Masallahhhhh size canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)))Kizlarrrrrkız değil erkek mis bebeğim. . Erkek yüzde yüz dedi.. pipisini gösterdi zaten o demeden ben gördüm hayırlı olsun sağlıkli olsun masallahhhhh bize
Yuppıııııı ya ama bende cok demıştın paşa dıye yıne tuttu 6. Hıssım allahım paşamızı saglıcakla aldırsın kucagınaKizlarrrrrkız değil erkek mis bebeğim. . Erkek yüzde yüz dedi.. pipisini gösterdi zaten o demeden ben gördüm hayırlı olsun sağlıkli olsun masallahhhhh bize
Dur dur bırkac gun gecsınde oyle bak belırtın varmıValla mi kiz herkes hissedio ya ne bilim bende arada kasiklarimda anlık ağrılar oluo ama batma ne bu yaşadığım seymi bilmiom çok heycanliyim akintim da pek yok gibi su gibi oluo bazen
Valla canım şuan belim agrio karnimda rahatsızlık var arada kasıklara vuruo batma ney onu bilmiom hadislerde cvp vermioDur dur bırkac gun gecsınde oyle bak belırtın varmı
Bu aykı çalışmaların nasıldı tutmuştur ınşallah ınşallahValla canım şuan belim agrio karnimda rahatsızlık var arada kasıklara vuruo batma ney onu bilmiom hadislerde cvp vermiogaz var karnimda bosluklar varya yanlar oralara vuruo kesin gazdan
Bigun durup bigun çalıştık bebeğim tutmuştur inşallah sen ne yaptın yumurtlaman geçti miBu aykı çalışmaların nasıldı tutmuştur ınşallah ınşallah
Aynı zamanlardaydı yanlış hatırlamıyorsam 5 gun var adeteBigun durup bigun çalıştık bebeğim tutmuştur inşallah sen ne yaptın yumurtlaman geçti mi
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum benimde 7 gunum kaldı :)Aynı zamanlardaydı yanlış hatırlamıyorsam 5 gun var adete
Ya geçen göbeğini çekip gönderdiğinde bile dedim bilmesem erkek derim diye. Ben sana demiştim kuzum çok sevindim Rabbim gonlune gore verdi. Saglicakla kucağına al oglusunu. İnsaallah benimde gönlumden geçen olur darisi basıma insaallahKizlarrrrrkız değil erkek mis bebeğim. . Erkek yüzde yüz dedi.. pipisini gösterdi zaten o demeden ben gördüm hayırlı olsun sağlıkli olsun masallahhhhh bize
Sorma adını koydum gulce melek die sevdim yavrumuYa geçen göbeğini çekip gönderdiğinde bile dedim bilmesem erkek derim diye. Ben sana demiştim kuzum çok sevindim Rabbim gonlune gore verdi. Saglicakla kucağına al oglusunu. İnsaallah benimde gönlumden geçen olur darisi basıma insaallahAyrintilida mi ogrendin çok sevindim gerçekten kendim gibi çocuğa birde kızim kizim diyip durdun :)
Ay evet teyzesi . Sen diodun. .Yuppıııııı ya ama bende cok demıştın paşa dıye yıne tuttu 6. Hıssım allahım paşamızı saglıcakla aldırsın kucagına
Yap kuzum yap . Boşver erkeklerin keyfiyle olmuo pek ..her ay her yum.günü altın değerinde . Ben bu hamisliğimi kendi zorlamamla oldum. Doktor olmaz bu ay korunun dedi. Kocam à göre misafirlikteydik olmamalıydı . Ama yum. Gunumü nasıl bosgecrdim geçmedim :)doğru söylüyorsunuz... daha 5. ay olmasına rağmen eşim isyanlarda, baskı yapıyorsun bana diyor ama başka türlü de olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?