ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bende buralardayım canım gırıp okuyup cıkıyorum kendını yıce toparla ıyıce dınlen sonra yıne çalışmalarla senı sahneye alalım canım

Bu ay da olmadı, önümüzdeki aydan itibaren ovulasyon testi kullanayım diyorum. Memnun kaldığınız bir marka var mı?
genellıkle burdakıler laboquıck kullanıyoruz canım memnunuzda ınşallah kısa zamanda mujdenı alırsın

verdim siparişi, çok teşekkür ederim, umarım önümüzdeki ay güzel haberler gelecek.
şimdilik koskocaman bir mutsuzluk var
mutsuzluğu bır kenara atıp yenı aya yenı umutlarla başlamak lazımkı bebişte nazlanmasın

kız daha 7 gun var daha belırtı olmazkı accık sabret
Valla mi kiz herkes hissedio ya ne bilim bende arada kasiklarimda anlık ağrılar oluo ama batma ne bu yaşadığım seymi bilmiom çok heycanliyim akintim da pek yok gibi su gibi oluo bazen

Kizlarrrrr kız değil erkek mis bebeğim. . Erkek yüzde yüz dedi.. pipisini gösterdi zaten o demeden ben gördüm hayırlı olsun sağlıkli olsun masallahhhhh bize
Masallahhhhh size canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)))

Kizlarrrrr kız değil erkek mis bebeğim. . Erkek yüzde yüz dedi.. pipisini gösterdi zaten o demeden ben gördüm hayırlı olsun sağlıkli olsun masallahhhhh bize
Yuppıııııı ya ama bende cok demıştın paşa dıye yıne tuttu 6. Hıssım allahım paşamızı saglıcakla aldırsın kucagına

Valla mi kiz herkes hissedio ya ne bilim bende arada kasiklarimda anlık ağrılar oluo ama batma ne bu yaşadığım seymi bilmiom çok heycanliyim akintim da pek yok gibi su gibi oluo bazen
Dur dur bırkac gun gecsınde oyle bak belırtın varmı

Dur dur bırkac gun gecsınde oyle bak belırtın varmı
Valla canım şuan belim agrio karnimda rahatsızlık var arada kasıklara vuruo batma ney onu bilmiom hadislerde cvp vermio gaz var karnimda bosluklar varya yanlar oralara vuruo kesin gazdan

Valla canım şuan belim agrio karnimda rahatsızlık var arada kasıklara vuruo batma ney onu bilmiom hadislerde cvp vermio gaz var karnimda bosluklar varya yanlar oralara vuruo kesin gazdan
Bu aykı çalışmaların nasıldı tutmuştur ınşallah ınşallah

Ya geçen göbeğini çekip gönderdiğinde bile dedim bilmesem erkek derim diye. Ben sana demiştim kuzum çok sevindim Rabbim gonlune gore verdi. Saglicakla kucağına al oglusunu. İnsaallah benimde gönlumden geçen olur darisi basıma insaallah Ayrintilida mi ogrendin çok sevindim gerçekten kendim gibi çocuğa birde kızim kizim diyip durdun :)

Sorma adını koydum gulce melek die sevdim yavrumu rabbim biliyor ya hep erkek hissettim. Her belirti her his her isaret her tahmin erkek ti. Kız fikri ikinciye inşallah darısı tüm isteyenlere bekleyenleré . Ay senin ki ne acep . İlkten kalp atışı duyunca hemmen yüzuk testi yap ilk o gerçek sonuc M3rv3_gkn demişti benim tuttu die katılıyorum ona . Benim yüzük hep ileri geri gidiodu

Yuppıııııı ya ama bende cok demıştın paşa dıye yıne tuttu 6. Hıssım allahım paşamızı saglıcakla aldırsın kucagına
Ay evet teyzesi . Sen diodun. . ben de hatta paşa mi koysam ismini die söyledim de eşim olmaz dediydi hisler en doğru test valla. Ben hep erkek hissettimdi bunu ve nasıl hissettiğimı bi rabbim bilio.

doğru söylüyorsunuz... daha 5. ay olmasına rağmen eşim isyanlarda, baskı yapıyorsun bana diyor ama başka türlü de olmuyor ki
Yap kuzum yap . Boşver erkeklerin keyfiyle olmuo pek ..her ay her yum.günü altın değerinde . Ben bu hamisliğimi kendi zorlamamla oldum. Doktor olmaz bu ay korunun dedi. Kocam à göre misafirlikteydik olmamalıydı . Ama yum. Gunumü nasıl bosgecrdim geçmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…